HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Kezdő játékosoknak
Minden kedves játékost üdvözlünk a Cyberpunk Frpg fórumán! A kezdő, tapasztalatlan játékosok mindenképp olvassák el a Kezdőknek című részt, ahol minden lényeges dolog le van írva, kezdve a szerepjáték lényegétől át a karakteralkotásig. Jó játékot kívánunk!
Szavazz az oldalra!
FRPG Top Sites - Magyarország

Latest topics
» Általános társalgó
Vas. Okt. 26, 2014 7:27 am by Taira Morinaga

» Cubik lakhelye
Pént. Márc. 15, 2013 7:10 am by Maynard Sutherland

» utcák, terek
Szer. Feb. 20, 2013 10:07 pm by Michael Longley

» 24-es móló
Kedd Feb. 05, 2013 7:02 am by Maynard Sutherland

» Feketepiac
Szomb. Feb. 02, 2013 4:16 am by Maynard Sutherland

» Sekk Gaur
Pént. Jan. 25, 2013 7:26 am by JC DentonShare | 
 

 Los Angeles - Gépnarancs klub

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Los Angeles - Gépnarancs klub   Szomb. Május 12, 2012 12:50 am

//Michael N.V.A.K. kezdő reagja//

Ne higgy senkinek

Ahogy belépsz a kinti esőzésből a Gépnarancs nevű klub vörös fényáradatába, és kellemesen ismerős légkörébe, kissé felengedsz a feszültségből, de továbbra is éberen ügyelsz. Los Angeles nem a te városod: nem sokat jártál erre felé, csupán néha-néha, egy-egy meló miatt tértél be ide, akkor se a város "szépsége" miatt, hanem az ügyfeleid miatt. A klub ismerős légköre nem annak tudható be, hogy jártál már itt, hanem annak, hogy már jártál a nyugati part jó pár diszkójában, és valljuk be, nincs sok különbség közöttük. Részeg, vadul bulizó emberek, morcos, szteroidokkal felpumpált kidobók, egy-két csinos pultos lány, cigifüst, néha pár füves a sarokban, és kész. Sosincs semmi extra.
De te nem bulizni jöttél. Nemrég kaptál egy meghívást a hely egyik társtulajdonosától, Rachel-től: hallott már rólad, és elvileg a segítséged kéne neki. Busásan megfizet, már ha igaz, amit az e-mailben írt. Vele ellentétben, te nem sokat hallottál üzlettársadról: sokkal inkább ikertestvéréről, Christine-ről, aki állítólag a Hollywood legnagyobb repedt sarkúja. Nem mintha híres lenne, csupán Hollywood közel van a klubhoz, és ha igazak a bulvárlapok cikkei, akkor már a nagy sztárok többsége átment rajta. Magáról Rachelről csupán annyit tudsz, hogy nyugodt, megfontolt ember, és hogy gyűlöli húgát. Ez persze fordítva is igaz.
A Gépnarancs bejáratában egy magas, fekete hajú, huszonéves kidobó állít meg. Miközben ellenőrzi a meghívódat, leolvashatod a névjegykártyájáról a nevét. Tyler bólintására befurakodsz a táncoló tömeg közepébe. Heves mozdulatok, és őrjöngő, kitágult pupillájú férfiak, és nők közé keveredsz, de hamar megtalálod a kivezető utat, és végül sikeresen kibotorkálsz a pulthoz. Meglepetten veszed észre Tylert, aki előtted ért oda a pulthoz, és most elmélyülten dumál a pultos csajjal. Ahogy közeledsz, a kidobó feléd fordul.
- Téged hívott Rachel? - az igenlő válaszra a pultosra mutat, majd arrébb megy, vissza a bejárathoz. Közelebb mész a pulthoz, majd a lányra nézel. A fekete hajú, alacsony lányon az első dolog amit felfedezel a tény, hogy hihetetlen sok smink van rajta. Közepesen hosszú haja a klub vendégeivel ellentétben normálisan omlik vállaira. Tágra nyílt szemekkel néz rád, mintha a lelkedbe akarna betekintést nyerni. Ruhája hívogató, élénk színekben pompázik. Rajtad kívül csupán két punk iszogat az asztalnál, az egyikük erősen küzd az elalvás ellen, a másik pedig leplezetlenül bámulja a pultos lány melleit. Neked már nincs időd bámészkodni, ugyanis a lány gyorsan nekikezd a beszédnek:
- A nevem Samantha. Ha jól tudom, téged hívott Rachel...puszta kíváncsiságból, mit akart tőled?

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Szomb. Május 12, 2012 4:04 am

Nem vagyok boldog, hogy nem a saját területemen kell üzletelnem, de hát nem mindig választhatjuk meg a helyszíni kedvünk szerint ugye. Így aztán kénytelen vagyok ebbe a számomra ugyan ismerősen ható klubba betérni, ami egyáltalán nem különbözik semmiben a tucatszám megtalálható többitől.
Próbáltam az üzletet áttenni hozzám, de a lány, bizonyos Rachel, ragaszkodott ehhez a helyhez, amit valamilyen szinten meg is tudok érteni, hiszen ő az egyik tulaj. Ettől függetlenül vannak rossz érzéseim, hiszen a múltkori kis kiruccanásom sem sült el valami jól. De már mindegy, végül is itt vagyok és most igyekszem bejutni a klubba, amit egy eléggé termetes, fekete hajú fickó hivatott megakadályozni, mint kidobó, amíg meg nem mutatom a névjegykártyát, akkor már kissé készségesebben enged tovább, hogy átverekedjem magam a különböző alkoholtól, legális és illegális bódítószerektől kábult vonagló tömegen.
Míg próbálok a pulthoz jutni, gondolataimba idézem, amit sikerült megtudni a lányról, habár nem volt valami sok. Van egy ikertestvére, akit Christine-nek hívnak, és állítólag már végig ment rajta egész Hollywood, és, hogy Rachel ennek vagy másnak, de nem örül, így eléggé barátságtalan a légkör a két testvér között, ami azért valljuk be, ikertestvérek között elég ritka.
Szóval ennyit tudtam meg, viszont ezt bárki tudhatja, aki kicsit nyitva tartja a fülét, és ez engem eléggé aggasztott. Szerettem tudni, hogy kinek dolgozok, hogy fel tudjak készülni az esetleges problémákra.
Kicsit kizökkentett a gondolataimból, mikor megláttam a kidobót a pultnál, mert el nem tudtam képzelni, hogyan tudott ilyen gyorsan elém kerülni, de ott volt és valamit mondott is a pult mögött álló lánynak, aztán most még egyszer megkérdezte, hogy tuti Rachel-hez jöttem-e. Csak felhúzott szemöldökkel biccentettem, hiszen látta a meghívómat, így nem értettem a kérdését, de aztán a pultos lányra mutatva visszahúzta a belét a bejárathoz, így végül is vállat vontam.
Szemügyre vettem az előttem álló bigét, akin annyi volt a vakolat, hogy ha leszedte volna magáról biztos meg sem ismerem, és ami semmitmondó lárvaarcot varázsolt rá. Kitágult pupillái nem tűntek természetesnek, inkább valami szer hatását véltem felfedezni benne, de mindenesetre hátborzongatóan vesébe látónak hatottak.
Azt hittem ő Rachel, hiszen rámutatott a kidobó, de mikor megszólalt kiderült, hogy közel sem így van, viszont nagyon meglepődtem az érdeklődésén és mielőtt válaszoltam gyanakvóan néztem körül. Túl sok itt kezdésnek a furcsa dolog.
A közelemben azonban nem volt semmi figyelemreméltó, csak egy punk, aki már olyan részeg volt, hogy félig kómában bóbiskolt, mag még egy, akinek meg gúvadtan tapadtak a szemei a lány dekoltázsára, és láthatóan se nem látott, se nem hallott ezen kívül.
- Üdv Samantha! Ezek szerint nem téged hívnak Rachel-nek, ugye? – nézek rá faarccal és eszemben sincs bemutatkozni. – Akkor talán nem kéne ilyen kíváncsinak lenned. Nem hallottad még, hogy aki kíváncsi hamar megöregszik, de mások szerint, inkább hamar elhalálozik? – nézek azokba az átható tekintetekbe komoran. – Inkább hívd ide a főnöködet, hogy beszélhessek vele. Aztán ha ő el akarja mondani neked, amit tudni akarsz, az már nem az én gondom. – vonom meg a vállam, fejezem be a beszédet és dőlök neki a pultnak, hogy a hömpölygő táncosokat figyeljem, na meg, ha valami gyanús dolog történne.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Szomb. Május 12, 2012 5:44 am

Barátságtalan hangnemben válaszolsz, a tőled nem messze levő, még többé-kevésbé józan punk meg is ütközik ezen. Egy pillanatig dühödten néz feléd, talán azt fontolgatja, egy kis vakmerő akcióval kiüt téged a ringből, és felszedi a pult mögött álldogáló csajt, de hamar letesz erről a tervről, és tekintete visszatér eredeti alanyához. Vele ellentétben Samantha nem mutat semmi érzelmet, megköszörüli torkát, majd, továbbra is a szemeid közé nézve, újra megszólal:
- Ugyan, mi szükség erre a hangnemre? - kérdi. Az utolsó kijelentésedre már csak halkan, furcsán, nem e világi hangon felnevet. Erre már az alvó is felkapja a fejét, de ez az állapot se tart sokáig. - Rachel úgyse fog beavatni a terveibe. Ő nem az a fajta. Szeret mindent egyedül csinálni, még Christine-t is ki szokta hagyni szinte mindenből. - mondja, majd érkezik egy újabb vendég, így a további kötetlen beszélgetés megakad. Egy gyors rendelés, a fickó a jelek szerint törzsvendég lehet. Szép lassan a zene is változik, az eddigi gyors, pörgős, pogózós zenéből átvált egy lassabb, nyugtatóbb hangulatúra. A hörgős férfi vokált is lecseréli egy dallamosabb, női hang. A fickó megkapja a piáját, fizet, majd elindul a táncolók közé. Ismét egyedül maradtok Samanthával, és ha esetleg a távozáson gondolkoztál volna, csalódnod kell. A lány ismét megszólal, a jelek szerint nem zavarja a tény, hogy a vérvörös hajú csávó nem képes levenni a tekintetét róla.
- Rendben, nem az én dolgom, de csak hogy tudja: Rachel egy veszélyes ember. Amúgy sincs jogom hozzá, hogy lehívjam, sőt, általában senkit se enged fel az irodájába. - mutat itt felfele. - Ahhoz, hogy feljuss, liftezned kell, az az egyetlen út felfele. Ha érdekel, itt van valahol Christine is, a bulizók között. - mondja, majd visszamegy poharakat törölgetni. Mégis, mielőtt elindulnál, hirtelen észbe kap, és gyorsan még utánad szól, már ha nincsenek további kérdéseid:
- És komolyan mondom: vigyázz Rachel-el...Amúgy mi a neved?

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Szomb. Május 12, 2012 6:13 am

Nem kerüli el a figyelmem a lányt stírölő punk felém villanó pillantása, ezért a kezem a lézerpisztolyom közelébe helyezem a pult takarásában, de tulajdonképpen nem hiszem, hogy veszi a bátorságot, hogy belém kössön.
A pultoslány kissé sértődött hangjára azonban rá emelem a tekintetem.
- Tényleg nincs szükség erre. – bólintok kissé engedékenyebben. – De ezt a saját érdekedben mondtam, mert ha esetleg komolyabb „üzletemberbe” botlasz és annál puhatolódzol, tényleg rosszul járhatsz. – magyarázom neki komoly arccal. – És, ha Rachel olyan veszélyes, mint amilyennek leírod, akkor lehet, hogy főleg nem kéne kutakodnod az ügyletei iránt, nem így gondolod? – utalok az előbbi megjegyzésére. – Az, hogy mibe fog beavatni és mibe nem, nem érdekel, amíg ő akar tőlem valamit és nem fordítva. – vonom meg a vállam a figyelmeztetésre.
Arra, hogy Christine-t egyáltalán valamibe is bele szokta vonni, már azonban komolyan meglep, hiszen az én infóim szerint gyűlöli a testvérét! Ráadásul itt van a klubban? Akkor meg, hogy is van ez? Vagy félrevezetőek lennének az értesüléseim? Azt erősen kétlem. Vagy csak ezt akarják elhitetni mindenkivel? Ennek meg mi értelme van? De, hát minek is töprengek rajta, hiszen egyrészt engem Rachel keresett meg, vele kell tárgyalnom, másrészt a magánéleti problémájukhoz semmi közöm.
- Nem kell, hogy lehívd, de valaki csak szólhatna neki, hogy megérkeztem. – nézek a közben már egy vendéget kiszolgáló és utána hozzám visszatérő Samantha-ra, most már sokkal barátságosabban, hiszen látszik rajta a jószándék, még ha kissé szókimondó is, majd a mutatott irányba a lift felé nézek. – És majd észben tartom, hogy vigyázzak vele, kösz. De miért kellene vigyáznom vele tulajdonképpen? Ha már figyelmeztetsz, legalább mondj valami konkrétumot?
Azért az feljegyzem magamnak, hogy visszafelé, ha még itt lesz esetleg szót válthatnék Christine-vel, nem árt pár plusz infót beszerezni, ha mód van rá.
Ha nem hajlandó többet segíteni a lány, csak megkockáztatom, hogy magam jelentsem be magam, és a felvonóhoz megyek, hogy szembenézzek ezzel a veszélyes perszónával és megtudjam végre, hogy mit is akar tőlem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Szomb. Május 12, 2012 10:35 pm

A zene továbbra is megállíthatatlanul ostromolja a dobhártyáidat, így kissé közelebb kell hajolnod, hogy meghalld Samantha válaszát.
- Fogalmazzunk úgy...hát..haragtartó típus. És kissé aljas...kapzsi. De jobb, ha mész. - mondja, ugyanis ismét feltűnik Tyler. A pultra könyököl, magához inti a lányt, majd súg neki valamit. Ezután feléd fordul, bizalmatlanul végig mér, majd visszamegy a bejárathoz. Samantha feléd fordul:
- Ne várakoztasd Rachelt. Menj. - mondja. El is indulsz, a lány kihajolva a pult mögül mutatja az utat. Ismét átfurakodsz a tömegen, félúton összeütközöl egy szőke, alul öltözött csajjal, akit csupán egy futó pillantás erejéig érdekelsz, majd elfordul, és tovább bulizik. Nem törődsz vele, tovább mész, végül kikeveredsz a forgatagból, és megállsz a lepukkant lift előtt, aminek az ajtajára valaki ráhányt, nem is olyan rég. Egy fekete, öltönyös csávó álldogál előtte, meg is állít, majd kéri a belépődet. Átadod neki, majd vársz a reakcióra. Hamarosan jön az is, a kidobó érzelemmentes arccal bólint, visszaadja az apró elektronikus kártyát, majd megnyomja a hívó gombot. A felvonó mozgásba lép, fél perc múlva nyílik is az ajtó. Belépsz a szűk liftbe, megfordulsz majd nyomod is a gombot: csupán egy emelet van. Ekkor azonban, épp amikor csukódik az ajtó, a szőke lány, akivel az előbb összeütköztél odarohan a lifthez.
- Hé, állítsd le! - kiáltja, de már nem tud beugrani melléd. Az ajtó becsukódik, és a lift elindul. Ha akarod, még megállíthatod a felvonót, nem nehéz kitalálnod, kivel is futottál össze. A lift belseje barátságtalan, és koszos, a falak teleaggatva underground zenekarok matricáival, és plakátjaival, filcekkel összefirkálva.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Vas. Május 13, 2012 12:54 am

A lány, zenét túlkiabáló válaszát elraktározom magamban, hiszen sosem lehet tudni mire lesz még jó, ha számíthatok ezekre az információ morzsákra. Biccentek a sürgetésére, majd ellököm magam a bárpulttól és elindulok a táncolók masszáján keresztül a lift felé, de még félszemmel látom, hogy a kidobó ismét visszatért és gyanakvó szemmel követi mozdulataimat, de miután váltott pár szót Samatha-val, elsétál a helyére.
Mivel félig még a pultot figyelem, ezért sikeresen összeütközöm egy szőke csajjal, aki nem sok munkát feccöl bele, hogy takargassa magát, de engem most a látvány hidegen hagy, egyébként sem bukom a prostikra, akinek nézem a cicababát.
Valami halk elnézés kérést azért elmormogok az orrom alatt, aztán furakodok tovább, hogy mielőbb kikeveredjek a tömegből.
A lift előtt legalább van némi szabad tér, ami gondolom köszönhető az előtte posztoló sötét öltönyös fickónak is. Viszont a felvonó eléggé romos állapotán még ő sem tud javítani, amit még valaki meg is kínált a vacsorájával.
A szemem az őrre villan, ahogy a belépőmet kéri, de szó nélkül nyújtom át, majd mikor egy percnyi vizsgálódás után visszaadja és megnyomja a hívó gombot, a kinyíló ajtón érzelemmentes arccal lépek át.
Nem nagyon kell válogatnom a szintek között, hiszen mindössze egyetlen egy van, így elindítom a liftet, mikor a kabin belső enteriőrjének csodálata közben egy kiáltásra kapom oda a fejem. A szőke bige az, aki le akarja stoppolni a felfelé induló felvonót. Mivel az őr nem akadályozza ebben, már nem kell nagy képzelőerő kitalálni az eddigi ismereteim alapján, hogy ki lehet a csaj.
Pillanatok alatt fut át az agyamon, hogy mi lenne a kedvező megoldás, itt hagyni, hogy jöjjön majd fel később, vagy megállítani a dobozt és hagyni, hogy beszálljon mellém.
Ha annyira utálja egymást a két testvér, ahogy híresztelik, akkor már az is furcsa mait eddig megtudtam, hiszen ennek élesen ellentmond, ezért talán nem ártana a saját szememmel látni Rachel reakcióját, ha a lány velem jön fel, és ott lesz a megbeszélésen.
Így aztán rácsaptam a stop gombra és megállítottam a liftet, majd kinyitva az ajtót, hagytam, hogy a szőkeség beszálljon mellém, ha akar.
- Segíthetek? Szintén felfelé? – vigyorgok rá szélesen. – Csak nem szintén Rachel-hez?Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Vas. Május 13, 2012 3:29 am

Megállítod a liftet, kinyílnak az ajtók, majd vigyorogva várod, hogy a lány beszálljon melléd. Talán egy józan, erkölcsös csaj fennakadna ezen a többértelmű vigyorgáson, de nem ez a szőke, aki hálásan ugrik be melléd a felvonó belsejébe, majd megnyomja a kis egyest a panelen. Az ajtók ismét becsukódnak, majd megint meghallod, ahogy a szerkezet beindul. Maga a csaj lihegve dől neki a falnak, nem törődve annak a tisztaságával, majd egy kis idő múlva megszólal:
- Dehogyis. Az a ribanc megint kitiltott az irodájából. - mondja, majd most először felnéz rád, és tekintetével felméri az arcodat. Kis gondolkozás után felvidul: - Hé, te vagy az a Michael, nem? Michael...Lonely...Lonegly...Longly? Valami ilyesmi. Tudod, nem hiszem, hogy Rachel fogadni fog téged...még egy darabig biztos nem. Inkább bemennék hozzá én, oké? Még előtted. Amúgy is van egy kis elintéznivalóm vele. - mondja vészjósló hangon. Látod, hogy a szeme véreres, alig látszik a fehérje, az arca beesett, és még a smink se segít rajta. Amíg így beszélgetett veled, már meg is érkeztetek, egy halk kattanás jelzi az utazás végét, és az ajtók is elindulnak, hogy szabad kijárást biztosítsanak.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Vas. Május 13, 2012 4:22 am

Mikor a lány beszáll mellém a liftbe és elindítja azt, újból végigmérem, amit láthatóan nem is nagyon bán. Az elsőre kialakult és a már megtudott információim alapján nem is változik róla a véleményem, hiszen most is kihívó ruha van rajta, már amennyi van, és egyáltalán nem sokat ad magára, vagy tele van droggal, vagy csak szimplán kialvatlan és ezt a vastagon magára kent smink sem tudja palástolni. Nem tudom mit ehetnek rajta a Hollyvood-i színészek, ha igazak a pletykák egyáltalán.
Azonban meglepődöm mikor elmondja, hogy a testvére kitiltotta az irodájából, mert akkor mi a fenét keres itt?
- Igen én vagyok! – bólintottam mikor végre kiejtette helyesen a nevem, de már az is meglepett, hogy tudott rólam. Ez az egész kezd nagyon is ellentmondásos lenni. – Nem hiszed? – nézek rá kíváncsian. – Hiszen ő hívott ide, miért ne fogadna? – vonom fel a szemöldököm. – És honnan tudsz rólam, ha nem vagytok jóban? – próbálok kiszedni belőle valamit, de közben a lift rövid útjának végére ért és az ajtó kinyílt.
- Egyébként nem probléma, ha be akarsz menni előttem, én szívesen megvárlak, legalább bejelentesz Rachelnél. Nem szeretek váratlanul beesni sehová, az általában nem tesz jót az egészségnek. – vonom meg a vállam és engedem magam elé, ahogy kilépünk.
Persze nem csak merő szívjóságból hagyom, hogy előttem menjen be a testvéréhez, hanem talán a viszonyukról is kiderül valami, ha kellően hegyezem a fülem, míg lerendezik a dolgukat, ami ezek szerint nem lesz valami barátságos.
- Aztán sok sikert Christine. – biztatom mosolyogva, ahogy neki indul.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Hétf. Május 14, 2012 6:54 am

- Nem vagyunk jóban, de az enyém is a hely. Meg aztán, ikrek vagyunk. Egypetéjűek. Bármennyire is utálom, van közöttünk egyfajta...kötődés. Kapcsolat. Mit tudom én. - von vállat, majd megáll a lift, és kilép az emeleten. Ahogy utána mész, láthatod, hogy egy apró, téglalap alakú helyiségbe értetek, ahonnan két ajtó nyílik két másik szobába. Az egyik fölött koszos tábla díszeleg, szürke felirata egybeolvad a háttér színével, így csak amikor közelebb érsz, olvasod el a feliratot: "Hálószoba/Mosdó" A másik ajtó felett különböző színű, sárga, kék, piros, zöld, és lila betűkkel kirakva az "Iroda" szó látható. A szobában van még egy egész jó állapotban levő tükör, egy kényelmesnek tűnő kanapé, fotel, meg egy rég halott szobanövény. Christine az iroda felé veszi az irányt.
- Szívesen bejelentelek, de csak hogy tudd, Rachel egy genya alak. Meg fog várakoztatni. Most aztán főleg. - enged meg magának egy apró vigyort, majd az utolsó mondatod hallatára visszafordul, és küldd neked egy olyan fajta mosolyt, ami bármelyik öreg, érzelemmentes, életunt bádogfej szívét megmelengetné. Mindeközben gatyája egyik rejtett zsebéből előhúz egy eddig számodra láthatatlan revolvert, majd kacsint egyet, és csupán ennyit mondd: - Köszi.
Még mielőtt reagálhatnál, beront az ajtón, és maga mögött kulcsra zárja. Hirtelen kiáltozás hallatszik, és te, mivel egyrészt ledöbbentél, másrészt nem tudod ledönteni az ajtót - már ha egyáltalán megpróbálod - jobb ötlet híján eredeti tervednek megfelelően hallgatódzol. Még ha nem is értesz mindent a két testvér beszédéből, annyi lejön, hogy Christine lényegében egy korábbi sérelem miatt akar végezni Rachel-el: mivel "ex-pasi", meg "sikkasztott pénz" is megfordul a hangfoszlányok között, mait elkapsz, nem vagy benne biztos, mi is lehetett a kiváltó ok. Hirtelen lövés hallatszik, kettő egymás után: majd nem sokkal utána ablaküveg törés, és egy rövid sikoly.
Még mielőtt tehetnél bármit is, A felvonó kattanása zökkent ki a döbbenetből, és láthatod, ahogy Tyler lép ki, mogorva arccal. Ahogy meglát téged, kérlelhetetlenül megindul feléd, megfogva a szobanövényt, szent célnak kitűzve a te fejed betörését vele. Hogy dobni kívánja, vagy szépen odamegy hozzád, és ott hagy helyben, az még nem tiszta, de hogy a véredet akarja, az biztos. Az ajtó továbbra is zárva van.


_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Hétf. Május 14, 2012 9:17 pm

Mindig kifizetődő, ha igyekszik az ember szóba elegyedni az ügyfél haragosával, még ha az a testvére is. Most sem fogta vissza magát Christine, hiszen nyíltan a tudomásomra hozta, hogy mennyire nem felhőtlen a viszony köztük.
Eközben már meg is érkezett a lift, ami egy kis váróba torkollott, ahonnan még két ajtó nyílt, a feliratok szerint az egyik a mosdóba, a másik Rachel irodájába.
A lány testvére jellemére utaló szavaira csak megrántom a vállam.
- Tudod elég rutinos vagyok a „genya” ügyfelekkel, de ebben az otthonos helységben öröm lesz várakozni. – mutatok körbe a kiszáradt szobanövény, a kanapé és a nagyméretű tükör által nyújtott otthonos képre. – Szóval ne aggó…….- nyelem le az utolsó szavakat, mikor meglátom a már az iroda küszöbénél járó csajt, ahogy előhúz egy kisméretű pisztolyt és bájosan mosolyogva megköszönve az előzékenységemet, az orromra vágja az ajtót, mielőtt akár egy lépést is tehetnék felé.
Őszinte döbbenettel meredek a csukott ajtóra, de ha csak be nem töröm esélyem sincs, hogy utána menjek, hiszen hallottam, ahogy a kulcs megfordult a zárban. Azért megpróbálkozom a kinyitásával, de tényleg zárva van, ráadásul az ajtó – valószínűleg nyomos okok miatt – még meg is van erősítve, így max. akkor jutnék be, ha szétlőném a zárat, amit azért egyelőre nem kockáztatnék meg. Így inkább az eltervezett hallgatózás mellett döntök, amihez nem is kell nagyon megerőltetnem magam, habár csak a hangosabb hangfoszlányok jutnak el hozzám, a többit jól szigeteli az ajtó. Legtöbbször valami expasi és elsíbolt pénz kerül terítékre Rachel-lel kapcsolatban, amit a testvére eléggé zokon vett, annyira, hogy rövidesen elcsattan két lövés, amit üvegcsörömpölés és egy éles sikoly követ.
Reflexszerűen megpróbálom a vállammal benyomni az ajtót, de most sem járok több sikerrel, mint az előbb, viszont ekkor megáll a lift és a feldúlt kidobó ember jelenik meg, aki egyenest engem szemel ki magának, hogy azzal a rég elpusztult növénnyel csapjon agyon, ami épp a keze ügyébe esik.
~ Honnan a fenéből került ez elő ilyen hirtelen? ~ csodálkozok rá, de ezt ráérek megkérdezni tőle az után is, hogy igyekszem kikerülni a támadást és valahogy levakarni magamról Tylert.
- Hé nagyfiú, talán azt kéne megnézni először, hogy nincs e segítségre szükség odabenn! – vetem fel az ötletet, hátha használ, ha nem akkor előkapom a lézerpisztolyomat és becélzom a lábát vele. – Jobb lenne ha letennéd azt és visszaoldalognál a helyedre, míg szépen kérem.
Ha időt hagy rá, akkor egy gyors mozdulattal még szétlövöm az ajtó zárját, hogy kiderüljön végre mi történt.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Szer. Május 16, 2012 8:37 am

Tyler rendíthetetlenül halad feléd, kezében a szobanövénnyel, habár látszik rajta, hogy nincs sok szüksége fegyverre ahhoz, hogy beverje az arcod. Gyorsan megszólalsz, és előkapd a fegyveredet, de ekkor már Tyler elrepítette az ideiglenes gyilkoló eszközt. Talán a lézerpisztoly látványa, talán csak ő is kapott egy pár felest munka közben, de a fejedre célzott dobás lecsúszik, és így a szobanövény "csak" a mellkasodat találja el. Ez is éppen elég, hátrahőkölsz, a tüdődből egy pillanatra kiszorul a levegő. Hihetetlen erővel dobták neked a növényt, a cserép darabokra hullik, a hátad pedig nekiütődik a mögötted levő üvegnek. Érdekes mód az jól bírja az ütést, semmi baja nem lesz, nem úgy a hátadnak. A pisztollyal becélzod a lábát, de egyelőre még nem lősz, bizonyára bízol benne, hogy az elrettentés bőven elég. Tyler most már korántsem olyan hevesen megszólal:
- Sejtettem én, hogy baj lesz itt. Samantha mondta, hogy nézzek fel...látom, jó emberismerő. - néz rád szúrós szemmel. Nem mozdul, a fegyver a kezedben túl veszélyes, de azért nem is hátrál, és továbbra is úgy beszél, és olyan a testtartása, mintha ő lenne a helyzet magaslatán. - Mi a franc történik ott bent? - kérdi az ajánlatodra. Láthatóan máris indulna kinyitni az ajtót, de te egyelőre akadályozod a mozgásban.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Csüt. Május 17, 2012 6:11 am

Talán, ha pár másodpercet késtem a fegyver elővételével, de azért annyira elég volt, hogy megzavarjam vele a kidobót, így a fejem helyett a mellkasomat találja el a nehéz szobanövénnyel. Ez a Tyler gyerek nem kispályás, olyan erővel vágta hozzám, hogy pár lépés hátratántorodtam, neki a hátam mögötti üvegfalnak, ami nem tört darabokra és így pont elég volt, hogy nekiütődve, az összes levegő kiszaladjon a tüdőmből.
Nem foglalkozhatok most azonban ezzel, mert nem szeretném, ha közelebb jönne és a képem is beverné, így jól láthatóan, hogy ő se tévessze szem elől, célzom meg a lábát, remélve, hogy ért a szóból és nem kell örök életre sántává tennem, mert akkor aztán sosem leszünk barátok.
Úgy látszik azért ő sem egy elveszett ember és felfogja végre az erőviszonyok alakulását, mert megszólal és már érezthetően visszavett a harciasságából.
- Bocs haver, de itt nem én vagyok a hunyó, hanem a hugica, vagy nővérke! Na szóval Christine rongyolt be előttem és zárta magukra az ajtót, én csak a lövések után megpróbáltam bejutni. – igyekszem összeszedni magam és világossá tenni előtte e helyzetet.
A fene se kívánja, hogy idecsődítse a haverjait, azt kicsináljanak.
- Ha nem ugráltál volna, már rég szétlőttem volna a zárat és tudnám, hogy mi történik. – teszem hozzá kissé gúnyosan.
Ha most nem akadályoz meg benne, tényleg megteszem és végre megnézhetjük, hogy mi is történt odabenn. Nem nagyon bízom benne, hogy mindkét lányt életben találom a hallottak alapján.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Szomb. Május 19, 2012 3:35 am

A mondataidra kelletlenül bólint egyet, jelezve ezzel, hogy nyithatod az ajtót. Rácélozva a zárra meg is teszed ezt, közben ügyelve, nehogy Tyler közelebb jöhessen, de láthatólag számára fontosabb rájönni, mi történt a munkaadóival, mint egy hívatlan vendéget kidobni. A pisztoly elsül, te pedig benyitsz a szobába, azaz az irodába.
Az ajtó becsapódik, te pedig, Tyler-el a nyomodban belépsz. Bent a közepes méretű irodában rendezett káosz fogad titeket. Szétdobált könyvek, jegyzetek, és mappák, de csupán ennyi, minden más a helyén, az egyetlen, ami még nem illik a szobába, az a széttörött ablak, valamint két apró lyuk a tapétán. És a ziháló, sápadt, fekete ruhás szőke a szoba közepén, egy széken ülve. Láthatjátok, hogy a helyiségből még nyílik egy ajtó valahova, ha kicsit közelebb mész, láthatod, az a mellékhelyiség bejárata. Tyler odafutna a nőhöz, megnézni, jól van-e, ekkor viszont az eddig bal jóslóan lehanyatló fej felemelkedik, és először a biztonságira, majd rád emeli a tekintetét. A látványodra elmosolyodik, feláll, megigazítja a ruháját, valamint a haját, majd odasétál az asztalához, leül mögé, és félig-meddig tárgyilagos hangon megszólal:
- Mr. Longley...kérem, üljön le. - mutat az asztal előtti székre. Ezután a biztonságira néz, és fejével int neki - Te majd gyere vissza később. Beszédem van veled. - Tyler erre bólint, majd visszahátrál a folyosóra, ott viszont megtorpan. A nő egy darabig nézi, majd megvonja a vállát, és ismét int, immár a kezével.
- Az ajtót hagyd csak, majd megjavíttatom.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Szomb. Május 19, 2012 8:56 pm

Tylerrel a nyomomban rontottam be az irodába, hogy végre a végére járjunk ennek a lövöldözésnek.
Az irodában elég nagy rendetlenség fogadott minket, olyan volt, mintha valami tornádó söpört volna végig, iratok, papírok, könyvek voltak szanaszét, de az első, amit aggódó szemem megpillantott az az előbb bejövő lány, Christine kiköpött mása, aki a szoba közepén, egy széken ül, eléggé zilált állapotban. Ha nem tudnám, hogy Christine-nek van egy ikertestvére, megesküdnék, hogy ő az, csak épp másik ruhába bújt, de így tudom, hogy ez akit itt látok, nem lehet más csak Rachel. A szobában viszont rajta kívül nincs egy teremtett lélek sem, erről meggyőződöm, mikor a helyiségen lévő másik ajtó mögé is bekukkantok, ami egy apró fürdőszobát rejt, de az is üres.
Pedig valmi történt itt nem is olyan rég, hiszen hallottam a lövéseket, és hogy elcsattantak, azt a falban lévő két lyuk is bizonyítja, na meg ott van a törött ablak, amin most erősen behallatszik az utca zaja.
Tyler már mozdulna, hogy a nőhöz induljon, de akkor az megmozdul és lassan ránk emeli a tekintetét. Mikor meglát, hirtelen elmosolyodik, felállva megigazítja kissé összegyűrt fekete ruháját, majd beül az íróasztala mögé, és mintha mi sem történt volna hellyel kínál.
A hangjában talán fellelhető némi bizonytalanság, de alapjában fegyelmezett, amitől viszont nekem leesik az állam.
Mikor elküldi a kidobó emberét, és mielőtt tényleg leülnék vele szemben, azért elsétálok a törött ablakig, hogy lenézzek az utcára, de valahol biztos vagyok benne, hogy nem fogok látni semmit, hiszen már biztos hallanék sikoltozást, ha valaki kiesett volna.
Közben visszafordulok a nőhöz.
- Rachel? Megtudhatnám hová lett Christine?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Szomb. Május 19, 2012 9:39 pm

Lassan odasétálsz az ablakhoz, és lenézel Los Angeles éjszakai életére. A téged fogadó kép egyszerre riasztó, és sokat sejtető. Egész nagy tömeg csődült az ablak alá, páran felfelé mutogatnak, és nézelődnek, páran pedig egy pisztolyt nézegetnek: kiköpött mását annak, amit Christine mutatott fel azelőtt, mielőtt berontott volna a nővére irodájába. Amint kihajolsz, a lámpák fényében az emberek elkezdenek sugdolózni, és bizalmatlanul méregetni téged. Ahogy végignézel a tömegen, és a környéken, messze, az egyik sikátorban mintha egy lányt látnál elfutni, habár amilyen messze van, és amilyen rosszul kivilágított, lehet, csak a képzeleted játszik veled.
Kis vizsgálódás után visszafordulsz Rachel fele, aki idő közben teljesen rendbe rakta magát, a szívverését is visszaterelte a normális tempóba. Ahogy visszamész az asztalhoz, és leül vele szemben, láthatod, hogy az arcára már teljes nyugodtságot, és magabiztosságot erőltetett. Hiába tűnik ismerősnek a nő arca, ahogy jobban áttanulmányozod, rájössz, Rachelt teljes ellentéte Christine-nek. Arca érzelemmentes, nem úgy mint húgáé, tökéletesen szabályozza minden mozdulatát, nem úgy, mint enyhén beállt húga. Nem is öltözködik olyan kihívóan, mint Christine, szinte kényszeríti a beszélgető partnerét, hogy a szemébe nézzen. Nem úgy, mint Christine, aki nem titkoltan lejjebb próbálja helyezni a fókuszt.
A kérdésedre Rachel megköszörüli a torkát, majd apró gondolkozásnyi idő után megszólal:
- Christine holléte most nem fontos. Még én se vagyok teljesen biztos benne, hol lehet. Őszintén sajnálom, hogy szemtanúja volt ennek a kis...családi veszekedésnek. Remélem, többé nem fordul elő. - mondja, majd ha esetleg közbevágsz, arra is reagál, ha viszont csendben maradsz, és nincs több kérdésed, vagy esetleg azokat a végére tartogatod, máris belevág az üzletbe: - Most pedig térjünk is a lényegre. Azért léptem kapcsolatba önnel, mert szükségem van a segítségére. Tudja, itt Los Angelesben él egy bizonyos Troy Vangvard, egy milliomos. Szoftverfejlesztő cége van, a részvényeik ára az egekben, ők az ipar egyik legjelentősebb hatalma. A cég nemzetközi, de Mr. Troy itt él L.A.-ben. Szükségem lenne egy bizonyos chip-re, egy új fejlesztésre, ami...nos, legyen elég annyi, hogy a Mesterséges Intelligenciák területén hatalmas áttörést jelenthet. Inkább ne menjünk bele a részletekbe. - teszi hozzá, ha esetleg látja rajtad, hogy érdekelne a dolog. - A lényeg, hogy most szombaton a luxushajóján - a Vanguard-on - sajtótájékoztatót tart erről, valamint egyéb újításairól, és ötleteiről. L.A. média-nagyágyúi mind jelen lesznek, és a chip Troy fejlesztései között nem a legfontosabb, remélem tud követni...kell nekem az a chip. - villan meg valami a szemében. - El kell lopnia nekem azt a chip-et. Troy a vendégekkel lesz elfoglalva, a biztonságiaknak mindennel kell majd törődni, tehát nem lesz egyszerű dolguk. Magának se, de ne aggódjon, fogok segíteni. Lesz egy beépített emberem, aki botrányt fog okozni - ott lesz vagy négy TV csatornának a riportere, nem lesz nehéz nagy felfordulást csinálni. Neki fog támadni a biztonságiaknak, és igyekszik majd minél nagyobb bunyót csinálni. Ezzel fog esélyt adni önnek, hogy ellopja a chip-et. A chip egy nyomásérzékelős receptorokkal felszerelt üveg mögött van, de van egy kis szerkezetem, ami ebben is segíthet. Maga, mint egy egyszerű vendég fog feltűnni, remélem hozott öltönyt. - mondja, majd, még a kérdések előtt átad két apró szerkezetet. Elmagyarázza, az egyik a nyomásérzékelők miatt van: csupán rá kell helyezni az üvegre, és bekapcsolni, a többit elvégzi magától. A második egy apró mikrofon, és fülhallgató: a beépített ember fülesének a frekvenciájára van állítva. Ezzel kommunikálhatsz vele, és ha akar, ő is ezzel tud kommunikálni veled.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Vas. Május 20, 2012 1:43 am

Mikor lenézek először megdobban a szívem, hiszen egy kisebb csődület néz és mutogat felfelé, de jobban megnézve megkönnyebbülök, hiszen csak egy magára hagyott fegyvert állnak körül. Gyorsa futtatom végig a szemem a lámpák fényében fürdő utcákon és mintha még látnék eltűnni egy árnyat, de nem esküdnék meg rá, főleg arra nem, hogy az Christine lenne.
Visszafordulok Rachel felé, aki addigra oly annyira összekapta magát, hogyha nem lettem volna fül és szemtanúja az eseményeknek, meg nem mondanám, hogy mi történt vele az előbb. Nyugodtnak és magabiztosnak tűnt, a vonásai rendeződtek és tökéletesen uralta már önmagát. Most, hogy jobban megnéztem már észrevettem a különbségeket, melyek elütöttek a testvérétől. Arca nem volt túlsminkelve, de semmilyen érzelmet nem tükrözött, mozdulatai nagyon is kiszámítottak voltak és a szemei valósággal fogva tartották a beszélgető partnere tekintetét. Christine-ről ez nem volt elmondható, ő inkább egy belőtt drogos benyomását keltette, aki mindenre kapható.
A nő kisebb szünet után választ ad a kérdésemre, persze egyáltalán nem kielégítőt, de hát nem azért vagyok itt, hogy a családi ügyeikben kutakodjak, így aztán csak megvonom a vállam és leülök vele szemben a székre, és Rachel nem sokat teketóriázik, máris rátér az üzletre.
- Hallottam már Mr. Vangvard-ról.- biccentettem miután végighallgattam, hogy mit kíván tőlem ez a jéghideg üzletasszony. – Azt is, hogy sokan megpróbálták már meglopni, de azokat a zsaruk valahonnan a folyó mélyéről halászták elő, betonkockával a lábukon. – jegyzem meg én is faarccal, de közben azon töröm a fejem, hogy egy ilyen éjszakai lokál tulajdonosának mi a fenének egy MI chip? Elég veszélyes dolog ennek a ravasz róka Vangvard-nak a területére merészkedni, és kérdés megéri-e nekem, hogy kockáztassak?
- Engem nem is érdekelnek a chippen lévő infók, az a maga dolga. – rázom meg a fejem. – Viszont azt jó lenne tudni, hogy ha van beépített embere és kütyüje is ahhoz, hogy aránylag könnyen elemelje a chippet, akkor minek kellek én? Bajkeverőt, aki kirobbantja a verekedést talál bármelyik utcasarkon! Példának okáért ott van mindjárt ez a hős lovag Tyler! Miért én? – nézek rá nagyon-nagyon kíváncsian, mert igaz, hogy szeretem, ha egy-egy meló után sok kredit üti a markom, de, ha megölnek, akkor cseszhetem a krediteket, így azért szeretem a kockázatot mérlegelni mielőtt megkötök egy üzletet. És ez az üzlet nem indult valami jól!
- És mennyit fizetne nekem ezért? Hiszen ez nem csempész meló! Mondjuk azzal még nem is lenne gond, de valamiért nagyon bűzlik nekem az egész, hiszen így olyan, mint egy gyerekjáték. Hol a buktató benne?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Csüt. Május 24, 2012 5:50 am

Tyler-re tett megjegyzésed az egyetlen, ami egy apró mosolyt csal az arcára, de rögtön magához tér, és gyorsan visszatér a szokásos gyilkos hangulat. A mondataidra elgondolkozik, de nem kell sok idő, és már válaszol is. Látszik rajta, okos asszony, vagy csak egyszerűen a találkozás előtt már átpörgette párszor a beszélgetést.
- A feladathoz jó lopakodás kell, valamint olyan képességek, amik az én embereimben nem találhatóak meg. Igen, bérelhettem volna valakit, de ha bele gondol, most is azt csinálom. Ha jól tudom, magának már voltak hasonló kalandjai... - céloz jó pár régebbi feladatodra, és kellemetlen helyzetedre, többek között a legutóbbi, Hong Kong-i kalandra. - És ha a buktatót keresi, elárulhatom, könnyen felmerülhet jó pár. Ez nem gyerekjáték, ez egy veszélyes, profizmust igénylő munka. A fizetség pedig 1700 kredit, persze lenne egy kis bónusz, ha esetleg érdekli...Troy egy veszélyes ember. Tudomásom szerint rendelkezik egy kar implanttal. Ha esetleg érdekli az extra 500 kredit, végezzen vele. - mondja, tekintete szorosan az arcodra tapad, a reakciódat várja. Érzed, emiatt a plusz miatt kellett neki valaki profi, nem egy noname, ismeretlen Los Angelesi bérgyilkos. Talán bérelhetett volna valakit a környékről, de tisztában vagy vele, hogy manapság a bérgyilkosok, orvlövészek igen drágák, főleg Amerika nyugati partján. Hollywood bizonyára nem csak a gazdag sztárok gyülekezőhelye.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Pént. Május 25, 2012 3:38 am

Pár másodperc habozás után már készen is van ez a láthatóan határozott és dörzsölt üzletasszony a válasszal, amit valószínűleg már jó előre begyakorolt, hiszen számíthatott rá, hogy rá fogok kérdezni, ár ha nem egy hülyét akart felbérelni a feladatra, de azt ezek után kétlem.
Mikor megemlíti, hogy a képességeim miatt kerültem a listájára, na meg azért meg volt már hasonló ügyem, akkor már igazán nagyon kíváncsivá tett, hogy vajon honnan ez a jól értesültség, milyen összeköttetései vannak a yakuzával, vagy a maffiával.
- Nagyon jól értesült Rachel, meg kell adni! Talán a túlparton is vannak barátai? – nézek rá kissé óvatosabban, hiszen ez a nő már tanúbizonyságát tette, hogy nem kispályás.
- 1700 kredit! – füttyentettem. – Nem kis pénz, de azért egy ilyen volumenű melóért, ami maga szerint is veszélyes és profi kell hozzá, azért talán karcsú. – teszem hozzá, miközben rezzenéstelen arccal fürkészem a tekintetét.
Amikor rátér a plusz feladatra, ami az én meglátásom szerint viszont az egésznek a lényege, akkor már nem állom meg és elmosolyodom.
- Kedves Rachel, kinek néz engem? Valami olcsó bérgyilkolásznak? Most mondja, hogy profit akar, nem egy névtelen orvgyilkost, akkor nem tartja kissé nevetségesnek, hogy a lopásért ennek a háromszorosát kínálja? Én elsősorban tolvaj és csempész vagyok, és nem is túl rossz, mint bizonyára nagyon jól tudja, hiszen kiválóak az értesülései, ha már ki kell iktatnom valakit, akkor az nem aprópénzért teszem. Ha tartja ezt az árat, akkor erre a melóra keressen más, biztos akad, aki ennyiért is elvállalja. – állok fel a székről, mint aki indulni készül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Pént. Május 25, 2012 9:16 pm

A beszélgetés tovább folytatódik, amikor hirtelen kint, Los Angeles késő esti életében megszólal egy messzi lebegő autó riasztója. Az ilyen típusú járműveket, főleg az új modelleket igen nehéz feltörni, bizonyára neked is van egy-két ismereted ezzel kapcsolatban. Láthatólag Rachel nem foglalkozik ezzel, ahogy nagy eséllyel te sem, elvégre ez a jelenség nemzetközi: New York sem mentes a bűnözéstől. Nem is volt soha.
- Igen, vannak bizonyos...üzlettársaim a távol keleten. - mondja nyugodtan. Csupán akkor sikerül kizökkentened ebből a nyugalmi, szinte már passzív állapotból, amikor felállsz, mint aki távozni készül. Gyorsan változtat a hangnemén, és feléd int, lehetőleg elérve ezzel, hogy visszaülj.
- Ugyan, ugyan, Mr. Longley, veszélyes feladatról van szó, és igaz, egyetértünk abban, hogy ez a kis pénz nem arányos ennek a mértékével. - ismeri el. - Rendben van, velem lehet üzletelni. Mennyit kér ezért? - kérdi. Érdekes praktika, az már biztos. Érzed, ha most túl nagy összeget mondasz, könnyen elküldhet a francba, habár a tekintetét nézve egy jó hosszú alkudozásra is számíthatsz. A kocsi riasztója most egybeolvad a rendőrségi szirénákkal, amik, mint anno a légvédelmi szirénák, belehasítanak az éjszakába.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Szomb. Május 26, 2012 2:59 am

A kintről érkező zajok és hangok olyan ismerősek, hogy egészen otthon érzem magam, de most nem nagyon foglalkozom a behallatszódó szirénákkal, mert egyrészt nem kell aggódnom miattuk, másrészt teljes figyelmemet Rachel élvezi, akire nagyon is oda kell figyelni, ha az üzletet élve szeretné megúszni az ember, legalábbis a véleményem szerint.
Azzal, hogy felálltam, el is értem a kívánt hatást, mert a nő láthatóan meglepődött és kissé visszavett a stílusából is, na meg egyből átértékelte a nekem tett ajánlatát, ami már bizonyította is, hogy van valami stikli a dologban, amire nem árt majd odafigyelnem.
Most, hogy rám bízta az ár kikalkulálását, azért óvatos számításokba kezdtem magamban, hiszen esélyem volt egy jó kis zsíros üzletet kötni, de egyrészt nem mindenáron, másrészt, ha túl sokat mondok, akkor meg ő fog visszakozni, de hát az életveszélyt meg kell fizetni és ezt ő is tudja.
- Igen, jól látja Rachel! Nem csak veszélyes, hanem életveszélyes feladatról van szó és az összeg, amit ajánlott , hát…….igen méltánytalan. – ültem vissza, látva, hogy komolyan szeretné folytatni a tárgyalást.
Szavaimat és gondolataimat egyre hangosabb rendőrségi szirénák hangjai festették alá, mint egyfajta kísérőzene.
- Azt hiszem, ha azt az 1700 kreditet megduplázná, akkor talán Mr. Vangvard-nak komoly baja esne azon a sajtótájékoztatón, talán halálos baja. – néztem kíváncsian a nőre, hogy vajon hogyan reagál az összegre.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Szomb. Május 26, 2012 4:04 am

A szirénák szimfóniája továbbra is behallatszik, habár láthatóan ez egyikőtöket se zavarja. Te az ár kialkudásán, majd a nő reakciójával vagy elfoglalva, Rachel pedig hallgatásba burkolózva fontolgatja az ajánlatodat. 3400 kredit sok pénz, a mai világban jelentős vagyon. Ennyi pénzzel számos dolgot véghez lehet vinni, neked is van nem egy ötleted, mire is használnád a kapott összeget. Egy-két perc múlva szólal meg:
- Remélem tisztában van vele, hogy ez nagyon sok pénz...de rendben van. Hajlandó vagyok 3500 kreditet fizetni, ha Mr. Vangvard-ot baleset éri. - mondja, kérdően felvonva szemöldökét. A szobában beállt hangulat ismét hideggé válik, a feszültség bemászik a bőrötök alá, és befészkeli magát az elmétekbe, mint valamilyen túlvilági parazita. Rachel jobb kezét az asztalra helyezi, majd ujjai segítségével elkezd dobolni. Monoton, gyors tempóban, bizonyára ezzel is sürgetve téged. A kis helyiségben hirtelen sötétség áll be, de időt se hagyva a szemeidnek, hogy hozzászokhasson az új látási viszonyoknak, a fény visszajön. Ha felnézel láthatod, hogy csupán a plafonról lelógó régi lámpa pislog erőtlenül, ki tudja, hány éves lehet. És ki tudja, miket láthatott itt, Rachel irodájában.

//Ha elfogadod az árajánlatot, és már nem akarsz semmit se csinálni a klubban, akkor kérlek írd le, hova is mész ezután, és majd ott folytatjuk//

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Szomb. Május 26, 2012 6:27 am

Egy jó ideig csak az utca zajai és a visító szirénák hangjai töltötték be a szobát, míg Rachel hideg csendben, hátradőlve a székében töprenget az általam mondott összegen.
Láttam, hogy alaposan megrágja és mérlegeli, semmit nem kapkodott el, míg végül rám emelte a tekintetét.
- Tudom, hogy sok pénz, de ennél kevesebbért nem viszem vásárra a bőrömet, hiszen még, ha Mr Vanvard-ot baleset is éri, könnyen rajta veszthetek. – ismerem el, de indoklom is meg az összeget. – És még annyi, hogy a felét előre kérem, a másik felét meg az elvégzett meló után. – teszem még hozzá, figyelmen kívül hagyva az ideges dobolását, ami azt sugallja, hogy valamiért nagyon türelmetlen a hölgy.
Vagy túl szeretne lenni ezen a beszélgetésen, vagy vár valakit és azért sietne, nem tudom, de nagyon nehéz belelátni ennek a számító üzletasszonynak a motivációjaiba.
A lámpa hirtelen egy pár másodperce kialszik és már önkéntelenül is ugranék fel, hogy védjem a hátam, mert ez általában nem jelent jót, de rögtön vissza is jön a fény. Megkönnyebbülten állapítom meg, hogy csak az ősöreg villanykörte játszadozik velem, amin meg is lepődök, mert ilyen őskövületet már nagyon rég nem láttam, mintha visszacsöppentem volna az időben.
- Akkor, ha így megfelel megegyeztünk. Ha végeztem jelentkezem. – állok fel és teszem el a mikrofont és a nyomásérzékelőt kiiktató kütyüt.

//Egyelőre elmennék egy szállodába, ahol megszállhatok és utána nézhetek a mátrixban Vangvard-nak, az MI chipnek és a sajtótájékoztatónak, meg, ha találok valamit, akkor Rachelnek is. Aztán utána lehet a sajtótájékoztató. //

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Szomb. Május 26, 2012 10:51 pm

Rachel a kérésedre egy pillanatig habozik, de végül mégis odaadja a kívánt összeget. 1750 kredittel, meg a kapott kütyükkel a zsebedben kilépsz Los Angeles koszos utcáira. Az út széli lámpáktól megvilágítva körülnézel, majd elkezdesz kérdezősködni, végül kapsz is egy értékelhető címet. Elindulsz a város egyik kétes hírű szállodájába, azzal a tudattal, hgoy ha minden terv szerint megy, hamarosan gazdag leszel.
Folytatás: Los Angeles - Wasp Hotel

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Szomb. Aug. 25, 2012 4:05 am

Előzmény: Los Angeles - RedKin étterem

Nem telik sok időbe, máris eléred a már messziről jól látható Gépnarancs klubot. A vörös fényárban úszó főbejárat mellett egy ismerős arc álldogál, dideregve a zuhogó esőben. Samantha, az elbűvölő, kissé furcsa pultos lány az. Éppen telefonál, tekintete a földet vizsgálja, téged észre sem vesz. Kikerülöd őt, majd elindulsz körbejárni az épületet, lehetséges hátsó bejáratot keresve. Szerencsére a zsaruk pillantást se vetettek rád, a dzseki jó álcának bizonyult.
Ahogy körbejárod az épületet, kis keresgélés után találsz egy megfelelő helyet: egy kissé eldugott ajtó, elektronikus zárral, és egy panellel, ahova egy négy jegyű szám hiányzik jelszónak. Fogalmad sincs, mi lehet ez, valamint multiszer híján meghackelni se tudod a szerkezetet.
Körülötted az időjárás kezd javulni, a szennyezett eső is alábbhagy, már csak szemereg. Körülnézel, de nincs másik bejárat, persze a főbejáratot leszámítva. Ahogy elgondolkozol a helyzeten, és fontolóra veszed a lehetőségeket, egy nagy, fekete furgon halad el melletted, majd leparkol nem messze a klubtól. Senki se szál ki belőle, csupán ott áll az esőben, ablaktörlők bekapcsolva. Érzed, itt valami készülődik.
A két testvér kapcsolata bonyolult, és kissé kaotikus. Christine fegyverrel rontott rá testvérére, és az egész végül veszekedésbe, és lövöldözésbe torkollott. A két lány kölcsönös gyűlölete talán eddig még soha nem látott fordulatot vett.
Amint ezen gondolkozol, egy erős kéz kopogtatja meg a válladat hátulról. Megfordulsz, mire Samanthával találod szembe magadat. A lány érzelemmentes arccal néz fel rád - legalább egy fejjel magasabb vagy. Mielőtt megszólalhatnál, ő kezd neki:
- Üdv...még mindig nem mondtad meg a nevedet. - mosolyodik el halványan, alig láthatóan, de ez az apró gesztus rögtön el is tűnik az arcáról. - Nézd...én vagyok az egyetlen a klubban, aki tudja, hol voltál ma este. És tudom, mi van nálad. - néz rád sokatmondóan.
- És tudom, hogy ez őrültségnek hangzik, de...nekem kell adnod azt a chip-et. Kérlek. Muszáj nekem adnod. - mondja, olyan tekintettel, ami egy pillanatra tényleg megmelengeti a szívedet. - Tudom, magyarázat nélkül semmi okod sincs erre. És megértem, de...nem árulhatom el, mire kell. Megtiltották.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Szomb. Aug. 25, 2012 5:02 am

Mikor már látom a klub bejáratát feltűnik az előtte álldogáló bige, aki nagyon ismerős, és nem más, mint az érkezésemkor megismert Samantha, a pultos lány. A fülén most telefon van és épp valakivel nagyon társalog, így eszemben sincs megzavarni, inkább egy csendesebb bejáratot igyekszem felfedezni, ami sikerül is, csak annyi bökkenő van, hogy a négyjegyű számkódot is ismerni kéne hozzá.
Az eső egyre jobban esik és a már kölcsönkapott farmer dzseki is teljesen átázott, a hajam csapzottan lóg a szemembe és már nagyon szeretnék bejutni és túllenni ezen az egész átkozott ügyön.
Míg azon morfondírozok, hogy mit tegyek, visszamenjek a főbejárathoz, vagy próbáljam meg befeszegetni ezt az ajtót, addig nem messze tőlem leparkol egy sötét furgon, de se ki nem száll senki, se be nem, csak az ablaktörlő lapátok zaja töri meg a csendet ritmikusan. Az ösztöneim bajt sejtetnek, csak még azt nem tudom mit. Ebben a csehóban és e között a két némber között én már mindent el tudok képzelni, így már azt is bánom, hogy hagytam magam a szívemre hallgatni és idejöttem. Már-már azon gondolkozom, hogy hagyom a fenébe az egészet és lelépek, mikor valaki megkocogtatja a vállam és én a pisztoly markolatára ráfogva a nadrágom övében, zaklatottan fordulok meg, mindenre felkészülve, de csak Samantha áll előttem és rögtön beszélni is kezd én meg nézek ki a fejemből értetlenül.
~ Már megint mi ez? Már mindenkinek az az átkozott chip kell? Mi a fene van rajta? ~
Kezdek kételkedni, hogy tényleg az van rajta, amit Rachel mondott.
- Üdv! – emberelem meg magam miután végig néztem a lányon. – Michael vagyok, neked Mike, ha akarod. – mosolyogtam rá vissza, ha már megajándékozott az övével. – De nem tudom miről beszélsz. – ráztam meg a fejem. – És jól látod, nagyon is igazad van, fogalmam sincs, hogy miért lenne „muszáj” átadnom neked bár mit is, főleg, ha semmit nem „szabad” elárulnod.
A hangomon érezhette, hogy ezzel nem fog menni semmire, hiszen ez az egész ügy egyre zavarosabbá kezdett válni.
- Kinek dolgozol? És ki tiltotta meg? – nézek rá kíváncsian. – De tudod mit! Nem is érdekel, én most lelépek és hazautazom, aztán ha valakinek szüksége van valamire tőlem, majd megkeres és akkor én diktálom a feltételeket. – zártam rövidre a dolgot, miután besokalltam, majd igyekeztem megkerülni a lányt és elmenni innen végre.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   

Vissza az elejére Go down
 
Los Angeles - Gépnarancs klub
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Cyberpunk Frpg :: Alternatív kalandok helyszínei :: N.V.A.K. helyszínek-
Ugrás: