HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Kezdő játékosoknak
Minden kedves játékost üdvözlünk a Cyberpunk Frpg fórumán! A kezdő, tapasztalatlan játékosok mindenképp olvassák el a Kezdőknek című részt, ahol minden lényeges dolog le van írva, kezdve a szerepjáték lényegétől át a karakteralkotásig. Jó játékot kívánunk!
Szavazz az oldalra!
FRPG Top Sites - Magyarország

Latest topics
» Általános társalgó
Vas. Okt. 26, 2014 7:27 am by Taira Morinaga

» Cubik lakhelye
Pént. Márc. 15, 2013 7:10 am by Maynard Sutherland

» utcák, terek
Szer. Feb. 20, 2013 10:07 pm by Michael Longley

» 24-es móló
Kedd Feb. 05, 2013 7:02 am by Maynard Sutherland

» Feketepiac
Szomb. Feb. 02, 2013 4:16 am by Maynard Sutherland

» Sekk Gaur
Pént. Jan. 25, 2013 7:26 am by JC DentonShare | 
 

 Hong Kong - Dokk 2

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Hong Kong - Dokk 2   Szomb. Márc. 24, 2012 1:41 am

Túszejtés

A nap szép lassan, ráérősen ereszkedik a koszos, korrupt kikötő alá. Ráérősen köszönt be a sötétség, és a neonfények is egyesével, lassacskán kapcsolódnak be. A forgalom az idő múlásával nem változik, még mindig emberek ezrei haladnak el a dokkok előtt. Kétkezű munkások, üzletemberek, sztárok, hackerek, zsoldosok - minden van itt. Ti is csak három ember vagytok a tömegből, akik semmivel se tűnnek ki, és ti hálát is adtok ezért. Ott álltok az utcán, tekintetetekkel fáradhatatlanul keresgélve lehetséges bejáratokat.
Az elmúlt két nap során sokat pihentetek. A sebeitek begyógyultak, az egy napnyi kínzás után jól jött a relaxálás. Visszanyerted energiádat, ahogy az amerikai is. Carl egy hatalmas monstrum, épen és egészségesen úgy néz ki, mint valami illegális boxmeccsek királya. A rövid idő alatt megismerkedtetek egymással, és megállapítottad, hogy erre a gorillára bármikor számíthatsz. Vakmerő, és hűséges, valamint tisztában van azzal, hogy az ő élete is a tét. Hogy miért került ide, azt nem mondta, habár nem is nagyon feszegetted a témát. Gyorsan összehaverkodtatok, és most ez a fő. A harmadik társad egy nappal ezelőtt érkezett. Jó hacker szokás szerint fedőnéven mutatkozott be, így hát te csak egyszerűen Gizmónak ismered a magas, szálkás izmokkal rendelkező kínait. Testfelépítése, és a lőtéren bemutatott képességei alapján aligha mondanád, hogy tényleg egy konzolcowboyal van dolgod, pedig ez az igazság, mint ahogy meg is bizonyosodhattál róla az utolsó délután, amikor Gizmó tartott egy kis erődemonstrációt a triád egyik vezérlőpultján. Vele nem sokat beszélgettél, habár azt megállapítottad, hogy vicces, őrült figura, aki magatartása miatt aligha lehetne profi. Mégis az, és ez azért valamit elárul.
Az ígéret szerint kaptatok felszerelést, még ha nem is voltak olyan bőkezűek. Te egy stukkerrel, meg egy rohampuskával lettél gazdagabb, és visszakaptad a ruhádat, amiben még volt egy katonai kés, pontosan ilyen esetekre. Carl egy lefűrészelt végű shotgunt kapott, és a bika erejű amcsi még három gránáttal is felszerelkezett, amiket a raktárról lopott az indulás előtti utolsó órában. Aggódtatok is rendesen, hogy mi lesz, ha lebuktok, de végül nem lett balhé. A kínai két Desert Eagle-el indult el, valamint a cowboyok jó barátja, a deck is ott lapul a zsebében. Így szerelkeztetek fel a túszejtésre.
Most ott álltok a dokk bejáratánál, elvegyülve a tömegben, és azon töprengve, milyen utat kéne választani. Gizmó egyelőre rád hagyja a vezetést, kijelentette, hogy csak akkor fog közbelépni, ha nagyon eldurvulnak a dolgok. Ellenséget még nem láttok sehol. Ahogy körbenézel, sok út jut az eszedbe, a döntés a tiéd. Gizmó csupán egy dolgot szól még az indulás előtt:
- Azt azért tartsuk észben, hogy ők nem tudják, hogy jövünk. Szerintem maradjon is ez így.Jelmagyarázat:
1 - bejárat, itt álltok most
2 - a dokk fő raktárháza
3 - lezárt, látszólag rég használt, apró raktárház
4 - maga a kikötő, itt állnak be a hajók: jelenleg két motorcsónak, valamint egy luxus jacht tartózkodik itt
5 - iroda, valamint a biztonsági központ

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Szomb. Márc. 24, 2012 3:04 am

Már erősen sötétedésnek indult, mikor még mindig ott őgyelegtünk a dokk bejáratánál, hogy kiszemeljük a legjobb útvonalat, amelyen keresztül észrevétlenül és lehetőleg gyorsan eljuthatunk a hajókig. Talán az odaút még nem is lesz olyan necces, de a kikötőnél tuti, hogy komolyabban fognak figyelni minden gyanús dologra, emberre, ha a főnök lánya érkezik, hiszen egy ilyen pozícióban lévő embernek sok ellensége van, ezért mindig számíthat kellemetlen meglepetésben ő is és a családtagjai is. Szóval egyelőre figyelek, mert láthatóan én vagyok most a főnök. Carl, ez az izomhegy minden gond nélkül elfogadott és volt is időnk a gyógyulásunk alatt összehaverkodni. Az előéletéről nem nagyon beszélt, de különben jó srác volt és, ha elkötelezte magát valaki mellett, mint ahogy most mellettem, akkor a végtelenségig hűséges. Ő is tisztában volt vele, hogy mindketten az életünkért futunk. A triád vezetője által mellénk rendelt hackert Gizmónak hívták, talán a magas termete miatt, de azért a szálkás izomzata erőt is takart, meg aztán bizonyította, hogy a pontos célzásért sem kell a szomszédba mennie. Persze a mátrixban sem vallott szégyent, hisz ez volt a fő profilja. Róla sokkal többet nem is tudtunk meg, na nem mintha bárki is feszegette volna a másik intim dolgait. Minél kevesebbet tud az ember, annál biztosabb, hogy tovább él. Mivel a megbízatást én kaptam, így hallgatólagosan én lettem a főnök is, így most mindenki tőlem várta az instrukciókat is.
Az ígéretnek megfelelően felszerelést is kaptunk, bár nem estek a fiúk túlzásba. Mondjuk nekem egyelőre nem is kellett több, volt egy pisztolyom és egy puskám, na meg a régi ruhámban egy túlélő kés. Carl-nál is volt puska, de még gránátokat is vételezett a raktárból, habár ehhez nem kért engedélyt. Aztán Gizmó barátunknál is akadt két nagykaliberű pisztoly, ami azért már nem volt megvetendő tűzerő, kérdés mennyire leszünk láthatatlanok.
- Nem szándékozom a homlokunkra írni, hogy miért jöttünk! - nézek rá konzolcowboyra értetlenül a figyelmeztetésére, hiszen én is tisztában vagyok vele, hogy minél tovább titokban tudunk dolgozni, annál jobb nekünk. - Most viszont ideje lesz indulni, mert később már kevesebben járkálnak a környéken és akkor már esetleg feltűnőek leszünk hárman. Azt mondom, hogy balra induljunk, arra elég nagy a forgalom még most is, jobban eltudunk vegyülni, de visszafelé az ellenkező irány lesz a jobb. Ha szerencsénk van egészen a kikötőig el tudunk érni és senki nem sejt majd semmit. Ott, majd annak függvényében, hogy mennyi ember védi a lányt és egyáltalán hol tudjuk elkapni, újra tervet készítünk.
Azzal megindulok az emberek között elvegyülve a fő raktárház irányába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Szomb. Márc. 24, 2012 7:35 am

Elindultok a raktárház irányában. A lemenő nap utolsó fénysugarai még megvilágítják a járókelők unott, vagy éppen aggodalmas arcát, de végül leszáll az este. Még van elég fény ahhoz, hogy láthassátok az embereket, valamint hogy ők is láthassanak titeket. Sajnos a nagydarab, medvére emlékeztető amerikaival eléggé kitűntök a kínai tömegből, hamarosan el is nyeritek egy fekete kabátos úriember figyelmét. Amint megindul felétek a tömegben, van még pár másodpercetek, amíg elér titeket. Ezt a kis időt kihasználva súgja oda neked Gizmó:
-Csak óvatosan, ez Chin embere. - mondja, majd gyorsan elhallgat, és bárgyú mosollyal a képén nézi a háborítatlan víz lassú hullámzását. Carl már kevésbé viselkedik természetesen, habár testbeszédét sikerül megfékeznie, tekintetéből csak úgy árad a feszültség. Ő is elnéz inkább másfele, így hát amikor közelebb ér az ellenséges triád tagja, neked kell beszédbe elegyedned vele, ami elég nehéz, tekintve, hogy egy szót se tudsz kínaiul. Gizmó gyorsan becsatlakozik a beszélgetésbe, jobban mondva inkább kizár téged belőle, és jókedvűen elkezd dumálni a másikkal. Pár percig megy is zavartalanul a beszélgetés, majd az ellenség vidáman, nevetgélve köszön el tőletek. Vagy legalábbis gondolod, hogy az az érthetetlen valami köszönésnek számított. Gizmó odafordul hozzád, a tömegben mindenki egymással beszél, pár gyerek ordibál, így hát senki se hallja a társad mondanivalóját:
- Elintéztem, vele már nem lesz gond. Megkérdeztem, mire ez a nagy felhajtás - mutat az egyik hajó körüli forgolódásra, pontosan arra a luxus hajóra, ahonnan a célpont nemrég szállhatott ki. Vagy még mindig ott van? Ki tudja. - Elárulta, hogy egy fontos személyiség érkezett vele, sajna azt már nem tudtam kiszedni belőle, most pontosan hol is van az a valaki... - mondja, majd továbbhaladtok a kikötő felé. A további út zavartalanul megy, megálltok 5-10 méterre a maffiózó tömeg mögött. Közelebb nem tudok menni, arra már ritkulnak a járókelők, mindenki tudja, nem érdemes packázni ezekkel az úriemberekkel. Tekintetetek a lányt keresik, ekkor viszont hirtelen kiáltozás támad nem messze tőletek. Amint arra néztek, látjátok, hogy jó pár maffiózó kezdte el terelni a tömeget, mindenkit próbálnak elhessegetni. Felétek is megindul két jól öltözött, fegyveres tag. Páran már kordonokat is hoztak. Ha hagyod, hogy visszaszorítsanak, visszakerülhetsz egészen a fő raktárházig, vagy még visszább.


_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Szomb. Márc. 24, 2012 10:02 pm

Persze azért az hiú remény, hogy elvegyüljünk a tömegben, az oldalunkon Carl-lal, de hát legalább megpróbáljuk. Azonban természetesen ez nem sikerül és a ráktárház környékén járva máris a nyakunkra akaszkodik egy fekete ruhás férfi, aki Gizmó figyelmeztetése alapján az ellenséges banda embere.
Egyenesen felénk tart és miután Carl, majd szétrobban az idegtől, ez már első ránézésre látszik, és a mátrixzsonglőr is igyekszik másfelé nézni, így nem marad más, hogy én beszéljek a férfivel. Csak egy a bibi, hogy az a pár szó, amit elgagyogok kínaiul, az nem valószínű, hogy elég lesz a társalgáshoz. Aztán mégis Gizmó oldja meg a helyzetet és lecsapva a maffiózóra élénk csevegésbe kezd vele. Kicsit elfordulva kifújom az eddig visszatartott levegőt, majd én is vidáman intek, mikor a férfi végül nevetgélve távozik.
Viszont a hacker ettől a váratlan találkozástól jó pár hasznos infóval lett gazdagabb, így már nem is volt olyan nagy baj, hogy belebotlottunk az egyik triád tagba.
Legalább megtudtuk, hogy az a luxus jaht, amit már messzebbről is kiszúrtunk magunknak, tényleg a lányt szállító bárka, csak még azt nem tudtuk mindig, hogy rajta van-e, vagy nincs?
- Én amondó vagyok, hogy, ha nem lenne a hajón, a felhajtás sem lenne ekkora. – nézek a nyüzsgő sokadalomra. – De, menjünk közelebb, hogy megnézhessük, miként tehetnénk meg, amiért itt vagyunk. Én nem szívesen mennék fel a csónakra, ha nem muszáj, hiszen ott könnyen kelepcébe kerülhetünk. Inkább azt kéne kideríteni, hova megy innen a lány, és útközben lecsapni rá. Ott talán kevesebb testőr is lenne körülötte. – súgom oda a társaimnak, miközben egyre közeledünk a hajóhoz.
Jó pár méterre azonban meg kell állnunk a céltól, hiszen ott már nagyon is feltűnőek lennénk, mert ott már csak a saját embereik járkálnak.
A fedélzeten nem látjuk a lányt, így nagy valószínűséggel még a kabinjában van. Ekkor azonban megbolydul a tömeg, mert a triád tagok elkezdik kiszorítani az embereket a hajó környékéről. Mindenkit elzavarnak és még kordonokat is felállítanak.
Valamit ki kell találnunk, hogy ne veszítsük szem elől a prédát. Gyorsan oda súgom a többieknek.
- Menjünk át a másik oldalra a motorcsónakok felé, hogy azt higyjék oda jöttünk. Talán így elkerüljük, hogy eltereljenek minket és onnan is szemmel tudjuk tartani a lány távozását. Gizmó, nem tudsz valami műrisztást csinálni majd, hogy megszabaduljunk ettől a sok felesleges idiótától. – mutatok a triád tagokra, aki szép számmal lepik el a területet.
Ha mást nem, akkor Carl-nak kell valamit alkotnia kicsit távolabb, hogy egyáltalán esélyünk legyen a lány közelébe férkőzni.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Vas. Márc. 25, 2012 2:03 am

A kordont teljesen felállították, nektek még éppen van időtök átcsusszanni a másik oldalra. Innen már lényegesebben kevesebbet láttok, a jacht fedélzetét teljesen eltakarja a körülötte levő tömeg. Itt álldogáltok, azon gondolkozva, mi legyen a következő lépés. A kikötőnek ezen a részén(alsó négyes körülötti rész) megint elég nagy a tömeg, még egy kiáltozó újságárust is láttok, aki digitális újságokat lóbálva a kezében keresi a potenciális vevőket. Két motorcsónak van a kikötőben, az egyik mellett egy öreg, és egy fiatal kínai vitatkozik egy fekete kabátos férfival, Gizmó hamar kijelenti, hogy ő is triád tag. A másik motorcsónak üresen áll, tulajdonosa sehol sincs. A felvetett tervedre a hacker először megráncolja a homlokát, körülnéz, majd hangosan megszólal:
- Lehetséges, attól függ, hol van a közelben riasztó. Menjünk kissé beljebb, nehogy meglásson az ellenség. Menjünk egy kicsit arrébb azon az úton, ahol majd vissza megyünk. Hé, hústorony, te maradj itt, és jelezz, ha meglátod a lányt. - mondja, majd ketten elindultok visszafele. Carl egyedül maradt, kissé közelebb megy a kordonhoz, tekintete köztetek, és a luxus hajó között ugrál. Gizmó határozottan elvezet téged egy kanyarig, ahol befordultok. Barnás-sárgás, ütött-kopott melegítőjének felhúzza a kapucniját, majd leül törökülésben, hátát egy épület falának támasztva. Mint valami hajléktalan üldögél ott, szép lassan, és óvatosan előveszi a deckét. Úgy állsz, hogy takarásban legyen a kikötő felől, még ha erre nincs is sok szükség, hiszen Carl is alig lát titeket. Ahogy lopva lenézel, látod, ahogy a konzolcowboy ujjai vad, gyors, és rendezett táncba kezdenek a decken, majd hosszú óráknak tűnő percekig folytatják a mozgást. Az ujjak hálózatot keresnek, bármit, ami rendelkezik riasztóval. Végül megállnak, és Gizmó előhúz egy apró chipet a nadrágzsebéből, amit aztán behelyez a deckbe. Aztán felnéz rád:
- Indulhatunk vissza. Majd ha meglátjuk a lányt, akkor csak egy gombnyomás, és beindul a riasztó a fő raktárházban. Elmentünk mellette, ha még emlékszel. - mondja, majd elindultok Carl felé. Ekkor történik a baj. Két triád tag odalép Carl-hoz, és hangosan, mérgesen elkezdenek vele kiabálni, kínaiul. Nem ért belőle semmit, ilyen távolságból Gizmó se, viszont a sárgák rájöhettek valamire, ugyanis a két kínai előhúz egy-egy pisztolyt, és mutogatva próbálják az amerikai tudtára adni, hogy kövesse őket. Carl csak áll ott, értetlenül, nem tudja, mi tévő legyen. Gizmó halkan megszólal:
- A benga barmot felfedezték. Kit érdekel? Várjuk meg, amíg elviszik, aztán nyomás oda. - mondja. A döntés rajtad áll, Carlnak van annyi lélekjelenléte, hogy még véletlenül se nézzen rátok, így hát titeket még nem vettek észre, talán nem is fognak. Carl körül a tömeg kezd szétoszlani, mindenki érzi a feszültséget a levegőben. Még az újságárus is arrébb húzódik, habár ő vakmerően közelebb áll a vitatkozókhoz bárki másnál.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Vas. Márc. 25, 2012 5:47 am

Még éppen megússzuk, hogy minket is arrébb tereljenek, ami végképp megakadályozná, hogy kiszúrjuk a lányt. De szerencsénkre ez nem történik meg, habár a mostani pozíciónk rosszabb, mint volt. Itt is jelen van persze a triád, hiszen az egyik motorcsónaknál Gizmó észreveszi őket, és én megállapítom, hogy legalább jól elkülöníthetők a fekete kabátjukban. Elég nagy a tömeg és a hangzavar, ami a beolvadást legalább megkönnyíti valamennyire.
A hacker közben megfontolja a tervemet és úgy látszik nem tartja lehetetlennek, mert úgy dönt megpróbálkozik vele, csak egy kicsit arrébb kell mennünk a tömegtől.
Carl-t hátrahagyjuk megfigyelőnek, mi pedig arrébb vonulunk a menekülő útvonalunk felé, ahol rég nem használt raktárak sorakoznak. Itt alig van forgalom, így Gizmó itt néz ki magának egy elhagyatottabb sarkot és behúzódva, nekiül a decjének segítségével a mátrixban szörfözni. Miközben dolgozik én is igyekszem takarni, nehogy valakiben gyanút keltsünk, így aztán zavartalanul végezheti a munkáját. Végül felpillant és jelzi, hogy talált megfelelő helyet, a raktárház riasztóját és csak egy gombnyomásába kerül, hogy be is indítsa.
- Nagyszerű! Akkor várd meg, míg leér a hajóról, de még nem száll be a kocsiba és akkor indítsd a riasztást. – bólintok elégedetten, de ekkor megtörténik a baj.
Carl-t két maffiózó kiszúrja magának és valamit nagyon akarnak tőle, csak, hogy úgy mint én, egy szavukat sem érti a szerencsétlen. Ez viszont a kínaiaknak nem tetszik és most már nyíltan fegyvert rántva rángatják az amerikait, láthatóan abból a célból, hogy magukkal vigyék. Kétségbeesve nézem a jelenetet és vadul töröm a fejem, hogy mitévő legyek.
Gizmó javaslatára idegesen fortyanok fel.
- Nem hagyom magára, hiszen szükségünk lehet még az izmaira. Ráadásul azt sem tudjuk, hogy mit akarnak tőle! Lehet csak az a gyanús, hogy nem érti őket. Oda kell menned és megtudni, hogy mi a baj. – mondom komoran Gizmónak. – Ha gubanc van, akkor még mindig itt vagyok én és lelőhetem őket. – De, ha csak félreértés, akkor te ki tudod vakarni a szarból. Csak tegyél úgy, mintha merő szívjóságból akarnál segíteni. Carl nem fogja elárulni, hogy ismer, még ha nem mész semmire akkor sem, de így legalább megpróbálhatjuk kiszabadítani.
Reméltem, hogy Gizmó nem fog ellenkezni. Nem szívesen vesztettem volna el az amerikait, akit már kicsit meg is kedveltem.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Vas. Márc. 25, 2012 7:29 am

A kijelentésedre Gizmó értetlenül mered rád. A terved egyáltalán nem tetszik neki, amit ki is mutat egy köpéssel a földre, de végül egy kis habozás után mogorván bólint, és elindul az amerikai irányában. Te ott maradsz a tömegben, ide-oda mozogva, egész jó elvegyülsz. Láthatod, ahogy Gizmó elkezd beszélni a két triád taggal, viszont azt is látod, ahogy egyre feszültebbé válik a helyzet. Bármiről is folyt a beszélgetés, hirtelen elszabadulnak az indulatok. Carl már amúgy is, amint megjelent Gizmó, észrevétlenül a kabátja alá nyúlt, a háta mögött matatott, mintha viszketne valamije, te persze tudtad, hogy a shotgunját keresi. Gizmó "Tüzelj!" felkiáltására előkapta fegyverét, és habozás nélkül a jobb oldali férfira lőtt. A tag gurgulázó hangot hallatva esett össze, a lövés egyenesen a mellkas közepén hatolt át. Te se maradsz le, hála reflexeidnek, megkockáztatsz ilyen messzeségből egy lövést. Talán a szerencsén múlott, vagy nem is te, hanem a veled szinte egy időben célzó, és lövő Gizmó találta el, mindenesetre a másik férfi társához hasonlóan holtan rogy össze.
Egyelőre megmenekültetek, de az álcának búcsút mondhattok. Hallod, ahogy a közelben, a raktár irányából megszólal a riasztó, úgy néz ki Gizmónak volt annyi lélekjelenléte, hogy bölcs döntést hozzon. Most viszont neked kell döntened, mégpedig gyorsan. A tömeg sikoltozva, kiáltozva próbál menekülni, a triád tagjai pedig csupán Gizmót és Carlt látják, rólad még nem szereztek tudomást. Persze ha most magukra hagyod őket, ki tudja, találkozol-e velük élve. Két társad fedezéket keres magának, majd elkezdenek lövöldözni a triád tagjai felé - persze ők csak viszonozzák a tüzet. Még ha nem is láthatod a raktárházak miatt, azért sejted, hogy a dokk másik oldalán egy csapat maffiózó futva elindult a raktárház fele, hogy ellenőrizzék a riasztást. Nem tudod, most hol lehet a lány. A kiáltozás, halálhörgés, és sikoltozás közepette szembejön - inkább fut - veled a tömeg. Szemed sarkából még látod, ahogy a jól ismert újságárus elrohan melletted. A triád tag, aki az előbb még kikérdezte a motorcsónaknál levő embereket, most fedezék mögé bújt, és hátulról becélozta társaidat. Úgy néz ki, ők nem vették észre a veszélyt, és habár van vagy 20 méter közöttük, még így is jól lehet célozni, és ilyen távolságból egy lövés halálos lehet.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Vas. Márc. 25, 2012 8:45 pm

A hackernek egyáltalán nem nyerte el a tetszését a tervem, de végül is nem szólt egy szót sem, csak kiköpött, mielőtt neki indult, hogy teljesítse, amivel megbíztam.
Én is kicsit közelebb húzódtam, de továbbra is észrevétlenül a tömegbe húzódva, kezem a pisztoly markolatán. Gizmó hevesen magyarázott, ahogy a maffiózók is, de végül úgy látszik nem sikerült zöldágra vergődniük egymással, ráadásul Carl is elvesztette a hidegvérét, így rövid időn belül kitört a lövöldözés. Mivel mi voltunk előnyösebb helyzetben, a két triádosnak esélye sem volt, hamar holtan terültek el, de ezzel aztán fel is fedtük magunkat és a nyakunkba szabadítottuk az egész bandát.
Szerencsére a billentyű zsonglőrnek volt annyi lélekjelenléte, hogy még a lövöldözés alatt megszólaltatta a szirénákat, így a riadó legalább az emberek nagy részét elvonta rólunk, de így is maradtak éppen elegen ahhoz hogy körbe zárjanak bennünket.
Egyelőre mindnyájan fedezékben voltunk és a tömeg is eloszlott a lövöldözés hallatán, a legtöbben épp mellettem rohanva el. Mikor legközelebb kikukkantottam azt láttam, hogy a jöttünkkor Gizmóval oly kedélyesen elbeszélgető fekete kabátos maffiózó, most épp a kinyírására törekszik, hiszen a társaim hátába kerülve emeli célzásra a fegyverét.
Mivel ők nem látják a veszélyt, nekem kell cselekednem és megcélozva a fegyvert szorongató kezét meghúzom a ravaszt, remélve, hogy eltalálom, vagy legalább is fedezékbe kényszerítem.
Közben azon jár az agyam, hogy hogyan tovább. Most már nincs értelme bújócskázni, ezért a lehető leghamarabb a hajóhoz kell mennünk és a lányhoz kell verekednünk magunkat. Ha sikerül elkapni, akkor már túszként vihetjük magunkkal, így már nagyobb esélyünk van a kijutásra.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Kedd Márc. 27, 2012 5:41 am

Gyorsan reagálsz, a lövés ki se tűnik a nagy hangzavarból, és pisztolypárbajból, így hát az emberek nem is figyelnek fel rád. Ellentétben a triád tagjával, aki feléd kapja a fejét, majd rémülten beugrik egy öreg, koszos konténer mögé, ahonnan nincs rálátása se rád, se Gizmóékra. Igaz, a lövésed alaposan elkerülte, a ráijesztés mégis sikerült, így hát társaid egyelőre biztonságban vannak. Már amennyire biztonságban lehet az ember, ha éppen egy dühös, vérszomjas kínai maffia tűzte ki céljául az elpusztítását. Egyelőre senkinek se esett baja, ekkor viszont egy gránát repül át Carlék oldalára. A válasz hangos ordítozás, és vad káromkodás, mindketten lélekszakadva sprintelnek vissza, feléd. A gránát felrobban, a kukák, és magányosan hagyott standok tehetetlenül, darabjaira hullva repülnek fel a levegőbe. Jó pár deszka is követi őket, valamint egy balszerencsés sirály is becsatlakozik a pusztulásba. A robbanás erejétől Carl elhasal a a fadeszkákon, Gizmónak jobb az egyensúlyérzéke, de ő is majdnem elesik futás közben. Gizmó, tőled nagyjából 25-30 méterre beugrik egy raktárház fala mögé, Carl viszont ott marad a deszkákon, próbál felállni. Szerencsére a nála levő gránátoknak kutya baja se lett, viszont halljátok, ahogy a kiáltások egyre közelebbről hangzanak.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Kedd Márc. 27, 2012 11:21 pm

~ A fene! ~ szitkozódok magamban, amikor látom, hogy a lövésem alaposan célt tévesztett, habár legalább annyit elértem, hogy a fickó ijedten bújt el egy konténer mögé, így legalább a társaimat nem veszélyeztette. Az, hogy ez meddig marad így, az már más kérdés volt, hiszen legjobb esetben is csak percek kérdése, hogy a nyakunkba kapjuk az erősítést, és akkor már nem sok esélyünk lesz kijutni innen se a lánnyal, se nélküle.
A lövöldözésben eddig még nem sérült meg senki részünkről, és ez jó lett volna, ha így is marad, de ez hiú ábránd volt, mert egyszerre csak egy gránátot vág oda Carlékhoz valaki, ami ők azonnal észrevesznek és szerencsére gyorsan reagálnak is. Minden erejüket beleadva igyekeznek felém futni mielőtt az a kis ajándék felrobbanna, de nincs sok idejük, így aztán mikor megtörténik a robbanás és minden közelben álló tárgy darabokra szakadva repül szanaszét, az amerikait is ledönti a lábáról a légnyomás. Gizmónak szerencséje van, mert ő talpon tud maradni és még időben beveti magát egy fal mögé, tőlem alig pár méterre.
Feszülten kapom vissza a tekintetem Carlra, mert nála voltak a zsákmányolt gránátok is, így akár egy rossz mozdulat és ő is a levegőbe repül, de ma jó napja van, mert úgy látszik ő is és a pukkancsok is sértetlenek. Igyekszik feltápászkodni, amit nagy mértékben siettet, hogy a triád emberei felbolygatott hangyabolyként áradnak szét a területen és a kiáltozásuk egyre közelebbről hallatszik.
- Carl siess a jó életbe! – kiáltok én is oda a férfinak. – Mindjárt a nyakunkon vannak.
Mivel már a főraktárnál is rájöhettek a csalásra a riasztóval kapcsolatban, tényleg szorul a hurok a nyakunk körül.
- Azonnal a hajóhoz kell mennünk, akár úgy, hogy keresztül verekedjük magunkat az embereken fegyverrel, de meg kell kaparintanunk a lányt, különben akár most főbe lőhetjük magunkat. – osztom meg optimista észrevételeimet a többiekkel kiabálva, hogy mindenki hallja.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Szer. Márc. 28, 2012 7:14 am

A kiabálásod hasztalan, amerikai sorstársadnak van annyi életösztöne, hogy riadtan felpattanjon, és tovább fusson felétek. Ekkora viszont már odaértek a kínaiak, valamint az előbbi célpontod is előmerészkedett a konténer mögül. Ekkor hangzik egy hangos, kétségbeesett kiáltás Carltól, majd egy apró, fekete tárgy repül magas ívvel az ellenség felé. Pár századmásodperc néma csönd, mintha megállna az idő kereke, majd előrobbanásként töri meg a némaságot az emberek rémült, halálfélelemmel átitatott kiáltása. Carl még így se ússza meg sérülés nélkül, két golyó is jobb vállon találja, de így legalább élve beugrik egy apró, szürkés konténer mögé. Épp hogy fedezék mögé bújik, hatalmas robbanás rázza meg a dokkot, jóval nagyobb, mint az előző. Ha kinézel, repülő testrészeket, a levegőben kavargó vért, és szétszaggatott ruha maradványokat láthatsz. A porfelhő nem akar eloszlani, a látási viszonyok csökkennek, viszont nektek sietnetek kell, ha meg akarjátok szerezni a foglyot. Ellenségnek egyelőre nyoma sincs, de biztosak lehettek abban, hogy hamarosan újból felbukkannak.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Csüt. Márc. 29, 2012 12:50 am

Persze lehet, hogy meg sem hallották a kiabálásomat, főleg Carl, akinek volt baja éppen elég, hiszen a maffiózók viharos gyorsasággal közeledtek hozzá és már az előbb megijesztett kínai is úgy gondolta, itt az idő bizonyítani, hogy nem is olyan gyáva ő.
Carl hamar felfogja, hogy vajmi kevés reménye van arra, hogy azt a jó pár tízméter távolságot élve tegye meg felén, ezért egy kétségbeesett kiáltással kap elő egy gránátot, biztosítja ki és vágja a felé közeledők közé, majd nagydarab testéből kicsavarva amit csak tud, sprintel felénk.
Sajnos még ez is kevésnek bizonyul, mert mielőtt rémült kiáltások jeleznék, hogy a triád emberei is rájöttek mi is pottyant az ölükbe, az amerikai két golyóval is gazdagabb lesz, de szerencsére azok csak a vállát érik, így még van benne annyi, hogy egy konténer mögött fedezéket találjon.
Aztán a következő pillanatban hatalmas detonáció hangja töri meg a kiáltásokat, és egy pár másodperccel később kilesve, nem éppen gusztusos látvány tárul a szemem elé, hiszen a röpködő fém és fadarabok között, mindenfelé testrészek és húscafatok záporoznak, finom vérpermetet szórva maguk körül.
A füst sűrűn gomolyog a környéken, alig lehet egy méterre is ellátni és egyelőre nem nagyon akar oszladozni, de talán pont itt az alkalom, hogy eljussunk a hajóhoz.
Most nem kiabálok, nehogy felfedezzenek, hanem a kuporgó Gizmóhoz rohanok megmarkolva a vállát rántom magam után, majd Carlhoz sietek, akinek sajnos most még egy kicsit ki kell bírnia, hogy nem kap elsősegélyt, és mikor együtt a csapat, akkor közlöm velük halkan.
- Gyerünk, most el tudunk surranni Chin emberei mellett, hiszen egyrészt nyalogatják a sebeiket, másrészt ők sem látnak semmit.
Ha nem támasztanak ésszerű kifogást akkor máris a hajó felé rohanunk, remélve, hogy ha összetalálkozunk bóklászó triádosokkal, akkor mi vesszük őket előbb észre és ki is tudjuk iktatni őket.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Csüt. Márc. 29, 2012 4:09 am

Miután összegyűjtötted társaidat, felveted az ötletedet, és várod a reakciókat. Carl a sebeivel törődik, így hát tőle be kell érned egy enyhe bólintással, Gizmó viszont láthatóan ráncolja a homlokát. Valami rosszra számít, még ha nem is tudja megmagyarázni. Azt viszont tudja, hogy a hezitálásnál még a rossz terv is jobb, így hát ő is gyorsan beleegyezik. Így aztán, fegyvereitekkel a kezetekben, beugrotok a porfelhő kellős közepébe, és elindultok arra fele, amerre emlékeitek szerint a luxus hajó áll. Ahogy közeledtek a cél felé, kiáltásokat, és parancsszavakat sodor felétek a szél. Márpedig ez nem jó jel. Hogy a szél honnan jött, azt nem tudjátok, viszont így a porfelhő is hamar eltűnik, nem bír a szél erejével. Ti gyorsan begurultok egy konténer mögé, és ez a szerencsétek.
Ahogy óvatosan kinéztek, láthatjátok, hogy a kikötő egész területe hemzseg a triád tagjaitól. Fegyveres, mogorva, szénné gyúrt verőlegények, valamint komoly, elszánt, öltönyös férfiak mászkálnak ide-oda, headset-ekkel kommunikálva, így a kiáltozás abbamaradt, és idegen, ijesztő, nem idevaló csend telepedett le a kettes dokkra. Carl minden erejével azon volt, hogy csökkentse a zihálásának a hangerejét. A nap már jó pár perce eltűnt az égről, és még ha nem is honolt teljes sötétség a dokkban, nem messze tőletek egy hangos kattanás jelezte a generátor beindulását. Több száz utcalámpa kapcsolódott fel egyetlen pillanatban, neoncsövek, és gömblámpák ontották magukból a fényt. Halk káromkodás hallatszik Gizmó irányából.
Láthatjátok, hogy a legtöbb ember Remmingtonokkal, vagy UZI-kkal járkál. Azt is látjátok, hogy ilyen helyzetben aligha fogjátok élve elérni a jachtot. Ekkor szólal meg Gizmó:
- Idefigyelj, Michael...kell egy csali. Valaki, aki visszalopakodik oda, ahonnan Carl eldobta a gránátot, és ott magára vonja a figyelmet. Biztos, hogy már rájöttek, a riasztás csak kamu volt. Nézd, Az amerikai nem mehet, őt megölnék, tehát ránk maradt. Itt ez a kavics, melyik kezemben van? - kérdi, majd felvesz egy kavicsot a földről, háta mögött ide-oda dobálja a két keze között, majd előrenyújtja egyenesen eléd. Bal, vagy jobb kéz, bölcsen kell választanod. Az idő fogy, tehát a sietség is szempont.


//A Spoiler alatt láthatod, hogy melyik kezén van, csak hogy ne mondhasd, hogy csaltam. Smile //
Spoiler:
 

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Csüt. Márc. 29, 2012 5:01 am

Gyorsan igyekszünk a rossz látási viszonyok között is megkeresni a keresett hajót. Tudom, hogy nincs sok időnk, ráadásul több, mint valószínű, hogy sokan lihegnek már a nyomunkban, hiszen mindenfelől kiáltások és dühös utasítások hallatszanak, és ha felszáll a por, akkor már nem rejtőzhetünk tovább.
Hát csak rá kellett gondolnom és máris feltámad a szél, ami rekord gyorsasággal takarítja ki a jótékony füstöt a dokkból. Nem kell különösebben figyelmeztetnem a többieket, mindegyekünk egyszerre reagál és keresünk fedezéket egy termetes konténer mögött.
A hajót ugyan nem értük el, de megúsztuk, hogy azonnal felfedezzenek minket, viszont ami késik nem múlik, hiszen annyi maffiózó nyüzsög a parton és z épületek között, hogy csak idő kérdése és megtalálnak minket. Szerencsénkre most már teljesen besötétedett, így talán tovább is kihúzhatjuk, de egyre reménytelenebbé válik a helyzetünk, hiszen nem, hogy kevesebben lennének a lány körül, hanem egyre többen vannak, és most már kezdik összekoordinálni a mozgásukat is, mert már haedsetteket is hoztak.
Aztán az a kis előnyünk is elolvadt egy pillanat alatt, hiszen egy pillanat alatt felkapcsolódott a világítás és majdnem nappali fény árasztotta el a rakpartot.
Gizmónak sem nyerte el a tetszését a helyzet az a halk szaftos szavakból eléggé nyilvánvalóvá vált. A dühösen járkáló emberek kezében meg megvillanó gépfegyverek sem hangoltak jobb kedvre. Ha, nagyon őszinte akarnák lenni, azt kéne mondanom, hatalmas szarban voltunk.
Ekkor szólalt meg a hacker és akármennyire is nem tetszett a terve, sajnos igazat kellett adnom neki. Carl ugyan nem sebesült meg halálosan, de a seb gyengíteni fogja egyre jobban, fegyverzetben sehol nem vagyunk Chin embereihez képest, a létszámfölényről meg hadd ne ejtsek szót.
- Oké! – bólintottam egy rövid gondolkodás után. – De, azt tudod, ha elkapnak ott, akkor akármi történik tartani kell a szánkat, amíg a másik kettőnek esélye lesz elkapni a lányt. Ha idő előtt kiverik belőled, vagy belőlem a tervet, akkor mind meghalunk. – nézek a szemébe és ha biccent, akkor a jobb kezét érintem meg. – Ebben van.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Pént. Márc. 30, 2012 6:22 am

Elmondod a véleményedet Gizmónak az elfogással kapcsolatban, mire ő komolyan bólint, látszik a tekintetén, hogy tökéletesen érti a lényeget, és rajta nem fog múlni. Ezután egy-két pillanatig feszült csend, és túl hangosnak tűnő lélegzés, jobban mondva zihálás következik, majd megérinted a jobb kezét. Az ujjak lassan nyílnak szét, egy örökkévalóságnak tűnnek, mire meglátod a kínai nyirkos kezét. Sehol egy kavics. A másik kéz is szétnyílik, az izzadság közepén ott van a kavics, ami eldöntötte a sorsodat. Carl aggódva néz titeket, hallotta a megállapodást, és látszik rajta, őszintén elgondolkozik, vajon átvállalja-e a csali szerepét. Erről végül is letesz, Gizmó szavai meggyőzték.
A kínai elmondja a haditervét. Magadra vonod a figyelmet, ők ketten elrabolják a csajt, kint találkoztok, a 24. utca és a Napsugár út sarkán. Fegyvert kézbe, majd körülnézel, lehetséges útvonalakat keresve. Jó pár konténer, kuka, elhagyatott stand van a kikötő környékén, mind-mind alkalmas fedezékek, és búvóhelyek. Az ellenséges fegyveresek ide-oda mászkálnak, próbálnak csendben maradni, és legtöbbjüknek sikerül is, habár még lehet hallani egy-két kiáltást elvétve, valamint halk sugdolózást a kisebb csoportok környékén. Kiszemelsz egy útvonalat, ami a legjobbnak tűnik mind közül, majd elindulsz. Sok évnyi tapasztalatod van a lopakodásban, lépéseid hangtalanok, baj nélkül surransz át az ellenséges vonalakon. Csupán egy adott pillanatban izzadsz le rendesen, amikor be kell bújnod egy oldalára döntött konténer belsejébe, és hosszú óráknak tűnő percekig kell várnod, amíg elhalad melletted egy páros, akik magas, dallamos hangon beszélgetnek valamiről, számodra érthetetlen nyelven.
Amint elmennek, tovább mész. Nem telik sok időbe, visszaérsz arra a helyre, ahol Gizmó húzta meg magát az első robbanás után. Innen csupán pár lépés, és máris a triád tagjainak a látótávolságán belül vagy, egyelőre eltakar előlük egy nagy raktár(nincs jelölve a térképen) téglafala. Ahogy óvatosan kinézel, a hozzád legközelebb álló fegyveres is lehet vagy 15 méterre. Ha körülnézel, jó pár dolgot láthatsz, amivel fel lehet hívni magadra a figyelmet, kezdve a szétszórt tűzijátékoktól, át egészen a hangfalakig, és a rájuk kötött lejátszókig. A nagy sietségben mindenki itt hagyott jó pár hasznos dolgot.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Pént. Márc. 30, 2012 8:51 am

Mikor kinyitja a markát és az üres volt, már tudtam, hogy ma nem állt mellettem a szerencse, de azért megvártam, míg megmutatja a másik kezében rejtőzködő kavicsot, habár nem feltételeztem, hogy át akarna verni. Carl is figyelte az eseményeket és láttam rajta, hogy szívesen vállalta volna a feladatot, de ez most nem lett volna jó ötlet, sebesülten nem sok esélye lett volna, akármilyen erős is a srác.
Ezután meghallgatom a hacker magyarázatát, hogyan képzeli az elkövetkezendő eseményeket és nem találok benne semmi kivetnivalót, hiszen sok választásunk nincs és ez legalább egy esély rá, hogy ha mindannyian nem is, de valamelyikünk még kijuthat élve innen.
- Oké, rendben! – bólintok. – Akkor találkozunk a 24. utca és a Napsugár út sarkán. Aztán meg ne lássalak a lány nélkül benneteket! – próbálom elütni egy tréfával a feszültséget.
Aztán felkapom a fegyverem és igyekszem felmérni, milyen fedezékek segítenek majd abban, hogy eljussak a célomig. Mivel egy rakparton vagyunk, így elég sok lehetőség adódik, hiszen tele van a part dobozokkal, konténerekkel, elárusító bódékkal, így nem okozhat problémát a bujkálás, csak a járőröző és kutakodó emberekkel kell vigyázni, nehogy belebotoljak egybe.
Most, hogy égnek a lámpák, azért legalább őket jobban nyomon lehet követni, így aztán lassan és nagyon-nagyon halkan, de szépen haladtam az elhagyott raktérépület felé, ahol majd produkálnom kell valami figyelemre méltót.
Hoppá! Épp csak, hogy be tudtam ugrani egy konténerbe, mikor elsétált mellettem egy beszélgető páros. A víz levert! Hajszál híja volt, hogy nem botlottam beléjük. Nem szabad elvonnom a figyelmem a lopakodásról, mert ez lesz a vége.
Mikor elmentek mellettem, néhány mély lélegzetvétel után kimásztam és folytattam az utamat, hiszen minél előbb lépnem kellet, ha nem akartam, hogy Carlékat felfedezzék.
Végre megérkezem oda, ahol nem sokkal ezelőtt Gizmóval lapultam. Kilesve az épület takarásából már láthatom is a nem messze tőlem tanácskozó, jövő-menő maffiózókat, de azért van köztünk még 10-15 méter távolság, amin belül szétszórt és itt hagyott dolgok hívják fel magukra a figyelmemet.
A kezemben tartott fegyverre, majd a tűzijátékokra nézek és elvigyorodom. Nem vagyok jó lövész, de ilyen távolságról el fogom találni, az egybe kötött minirobbanószereket. Lesz itt haccacáré mindjárt! Meghúzom a ravaszt és reménykedem, hogy elindítok vele egy robbanássorozatot, és amíg azzal vannak elfoglalva, addig még egy két zenelejátszót is elindítok, mielőtt visszasprintelek a fedezékembe és imátkozom, hogy ne fedezzenek fel, vagy, ha mégis minél később, hogy Gizmóéknak legyen idejük a lányra.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Pént. Márc. 30, 2012 8:20 pm

Mielőtt meghúznád a ravaszt, beindítasz egy lejátszót, ami a két legnagyobb hangfalra van kötve. Automatikusan beindul a legutóbb játszott zene, valami underground, számodra ismeretlen punk banda rossz minőségű, hangos zúzása. Máris futsz a fedezék fele, még utoljára visszapillantasz, és meghúzod a ravaszt. A töltény elindul az útján, először a tár kellemes lakhelyét hagyja el, majd magától a fegyvertől búcsút véve elsuhan a tűzijáték felé. A mátrixnál, és az implantátumoknál is idősebb puskapor annak rendje és módja szerint meggyullad, és berobban. A kis fahordók, mintha valami parádé kellős közepén lennének, hangos robbanással repülnek fel a levegőbe, és szakadnak szét darabjaikra. Sokkal több puskapor volt a kikötőben, mint amennyit te láttál, így bizonyára meglepő a robbanás nagysága. Beugrasz egy konténer mögé, a fegyveredet kezedben tartva vársz az ellenségre. És vársz.
Vagy 10 perc eltelik eseménytelenül. Már kezdhetsz aggódni, talán félrement a terv, vagy pont az ellenkező hatást érted el, ekkor viszont végre meglátod azokat, akiket vártál. Egyszerre vagy négy kínai érkezik a robbanás helyszínére, úgy szaladnak, mintha az életük múlna rajta. Talán igazuk is van. Fegyverüket feltartva néznek körbe, a robbantót keresik. A beszélgetésükből nem hallasz semmit, bizonyára nem is értenéd őket. Ekkor viszont az egyikük elindul feléd, illetve elindul a bejárat fele, így óhatatlanul el fog haladni melletted. Ha körülnézel, láthatod, hogy nincs sok búvóhelyed, a sok szétdobált szemétből talán tudnál takarót kreálni, ami alá bújhatnál, vagy megpróbálkozhatsz bebújni a konténerbe, ugyanis a teteje fel van hajtva, és az többé-kevésbé eltakarna a közeledő kínai felől. Persze nem muszáj bujkálni.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Szomb. Márc. 31, 2012 12:23 am

A detonáció hatalmasabb, mint gondoltam volna, és mivel visszanézni nem mertem, így csak egy csukafejessel érkeztem a fal mögé, nem tudva, hogy esetleg mást is eltaláltam-e, és nem vág hátba valami repülő tárgy. Sértetlenül landoltam és mikor már nagyban sivítottak, durrantak és csattantak a megkergült tűzijátékok, akkor mertem kidugni az orromat.
A látvány gyönyörű lenne és még élvezném is, ha nem éppen az életünket kéne mentenünk, így inkább csak feszülten figyelek, hogy a maffiózók bekapták-e a horgot és kíváncsiak lesznek-e rá, hogy ki csinálta ezt a páratlan látványosságot.
Kicsit elkeseredtem mikor vagy 10 perc eltelt és sehol senki, csak a zene ordított és a rakéták pattogtak továbbra is. Ha nem sikerült idecsalogatni őket, akkor Carl és Gizmó nagy bajba kerülhetnek és oda lesz az egyetlen esélyünk is.
De aztán mégis csak meghallgatásra találtak imáim és berobogott a térre négy gépfegyverrel felszerelkezett izgatott triád tag és lázasan keresni kezdték a rendbontót. Kicsit szétszéledtek, hogy mindent alaposan átnézhessenek, és közben folyamatosan beszélgetnek, igaz ettől nem leszek okosabb, hiszen egy mukkot sem értek belőle, pedig igazán jól jött volna, ha megtudok valamit a helyzetről.
Mikor az egyikük elindul azon az úton, ahová én is behúzódtam, gyorsan körülnézek, hogy hová is bújhatnék, hogy elmenjen mellettem, de aztán rájövök, hogy talán még nagyobb felhajtást kéne csinálnom, mert lehet, ha nem találnak semmit, akkor hamar feladják és idő előtt mennek vissza. Ha viszont tovább feszítem a húrt, akkor lehet, még többen jönnek, így könnyítve meg a társaim dolgát. Igaz, ezzel magamat sodrom nagyobb veszélybe, de ha el is kapnak, talán Gizmóék leányrablási akciója után, ha követelik, engem is el kell engedniük.
Így aztán nem bújok sehová, hanem megcélzom a maffiózó combját és mikor közelebb ér belelövök egyet, majd a többiekre is megeresztek egy-egy golyót, aztán hátrafelé futok, hogy behúzódjak egy újabb sarok mögé.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Szomb. Márc. 31, 2012 1:34 am

A terv készen áll, kész vagy magadra vonni a figyelmet, remélve, hogy ezzel tovább növeled az akció sikerességi rátáját. A megfelelő pillanatban kihajolsz a fedezéked mögül, és meglövöd a kínai combját, aki nincs túl messze tőled, legfeljebb öt méter, így hát a golyó célba ér. A lövés, és rögtön utána a kiáltás hangja alig hallatszik a rakéták, és a petárdák állandó robaja közepette. Fenn a most már véglegesen sötét égen gyönyörű alakzatok rajzolódnak ki, kezdve az egyszerű köröktől, át a különböző (kínai) feliratokig, egészen a bonyolult geometriai alakzatokig, valamint jelekig. Gyönyörködnél is bennük, de a lövés után becélzod a többi fegyverest is, és feléjük is megeresztesz egy-egy lövést.
Eddig (feltételezem) a pisztolyodat használtad, viszont ekkor kattanás jelzi a tár kiürülését. Van töltényed, nem is kevés, viszont ilyenkor minden másodperc számít, így hát előveszed a rohampuskát, és azzal lősz a többiek fele. Kettő közülük azonnal elhasal, az egyiknek van ideje fedezék mögé ugrani, egy stand mögött talál magának búvóhelyet. Az, akit combon lőttél, ordítva fog rád egy Remmingtont, és már lő is, ekkorra viszont te már visszabújtál a konténer mögé. Kiáltások hangzanak fel a kikötő másik oldalán, most már biztos lehetsz benne, hogy sikerült magadra vonni a figyelmet. Nem tudsz kinézni, ugyanis golyózápor indul feléd, a konténer alig bírja a lövéseket, habár jól tartja magát a körülményekhez képest. Még sokáig kibírna, ekkor viszont, ha hátranézel az egyik raktárház fele (3 a térképen) döbbenetes látvány tárul a szemed elé.

Az elsőre elhagyatott raktárháznak tűnő, lepukkant, rozoga épület kapuja feltárul. Kitalálhatod, hogy automata vezérlés nyitotta ki a nagy fémajtót, most viszont nem is ezzel törődsz. Szép lassan kilépdel rajta egy szürkés színű, elsőre alumínium borításúnak tűnő halálos gépezet. Magassága valahol 2,5 - 3 méter között lehet, nem valami gyors, egy méter megtétele eltart jó pár másodpercig neki. Egyik karja helyén gépfegyver, akkora lőszerhevederrel, amekkora egy szénné gyúrt ukrán verőlegénynek is túl nagy lenne. A másikon is hasonló szerkezet, habár ott egy nagy penge az, ami elkapja a tekintetedet. Feje helyén lézercélzó található, ami most szüntelenül pásztázza a környezetet. Egyelőre mást nem tudsz a robotról, még az se biztos, hogy ha meglőnéd a rohampuskával, vajon a lövedékek átmennének-e a páncélján, és ha igen, sebeznék-e.
Biztos lehetsz benne, hogy a szerkezet a kínaiak fegyvere, ugyanis hallod, ahogy egyre közelebb jönnek a triád tagjai, nem is törődve a hirtelen feltűnt veszélyforrással. A golyózápor nem szűnik, bizonyára nem akarják, hogy megszökhess. A robot még nem fordult meg teljesen(a raktárház a te bal oldaladon van, a robotnak kell egy kis idő, hogy 90 fokban megforduljon), viszont amint feléd fog nézni, tudod, túlélési esélyeid alaposan csökkenni fognak. Semmi se takar előle.
Ahogy körülnézel, kockázatos, de talán be tudnál futni két raktárház közé, így se a fegyveresek, se a robot nem tudna bántani. Odáig viszont jó három-négy méter az út, fedezék nélkül, ami nem a legjobb vállalkozás ilyen körülményke között. A petárdák továbbra is folytatják a táncukat, talán ha odacsaltad volna a robotot, ott felrobbanthattad volna, de most már mindegy. Még a konténerbe is bebújhatsz, a roboton a jelek szerint nincs rakétavető. Ha közelebb próbálsz kerülni a szerkezethez, fedezékről fedezékre ugrálva talán sikerülhet odajutni, viszont nincs sok hely, ahol mindkét félről be lennél biztosítva. Gizmóék nincsenek itt, ők bizonyára a fogoly után mentek.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Szomb. Márc. 31, 2012 2:00 am

A kiürült pisztoly csattogására csak kesernyésen elhúzom a szám. Mi az ami a mai napon összejön nekem? Semmi! Gyorsan visszadugom a nadrágom övébe a fegyvert, hogy majd alkalom adtám megtöltsem, de most inkább a puskát húzom előre a hátam mögül és kezdek vele lőni a megmaradt három maffiózóra. A lövöldözéssel sikerült is magamra még jobban felhívni a figyelmet, mert már több felől is hallatszanak kiáltások, így biztos lehetek benne, hogy rám koncentrálnak. Gizmó és Carl előtt remélhetőleg így szabad az út.
Mikor a három ember viszonozza a tüzet hamar fedezékbe vonulok egy szemetes konténer mögé, amin úgy pattognak a golyók, mintha nyári zápor verné a falát, így még kinézni sem tudok, hogy mi most a helyzet, csak csendben lapulok, a lehetőségre várva, hogy kitörjek.
Aztán olyan nyikorgás üti meg a fülem, mint amikor egy olajozatlan szerkezet lendül mozgásba. Arrafelé nézve aztán ki is kerekednek a szemeim az ámulattól, hiszen egy ilyen helyen arra számítanék legkevésbé, amit látok: egy harci robotot, olyat, amit a zsaruk szoktak bevetni, ha nagyon necces a helyzet. Hogy ezt Chin honnan lopta, vagy vette, arra ötletem sincs, hiszen ez szigorúan tilos, de most ez a legkisebb problémám, hiszen ez a szerkezet most itt van és, nem kell sok idő, hogy célra álljon, mivel felőle teljesen védtelen vagyok, nem takar semmi. Meglátok egy kis sikátorszerű utcát két épület között, ami tőlem pár méterre kezdődik, de odáig semmi takarás nincs, de a másik lehetőség, hogy bebújjak egy konténerbe, nem nagyon nyeri el a tetszésemet, hiszen ott csapdába is kerülhetek. Így inkább megkockáztatom a futást, remélve, hogy elég gyors leszek. Azért még előtte megkockáztatok a rohampuskával pár lövést a robotra, hátha szerencsém van és áthatolnak a páncélján és talán eltalálok valamilyen létfontosságú panelt rajta, ami mozgásképtelenné teszi. Nem nagyon bízom a sikerben, de hát egy próbát megér, míg nem tud teljesen rám fordulni és célba venni.
Mielőtt elindulok a védett utcába, leadok három lövést a robotra és hármat a triádosok felé, aztán a nyakamba kapom a lábam és rohanok behúzott nyakkal, ahogy csak bírok.
Nagyon remélem, hogy nem találnak el és időben bejutok a fedezékbe, ahonnan talán kicsúszhatok a gyűrűből.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Kedd Ápr. 03, 2012 10:17 pm

A robot látványára elkezdesz terveket szőni, felmérni a terepet, és végül a két raktárház közötti szűk tér mellett döntesz. Nem látod, hova vezet, csupán az a biztos, hogy ha eljutsz oda, akkor biztonságban leszel - már amitől. Először is megkockáztatsz egy-két lövést a robot felé. Láthatod, hogy a golyók belefúródnak a páncélba, viszont ezen kívül nincs sok haszna a lövöldözésnek, valami más tervet kell kieszelni. Ezután óvatosan kihajolsz, majd takarásból megindítasz három lövést a triádosok fele. Ahogy kinézel, látod, hogy egyre közelebb érnek, óvatosan lépkednek, állandóan tűz alatt tartva téged. Az akciód viszont meglepi őket. Golyó szerencsére nem ér téged, a te lövöldözésed(még ha nem is lősz sokat) viszont talál, két férfi rémülten kap a combjához, a többiek pedig ordítozva, parancsszavakat kiáltozva vonulnak vissza, vagy keresnek maguknak fedezéket. Volt annyi eszed, hogy visszakergesd őket a fedezék mögé, így amikor sietve, lóhalálában megindulsz a két raktárház közé, egy kis előnnyel indulsz, ugyanis nem kapsz se a robot irányából, se a triád felől. Persze semmi se tökéletes. A futás végén már kihajolnak a derék kínai gyilkosok, és megindítanak feléd pár lövést, de már egyik se talál el. Lihegve állsz a két fal között, két kijáratot látsz, az egyik ahonnan jöttél, a másik jó messze tőled, a dokk másik oldalán van, talán pont ott lyukadnál ki, ahol most Gizmóék lehetnek.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Szer. Ápr. 04, 2012 2:05 am

Miközben rohanok hallom a fájdalmas ordítást, így erősen remélem, hogy sikerült pár embert kiiktatnom az üldözőim közül. Persze nem állok meg megnézni, hiszen nem veszíthetek értékes másodperceket, mert ha a robot végül is rám fordul teljesen, akkor a felém küldött lövedékeit nem tudom lehagyni.
Mielőtt azonban még bevágódhatnék a szűk sikátorszerűségbe, már a maffiózók is magukhoz térnek és fedezékből zúdítanak rám össztüzet, amibe a végén már a robot is bekapcsolódik, ahogy beméri a helyzetemet. Óriási mázlim van, hogy még csak súrolni sem súrolt egy golyó sem, mikor lihegve beérek a két fal közé, ahol már védve vagyok, legalábbis egyelőre.
Előbb-utóbb utánam indulnak, és gondolom a robotot küldik ide elsőnek, akkor viszont már ez a szűk hely inkább lesz a koporsóm, mint a menedékem, így igyekeznem kell.
A két épület közötti szűk sikátor jó hosszan húzódik és nekem igen csak szednem kell a lábam, ha időben ki akarok jutni a másik végén.
Igaz fogalmam sincs, hogy mi vár rám ott, hiszen a lövöldözésre már minden triád tag talpon lehet, és azt sem tudom Gizmóek vajon végeztek-e már, így még mindig játszanom kell a csali szerepét. Gyorsan kihajoltam és még vaktában ellőttem pár golyót, aztán rohanni kezdtem a másik kijárat felé. Ha minden gond nélkül elértem oda, akkor óvatosan kidugtam a fejem, hogy körülnézzek. Nem szerettem volna valakinek az öklébe vagy fegyvercsöve elé szaladni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Hétf. Ápr. 09, 2012 8:01 pm

Beérsz a viszonylagos biztonságba, viszont hála az emberi természet szeszélyeinek, elméd rögtön a további nehézségekkel foglalkozik. A két raktár közötti sikátor, mint láthatod, hosszan nyújtózik a dokk másik oldaláig, így hát, más út nem lévén, minden erődet összeszedve megindulsz a másik kijárat fele. Szerencsére még ezelőtt figyelmezteted az ellenséget, aki követni merészelne, az számítson egy kis ólomra a koponyájában. Ennek megfelelően egy darabig nem hallasz emberi lépteket, csupán a robot hangos, fémes lépteinek a ricsaját, viszont 5-10 másodperc elteltével hallhatod, hogy a kínaiak is összeszedték minden bátorságukat, és először szép lassan, majd futó lépésben követnek a szűk sikátorba. Ekkora már az út felét megtetted, saját zihálásod, és lépteid zaja miatt alig hallod a többieket. Tovább futsz, az életed múlik rajta, több szempontból is. Mire eléred a kijáratot, már nem egy férfi csusszant be a sikátorba, és kezdtek el lövöldözni feléd. A golyók szerencsére elkerülnek, habár van egy-két, ami vészesen közel csapódik be a falba. Minden életösztönöd melletted áll, így gyorsan kilépsz a szabadba, és beugrasz egy fal mögé, ezzel kilépve az üldözőid látótávolságából.
Ahogy lihegve körülnézel a dokknak ezen az oldalán, meglepve látod, hogy senki sincs itt. Az éjszaka leszállt, a neonfényben fürdő raktárházak között szinte békésnek is mondható légkör uralkodik, amit csupán az üvöltözés, és a robot hangja zavar meg, ami még ilyen messzeségből is hallatszik. Tőled jobbra, 15-20 méterre ott himbálózik a vízen a jacht, ami körül nem látsz senkit, valamint az ellenkező irányban, észak-nyugatra, nagyjából 25-30 méterre ott van az iroda. Az iroda, ami mellett látsz valakit, de ilyen távolságból, és ilyen sötétben - a tag a fényeken kívül áll - nem tudnád megmondani, hogy barát-e vagy ellenség. Háttal áll neked, szemben az iroda bejáratával, és habár a zajok bizonyára már őt is elérték, még se akaródzik megfordulnia. A kordon még mindig ott van, ahol a triád tagjai hagyták, valamint, ahogy már megszokhattad, konténerek, elhagyatott standok, és szemetes zsákok tucatjai helyezkednek el az egész kikötő területén.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Kedd Ápr. 10, 2012 4:27 am

Teljes erőből rohantam, hogy még azelőtt kiérjek a szűk sikátorból, mielőtt az üldözőim bejutnának a falak közé, mert akkor szép kis vesszőfutásnak nézek elébe, a kanyar nélküli, nyílegyenes nyílásban. Persze miért is lett volna szerencsém, hiszen mostanában egyáltalán nem voltam a kegyeltje, ahogy most sem, hiszen még nem értem a végére, mikor már igen csak röpködtek a golyók a fejem körül, néha annyira közel, hogy finom vakolatporral terítettek be. Így aztán hiába szakadt már majdnem ki a szívem a helyéből, még gyorsabban kezdtem szedni a lábam, és mielőtt elért volna a végkimerülés elértem az épületek végére és egy gyors pillantás után már ki is vetettem magam, hogy a fal mögött fedezéket keressek a sivító golyók elől. Tudtam, hogy csak egy pár perc haladékot kaptam, hiszen nem soká a triád emberei is ideérnek, és még ha a robot nem is fér be ebbe a szűk utcácskába, akkor is könnyen megkerülheti a tömböt, aztán előbb-utóbb az is a sarkamban lesz, ha addig nem tűnök el innen.
A térdemre támaszkodva lihegek, miközben a szemem már a lehetséges menekülési útvonalakat keresi. Most majdnem oda lyukadtam ki, ahol először pillantottuk meg a lány hajóját, hiszen alig vagyok tőle pár tíz méterre. Aztán látok még majdnem ugyanolyan távolságra, csak ellenkezőleg egy épületet, melynek homlokzatán az iroda felirat díszeleg.
Aztán meglátom a gyér fényben, hogy egy ember ácsorog az épület mellett, ami azért furcsa, mert meg sem mozdul, mióta megpillantottam, pedig azért elég nagy hangzavart keltettem, de viszont se menekülő, se támadó szándékot nem észlelek felőle.
Gondolkodóba estem, hogy mit tegyek. Innen sürgősen távoznom kell és ha ez az ember a triádnak dolgozik, akkor akármerre megyek meg tudja adni azt a követőimnek is, így aztán hamar elkaphatnak, hiszen gondolom a dokkot már hermetikusan lezárták, csak szűkíteni kell a hurkot a nyakam körül. Nincs nagyon más választásom, mint kideríteni, hogy ki a frász az, és ha egy mód van rá leütni, vagy lelőni. Mivel szép számmal akad fedezék közte és köztem, nem kell nyíltan felfedni magam, habár, ha az érkezésemet nem vette észre, akkor vagy süket, vagy már hulla. De biztosra kell mennem, így gyorsan osonok ládától ládáig, csomagtól csomagig, asztaltól asztalig, míg aztán már csak pár lépésre vagyok tőle.
Sietnem kell, hiszen az üldözőim már nem lehetnek túlságosan messze és mivel eddig Carlék-ról semmi hang nem hallatszott, így valószínűleg sikerrel jártak, nem szerettem volna, ha most az esetleges siker kapujában kapnak el.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Szer. Ápr. 11, 2012 7:29 am

Fedezékről-fedezékre haladsz, vigyázva a triád tagjaival, valamint az egyedül álldogáló alakkal. A sötétben igyekszel a neonfények hatáskörén kívül mozogni, ez nagyjából sikerül is. Ahogy egyre közelebb érsz a rejtélyes emberhez, hirtelen hangok hallatszanak onnan, ahonnan nemrég még te jöttél. Megérkeztek az üldözőid, és most téged keresnek. Már vagy annyira közel az emberhez, hogy lásd, telefonál: a hangos ordítozást már ő is meghallja, mire megfordul, mond még pár szót kínaiul, érezhetően indulatosan, majd zsebébe süllyeszti az apró készüléket, és az üldözőid felé néz. Ahogy kilép a fénybe, egy vékony, kissé sápadt arcot pillanthatsz meg, tulajdonosának vörös hajkoronája csigákban omlik a vállaira. Könnyen kitalálhatod, kivel hozott össze a sors, ekkor azonban kivágódik az ajtó, és a meglepetést egy még nagyobb döbbenet váltja fel.
Az iroda ajtaján két tagbaszakadt kínai fószer lép ki, kezükben tartva két társadat. Gizmó orrát betörhették, szakadatlanul ömlik belőle a vér, Carl-al viszont bizonyára meggyűlt a bajuk, az amerikai medvének több lila folt is éktelenkedik az arcán, valamint a kezén, és biztos vagy benne, hogy a teste is tele lehet ezekkel. A lány int az érkezőknek, akik erre megállnak, és szorosan lefogják a foglyokat. Az üldözőid nagy része szétszéled, téged keresve, örömmel nyugtázhatod, hogy feléd senki se indult el. Mégis jó páran maradtak a dokknak ezen az oldalán, fegyvereikkel rád várva. A robot távoli léptei is nyugtalanítóan hatnak. A lány egy darabig körbe-körbe néz a sötétben, majd hátrafordul, és angolul megszólal:
- Most várunk, jenki kutya. Apámra.
Ezzel visszafordul a kikötő felé. Te biztonságban vagy, olyan helyet találtál, amim minden irányból elrejt, a fényeken is kívül esel.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   

Vissza az elejére Go down
 
Hong Kong - Dokk 2
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Cyberpunk Frpg :: Alternatív kalandok helyszínei :: N.V.A.K. helyszínek-
Ugrás: