HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Kezdő játékosoknak
Minden kedves játékost üdvözlünk a Cyberpunk Frpg fórumán! A kezdő, tapasztalatlan játékosok mindenképp olvassák el a Kezdőknek című részt, ahol minden lényeges dolog le van írva, kezdve a szerepjáték lényegétől át a karakteralkotásig. Jó játékot kívánunk!
Szavazz az oldalra!
FRPG Top Sites - Magyarország

Latest topics
» Általános társalgó
Vas. Okt. 26, 2014 7:27 am by Taira Morinaga

» Cubik lakhelye
Pént. Márc. 15, 2013 7:10 am by Maynard Sutherland

» utcák, terek
Szer. Feb. 20, 2013 10:07 pm by Michael Longley

» 24-es móló
Kedd Feb. 05, 2013 7:02 am by Maynard Sutherland

» Feketepiac
Szomb. Feb. 02, 2013 4:16 am by Maynard Sutherland

» Sekk Gaur
Pént. Jan. 25, 2013 7:26 am by JC DentonShare | 
 

 Hong Kong - Dokk 2

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Szer. Ápr. 11, 2012 9:03 pm

A lopakodás egészen jól megy, van elég szétszórt holmi a területen, hogy a lámpák fényét is elkerülve, a magányosan álldogáló alak közelébe férkőzzek.
Már elég közel érek hozzá, hogy rájöjjek miért is nem mozdult eddig. A füléről pont ekkor veszi el a telefont, mert meghallja, amit sajnos én is, hogy az engem üldöző maffiózók kiértek a két épület közül és most hangos kiáltozásokkal szétszéledtek, hogy a nyomomra leljenek.
Ekkor az alak is megmozdul és kicsit arrébb lép, hogy megnézze a hangoskodás okát, és ekkor meglátom, hogy a vékony termet nem egy férfit, hanem egy lányt takar, kinek vörös, hullámos haján megtörik a lámpák fénye. Nem nagyon kell törnöm a fejem, hogy vajon ki is lehet ő, a leírás nagyon is ráillik. Ez Yhao, Chin lánya.
De vajon miért nem Gizmo és Carl fogságában sínylődik, hiszen a tervek szerint a két társamnak már nagyban kifelé kéne vele tartani a dokkból, ezért kockáztattam az életem, hogy elkapják a lányt! Mi történhetett?
Sokáig nem kell kétségek között vergődnöm ezzel kapcsolatban, mert kivágódott az iroda ajtaja és legnagyobb döbbenetemre Gizmót és Carlt pillantom meg, ahogy éppen két tekintélyes méretű kínai rángatja ki onnan őket, eléggé leamortizált állapotban. A hackernek be volt törve az orra, az amerikai meg elég szépen össze volt verve, látszott, hogy nem adták könnyen magukat, de mégis itt voltak és nagyon úgy nézett ki, hogy már csak én hiányzom a leltárból.
Ha voltak is kétségeim a lányt illetőleg, azok azonnal eloszlottak, ahogy utasítgatta a triád embereit, hiszen ezt csakis a főnök lánya tehette így meg. Társaimat – miután kicipelték – szorosan lefogták, majd a helyiségből kiözönlő többi maffiózó csatlakozott az engem keresőkhöz, aki elözönlötték a helyet, de egyelőre az én búvóhelyem irányába senki nem jött, ami adott pár perc haladékot, habár nem volt kétséges, hogy előbb-utóbb felfedeznek, hiszen a robot léptei is közeledtek, és most már nem volt hová mennem. Gondolom talán Gizmóékat is azért állították jól láthatóan a fénybe, hogy engem előcsaljanak, és a lány szavai alapján a főnök is úton van már ide. Hát elég nagy lekvárban voltunk!
Talán, ha a lány kicsit közelebb jön, akkor lenne esélyem, hogy pár ugrással mellette teremve és pisztolyt fogva rá, túszul ejtsem, és ezzel kiszabadítsam a társaimat és elhúzzuk a csíkot.
Reménykedve lapultam, hátha szerencsém lesz és megtörténik a csoda, mielőtt elkapnak, vagy zsarolni kezdenek Carl-lék életével.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Pént. Ápr. 13, 2012 8:06 am

A sötétben pattanásig feszülnek az idegeid. Egy jól irányzott, lendületes ugrás, és máris van egy fejedelmi túszod. Nem csak, hogy biztonságban kimenekülhetnél, de még a munkát is teljesíthetnéd, nem is akárhogy. A kezed izzadása is jelzi az idegességet, ruhádba törlöd, nehogy egy döntő pillanatban kicsússzon a pisztoly a helyéről. Mérlegeled a lehetőségeket, agyadban lázasan keresed a megfelelő tervet. Az életed a tét, vagy még annál is több. Ahogy magadban átveszed a lehetőségeidet, latolgatod az esélyeket, hamar arra az elhatározásra jutsz, hogy meg kell tenni, ugrani kell. Más esélyed úgy sincs.
Eljött a te pillanatod. Kiugrasz a kukák rejtekéből, és nagy ugrásokkal egyenesen Yhao mögé kerülsz. A nő értetlenül fordul feléd, Gizmóéknak azt legalább sikerült elérniük, hogy elhitették a többiekkel, csak ketten vannak. Yhao bizonyára azt hitte, hogy az üldözőid valami jelentéktelen hajléktalant üldöztek idáig. Bal karoddal átfogod hátulról a nyakát, szorosan magadhoz ölelve, jobboddal pedig pisztolyt fogsz a fejéhez. Társaid, és az őket tartó nehézfiúk kissé hátrébb állnak tőled, de gyorsan hátraugrasz, magaddal vontatva a nőt, végül odasimulsz az irodaház falához. A kínaiak egy pillanatig döbbenten merednek rád, majd mikor észhez térnek, halkan elkezdenek beszélnie egymással, valamint riadóztatják a többieket, akik téged keresve szétszéledtek. Biztos lehetsz benne, hamarosan tele lesz az egész kikötő triádosokkal. Egyelőre senki se mer mozdulni, Yhao se szól egy szót se, egy-két sikertelen próbálkozás után a teste mozgását is abbahagyja, a szökésről pedig végleg lemond. Carl boldogan fordul feléd. Gizmó szemében pedig elismerés, valamint pimasz vidámság jelenik meg. A dolgok megfordultak, jó helyzetbe kerültetek, és ha ügyes vagy, innen már minden gyerek játék lesz. A távolból, a nagyon messzi távolból valami zúgásféleséget hallasz, de ilyen távból meg nemt udnád mondani, miről is van szó...

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Pént. Ápr. 13, 2012 8:49 am

Mérlegelve az esélyeimet, nem kell sokat törnöm a feje, hogy meglépjem-e, hogy túszul próbáljam ejteni Chin lányát. Egyszerűen nincs más választásom, ha nem itt a vízben akarom végezni egy szép kis betonkolonccal a lábamon, de még előtte laposra verve.
Már nem várhatok tovább, így mikor éppen senki nem néz a búvóhelyem felé, gyorsan kipattanok és pár lépéssel Yhao háta mögött termek és átkarolva a nyakát, hogy ne nagyon ugráljon, keményen magamhoz rántom, majd a pisztolyomat is a fejéhet nyomom a hatás és a mihez tartás kedvéért.
Mivel nem szeretném, ha hátba támadnának, ezért a kicsit ellenkező lánnyal a falhoz hátrálok, hogy onnan védve legyek. Ekkorra már a kínaiak is felocsúdnak az első döbbenetükből és élénk beszélgetésbe kezdenek, miközben már egyre többen és egyre szorosabb gyűrűt vonnak körénk, de egyelőre nem mernek közelebb jönni, amit jól is tesznek.
- Ha jó kislány leszel, nem lesz semmi bajod! – súgom a lány fülébe, remélve, hogy végre nyugton marad, hiszen tényleg nem szeretném bántani, de ha sokat mocorog kénytelen leszek.
Úgy látszik nem egy buta egy nőszemély, mert azonnal abbahagyja a kapálózást és végre nyugton marad, megadva magát a sorsának. Két társamnak is felragyognak a szemei, ahogy meglátják a szabadulás esélyét, hiszen a lánnyal a kezünkben, nagy eséllyel kisétálhatunk innen aránylag sértetlenül. Kihegyezett érzékeim hallanak most valami távoli zajt, amit nem tudok beazonosítani, de ez most nem tűnik fontosnak, az már inkább, hogy a két hegyomlás elengedje Gizmót és Carlt.
- Szólj nekik, hogy engedjék ide hozzám a társaimat. – noszogatom egy kicsit Yhao-t a pisztollyal. – Meg egy kocsit is kerítsenek, mert lassan távozunk köreitekből.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Szomb. Ápr. 14, 2012 1:10 am

A parancsodra Yhao odaszól az embereinek kínaiul. Azok állnak ott egy darabig, mérlegelve a lehetőségeket, de a pisztolyod elég biztosíték nekik arra, hogy nagy bajok lesznek, ha nem táncolnak úgy, ahogy te akarod. Carl és Gizmó, amint szabaddá válnak, gyorsan odamennek hozzád. Láthatod, hogy egyiküknek sincs fegyverük, bizonyára elvették tőlük a harcban. Yhao, a jelek szerint az egyetlen, aki tud angolul, bizalmatlanul kérdi tőled:
- Mit akarnak tőlünk? Kik maguk? - alig csúsznak ki a száján, a szavak, Gizmó leinti, majd neked is jelzi, hogy maradj csöndben. A zúgást már nem csak te hallod, szép lassan, fokozatosan egyre jobban kivehetővé válik. Ahogy mindenki homlok ráncolva próbál rájönni, mi is lehet a zaj forrása, Gizmó hirtelen bizonytalanul megszólal:
- Egy...helikopter? Ez most jó, vagy rossz? - ahogy tovább hallgatóztok, már ti is ki tudjátok venni a gép hangját. Csupán egy közeledik felétek, habár a sűrű felhők eltakarják előletek, még így is tudjátok, hogy elég messze van tőletek. A triád tagjai próbálnak észrevétlenül közeledni, de Carl néha-néha ordít egy nagyot, és azzal fenyegeti meg őket, hogy ha még egy lépést tesznek, Yhaot könyörtelenül lelövi. Nem mintha értené bárki is, mit mond, Yhaon kívül senki se érti, mit beszél az amerikai óriás. A két verőlegény, akik eddig fogolyként tartották, társaidat, most egy helyben állnak, és azon ötletelnek, halkan, nehogy Gizmó meghallja, vajon hogyan kéne kiszabadítani a nőt.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Szomb. Ápr. 14, 2012 2:01 am

Természetesen nagy butaság lett volna a lány és főleg az emberei részéről, ha nem engedelmeskednek, de ők sem szerették volna kipróbálni, hogy mennyire is gondolom komolyan a fenyegetéseimet, így pár perc múlva Gizmó és Carl ,ár mellettem álltak, igaz fegyvertelenül, de majd azon is segítünk mindjárt.
- Tőletek aranyom semmit! – sziszegem a fülébe. – Csak tőled! És, hogy kik vagyunk, az meg ne érdekeljen, elég az, hogy mi vagyunk azok, akik most szépen kisétálunk innen, veled együtt. Jó lesz, ha felhívod az embereid figyelmét, hogy nincs veszteni valónk és, ha megpróbálnak trükközni, akkor először még csak a karodat fogom átlőni, de a következő golyó már abba a csinos kis fejecskédbe fog kikötni. De azt hiszem ezt senki nem szeretné, se te, sem én, ugye? – tartom szorosan, miközben várom a válaszát.
Az előbb még alig hallható zúgás viszont egyre jobban erősödik és valahonnét az ég felől közeledik, ami valószínűleg valamilyen légi járműtől ered, ahogy Gizmó is éleslátóan megjegyzi.
- Mivel csak egy gépet hallok, és a lány az előbb az apját emlegette, hogy érkezik, ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám ő érkezik meg, és valószínűleg még több testőrhöz lesz szerencsénk. – húzom el a szám, de aztán támad egy remek ötletem, csak kérdés meg tudjuk-e valósítani.
- Srácok, tud valaki helikoptert vezetni? Én elboldogulok mindennel, ami a földön közlekedik, de koptert még sosem vezettem. – nézek két társamra kérdőn. – Mert, ha igen, akkor nagyon nagy eséllyel hamar megszabadulunk ettől a bagázstól. – intek az ugrásra készen álló triádosok felé, majd ismét a lányhoz fordulok. – Először is mond meg annak a két majomnak, - mutatok a Carlékat kicipelő testőrökre, - hogy csúsztassanak ide két pisztolyt, de nagyon óvatosan, aztán meg válaszolhatsz arra kérdésre is, hogy apuka jön-e azon a helikopteren?Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Szomb. Ápr. 14, 2012 6:56 am

A helikopter egyre közelebb ér, a motor zúgása már jól kivehetően ott zakatol a fületekben. A lány a szavaidra riadtan, majd megfeszült testtel várakozik, nem hajlandó beszélni. Ő is a helikoptert várja. A fenyegetésed, valamint a pisztoly, amit a fejéhez nyomsz, mégis megteszi a hatását, akarva-akaratlanul, de pár pillanat habozás után halkan, rideg hangon megszólal. A két kínai izomkolosszus mogorva arckifejezéssel veszik elő a pisztolyaikat, nagyon lassan, majd leteszik a földre, és lábukkal odarúgják két társadnak. Mindez csiga lassúsággal történik, beletelik vagy két percbe, mire Carl és Gizmó, immár fegyverrel a kezükben, ismét felegyenesednek, és tekintetüket az ellenségre szegezik. Valamint az égre.
Ekkora ugyanis a helikopter már kitört a felhők takarásából, és elindult a dokk irányába, pontosabban a fő raktárház vízszintes teteje felé, ami úgy néz ki, alkalomadtán leszálló pályaként is üzemel. Már le is szállna, amikor lelassul, majd irányt változtatva, elkezd körbe-körbe körözni a dokk körül. Egy reflektor is felkapcsolódik, ami egyenesen rád, és Yhao-ra szegeződik. A vastag fénysugár a helikopter belsejéből indul, és nálatok ér véget. Egyelőre nem hajlandó leszállni a kínai maffiafőnök, is sejthetitek, forral valamit ellenetek.
A kérdésedre bizonytalan fejrázást kapsz válaszul. Se Gizmó, se Carl nem vezetett még soha életében helikoptert, erről gyorsan tájékoztatnak téged. A második kérdésre egy kis szünet után egy magabiztos választ kapsz a delikvensedtől, aki. mintha nem is a halál torkában lenne, gúnyosan szól hozzád. Teszi ezt azután, hogy egy darabig legelteti a szemét kínai társadon:
- Igen, apám jön...a helikopteren...hé, tudtad, hogy apám egyik emberével próbálsz túszul ejteni? - kérdi, az utolsó mondatod olyan halkan mondva, hogy csak te hallhasd.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Szomb. Ápr. 14, 2012 8:38 am

Kis noszogatásra és a pisztollyal való halántékkocogtatásra, azért csak összejön a dolog és a lány végül megszólal, még ha nem éppen jókedvében is. És a két testőr óvatosan megszabadulva a pisztolyától azt két társamnak csúsztatja. Ha a tekintetetekkel ölni lehetne, akkor már biztos százszoros halált haltam volna, szerencsére ez max. a holovidós mesékben történik meg, a valóságban nem.
Kicsit már nyugodtabba vagyok, hogy Gizmónak és Carl-nak is van fegyvere, így már többen is sakkban tarthatjuk a maffiózókat, ami nem egy hátrány ilyen emberfölényben.
Közben megérkezik fölénk a helikopter, de azt a szomorú tényt is megtudom, hogy úgy néz ki nem azzal a géppel fogunk távozni, hacsak nem a pilótát is vele visszük, mivel egyikünk sem tudja vezetni. Pedig mennyivel egyszerűbb lett volna az életünk, de úgy látszik ma minden ellenünk esküszik. Ráadásul mikor már úgy néz ki, hogy leszáll, valamiért meggondolja magát és visszatér fölénk a madárka, hogy aztán bekapcsolva egy vakító fényszórót pont a képembe világítson.
Viszont csak akkor döbbenek meg igazán, amikor a lány, mintha valami miatt megnyugodott volna, jéghideg hangon közli, hogy jól tippeltem az apja érkezik azon a gépen. De nem ez az ami kicsapja nálam a biztosítékot, hanem a következő, jóformán csak a fülembe súgott mondata.
- Mi? Ki a…? Ezt most csak azért mondod, hogy összeugrassz minket! – hitetlenkedek gyanakodva, mert nem tudom elképzelni, hogy a másik triád vezetője ennyire vak legyen, hogy egy kémet akasszon a nyakamba. Miért tenné? Hogy kinyírasson, hiszen a kezében voltam bármikor megtehette volna! Így meg nincs semmi értelme, csak akkor, ha őt is az orránál fogva vezették.
Minden esetre úgy fordulok a lánnyal, hogy a hacker ne lephessen meg, ha netán tán mégis igaz, amit a lány mond.
- Nem hiszek neked. – ingatom meg végül a fejem. - Gondolom van valami kapcsolatod apáddal a gépen, telefon, vagy rádió. Szólj neki, hogy szálljon le, mert különben elkezdek lövöldözni egy szem lányára.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Szomb. Ápr. 14, 2012 11:36 pm

Yhao a szavaidra, már ahogy a fogásodtól tudja, nemtörődöm módon megvonja a vállát, majd tovább beszél:
- Felőlem higgy amit akarsz. Aztán majd ne csodálkozz, ha egy lövéssel a hátadban végzed. - mondja, miközben a helikopter továbbra is felettetek köröz. Hirtelen hangos, kínai beszéd tölti be a dokk területét, talán látod, ahogy a helikopter utasteréből kihajol egy férfi, és kihangosító segítségével ordibál felétek. Semmit se értesz a beszédéből, ellenben Yhao és Gizmó, valamint a triád összes tagja odafigyel rá, egy csapásra a beszélgetés is elmarad. Miután a beszélő végzett, Gizmó odaszól hozzád:
- Azt mondja, megjött Chin, és szarrá lő minket, ha nem engedjük el a lányát. Elvileg mesterlövészek vannak a helikopteren. - mondja aggódva. Carl továbbra is a felétek közeledő kínaiakkal törődik. Ekkor szólsz másodjára a nőhöz, aki szavaidat hallva gúnyosan felnevet, majd, miután lehiggad, megszólal:
- Persze telefon, de ha így lefogsz, hogy kéne felhívnom, mi? Engedj el, akkor máris hívom. - mondja mosolyogva. Látszik rajta, nem először él meg ilyen helyzetet vagy csak jól felkészítették, ugyanis a bizonytalanság, vagy a félelem, ha eddig volt is, most már teljesen eltűnt a beszédéből. Eközben a raktárak mögött, a dokk déli oldala felől kibukkan a robot alakja, szép lassan belép a neonlámpák hatókörébe. Megállíthatatlanul halad felétek, és nem lehettek biztosak benne, hogy automatán van-e, vagy valaki manuálisan irányítja egy konzol segítségével. Bárhogy is legyen, megy tovább felétek, átvág a kínaiak tömegén, mindenki félreáll az útjából. Társaid döbbenten figyelik a robotot, erre még ők se készültek. Még nagyon messze van tőletek, de ha ilyen sebességgel halad, 3-4 perc múlva elér titeket. Lőni meg bárhonnan tud.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Vas. Ápr. 15, 2012 12:12 am

Nem tetszik nekem, ahogy a lány egyre magabiztosabb lesz, főleg mióta megérkezett a helikopter. Az sem tetszik, hogyha mégis igaz, amit mond, akkor ki vagyok téve az áruló golyójának, de mindenesetre jól csinálta a kis szajha, mert elültette a kétséget a fejemben, már nem tudtam maradéktalanul megbízni a társaimban.
Mikor a hangosbeszélőn lekiabáltak valamit, akkor már sejtettem mi lehet az, nem kellett túl sok kínai tudás hozzá, de azért Gizmó is megerősítette a fenyegetést.
A lány szavaira csak megrázom a fejem. Eszem ágában sincs hagyni, hogy szabadon használja a kezeit, ezért inkább Gizmó felé intek.
- Keresd elő a zsebéből a telefonját és hívd fel az apját, gondolom benne van a névsorban. Aztán tartsd a füléhez, hogy beszélni tudjon, de ellenőrizd mit mond. – utasítom a hacket, de közben úgy tartom a pisztolyom, hogy őt is szemmel tartsam.
Nem könnyű feladat most már minden felől ellenséggel körülvéve higgadtnak maradni, nem is nagyon sikerül, egyre idegesebb és feszültebb leszek.
Ha még ezek nem voltak elegek, végszóra megjelenik a házak sarkánál a harci robot és egyenesen felénk tart. Mindenki gyorsan húzódik félre előle és én most már tényleg kezdek kétségbeesni. Még szorosabban markolom a lányt.
- Akárki is irányítja azt a vackot jobb lesz, ha megállítja! – kiáltom hangosan, majd a lány karjához nyomom a fegyveremet és elsütöm, igaz csak annyira célzom meg, hogy egyelőre súrolja a golyó. – A következő beljebb megy. – fenyegetőzöm, miközben igyekszem a lányt a dokk kijárata felé húzni, hogy végre előre mozdítsam az eseményeket. Nincs kedvem elveszíteni a játszmát és szembenézni Chin-nel ezek után.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Szer. Ápr. 18, 2012 7:23 am

Ahogy a helikopter ide-oda kering felettetek, utasítod Gizmót, hogy telefonáljon Chinnek. A kínai kötelességtudóan közelebb megy hozzád, és a túszodhoz, majd szép lassan kihúzza a mobilt a lány zsebéből. Fent a helikopterben érezhetően rosszabbodik a légkör, de mivel látják, hogy Gizmó nem ártó szándékkal közelített Yhao-hoz, egyelőre nem lépnek semmit. A társad egy kis ideig elvan a számok átkutatásával, de végül megtalálja a keresett sort, és fel is hívja. Nem telik sokba, mire felveszik a másik végen, és Gizmó gyors, érthetetlen beszédbe kezd, miközben néha meg-megáll.
Eközben a robot akadálytalanul halad felétek. A tömegen úgy vág át, mint egy acélszürke Mózes a sárga tengeren, senki se próbálja feltartóztatni. Ez persze nem kicsit zavar titeket, te rögtön el is kezdesz ordítozni, csak azzal nem számolsz, hogy ha Gizmó épp telefonál, akkor vajon ki fog fordítani. Ez pár másodperc erejéig megoldatlan marad, viszont amikor fejeddel a robot felé intesz, majd idegesen ordibálva karon lövöd a triád vezérének az egy szem lányát, akkor mintha a derék kínaiak hirtelen megtanultak volna angolul, veszett gyorsan elkezdtek kiáltozni, és egymás között, a robotra mutogatva beszélni. A pánik a lövésedre kitör, Carl odaáll az esetleges tömeg elé, ha bármi baj van, Yhaot legyen időd elvinni. Erre még nincs szükség, ugyanis a maffiózók, rémült ordítozáson kívül nem csinálnak semmit. Yhao, egy hangos sikítás után, amit bizonyára a fájdalom okozott nála, dühös hangon a képedbe üvölti:
- Azt mondják, automatán van, te idióta! Engedje el!! - üvölti olyan hangosan, hogy majd beleszakad a dobhártyád. Ha ez nem lenne elég, Gizmó, aki eddig elmélyülten tárgyalt a főnökkel, most meghökkent arccal leereszti a karját, majd egy kis szünet után mérgesen elindult feléd. Amint elér titeket, ledobja Yhao mobilját a földre, mire az apró, krómozott darabkákra esik.
- Mi a faszt képzelsz magadról?! Már majdnem nyélbe ütöttünk egy elfogadható alkut! - mondja, magából kikelve. Carl békítőlég hátraszól valamit, de ti azt már nem hallhatjátok, ekkor ugyanis egy lövés hangzik fel az estében. Ha nem kezdtél volna hátrálni a kikötő fele, bizonyára vállon talált volna, így csupán hozzád vészesen közel csapódott bele a földbe a golyó. A lövés a helikopterből érkezett, ezt mindketten jól látjátok. Yhao tekintete ide-oda repked a helikopter, és a robot között, ami megállíthatatlanul közelít felétek.


_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Szer. Ápr. 18, 2012 9:28 pm

A lány sebesülése meghozza a várt kimozdulást a holtpontról, mert hirtelen minden és mindenki mozgásba lendül. A triádosok ordítozni és mutogatni kezdenek, de nem jönnek közelebb szerencséjükre, mert amilyen idegállapotban most vagyok, lehet, hogy be is váltanám a fenyegetésem. A lány fájdalmasan felsikolt, majd ő legalább angolul kezd el kiabálni.
- Akkor is beállította valaki és biztos le lehet állítani! Adjon az apád parancsot, hogy tegyék meg, különben meghalsz! – ordítottam vissza idegesen.
Miközben Gizmó telefonál és Carl próbálja szimplán a testméreteivel visszarettenteni a maffiózókat, én is elkezdek araszolni a kijárat felé.
Ekkor a hacker eléggé bosszús arccal veszi el a telefont a fülétől és jön oda hozzám, majd mikor mát egészen közel ért megdöbbenésemre, egész egyszerűen a földhöz vágja a mobilt.
Értetlenül nézek rá, de ekkor ő is elkezd kiabálni, méghozzá teljesen kivetkőzve magából.
- Fogd be Gizmó! – válaszoltam neki én is emelt hangon. – Ezt mond annak a rohadt robotnak, aki mindjárt szitává lyuggat bennünket, mert apuci nem hajlandó leállítani!
Még mondtam volna tovább is, ahogy a lányt rángatom magam után, de ekkor egy lövés csattan el és az előbbi hűlt helyemre becsapódik egy lövedék, amit minden bizonnyal a helikopterből kilógó lövész eresztett meg, és ami, ha nem lépek arrébb, akkor valószínűleg el is talál.
- Na ennyit a te elfogadható alkudról! – nézek a füstölgő Gizmóra, majd tekintetem ismét a megállíthatatlanul közeledő buldózerre siklik. – Ha van ötleted, akkor most hamar nyögd ki, mert azt hiszem nem sokáig maradunk életben. – célzok arra, hogy előttünk ott állnak a triádosok, mögöttünk a robot és felettünk a helikopter és ez kezd kissé fusztrálni.
- Te meg csinálj valamit szivi, ha nem akarsz velünk együtt meghalni! – rázom meg a láthatóan most már nem olyan magabiztos lányt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Pént. Ápr. 20, 2012 5:50 am

A robot tovább halad felétek, átvág a rémült kínaiak tömegén, és a fegyvereit készenléti állapotból elkezdi aktiválni, szép lassan. Az ordítozás, és ijedt segélykiáltások olyan hangorkánba torkollanak, ami egyre magasabbra és magasabbra csap, így hát alig hallod Gizmó ingerült válaszát:
- Leszarom a robotot, ha nem csinálsz valamit most... - ekkor harapja félbe a mondatot, és pillant döbbenten rád, majd Carl-ra. Nyakából, ahol az előző pillanatban még a lüktető erek voltak a legfőbb látványosság, most vízesésként ömlik ki a vér, tovább folyva a ruháján, le egyenesen a földig. Az üveges tekintet eldől, tőletek nem messze csapódik a földnek. Yhao félelemmel vegyes kárörömmel nézi egykori társad hulláját. a lövés ismét a helikopter fedezékéből érkezett. Ha eddig kételkedtél, most már biztos lehetsz benne, hogy Gizmó nem volt áruló. A pisztoly kiesik a kezéből a földre, és látod, Yhao tekintete rögtön megakad rajta. Carl rémülten fordul hátra egy pillanatra, majd rátok néz, végül visszafordul a tömeg felé, és ismét kiált valamit, amit egyikőtök se ért.
Közben Yhao megmakacsolja magát, meg különben is, kijelenti, hogy mobil nélkül nem tud mit tenni. Közben a mesterlövészek (jobban mondva az az egy, ezt már tisztán láthatod) most Carlt vették célba, te túl nehéz célpont vagy Yhao, és az állandó mozgolódás miatt. Úgy néz ki, a foglyod nem hajlandó együttműködni, valamint akkor se tudna túl hasznos lenni. Ezt a gondot most magadnak kell megoldani.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Szomb. Ápr. 21, 2012 2:34 am

A helyzet egyre kilátástalanabb és úgy látom a robot miatti aggódás most már átragad a triád embereire is, hiszen egyre nagyobb az esélye, hogy a bádogember a vezér lányát is ki fogja lyuggatni, ha valaki nem állítja le időben, akkor meg valószínűleg fejek fognak hullani.
Ekkor szólal meg újból a hacker és a stílusa már kezd idegesíteni, mert ahelyett, hogy azon törné a fejét, hogy hogyan mászunk ki innen, még engem cseszeget.
Most azonban, mielőtt befejezhetné és én meg beverhetném az orrát, olyan dolog történik, ami a torkomra és az övére is forrasztja a szót, csak az övére véglegesen. Helikopterbéle mesterlövész megunja a dolgot, vagy a lány apja unta meg, de az onnan származó lövés pont Gizmó nyakát találja el, és a szerencsétlen társam megdöbbent pillantást vetve ránk, a csodálkozással a szemében csuklik össze és hal meg.
Ezzel el is dől a kérdés, hogy áruló volt-e vagy sem, de ez most már nem is a legfontosabb kérdés. Látom, hogy ahogy minket, Yhao-t is megdöbbenti a dolog, de az ő arcán utána azonnal gúnyos öröm fut végig és látom a mohó tekintetét, ahogy Gizmó pisztolyát lesi, ami most a földön hever. Carl is mereven nézi a hullát, majd a mozgolódó maffiózók felé fordul és kiabál valamit, de nem értem.
A lányt kétségbeesetten rángatnám tovább, hogy egyrészt távol tartsam magamtól a robotot, másrészt közeledjünk a kijárathoz, harmadrészt, ami a legfontosabb, mozgásban legyünk, hogy ne célozhasson be a lesipuskás a levegőből. Yhao azonban belecövekel az aszfaltba és egy tapodt lépést nem hajlandó jönni, mondván, ha nincs mobilja, akkor ő ennél többet nem tud tenni. Képtelen vagyok szemmel tartani mindenkit és még a lányt is sakkban tartani, így tehetetlenül megállok, ám amikor felnézek a folyamatosan felettünk lebegő gépre, rémülten látom, hogy most tiszta célpontot nyújtó Carl lett a célpont.
- Vigyázz Carl! Fedezékbe! – kiáltom oda, remélve, hogy még időben reagál, mert, ha egyedül maradok, akkor akár a fegyveremet is magam ellen fordíthatom.
Megunva a hiábavaló küzdelmet a lánnyal egy gyors mozdulattal fejbe csapom a pisztolyommal, majd az ájult testet igyekszem magam előtt tartva vonszolni a kijárat felé. Carl-ért többet egyelőre nem tudok tenni, ha esetleg kijutok, akkor majd gondolkozhatok a megoldáson, most a saját életemet kell mentenem, holtan még ennyit sem tehetek érte.
A lány ernyedt teste elég nehéz és én lihegve támaszkodok meg az egyik saroknál a falnak. A szabadulás reménye ebből a helyzetből egyre távolabb sodródik, de nem akarok belegondolni, mi lenne, ha élve elkapnának.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Szomb. Ápr. 21, 2012 11:05 pm

Gizmó holtteste a triád tagjainak a figyelmét is felkelti, de nekik van nagyobb bajuk is a feléd közeledő, mindenkit letaroló 3 méteres robot képében. Az egyik kínai, aki talán nem figyelt oda, vagy inkább a tömegben nem tudott menekülni, a robot talpa alá került. A sikolya betöltötte az egész dokk területét, a csontjainak recsegését mintha még te is hallanád. A vére kiömlik a dokk talapzatára. A hangzavar, mintha eddig még nem lett volna elég nagy, most hatalmas hangorkánba csap át.
Talán ennek köszönheted, hogy nem sok ember vette észre Yhao ájulását. A test egy darab zsákként dől el, ha nem fognád, bizonyára Gizmóhoz hasonlóan elterülne a földön. A test sokkal nehezebb, mint amit a kinézete sejtet, ennek az oka bizonyára egy implant lehet valahol a testében. Elkezded vonszolni visszafele, az iroda fele, valamint odaordítasz Carl-nak is. A nagydarab amerikai rémülten ugrik el, épp időben, egy újabb lövés hangja szól, és oda, ahol az előbb állt, egy újabb golyó csapódott be. Carl ijedten, hihetetlen gyorsan elkezdett az iroda felé sprintelni, ide-oda cikázva. Hülyén néz ki, de ez mentette meg az életét, még két lövés hangzott fel, de egyik se találta el. Beront az irodába, titeket pedig beránt magával.
Úgy néz ki, Carl eddigi munkája nem volt értelmetlen: a kínaiak, most, hogy a medve testfelépítésű jenki elmenekült, rendezetlen sorokban elindultak az iroda felé. A helikopter is továbbment a leszálló pálya, azaz a főraktárház felé. Carl bevágta az ajtót, így hát beszorultatok az irodába.
Maga az épület nem valami nagy, a mérete alig nagyobb, mint egy panellakás. Ha körülnézel, láthatod, hogy két szobából áll, egy öreg faajtóval elkülönítve egymástól, ami most be van csukva. Az "előszobában" egy asztalon, két széken, pár festményen a falon, és egy kijelzőn kívül nincs semmi. A monitor nincs hozzá kötve semmihez, ahogy jobban megnézitek, láthatjátok, hogy egy VidCom az. A kijelző alatt egy apró billentyűzet látható, amin be lehet pötyögni a hívni kívánt telefonszámot.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Vas. Ápr. 22, 2012 1:04 am

A felhangzó borzalmas sikoltásra megdermedek és odakapom a fejem, ahonnan a hangot hallom és még épp látom, ahogy a robot átgázol az egyik triádoson. Szörnyülködve nézem az esetet, ahogy a többiek is, de aztán kitör a hangzavar és mindenki ordít egymással, vagy a robottal, szóval most senki nem figyel ránk.
Carl szerencsére egy percet sem habozik a kiáltásom után, így a golyó a hűlt helyére csapódik, ahogy arrébb ugrik reflexszerűen, majd látva, hogy én is az egyetlen hely felé igyekszem, ahol talán a robot elől biztonságban leszünk, ő is az iroda felé kezd el rohanni. Úgy látszik ma van az amerikai szerencsenapja, mert még két golyó fúródik mögötte a földbe, a lábai mellett, de épségben éri el az ajtót, amin szabályosan beveti magát.
Lihegve és káromkodva vonszolom magammal Chin lányának ájult testét, és nem biztos, hogy elérném vele az irodát, hiszen a maffiózók, most, hogy Carl sem áll már az útjukban, dühösen indulnak meg az épület felé, ha egy lapátnyi két nem nyúlna ki és rántana be Yhao-val együtt a falak közé.
- Hálás köszönetem! – nyögöm ki a földön pihegve. – De azt hiszem itt is egy kellemes csapdában csücsülünk és csak elódáztuk lassú halálunkat. – intek körbe, hiszen nagyon úgy néz ki, hogy innen nincs tovább.
A két helyiségből álló iroda, nem rejt másik kijáratot és a bútorzata sem valami luxus. Egyedül, ami ér valamit az a VidCom, amin talán üzenhetnénk, vagy segítséget kérhetnénk, ha lenne kitől.
- Van valami ötleted, hogy hogyan szabadulhatnánk? – kérdezem meg azért Carl-t, miközben feltápászkodom, és a lányt meg felültetem az egyik székre. – Nem hiszem, hogyha felhívnánk a Megbízónkat, hajlandó lenne segíteni nekünk. – ingatom meg a fejem. – Más én meg itt nem ismerek. Vagy hívjuk a zsarukat? Talán még mindig jobb az ő kezükbe kerülni, mint Chin-ébe, ezek után? – nézek az amerikaira, hogy mit szól hozzá.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Kedd Ápr. 24, 2012 5:23 am

A kínai maffiózók tömege lassan, de biztosan közelít felétek. Két oszlopban érkeznek, középen jókora helyet hagyva a robotnak, ami most már úgy tűnik, mintha a triádosokkal együtt menetelne. Rendezetlen sorokban érnek egyre közelebb hozzátok, a helyzet egyre aggasztóbb. A helikopter leszállt a fő raktárház tetején, látjátok, ahogy kiszáll belőle 4 ember, és egy létrán megindulnak lefele. Carl az ötleteidre elmélyülten gondolkodóba esik, majd szavakba foglalja véleményét:
- Ja, ha felhívnánk a megbízót, kiröhögne minket. -ért egyet bólogatva, tekintete ide-oda pattog a helyiségben. - A rendőrséggel ne is próbálkozzunk. Ha csak a New York-i kollégáik korruptságának a tizede meg van bennük, már rég valamelyik triád kezében vannak. És mivel nem tudjuk, ki az úr a városban, könnyen lehet, hogy megszívnánk, ha idehívnánk őket. Hagyjuk ki a disznókat a buliból. - mondja. Az ájult Yhao-ra néz, aki a széken úgy ül, mint valami mély letargiába zuhant modern művészpalánta. A lélegzése egyenletes. Carl kezében pisztoly, nálad úgyszintén, de egyenlőre ez a két fegyver az egyedüli lőfegyveretek. Nehéz lenne felvenni a harcot a kinti triádosokkal, persze nem lehetetlen. Viszont most az a biztos, hogy a másik világban vendégeskedő lánytól remélhetitek egyedül a kiutat. Ezt Carl is hamar felismeri, ugyanakkor ő most máson töri a fejét, az látszik rajta. Egyelőre nem szólal meg, viszont az ellenség sürgősen közeledik, tehát kéne tenni valamit, ezt mindketten tökéletesen tudjátok.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Kedd Ápr. 24, 2012 7:09 am

Kinézve az iroda ablakán azt látom, amire számítottam és ami ettől sem lett szimpatikusabb. A maffiózok tömege kezdte szépen körbevenni az épületet, élükön a robottal, aki lassan, de biztosan közeledik. Úgy érzem, hogy csapdába kerültünk, hiszen két pisztollyal, meg egy ájult lánnyal kéne szembenéznünk az egész Chin klánnal, akinek a helikoptere ráadásul most szállt le a raktár tetején és már ők is négy fővel gyarapítják a lenti tömeget. Feltételezem Yhao apja is köztük van, így már nem sok időnk van, hogy kitaláljuk mi tévők legyünk, mert hamarosan ránk törik az ajtót.
Carl szavai csak megerősítik, amit már én is végig gondoltam, és a rendőrséggel kapcsolatban is igaza van. Mikor elhallgat, mindketten az eszméletlen lányra nézünk, és habár nem mondjuk ki, tudjuk, hogy talán ő az egyetlen esélyünk, hogy élve jussunk ki innen.
- Carl! Te nézd meg mi van a másik helyiségben, hátha hasznát tudjuk venni ott valaminek, addig én megpróbálom feltartani őket egy kicsit. – intek a másik ajtó felé.
A kintről jövő hangok egyre hangosabbak, így cselekednünk kell. A bejárati ajtó mellé húzódok és résnyire kinyitva kiordítok.
- Állj! Ha bárki közelebb jön a lánynak vége! Ha szabadon elmehetünk, akkor életben marad!
Nagyon remélem, hogy Chin-nek fontos annyira a lánya élete, hogy leálljon velünk tárgyalni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Pént. Ápr. 27, 2012 4:24 am

Carlhoz intézett parancsod nem talál süket fülekre, amerikai sorstársad egy gyors bólintás után átmegy a másik szobába. Te magad nem követed, inkább az ellenség megfékezésén töröd a fejedet. Kiüvöltesz a tömegbe, amivel csupán annyi baj van, hogy az angolodat senki se érti meg. Persze a kétségbeesés, meg a maffia nemzetközi, tehát többé-kevésbé sejthetik, mivel is fenyegetted őket, tehát kissé lassítanak, de nem állnak meg. Csupán a magabiztosságukat veszítették el. Eközben Ching még messze jár, a robot viszont úgy néz ki, megelégelte a dolgot - ami még a legokosabb M.I.-nál is bámulatos lenne, tehát bizonyára csak végre beértetek a lövegei hatósugarába - ugyanis hirtelen beindulnak a fegyverek, és elkezdi ontani felétek a halált. A szórás egyelőre nagy, tehát az iroda falát nem találja el vészesen sok golyó, de ahogy közeledik, úgy nő a találati százalék. Ekkor hallasz egy hangos kiáltást a másik szobából, amit alig hallasz meg a robot tüzelésétől:
- Michael, ide, ez egy biztonsági szoba! - kiáltja. Ha belépsz a szobába, láthatod, hogy tele van fegyverrel - sörétes puskával, rohampuskával, gépkarabéllyal, sőt, még rakétavető is van egy, meg két rakétafej - valamint egy, szinte az egész falon húzódó védelmi rendszer, két monitorral, egy kínai billentyűzettel, meg egy kisebb, angol érintőképernyős konzollal. Van még itt két asztal, több fióknyi dokumentum, valamint egy-két egyenruha, azaz öltöny, meg sötétített napszemüveg. Látod, ahogy Carl szétnéz a lezárt dobozokban, egyenként felnyitja őket. A legtöbben nincs semmi értékes, habár egy-kettőben talál pár hamisított iratot, meg pár karton zárjegy nélküli cigit. Yhao továbbra is ott ül a széken, és nem igazán hajlandó magához térni.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Pént. Ápr. 27, 2012 9:14 pm

Persze eszembe juthatott volna, ha van időm ezen gondolkozni, és nem sürget az idő, hogy akár mit is hablatyolok, azt a kinti, a vérünkre szomjazó társaság vajmi kevéssé érti meg, de hát azért reménykedtem, hogy valaki csak beszéli a nemzetközi nyelvet közülük, de ha mást nem azért annyi eszük csak lehet, hogy miről is szövegelhetek egy tússzal a kezemben.
Azonban míg az embereknél elértem egy kevés eredményt, mert úgy nézett ki kissé lassítottak a tempón, addig ez az automatikára állított robotot nem nagyon érdekelte, és ahogy beért a lőtávba, már meg is kezdte az épület rommá lövését. Még szerencse, hogy a pontosabb célzáshoz még messze volt, a azért kopogtak a falon a golyók rendesen, és félő volt, hogyha közelebb ér, akkor már át is lyukasztják azt, akkor meg a fedezékünknek lőttek, szó szerint.
Kétségbeesetten törtem valami megoldáson a fejem, mikor meghallottam Carl kiáltását, és ellökve magam a faltól berobogtam a szobába, hogy magam is meggyőződjek róla, tényleg jól hallottam-e, amit mondott, vagy csak a fülem csalt meg.
Mikor beértem és körbepillantottam fülig szaladt a szám, mert az első amit megláttam egy jókiállású rakétavető volt, célkövető irányzékkal és hozzávaló munícióval, így már volt ötletem a robot kiiktatására.
- Ez nagyszerű Carl! – ütögettem meg most már sokkal bizakodóbban az amerikai vállát. – Van itt minden, ami szem-szájnak ingere! Addig én behozom ide a lányt, mert lassan szitává lövő az a bádogember a falat. Gyorsan a még mindig eszméletlen lányhoz lépek és ha nehezen is, de berángatom a másik szobába és felfektetem az asztalra.
- Nézd meg, hogy milyen ennek a kócerájnak a külső védelme, vag egyáltalán mire jó ez a gyönyörűség, intek a konzol felé. – Én addig üdvözlöm kitartó barátunkat és megoldom a kikapcsolását. – veszem a vállamra a rakétavetőt, amibe becsúsztatom az első rakétát, majd kisietek az ajtóhoz, amit most annyira nyitok ki, hogy kidugjam a csövet, majd egy gondos célzás után útjára engedem a lövedéket.
Nagyon remélem, hogy egy problémánk, mégpedig a legsúlyosabb most megoldódik, ha nem akkor még egy rakétát küldök a másik után.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Szomb. Ápr. 28, 2012 4:11 am

Elveszed a rakétavetőt, és odamész az ajtóhoz. Résnyire kinyitod, persze a kínaiak nem mernek lőni, félnek, hátha lekapják a drágalátos túszodat. Meg aztán minek is lőnének, megteszi helyettük a támadórobot, ami szent céljának tűzte ki az iroda lerombolását, bárki legyen is bent. Óvatosan kidugod a bazooka csövét az ajtón, csak annyira, hogy biztonságosan becélozhasd a robot mellkasát. Eközben Carl nekifeszül a konzolnak, de semmit se talál, ami segítene: a fontosabb dolgokat mind jelszó védi, és nincs annyi időtök, hogy kipróbáljatok annyi változót, amennyi szükséges lenne. Te a terv szerint először a mellkasra célzol, majd utána a lábra. A rakéta elindul, egyenesen becsapódik a törzsbe, viszont egy hosszú pillanatig semmi sem történik. Meginog, de a tüzelést nem hagyja abba, csupán megáll egy pillanatra. Rémült hullám söpör át a tömegen, ismét felhangosodik a hangzavar. A robot bal karja - amin a penge formájú fegyver is van - hirtelen leesik a földre, szétzúzza a dokk betonját. Körülötte repedések futnak végig a földön, az emberek ordibálva ugrálnak el a hatalmas, nehéz fémkar elől.
De ismét elindul, és a tüzelés szakadatlanul folytatódik. Talán elpusztítottál egy tartó mechanizmust, aminek következtében leszakadhatott a karja, de egyéb baja nem nagyon lett, a páncélja továbbra is kitart. És közeledik. A másik rakétafejet a biztonsági szobában hagytad, és már indulsz is vissza, amikor a golyók hirtelen utat találnak be a házba, áthatolnak az ablakon, át az ajtón, és elkezdik átlyuggatni a meggyengített falat. Még nem hatolt át sok, de ahogy közeledik a robot, úgy szeli át egyre több lövedék. Az egyik téged is eltalál, vállon, így egy valamiben biztos lehetsz: ha még egyszer megpróbálsz lőni a rakétavetővel, már nem tudsz annyira pontosan célozni.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Szomb. Ápr. 28, 2012 5:41 am

A lövés talált, de sejtette, hogy a robot kényes részeit erős páncélzat védi, habár reménykedtem, hogy azért egy rakéta talán kárt tesz benne.
Egy cifrát káromkodtam, hogy nem történt semmi, és már indultam volna vissza a következő rakétáért, amikor a robot egyik karja lezuhant, kisebb pánikot okozva az emberek között, és nagyobb kárt okozva az útburkolatban.
Megtorpantam, hogy hátha tovább esik darabjaira, de sajnos ez volt az összes sikerélmény, mert innentől tovább folytatódott a lövöldözés, és mivel már egészen közel ért a házhoz, némelyik golyó most már könnyedén szaladt át a falon, veszélyessé téve a benn tartózkodást.
De nincs veszteni valóm, most már muszáj kockáztatni. Carl tájékoztatásából már jól tudom, hogy semmi használható dologra nem bukkant a fegyvereken kívül, így ott még kitarthatunk egy darabig, de aztán végünk van. Viszont a robottól meg kell szabadulni, mert ha nem akkor perceken belül halottak leszünk, ahogy elnézem a lánnyal együtt, mert ez a dög senkit és semmit nem kímél, mintha nem is Chin lenne a gazdája, hanem valaki, aki a Yhao halálát is kívánja, nem csak a miénket.
Ahogy rohantam vissza, hogy elhozzam a másik rakétát, nem volt szerencsém és az egyik lövedék átszáguldva a falon a vállamat találta telibe. A lendület megperdített és a szemben lévő falnak taszított. Fájdalmasan felkiáltva kaptam a sérült vállamhoz, ahonnan szép kis patakokban kezdett folyni a vérem. Leküzdve a rosszullétemet a szoba ajtóig tántorogtam és nem törődve Carl figyelmeztetésével, felvettem a másik rakétát és beletoltam a csőbe, majd a fogamat összeszorítva ismét az ajtóhoz mentem és a résen kidugva most a robot lábát vettem célba, ami nem volt nehéz, habár remegett a kezem a kíntól, de már olyan közel volt, hogy nem téveszthettem el. A triád tagjai is alig jártak messze a bejárattól. A lövés után azonnal vissza kellett indulnom a szobába, meg sem várva, hogy sikerült-e vagy sem, ha nem akartam a kezükbe kerülni, de a fájdalom esetlenné és gyengévé tett és megbotolva abba a székbe, amiben előtte a lány ült, jó nagyot estem rá a rakétavetőre, így biztos voltam benne, hogy még legalább két bordámat is eltörtem, miközben a levegő sípolva szaladt ki a tüdőmből.
- Carl csukd be az ajtót, a nyakunkon vannak! – adtam ki az utasítást, mert ő még mindig biztonságban lehetett a lánnyal és talán alku pozícióba kerülhet, ha engem el is kapnak.
Azért megpróbáltam feltápászkodni, hogy hátha sikerül még bejutnom a szobába, mielőtt ránk törik az ajtót.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Vas. Ápr. 29, 2012 3:01 am

A fájdalom nagy, a félelem még nagyobb. Eltántorogsz Carl-hoz, és a fogolyhoz, majd a második rakétafejet behelyezed a fegyverbe, és visszaindulsz az ajtóhoz. Hallod Carl ordibálását, és ajánlatát, hogy majd ő lő helyetted, ő úgyis pontosabban célozna, tekintve a sebedet...de már nincs idő erre. Becélzod a robot lábát, a nagy golyózáporban, valamint a sebed okozta remegésben a célzási pontosságod erősen redukálódik. Kilövöd a rakétát, és az el is indul pusztító útján, csupán nem azon a pályán, amit te akartál. A lövés lecsúszik, és a robbanás nem a robot lábánál következik be, hanem attól egy méterre, a tömegben. Élettelen testrészek repülnek fel a levegőbe, utolsó halálsikolyok szaggatják szét a dobhártyádat. Hiába is, a félelem, a fájdalom, és a halál hangja nemzetközi, te is megérted. Maga a robot ismét megáll, kissé mintha eldőlne, de végül visszanyeri az egyensúlyát, és újra elindul felétek. A golyószórás folytatódik, a kínaiak viszont még messze vannak, nincs sok kedvük megelőzni a fél karú gyilkológépet. Carl gyorsan beránt téged a biztonsági szobába, majd bezárja az ajtót, és fülel. Ablak nincs a szobában, fényt a világító, törött villanykörte szolgáltat, ami a plafon közepéről lóg le. Yhao végre felkelt, most Carl tárgyal vele:
- Mondd meg az apádnak, hogy állítsa le a tömeget, meg a robotot, különben kinyírunk! - mondja. Ahogy közelebb mész, láthatod, hogy Yhao tekintete hihetetlen rémületet tükröz, és hamar meg is látod az okát: Carl nyaklánc gyanánt négy darab távirányítós gránátot kötözött a nő nyaka köré. Yhao egyelőre nem szólal meg, szemei most feléd fordulnak, könyörgően, könnyesen. A ti szobátok biztonságban van, még egy darabig, a robot nem vette észre, hogy átslisszoltál a szomszédba, így továbbra is az előszobát ostromolja, egyre nagyobb károkat okozva.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Vas. Ápr. 29, 2012 3:52 am

Sajnos a fájdalom jobban megviselt, mint kellett volna és a közeli cél ellenére, csak sikerül elhibáznom. Igaz, hogy a maffiózók sorait alaposan megritkítom, hiszen pont közéjük csapódott be a rakéta, és a robbanás szanaszét repítette a közelállókat, de a robotban nagy kárt nem tett, csak kicsit kibillentette az egyensúlyából, de aztán jött tovább, mintha mi sem történt volna, és csak még jobban ontja magából a golyókat, amik most már mondhatni akadálytalanul hatolnak át a falon.
A rakétavető hangos csattanással landol a földön, ahogy erőtlenül kihullik a kezemből. A lövés okozta fájdalom és a vérveszteség már érezteti a hatását, kezdek szédelegni, és mikor elesek, csak Carl segítségével jutok be a szobába, aki szabályosan beránt a még biztonságos helyre. Nagy szerencsém volt, hogy a robbanás kicsit lelassította őket, így legalább nem kerültem a kezükbe.
Mikor kissé összeszedem magam és a ruhámból tépett csíkkal bekötöm a vállam, hogy legalább a vérzést csillapítsam, már Carl nagyban győzködi a közben magához tért lányt, hogy állítsa meg a támadást.
Nem tétlenkedett az amerikai, míg én a kintiekkel voltam elfoglalva, mert Yhao karcsú nyakát most egy gránátfűzér koszorúzta meg, melynek távirányítója Carl kezében van és ami nagyban befolyásolta a lány kedélyállapotát, aki rémülten meredt először a stílusos ékszerére, majd rám.
A csukott ajtón keresztül is nagyon jól lehetett hallani, ahogy az első szoba falai kezdik megadni magukat a robot hatásos ténykedése által, nem kell sok és már itt is tűz alatt leszünk.
- Sajnálom! – rántom meg a vállam – amit azonnal nagyon meg is bánok – hisz egyből lever a víz. – De Carl-nak igaza van! Ha nem akarsz velünk együtt meghalni, kitalálsz valamit, de baromi gyorsan csináld, mert már nincs sok időnk.
A lövedékek, most már a mi szobánkat kezdték szaggatni, és csak reméltem, hogy Chin-nek azért fontos még a lánya, mert ha nem, akkor nekünk reszeltek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Vas. Ápr. 29, 2012 4:14 am

A vérveszteség egyre nagyobb károkat okoz benned, a szédelgés egyre érezhetőbb. Carl odadob neked egy levágott ruhadarabot, amit az egyik biztonsági egyenruhából vágott le. Kintről folytatódik a golyózápor, ledöntve a falakat, ellenben nem engedve be senkit se az irodába. A ti szobátokba még nem ért el a robot tüzelése. Yhao idegesen próbálja túlordítani a robot zaját, de ahogy egyre közelebb ér, igen csak meg kell erőltetnetek magatokat, hogy értsétek mit mond a nő, vagy hogy egyáltalán egymás hangját meghalljátok:
- Engedj a konzolhoz! - ordítja. Carl gyorsan bólint, pisztolyát a nőre szegezve int, hogy nyugodtan. Yhao feláll, odasétál a géphez, és elkezd ujjaival zongorázni a kínai billentyűn. Hirtelen az egyik monitor elkezd vibrálni, majd megjelenik rajta egy idős, kopasz, kínai férfi feje. Elkezdődik a társalgás, amiből ti semmit se értetek, de a gesztusokból azért rájöhettek mi folyik: először az öreg meghökkenése Yhao "nyakláncán", majd a dühös ordibálás, végül a bólintás, és a monitor kikapcsolása. Yhao megfordul, és látjátok a tekintetén, itt az idő a várakozásra.
Nem telik bele sok időbe, a lövöldözés végre megáll, és kísérteties csend telepszik a dokkokra. Most még a tömeg felől se érkezik egy hang se, ti is csendben vagytok. Furcsa. Yhao el is indul kifele, Carl viszont gyorsan megállítja a keze feltartásával, amiben ott van az a kis szerkezet, ami egy apró kapcsoló beindításával a levegőbe repíthetné a nőt. Carl rád néz, ahogy Yhao is. Kintről nem hallatszik semmi.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   Vas. Ápr. 29, 2012 4:43 am

Ez már úgy látszik a lánynak is sok, és végre belátja, hogy semmi nem mentheti meg az életét, csak, ha engedelmeskedik végre, így aztán meg is ered a nyelve, igaz úgy ordít, hogy a halottak is életre kelnének tőle, mert a kinti rombolás pokoli zaját is túl kell harsognia.
Szavaira csak összenézünk Carl-lal, aki aztán int a lányka, hogy csinálja, amit kara, de azért még a pisztolyát is rászegezi a biztonság kedvéért.
Yhao ujjai úgy táncolnak a billentyűzeten, mint egy zongoristáé, de hát érthető az idegessége és a sietsége, én is az lennék, ha a nyakamba lógnának azok a gránátok és az ajtó előtt egy őrült robot amortizálná a falakat.
Mikor meglátom a képernyőn megjelenő férfit, habár sosem láttam még Chin-t, de biztos vagyok benne, hogy ő az, hiszen kit hívna a lány végső kétségbeesésében, ha nem őt.
Igaz, ugyan, hogy egy kukkot sem értek a beszélgetésükből, de a hanglejtésekből sok minden kiolvasható, és a lánya nyakában lévő kis csecsebecse, nagyban hozzájárul, hogy komolyan vegyen minket és végre tegyen is valamit a triádfőnök.
Mikor a képernyő kikapcsol és Yhao visszafordul hozzánk a szeméből látom, hogy elértük, amit akartunk, legalábbis, pár pillanattal később halotti csend telepszik ránk. A fülem nehezen szokja meg ezt az állapotot, sokáig még cseng a borzalmas zaj után.
A lány mozdul meg először és elindul kifelé, csak az amerikai állítja meg, a távirányító felmutatásával. Mindenki újból megmerevedik és minden szem rám tapad.
- Ne felejtsd el, hogy bármikor megnyomhatjuk a gombot! – figyelmeztetem a lányt, majd egy fájdalmas fintor kíséretében magam is utána indulok. – Te maradj hátul. – mondom Carl-nak. – Ha valami nem stimmelne, akkor még lesz időd a lányt kinyírni! – nézek rá és intek a lánynak, hogy kinyithatja az ajtót.
Talán nem látszik rajtam, de halálosan ideges vagyok, a feszültség összerántja a gyomromat, de pont most nem engedhetem, hogy ez kiüljön az arcomra. Nyugalmat erőltetek hát a vonásaimra és Yhao után lépek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Hong Kong - Dokk 2   

Vissza az elejére Go down
 
Hong Kong - Dokk 2
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Cyberpunk Frpg :: Alternatív kalandok helyszínei :: N.V.A.K. helyszínek-
Ugrás: