HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Kezdő játékosoknak
Minden kedves játékost üdvözlünk a Cyberpunk Frpg fórumán! A kezdő, tapasztalatlan játékosok mindenképp olvassák el a Kezdőknek című részt, ahol minden lényeges dolog le van írva, kezdve a szerepjáték lényegétől át a karakteralkotásig. Jó játékot kívánunk!
Szavazz az oldalra!
FRPG Top Sites - Magyarország

Latest topics
» Általános társalgó
Vas. Okt. 26, 2014 7:27 am by Taira Morinaga

» Cubik lakhelye
Pént. Márc. 15, 2013 7:10 am by Maynard Sutherland

» utcák, terek
Szer. Feb. 20, 2013 10:07 pm by Michael Longley

» 24-es móló
Kedd Feb. 05, 2013 7:02 am by Maynard Sutherland

» Feketepiac
Szomb. Feb. 02, 2013 4:16 am by Maynard Sutherland

» Sekk Gaur
Pént. Jan. 25, 2013 7:26 am by JC DentonShare | 
 

 Hong Kong - Csatornák

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Csatornák   Vas. Márc. 18, 2012 4:25 am

Úgy látszik kicsit megnyugszanak a kedélyek és már nem érzem a gorillák felől azt a feszültséget, mint eddig, most csak csendben figyelik a gazdájukat, akinek persze csak egy szavába kerülne, hogy újból nekem ugorjanak.
Mivel egyelőre a főnök sem szólal meg, halotti csend telepszik a kicsiny helyiségre, amiben messziről valamiféle halk elektromos kisüléshez hasonló zörej hallatszik, de mielőtt jobban fülelhetnék, már meg is szólal a férfi.
- Tudom, hogy nem egyszerű egy emberéletet bármivel megváltani, de talán mégis van rá lehetőség, hiszen sok értékes dolog van a világon. – győzködöm tovább, hiszen az életem a tét.
Mikor azért legalább elismeri, hogy azért van pár dolog, ami még számára is jól jönne, kicsit fellélegzem, de mikor szóba hozza, hogy megloptam, akkor már megint lever a víz. Tiszta hullámvasúton érzem magam, egyszer fenn, egyszer lenn.
Főleg miután a kezében tartott sokkolót a lábamhoz nyomja. Lélekben már felkészülök a fájdalomra, de aztán kisebb gondolkozás után még sem nyomja meg a gombot, hanem feláll és mögém sétál. Ideges és feszül vagyok, hogy mire készül, de nem hagy sokáig bizonytalanságban, hirtelen a hideg fémpöckök érintését a nyakamon érzem, ahol hallom mikor kattan a kapcsoló és már előre összerántom magam, de végül csak valami bizsergető érzés szalad végig rajtam, de az is hamar tovatűnik. Meglepetten ernyesztem el megfeszített izmaimat, mikor megszólal mögöttem és nyílt fenyegetéssel teli hangon teszi fel a találós kérdést, amit ha nem jól értelmezek, akkor aligha úszom meg legközelebb ezzel a csiklandozással.
- Gondolom talán el kéne lopnom tőle valamit? – kérdezem halkan, remélve, hogy eltalálom a vágyait, de azért igyekszem amennyire lehet előre hajolni, pedig tudom, hogy ez nem sokat ér, ha használni akarja a sokkolót.
Beteges, szadistákra jellemző vigyora nem sok kétséget hagy felőle, hogy már csak szórakozásból is szereti azt kipróbálni az embereken.
– Erre gondoltál, ez lenne, amivel megválthatom az életem?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Csatornák   Vas. Márc. 18, 2012 7:00 am

- Pontosan. Tudod, már régóta folyik ez az egész, és mindketten eljutottunk arra a pontra, hogy bármit megtennénk a győzelem érdekében. Bármit. - nyomja meg az utolsó szót. - Tudod, Chin már vénember, a háta meghajlott, és nem engedi az embereinek, hogy lássák, mert fél, hogy megrendülne a tiszteletük. Szánalmas öreg faszkalap. - köp ki egyet, majd előrelép, és újra elindul az őrök felé. A székkel már nem törődik, karjait háta mögött összefonva tartja. Aztán hirtelen megfordul, zakója megrebben, és tekintetéből most először olvasol ki egyértelmű érzelmeket. Gyűlölet. Elszántság.
- Van egy lánya, egy huszonéves lánya. A neve Yhao, vörös hajú, csinos lány, fel fogod ismerni. Hé, Michael...szoktál te embereket rabolni? Tudod, túszként? - kérdi, szeméből olyan tömény gyűlölet árad, hogy beleremegsz. A verőlegények továbbra is mozdulatlanul álldogálnak, karjaikat maguk előtt tartva, szemüket rajtad, és társadon nyugtatva. A menekülésnek már semmi esélye sincs, ezt te is beláthatod. A statikus zaj továbbra is betölti az egész szobát, viszont senki se törődik vele. A maffiafőnök ott áll előtted, alig lehet harminc éves, és, csupán a hülye nem értené a célzást, arra kér(utasít), hogy rabolj el egy ártatlan, védtelen nőt, akinek egyetlen bűne, hogy az ellenséges triád vezérének a lánya. Carl továbbra is egy másik világban kóborol, szinte te is látod a csillagokat a feje körül. A merengésedből egy torokköszörülés ránt ki:
- Remélem egyértelmű voltam. Adunk felszerelést, és adatokat, ez minden. A többi magán múlik, meg ezen a nyáltengeren. - mutat undorodva az amerikaira, akinek a szájából valóban egy méretes nyálpatak folydogál lefele, de a jelek szerint senki se hajlandó rá, hogy odamenjen, és ápolásába vegye.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Csatornák   Vas. Márc. 18, 2012 11:59 pm

Úgy látszik mégis csak sikerült rátapintanom a lényegre és eltalálnom, hogy mivel is válthatom ki magam, így aztán nagyon-nagyon figyeltem a szavaira, hogy semmit nem mulasszak el belőlük.
~ Hmm! tehát Chin a célpont! Ő ennek a szadista köcsögnek a tüske a körme alatt! ~
Mikor a járkálása közben végül felém fordult és megláttam a gyűlölettől eltorzult arcát a hideg szánkázott a hátamon. Nem szerettem volna, ha ilyen gyűlöletet érez irántam is, mert akkor valószínűleg apró darabogban végezném, mint ahogy már az előbb volt szíves néhány eléggé képletes részlettel megajándékozni.
Aztán a, ahogy elmondta, hogy a másik bandavezérnek van egy lánya és a kérdései alapján egyértelművé vált, hogy mit akar tőlem, akkor éreztem csak igazán, hogy mekkora slamasztikába kerültem. Ha elvállalom és olyan nincs, hogy nem vállalom el, hiszen akkor azonnal megölte, szóval, ha elvállalom, akkor viszont kicsit később halok meg.
Arról már nem is beszélve, hogy az emberrablás nem az én műfajom. Én csempész és tolvaj vagyok, nem kenyerem a durvább műfaj, de hát szükség törvényt bont, tartja a mondás.
És egy ilyen ellenállhatatlan kérésnek ki tud ellenállni? Főleg ilyen körítéssel. Az izomemberek szeme majd keresztül döf, csak az idegbeteg főnök egy intésére várnak, hogy átharapják a torkomat, szóval azt hiszem nem tudok nemet mondani.
Azt hiszem egy kicsit gyorsabb választ várt a triád vezér, mert figyelmeztető torokköszörülésre kaptam fel a fejem csapongó gondolataimból., majd mikor már látta, hogy figyelek, akkor még megnyugtatott, hogy lesz muníció és segítség is, mégpedig Carl képében, aki ránézésre is valahol a Holdon járt, miközben csorgatta a nyálát.
- Hol találom meg a lányt? Csak Carl jön velem? Ha sikerül elrabolnom, mit tegyek vele? Nekem kell tárgyalnom az apjával? Mit kérjek tőle cserébe? Ha kifizette a váltságdíjat, akkor mi legyen a lánnyal? – soroltam a kérdéseimet, majd feltettem a legfontosabbat. – És, ha megtettem ezt neked, akkor kvittek vagyunk? Nem vadászol többet rám?Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Csatornák   Pént. Márc. 23, 2012 8:56 pm

A kérdéseid egymás után hangzanak fel a szobában, belehasítanak a csöndbe, és egy darabig úgy tűnik, mintha el is szálltak volna nyomtalanul. A triád vezére csupán áll, kezeit háta mögött összekulcsolva, ráncos homlokkal, szemei a semmibe merednek. Végül, mikor már kezded azt hinni, rossz lépés volt kinyitni a szádat, a főnök megköszörüli a torkát, és belekezd a válaszadásba:
- Yhao a város alsóbb szintjein van, a kikötőben, a kettes dokknál. A dokk a triád tulajdona, tehát nehéz lesz oda bejutni, és még nehezebb kijutni. A lány két nap múlva érkezik hajóval, amíg a hajóból kipakolják a cuccait, addig kell majd elrabolnod. Az a legmegfelelőbb alkalom. A lány mellett mindig szokott lenni egy-két személyi testőr, viszont amíg kint volt Európában, addig a testőröket...sajnálatos baleset érte. És biztosíthatlak, a Chin által küldött testőrök is le fognak lassulni, így aztán lesz időd a túszejtésre. Az amerikain kívül - mutat undorral a társadra - még lesz veled egy hacker, aki nem mellesleg a pisztolyokhoz is ért, nem is keveset. Eredetileg csak őt küldtem volna, de így remélhetőleg emelkednek az esélyeim. Ha megvan a lány, kábítsd el, majd kapsz hozzá altatót. Ezután vidd el a lányt a közeli Vicus Kórház mögötti játszótérre. Manapság nincs ott senki, tökéletes hely az átadásra. Mi várni fogunk rátok, átvesszük a lányt, majd elbúcsúzunk, és remélhetőleg soha többé nem látjuk egymást. Rajtam ne múljék. - mondja. A beszéde végeztével még egy darabig álldogál, mint aki még mondana valamit, de végül csendben marad, megfordul, és kiviharzik a szobából. Csupán ti maradtok bent, Carl, te, és a két őr. A munkát elfogadtad, és már most azon gondolkodsz, mit tartogat számodra a jövő. A túlélés ösztöne most mindennél erősebben lüktet a bensődben, mentálisan rákészülsz a rablásra, mint ragadozó a préda elejtésére. Még sose raboltál embert, talán ez után nem is fogsz többet. Ki tudja. De most meg kell tenned, a saját életed érdekében.


//És itt a vége a kalandnak, legalábbis az első résznek. Jutalom egyelőre még nincs, a két kalandot a végén fogom összegezni. Maga a rablás még a mai nap folyamán el fog indulni.//

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Csatornák   

Vissza az elejére Go down
 
Hong Kong - Csatornák
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Cyberpunk Frpg :: Alternatív kalandok helyszínei :: N.V.A.K. helyszínek-
Ugrás: