HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Kezdő játékosoknak
Minden kedves játékost üdvözlünk a Cyberpunk Frpg fórumán! A kezdő, tapasztalatlan játékosok mindenképp olvassák el a Kezdőknek című részt, ahol minden lényeges dolog le van írva, kezdve a szerepjáték lényegétől át a karakteralkotásig. Jó játékot kívánunk!
Szavazz az oldalra!
FRPG Top Sites - Magyarország

Latest topics
» Általános társalgó
Vas. Okt. 26, 2014 7:27 am by Taira Morinaga

» Cubik lakhelye
Pént. Márc. 15, 2013 7:10 am by Maynard Sutherland

» utcák, terek
Szer. Feb. 20, 2013 10:07 pm by Michael Longley

» 24-es móló
Kedd Feb. 05, 2013 7:02 am by Maynard Sutherland

» Feketepiac
Szomb. Feb. 02, 2013 4:16 am by Maynard Sutherland

» Sekk Gaur
Pént. Jan. 25, 2013 7:26 am by JC DentonShare | 
 

 Los Angeles - Gépnarancs klub

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Vas. Aug. 26, 2012 12:27 am

Már fordulsz meg, és indulnál el, amikor Samantha ismét megfogja a válladat. Nem törődsz vele, mennél is tovább, de hitetlenkedve veszed tudomásul, hogy egy nőhöz képest hihetetlen erővel tart vissza. Visszafordulsz, és látod, hogy a lány ismét előveszi a mobilját, és tárcsáz egy számot, majd kissé arrébb megy, intve neked, hogy maradj itt.
A kíváncsiságod, vagy valami más itt tart. Samantha valakivel hevesen vitatkozik, majd végül elteszi a készüléket, és visszatér hozzád.
- Nézd, elmondom, amit lehet. Én a...rendőrségnek dolgozik. LAPD - Los Angeles Police Department. Látod ott azt a furgont? - kérdi, majd egyenesen arra a sötétített ablakú, fekete furgonra mutat, ami nemrég parkolt le a klub mellett. Az autó továbbra is mozdulatlanul álldogál, és csupán az ablaktörlő monoton, egyhangú mozgása biztosít téged arról, hogy a furgon nem valami tér-idő kontinuumon kívüli objektum.
- A kollégáim vannak benne. Az a chip...szükségünk van rá. Ennyit mondhatok. - mondja, remélve, hogy elhiszed a hallottakat. Nem lehetsz benne biztos, mi igaz, és mi nem, mit mondott el, és mit nem. Samantha már nem rád néz, hanem a klubot bámulja, habár egy-két pillantást azért még vet rád. Az eső szinte már elállt, már csak apró, elvétett cseppek zuhannak alá az égből.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Vas. Aug. 26, 2012 1:04 am

Mikor megfogja a vállam, hogy visszatartson, egy lezser mozdulattal próbálom lerázni magamról, hisz véget akarok már vetni ennek az egésznek, de meglepő módon képtelen vagyok szabadulni a szorításából.
~ Ááá, remek! Még egy android vagy mi! ~ forgatom meg a szemem fanyalogva, de aztán végül is mikor előveszi a mobilját és int, hogy várjak, majd elengedve arrébb megy, hogy ne halljam mit beszél, magamat is meglepve maradok és bár kissé idegesen, de várakozom.
Befejezve az elég indulatosnak tűnő csevegést visszatér és magyarázni kezd.
Nem mondom, hogy nem lepett meg, amiről tájékoztatott, persze azért nem ilyen könnyen lehet engem meggyőzni.
- Már bocsi, de amit elmondtál, nem bizonyít semmit. – rázom meg a fejem kétkedően. – Ennyi erővel dolgozhatsz akár még a Kiberfarkasoknak is, de egyébként is nagy ívben teszek rá. – rántom meg a vállam a fél szemem a sötét furgonon tartva azért. – Kaptam egy melót, amit elvégeztem és mivel a megbízom vagy átcseszett, vagy eltűnt, így új szintre léptek az események. Baromian nem érdekel, hogy kinek és mit dolgozik bárki is, - lovalom bele magam egyre jobban a mérgembe, mert már elegem van az átverésekből és a magam játékát akarom játszani. – ha valaki meg akarja venni tőlem, azt ami esetleg, mondom esetleg nálam van, akkor szépen megkeres New York-ban és tesz egy árajánlatot. Mivel sokban volt nekem ez a kis kirándulás, jó vastagon fogjon a ceruza a csekkfüzetében, annak aki jelentkezik. – mosolyogtam a lányra hidegen és tempós léptekkel igyekeztem eltűnni az éjszakában, mert már ehhez az egész őrülethez csak a zsaruk hiányoztak. Persze egy percig sem vettem be Samantha dumáját, hiszen a zsaruk nem kérték volna, hogy adjam oda a cuccot, hanem belegyúrtak volna a betonba és már valami kedélyes kihallgató szobában ülnék.
De, hát nem akartam elvenni a lány örömét, hogy jól játszotta a szerepét.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Kedd Aug. 28, 2012 2:22 am

Samantha csalódottan néz utánad, de nem megy utánad, helyette elfordul, és elkezd halkan motyogni valamit. Elindulsz, el valahova, bárhova, csak magad mögött akarod hagyni ezt az egészet. Talán sikerülne is a terved, de amint elhaladsz egy kiégett, bizonytalan ideje törött utcalámpa mellett, aminek pislákoló, időnkét előtörő, erőteljes fénye bevilágítja a környezetet, hallod a fekete furgon ajtajának gördülő hangját, és ha odafordulsz, láthatod magukat az utasokat is.
De nem kell odafordulni, jönnek ők, és megmutatják magukat maguktól is. Egyszerre öt fekete öltönyös, sötétített napszemüveges, fülhallgatós ügynök lép ki lakkcipőben a koszos, emberi vértől és múlt századi járművek benzinétől mocskos los angelesi utcára, pontosan úgy, ahogy az a filmek szent könyvében meg van írva. Érzéstelen arcok, vakítóan tiszta ruházat, karót nyelt tartás, és nem sok jót sejtető tekintet. Egymás után lépnek ki, szép sorrendben, majd gyorsan eléd vágnak, és hamar körbevesznek. Ha esetleg ellenállást tanúsítanál, az ügynökök kitűnő reflexekről téve tanúbizonyságot veszik elő lézercélzós, automata fegyvereiket, amik halálos, megbízható tűzerejük ellenére kényelmesen elférnek az öltöny alatt. Ha minden zökkenőmentesen megy, hamar eléd áll egy magas, harmincas éveiben járó, fehér férfi, aki a többiek tekintete alapján bizonyára a főnök lesz. Amíg a többiek körbevesznek téged - mindenki nagyjából négy-öt lépésnyire van tőled - addig ő kilép a körből, és nem messze megáll tőled, egy halvány, alig felismerhető mosollyal az arcán.
Hamarosan Samantha is csatlakozik a körhöz, habár ő távolabbról, a körön kívülről figyeli az eseményeket. Karjait keresztbe teszi, és vár.
- Üdv, a nevem Dave. - nyújtja a jobbját feléd az ügynök, majd folytatja. - Ha jól tudom, magánál van az a chip, amire Rachelnek fáj a foga, nem igaz? - kérdi, félig tőled, félig Samanthától, aki gyengéden bólint erre. Az ügynök elégedetten fordul vissza feléd, majd kis szünet után ismét megszólal:
- Uram, tisztában vagyok vele, hogy maga a háta közepére kívánja ezt az egészet. Adja át nekünk a chipet, és szabadon távozhat, ezt megígérem. Amúgy ha jól tudom, maga lopta el ezt a találmányt. - mondja metsző, hideg tekintettel, fenyegetően, de nem teljesen ellenségesen. Eközben kollégái már elővették a fegyverüket, ha eddig még nem tették volna meg. Nála habár nincs fegyver - a kezében - de látszik rajta, hogy veszélyes fickó.
- Mi nem akarunk balhét, csak hogy tudja. Magával nem.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Kedd Aug. 28, 2012 4:30 am

Dühös és kedvetlen vagyok, így nem nagyon érdekel Samantha csalódott arckifejezése, hiszen én is csalódtam, nem is kicsit és ráadásul, még a pénzem is úszott…..egyelőre.
Azért nem feledkeztem meg a megfelelő óvatosságról és mikor hallottam, hogy nyílik a hátam mögötti furgon ajtaja, akkor azonnal arrafelé kaptam a fejem, mert nem szerettem volna, ha valami kellemetlen meglepetés ér.
Hát kellemetlennek kellemetlen volt, amikor megláttam kisorjázni az ötös ikreket a kocsiból, hiszen innen már le sem tagadhatták volna, hogy a kormánynak, vagy valamelyik megavállalatnak dolgoznak, és a felől sem voltak kétségeim, hogy messze jobban tudnak futni, lőni és verekedni nálam, így nem sok eséllyel próbálkoznék egyikkel sem.
Így aztán nem tapogatóztam a pisztolyom után, csak megálltam és megadóan eltartottam magamtól a kezem, ahogy a lézerpöttyök megállapodtak a mellkasomon.
Aztán előlépett a vezetőjük, aki úgy a 30-at taposhatta és levéve a sötét szemüvegét, olyan hideg tekintettel nézett rám, ami teljesen feleslegessé tette a barátságos mosolyát, hiszen az csak olyan filmes trükk volt, azt hiszem.
Még látom, hogy a lány megáll a körön kívül, de aztán már minden figyelmem a férfié, mert megszólal, és nem is tudom miért nem lepnek meg a szavai. Volt már dolgom zsarukkal és eddig még nem nagyon sikerült rám verniük semmit, így nagyon félni valóm sem volt, meg aztán nagyon meghatni sem tudtak. Reménykedtem, hogy kétszer nem üt be a ménkű és nem fognak egyből a nyakláncra gyanakodni, így még lehet esélyem.
- Bocs Dave! De én Samanthának egy szóval sem mondtam, hogy van nálam valamilyen chip. Én egy meló miatt vagyok itt, ennyit mondtam. Fogalmam sincs mit hadováltok itt össze találmányokról és főleg lopásról! Kikérem magamnak, nem vagyok tolvaj! Miért mindenki nekem akar keresztbe tenni. Ma már egyszer meg akartak ölni, úgy hogy elég szar napom van haver, úgy, hogy szeretnék már végre hazamenni. Tudja, én sem akarok balhét! Különben is kik a fenék maguk? – nézek vissza rá tettetett felháborodással
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Kedd Aug. 28, 2012 11:38 pm

Dave egy vigyorral nyugtázza az ellenállásodat, valamint a tagadásodat. Kezeit zsebre vágja, kollégái viszont továbbra is kibiztosított fegyverrel állnak körülötted, és várnak. Az előtted álló férfi egy darabig az arcodat fürkészi, majd megvonja a vállát:
- Miért akarja tudni, Michael? Azt hittem, maga csupán egy ártatlan állampolgár, aki egy megbízatás miatt járt errefelé. és különben is, nem lenne egyszerűbb csak simán átadni azt a chip-et? Maga is tudja, én is tudom, ők is tudják. - biccent a körülötted álló fegyveresek irányába.
- De ha annyira játszani akar, hát legyen. Utolsó lehetőség. Jól átgondolta? - kérdi. Lábaival elkezd türelmetlenül dobolni a betonon. Közted és közte egy, a csatornába vezető lejárat fedele található, habár nem vagy biztos benne, hogy fel tudnád-e emelni.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Szer. Aug. 29, 2012 12:49 am

Tettetett felháborodásom, nem nagyon hatotta meg a férfit, ahhoz gondolom már túl rutinos volt, én viszont dühös és makacs, mert nem akartam pénz nélkül veszni hagyni, amiért keményen megdolgoztam, és abban sem voltam biztos, hogy ezek tényleg zsaruk.
Nem fognak csak úgy palira venni és nézem, ahogy eloroznak tőlem több ezer kredit hasznot!
Ezért némi kockázatot vállalnom kell, hiszen nagyobb bajom most sem lehet, mint hogy az életemre törnek, mint az étteremben.
- Pont azért akarom tudni, mert egy ártatlan állampolgár vagyok. – replikáztam vissza a vigyorgó férfinek. – És tőlem azt tudnak, amit akarnak, de engem nem fognak bepalizni.
Mikor türelmetlenül dobolni kezd, akkor már tudom, hogy nem sok időm van, és habár látom, hogy egy csábító csatornafedél van közöttünk, a kibiztosított pisztolyok elég visszatartó erőnek tűnnek. Az alatt a pár másodperc alatt, ami időm még van, vadul gondolkozom, hogy megkockáztassam-e a menekülést lefelé.
~ Az még hagyján, hogy egy lépéssel odaérek, de még fel is kell emelni a fedelet, ami gondolom nem két kiló, ráadásul be is lehet ragadva, nincs fogása. Másrészt addig legalább tíz golyót kapok, még akkor is ha nem akarnak megölni. Viszont, ha itt maradok, akkor sincs biztosíték rá, hogy nem ölnek meg, főleg, ha odaadnám a chipet, habár, akkor már megtették volna. Nagy dilemma! Melyik a kevésbé rossz? ~
- Nem akarok játszani! El akarok menni és ha nem tűnnek el az utamból, magam hívom a zsarukat! – húzom az időt, miközben előveszem a mobilomat és kissé közelebb araszolok a csatornafedélhez, hogy jobban szemügyre vegyem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Csüt. Aug. 30, 2012 9:35 pm

Megpróbálod feltartani Dave-t, és a többieket, miközben előveszed a mobilodat, ezzel is fenyegetve őket, valamint megpróbálsz közelebb férkőzni a csatornafedélhez. A zsebedbe nyúló mozdulat félreérhető, de szerencsédre a körülötted állók még nem lőnek: talán nem érzik fenyegetve magukat, talán csak nem voltak elég jók a reflexeik. Inkább előbbi.
Dave szomorkásan megrázza a fejét, csak úgy magának, majd int az egyik emberének. Az lead egy lövést egyenesen eléd, csupán centikre a cipődtől. A lövedék belefúródik a betonba, ami jó pár dolgot elárul mind az út minőségéről, mind a fegyver erejéről. Dave, továbbra is zsebre dugott kézzel, először a csatornafedelet majd végül téged mér fel.
- Kérem, uram...Hívja csak a zsarukat, nekem csak egy telefonhívás, és elérem, hogy mérföldekre elkerüljék ezt a helyet. Mitől fél? - kérdi, majd kissé közelebb lép hozzád.
- Szavamat adom rá, hogy ha átadja a chip-et, nyugodtan, sértetlenül távozhat. De maga nem bízik bennünk, nem igaz? - kérdi, majd sóhajt egyet. Hirtelen az arca megtelik ráncokkal, mintha egy apró pillanat alatt olyan végzetes felismerést tett volna, ami évtizedeket öregített rajta. Tekintetéből kiveszett a pimasz ellenségesség, és legnagyobb meglepetésedre egy megfáradt, érzelemmentes ember nézett vissza rád a zöld írisz mögül.
- Miért is bízna? Manapság ki lenne olyan hülye, hogy bízna a másikban? Nagy kár, nagy kár... - ingatja a fejét. - Hiszen mi oka lenne bízni bennem?
A fejét lehatja, és a szemeit lecsukja egy pillanatra. Az eső már elállt, de te és Samantha még mindig csurom vizesek vagytok, és hála a hideg légáramlatoknak, elkezded érezni. A többiek ezzel szemben szárazok, csupán Dave néz ki úgy, mintha mindjárt összeesne.
- Nézze, Michael...Ha ennyire makacsul tartja magát a történetéhez, miszerint maga ártatlan...hát rendben. De tudja mit? Mi nem megyünk el, amíg nem végeztük el a dolgunkat. Maga is megteheti nekünk. Menjen be, és adja át Rachelnek a chip-et. Hiszen eredetileg is ezt akarta, nem? Menjen, és adja át neki a chip-et. Kissé meg fogja nehezíteni a dolgunkat, de hát istenem... - vonja meg a vállát, lemondóan.
- Tudja egyáltalán, mire jó az S.M.C.? Ennek a chip-nek a segítségével egy hozzáértő ember képes lenne egy legyőzhetetlen M.I.-t alkotni. Oké, lehet, hogy nem teljesen legyőzhetetlen, de jelentősen megnövelné a lehetőségeit. Képes lenne a környezetében levő rendszereket manipulálni. El tudja ezt képzelni? Nem lenne szükség semmilyen kapcsolatra, se kábelekre, se routerekre, se semmire. Csupán egy gombnyomás, és máris átvette az irányítást egy biztonsági rendszer, vagy egy villanykapcsoló, vagy bármi felett. Kávéfőző, mikró, számítógép, bármi.
Rachel ezt egy M.I. nélkül nem tudná hasznosítani, de biztos vagyok benne, hogy valahol van neki egy készenlétben. Ha felviszi hozzá, bizonyára azonnal megpróbálja beépíteni abba a M.I.-ba. De nem lesz erre ideje, ugyanis mi addigra már bent leszünk. Ne aggódjon, a pénzét még meg fogja kapni. Ha nem tőle, akkor tőlünk. De persze ha esetleg úgy döntene, hogy nekünk adja, mi...tudnánk hasznosítani. -
biccent ezzel Samantha felé, aki egy kissé közelebb lép hozzátok. Először fel se fogod mit csinál, de hirtelen az arca elkezd olvadni, majd a szeme körül a bőr egy-két helyen lefolyik az állán, és lecsöpög a földre. Csupán egy pillanatra, de láthatóvá válik a fémes belső burkolat, és a vöröslő szemgolyó. Ezután a bőr ismét visszanő, majd a "lány" is visszaáll a helyére. Dave ismét megszólal:
- Ne higgye, hogy mi önös érdekekre használnánk a chip-et. Amit Samantha mondott nem teljesen hazugság. - mondja, ezzel előhúzz a jelvényét, amire nagy kék betűkkel ki van írva: C.I.A. Egy-két másodpercig kint tartja, majd gyorsan visszateszi az öltönyébe.
- Már hónapok óta le akarjuk buktatni Rachelt különböző illegális tevékenységek miatt, de egészen idáig nem hagyott semmiféle nyomot. De ezzel a chip-el egy életre rács mögé dughatnánk. Tény hogy Mr. Vangvard-hoz visszakerülne a chip, de kit érdekel? Michael...ez minden, amit mondhatok. Túl sok is. Én őszinte voltam magával, maga az lesz velünk?

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Szomb. Szept. 01, 2012 12:46 am

Miközben a zsarukkal fenyegetem őket, nem nagyon látom, hogy meghatódtak volna tőle, sőt Dave még szomorúan megcsóválja a fejét, mintha csak egy gyerek rosszalkodását kéne véleményeznie. Az, hogy a csatornafedéllel való szemezgetésemet kiszúrta, azt mindjárt gondoltam, mivel az egyik embere pár centire lőtt lyukat az aszfaltba előttem, ezzel is a tudomásomra hozva, hogy semmi esélyem, ha esetleg erre gondolnék.
Mikor beszélni kezd, a telefonnal a kezemben megállok és figyelmesen hallgatom és bár értem, mit mond és meglepődésemre egyszer csak már nem az a kemény és hideg férfi áll előttem, hanem egy idősebb és megfáradt ember, de a szavai csak még jobban elbizonytalanítanak abban, hogy nekem a chipet bárkinek is oda kéne adni.
- Igaza van, - bólintok közbevágva, - é senkiben nem bízom, ezért vagyok még életben.
Aztán megint meglep, hogy azt mondja, nyugodtan adjam át a cuccot Rachelnek, mert akkor rátudják verni a balhét.
Erről viszont eszembe jut Christine, aki lehet, hogy már nem is él, mert itt társalgok ezekkel az emberekkel, akikről azt sem tudom biztosan, melyik oldalon állnak a játszmában.
Persze pontosan nem tudtam mire való a chip, de voltak elképzeléseim, és most Dave meg is erősített ebben. De, ha a lelkiismeretemre akart ezzel hatni, akkor már elkésett pár évet vele, mert ha ennyire hazafi lettem volna, akkor nem ezt a foglalkozást választom.
Minél értékesebb és jobban felhasználható valami, nekem annál több érdekem főződik hozzá, hogy értékesítsem. Igaz nem vagyok teljesen érzéketlen sem, de ezzel a hablattyal, nem fog meggyőzni arról, hogy nekik adjam át a kütyüt.
- Ha nálam lenne a chip, - nézek rá azért érdeklődve, - ismétlem, ha nálam lenne? Akkor mennyit érne meg maguknak? Rachel bármit is kért tőlem, már eljátszotta a bizalmamat, mikor ki akart nyíratni, így neki semmit nem adok át. – ráztam meg a fejem. – De azt jó ha tudják, bökök a jelvényére, miután túltettem magam Samatha bemutatóján, akiről most bebizonyosodott, hogy tényleg valami gép, - hogy Rachel húga is bent van és azért jöttem, mert ő kért tőlem segítséget, aki életveszélyben volt és lehet, hogy most még nagyobb bajban van. – intek a klub felé.
Kis gondolkozás után, és ha megfelelő árat ajánlottak, akkor fontolóra veszem a dolgot.
- Én is őszinte leszek magához. Ha segítek maguknak, akkor elfelejtik, hogy valaha is itt jártam, valamint bőségesen megfizetik a fáradozásomat, hiszen valamiből nekem is élnem kell. Az, hogy ki mit kezdene a chippel, nagyon nem érdekel, és ha nem akarnék bosszút állni Rachel árulásáért, az amit eddig elmondott sem nagyon motiválna, mivel ha jól megnéz, nem vagyok valami kiscserkész.
Miután így tisztáztuk a dolgainkat, kíváncsian vártam, hogy hogyan tovább.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Szomb. Szept. 01, 2012 10:49 pm

Az öltönyös, fegyveres C.I.A. ügynökök leplezetlenül kimutatják a nemtetszésüket az elhangzottakkal kapcsolatban, de Dave egyelőre nyugodt marad. A Christine-nel kapcsolatos információkra enyhén felhúzza a szemöldökét, de enne is hamar vége szakad, és agyában a gondolatok visszatérnek az ajánlatodhoz. Végül megköszörüli a torkát, csak úgy a színpadi hatás kedvéért:
- Michael, ugye tisztában van vele, hogy egy biccentésemre szitává lőhetjük magát? - kérdi, mire egy-két kollégája már boldogan emeli is fegyverét, de Dave leinti őket.
- Maga komolyan árajánlatot vár, miközben a halál szélén áll? Maga vagy iszonyat makacs, vagy csak vakmerő. Talán mindkettő?
Ezzel lezártnak tekinti a témát, és már azon van, hogy tényleg jelez a kollégáinak, de valami megváltoztatja az álláspontját. Kilép a körből, majd valamit suttogva az egyik társa fülébe arrébb vonul, nekitámaszkodik egy házfalnak, és mobilját elővéve felhív valakit. Szinte ugyanebben a pillanatban a te mobilod is csörög, de még mielőtt felvehetnéd, a hívó lerakja. Látva Dave-t, aki még mindig beszél, nem ő volt az, és amint leellenőrzöd a számot, rájössz, hogy ugyanaz, aki nem is olyan rég felhívott: Christine.
Ezek után egy-két perce kényelmetlen, kínos csend ereszkedik az utcára. Ha megpróbálsz kommunikálni a többi ügynökkel, nem fognak rá reagálni, de ha ki akarsz lépni a körből, visszalökdösnek oda. Samantha is eltűnik az éjszakába, habár azt kétled, hogy elment volna, bizonyára csak beállt valahova figyelni, hátha erre jönne valaki. De végül ennek a kis szünetnek is vége van.
Dave visszaér a társaságba, és komoly arccal megszólal:
- Rendben, itt egy másik ajánlat magának: mit szólna, ha azok közül a használhatatlan, de értékes dolgok közül, amiket találunk Rachel lakóhelyén, maga kapna 1500 dollár értékűt? Szinte biztosak vagyunk benne, hogy a nő lakása, és talán a klubja is tele van illegális cuccokkal: drogok, fegyverek, mindenféle lopott áru. Tudja, a C.I.A. nem foglalkozik ilyen apró dolgokkal, tehát ha egy-két dolog eltűnne az ellenőrzés előtt, aligha hiányozna bárkinek is.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Vas. Szept. 02, 2012 12:23 am

Egészen a mondókám befejezéséig nem észleltem Dave-től semmilyen reakciót, de után a az emberein már láttam, hogy ha rajtuk múlna, már biztos szitává lőve hevernék a földön, de a főnökük csak enyhén elécsodálkozva nézett rám és visszafogta a vérebeit.
- Ne higgye, hogy életunt vagyok! – ingattam meg a fejem. – De hülye sem. Ha meg akartak volna ölni, már halott lennék, és mivel gőzök sincs, hogy hol van a chip inkább várnak és üzletelnének. Nincs semmi okuk, hogy a halálomat akarják utána..
Talán nem sikerült kellően felmérnek a helyzetet, mert nagyon úgy nézett ki, hogy mégis csak engedélyezi a már toporgó embereinek, hogy végezzenek velem, de aztán valami eltéríti a szándékától, majd kilépve a körből, elvonul telefonálni egyet.
Épp, hogy elkezdi, az én mobilom is megcsörren, de ahogy ránézek a kezemben tartott készülékre, már el is hallgat. A szám ismerős, megint Christine hívott és mivel azonnal lerakta, kezdek ideges lenni.
Úgy döntök teszek egy próbát mennyire gondolják a fiúk komolya a dolgokat és elindulok, hogy kilépjek közülük. Persze ez csak egy elkeseredett kísérlet volt, hiszen azonnal megragadnak és visszapenderítenek a kör közepére. Mivel egyre morcosabbak a fiúk, így nem próbálkozom többet egyelőre.
Aztán Dave befejezi a csevejt és visszasétál hozzám, majd beszélni kezd, amit elképedve hallgatok.
- Hát ez elég érdekes ajánlat, tekintve, hogy én a melóért 7000-et kaptam volna és biztos vagyok benne, hogy a többszörösét éri a kicsike. – adok hangot a véleményemnek. – Az ötlet nem rossz, amivel előállt, de ez kevés. Legyen a cuccok értéke legalább 6000, és segítek lebuktatni Rachelt és még a chip is maguké lehet.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Hétf. Szept. 03, 2012 5:48 am

Dave összeráncolja a homlokát, egyelőre nem válaszol. Az utca piszka már ráragadt a cipőjére, és gondolhatod, hogy a főnökei aligha látták el az alkudozás lehetőségével,m habár az is könnyen lehet, hogy ez az egész C.I.A.-n kívüli megállapodás, ami csupán véletlenül egybe esik egy másik üggyel. Hirtelen elhalad fölöttetek egy rendőrségi helikopter - nem sokat látni manapság, a lebegő járművek elterjedésével kissé elavult, régies módszernek hat. Mégis, sokan használják még mostanában is. A helikopter elhalad feletettetek, ügyet se vetve az alatta éppen végbe menő alkuba.
- Rendben, mit szól 4500-hoz? Azt meg kétlem, hogy 7000-nél többet érne az a chip. - mondja Dave, nem valami meggyőző hangon. A helikopter panaszos hangja elhal a távolban, és szép lassan belesimul a város hasonló zajforrásaiba. Dave, és kollégái egy pillantásra se méltatták, mindvégig rajtad tartják a szemüket, és a fegyverüket. Habár nem tudod pontosan, mennyi idő, érzed, már rég átléptetek a következő napba, talán hajnali egy vagy két óra lehet. A környékbeliek, akik néha-néha erre vetődnek, áthatolhatatlan akadályba ütköznek Samantha képében, aki elhajt bárkit, aki erre jár.

//Ha tovább szeretnéd folytatni az alkudozást, az szerintem menjen pm üzenetekben, és ha majd megállapodtunk, leírjuk majd a végeredményt Smile //

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Hétf. Szept. 03, 2012 7:05 am

//Már nem alkudozom tovább Smile //

Mikor így feldobtam a labdát, kicsit reménykedtem, hogy talán, ha ennyibe belementek, feljebb tudom srófolni kicsit a díjamat, hiszen azért nem koszos 1550-ért vittem vásárra a bőrömet. De a CIA ügynök keserves és gondterhelt arcából, azt a következtetést vontam le, hogy nem nagyon adhattak neki a főnökei mozgásteret. Az is lehet, hogy ennek nagy részét a saját szakállára teszi, és úgy döntöttem, nem biztos, hogy addig kéne húznom azt a bizonyos gyufát, amíg meggyullad.
A helikopterre még én is felkaptam a fejem, mert már isten tudja mikor láttam ilyet utoljára, hiszen azt hittem már rég kivonták őket a forgalomból, de aztán visszanéztem Dave-re, aki közben újabb ajánlatot tett, ami már egészen jól hangzott.
Úgy éreztem, hogy már egy örökkévalóság óta tart ez a nap és meg kell valljam eléggé bele is fáradtam már, na meg végül is a 4500 dollár tényleg nem volt rossz ajánlat, így aztán biccentettem az ügynöknek.
- Oké! A magáé a chip, megegyeztünk. Utalja a számlámra a zsozsót! Mit akar, vigyem be Rachelnek, vagy adjam át magának?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Csüt. Szept. 06, 2012 7:23 am

Végül beleegyezel, és ez még Dave arcára is csal egy apró kis mosolyt. Persze ez alig egy szempillantás erejéig látható, ezután rögtön visszavált az érzéketlen ügynök szerepébe, ami az előző szereplései miatt kissé furcsa lehet. Mindenesetre örömmel bólint egyet, majd feléd nyújtja a kezét. Ha elfogadod, ha nem, végül a szemed láttára küld el az okos telefonjáról egy 4500 kreditre szóló csekket a te számládra: ennek megérkezéséről a zsebedben hirtelen rezgő mobil is beszámol. Így aztán a pénzt megkaptad, tehát nem maradt más hátra, mint az S.M.C. sorsa.
- Dönts a belátásod szerint. Én azt ajánlom, hogy te magad add át Rachelnek a chip-et, talán még tőle is kaphatnál egy kis pénzt. Mi persze ott lennénk szorosan a nyomodban. De ha gondolod, add át nekünk, és takaríts meg magadnak egy kis időt, és talán egy kis pénzt. Nekünk innen tök mindegy. - vonja meg a vállát Dave, aki idő közben végleg eldobta a kissé udvariasabb magázást, és már a látszattal se törődve kollégáihoz fordul, és pár gyors, rövid paranccsal elküldi őket. Az öltönyösök hamar eltűnnek az éjszaka sötét fátylában, nem hagyva maguk után mást, csak rejtélyes, megválaszolatlan kérdéseket, valamint téged, és a furcsa kinézetű Dave-t. Valamint Samanthát, aki idő közben ide-oda sétálgat, szinte már unottan, habár immár tudva az igazi létét, kétled, hogy képes unatkozni.
- Mondjuk azt ajánlom, siessünk. Gondolom érted, miért.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Csüt. Szept. 06, 2012 7:59 pm

Úgy látom, hogy nagyon is elégedett a végeredménnyel az ügynök, és már az is megfordul a fejemben, hogy többet kellett volna kérnem, de végül csak gondolatban megvonom a vállam és belenyugszom a dologba, hiszen annak is örülhetek végül is, hogy élek.
Egy kicsit habozok, hogy elfogadjam-e e kézfogást, de hát végül is nem mondhatom, hogy nem volt rendes velem, így aztán megszorítom a jobbját. Ezután már jólesően veszem tudomásul, hogy nem vesztegeti az idejét és már át is utalja a kialkudott összeget.
Végig hallgatom a felajánlott lehetőségeket, és egy pár perc gondolkodás után a férfi szemébe nézek.
Ekkor már egyedül vagyunk az utcán, csak Samantha körvonalai tűnnek fel néha, de az ügynökök felszívódtak a sötétben.
- Oké! Ha már megígértem, akkor segítek. – bólintok rá. – Bemegyek és átadom a chipet Rachelnek, mert meg akarom tudni, hogy nem bántotta-e Christinet. Részemről egyébként mehetünk.
Megvárom, hogy akar-e még mondani valamit, majd a bár felé indulok.
- Hátul, vagy elől menjek be?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Vas. Szept. 09, 2012 9:07 am

Mivel Dave csupán bólint, elindultok a klub felé. Egy gyors szóváltás történik még Samanthával, aki idő közben csatlakozott hozzátok, de végül Dave megvonja a vállát, és csak ennyit mond:
- Elvileg sehol se lesz gond. Szerintem menjünk a főbejáraton.
Ha így határoztok, egy nagyon rövid séta után meg is érkeztek a főbejárathoz, ami továbbra is egy jól kivilágított, de talán éppen ezért elhanyagoltnak tűnő, többé-kevésbé stabil tákolmány. A fémajtók elektronikus zárral vannak felszerelve, de a meghívó segítségével, amit még mindennek a legelején kaptál Racheltől, hogy be tudj lépni, most is segítségedre lesz. Látva a kártyát, már ha tényleg itt mész be, jó pár ember, aki egy fekete bőrű biztonságinál hisztizik egy kis árengedményért, felkapja a fejét, és goromba pillantásokat küld feléd. Dave leáll beszélgetni a kidobóval, majd Samantha is segítségére siet, és így együtt meggyőzik, hogy hirtelen annyi fontos teendője lett, hogy jobb lenne odébb állni néhány háztömbnyivel. Még ha nem is látod őket pontosan, érzed, a többi ügynök is itt van a közelben. Hirtelen az egész utca kiürül a bejárat előtt.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Hétf. Szept. 10, 2012 12:48 am

Egyelőre csak elindulunk, nem kapok választ arra, hogy melyik bejáratot használjuk majd, de aztán egy gyors eszmecsere Samanthaval meghozza a választ.
Gondolom a „lány” már mindent elintézett, hogy ne legyen probléma, így biztos voltam benne, hogy tényleg nem lesz gond.
A főbejárat természetesen teljes díszkivilágításban pompázik, hiszen ez kell, hogy ide csalogassák az embereket, bár így meg sokkal jobban ki is rajzolódik, hogy az idő vasfoga nem múlt el nyomtalanul ezen a kócerájon sem. Persze a technika ide is belopta már magát, így az ajtó elektronikus szerkezetén simán átjutunk a tulajdonosnőtől kapott kártyával, ami nem nyeri el a tetszését a belépésre várók körében, akiket a morcos biztonságiak feltartanak.
A kidobó az ügynökökkel való beszélgetés után nyomtalanul felszívódik, majd az utca is lassan elnéptelenedik, de nem kell nagy logika hozzá, hogy tudjam Dave emberei ott lapulnak valahol a sötétben, ugrásra készen.
Most már semmi akadálya, hogy belépjünk a bárba és megkeressük az én hazug megbízómat.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Szer. Szept. 12, 2012 7:10 am

Lehúzod a kis belépőkártyát, majd kinyílnak az ajtók, és ismét belépsz a klubba - rövid időn belül már másodszorra, habár aligha mondhatod el, hogy most is ugyan olyan érzések kavarognak benned, mint a legutóbbi alkalommal. A hely ismét tele van vad, életvidám bulizókkal, akik a legújabb, legérzéstelenebb ipari zenére táncolnak, tele lőve olyan drogokkal, amiknek hatására pont nem érdekli őket, hogy a szívük a rendes tempójának a tízszeresén pörög.
Igyekszel kikerülni a tömeget, és szemeddel keresed a liftet, amivel felmehetsz Christinékhez. Ha hátrafordulsz, látod, hogy mögötted "diszkréten, észrevétlenül" beözönlik a C.I.A. apraja-nagyja, élükön Dave-el, a kinek arckifejezése olyan pozitív érzésekről tanúskodik, amiket te már ki tudja, mikor éreztél utoljára. Samantha melletted lépdel, és amikor a nagydarab Tyler mogorván eléd áll, és elállja az utat, beszél vele, és meggyőzi, hogy nem lesz semmi baj. Tylert igen nehéz meggyőzni, de látva a mögötted felsorakozott modern gyilkológépeket, és a Samantha tekintetében lakozó furcsa fényt - aminek az igazi forrását aligha tudja - végül megjön az esze, és nagy bölcsességről téve tanúbizonyságot hátralép.
Belépsz a liftbe, ahova Dave, és Samantha követ téged. A többiek lent maradnak, ki tudja, milyen okokból. A lift elindul, és hamarosan eléritek a felső szintet, és a mostanra egész ismerőssé vált folyosót. Elindulsz a hálószoba felé, ahol elvileg a két ikertestvérnek kéne lennie, majd megpróbálod kinyitni az ajtót, de az be van zárva. Még mielőtt bármit is csinálhatnál Dave arrébb tessékel, és egy határozott rúgással eltünteti az akadályt az útból. Így hirtelen nem tudod eldönteni, hogy az ajtó volt-e régi, vagy Dave végtagja van-e egy kicsit felturbózva.
- Csak utánad. - kacsint az ügynök, aminek vagy engedsz, vagy nem, de végül mégis csak beérsz, és felettébb meglepő látvány tárul eléd. Először még csak egy remegő, fekete ruhába öltözött testet látsz - sápadt bőr, szőke haj, és Rachel arcvonásai. Egy pillanatra megfordul a fejedben, hogy az idősebb nővér teljesen bekattant, és kimondhatatlan dolgot tett, de aztán még valamit felfedezel a nőben. Valami ijesztően furcsát, és oda nem illőt.
Amint a nő feléd fordul, a dolgok kissé összezavarodnak. Így már, teljes megvilágításban, és feléd fordulva, látod az arca minden szegletét. A jobb oldal Rachel gondos, tökéletes egyensúlyban levő sminkjét viseli, de a bal oldal...mintha egy láthatatlan vonallal valamilyen felsőbb erők elválasztották volna az arcot: a bal oldalról Christine elkent sminkű, vad, zilált tekintete néz vissza rád. A nő arcának bal oldala vérzik: egy vékony, hosszú sebből csordogál alá a vér, le a ruhára, valamint a padlóra. Nem nehéz kitalálni, ki okozhatta: a remegő test jobb kezében egy véres, törött üvegdarab található, bizonyára egy tükörből, vagy egy ablakból "kölcsön véve". A bal kézben egy revolver található: talán még Rachel, vagy Christine se tudja, mennyi golyó van benne. De ki kicsoda?
Talán a falon található festmény segíthet az értelmezésben. Ahogy balra fordulsz, a viszonylag nagy szobában egy érdekes festményt találsz a falon: egy magas, ősz hajú, magabiztos öregember, egyenes háttal áll egy ipari füstokádó kémény előtt, kezeit zsebre dugva. Mellette pedig egy kicsi, félénk, furcsa kislány áll: ruhája két oldala teljesen különbözik, a bal oldalon színes, kissé idióta díszítéssel, a jobb oldalon pedig - bizonyára a ruha eredeti színe - egyszerű szürke, minden díszítést mellőz szerelés. A szőke kislány tekintete olyan, mintha lenyúlna egyenesen a legmélyebben szunnyadó emlékeidig, majd felszínre hozná őket, és előtted marcangolná szét őket. Veszélyes, rideg, semmi jót sem sejtető tekintet ez.
Ahogy visszafordulsz Rachel/Christine felé, látod, hogy a nő habozik megtenni, bármit is akar véghezvinni. Bizonytalanul felemeli a revolvert, de aztán karja visszahanyatlik, majd újra kezdi a műveletet. Tekintete ide-oda ugrál, rád, Dave-re, Samanthára.
Érdemes megjegyezni, hogy ha társaidra nézel, láthatod, hogy erre nem számítottak. Legalábbis Dave biztos nem. Samantha arcára bizonyára egy apokalipszis se csalna meglepetést, habár határozott mozgása kissé megremegett, amint átállított pár dolgot magában a helyzettel kapcsolatban.
- Michael...lelőnél? - hallod ekkor az előtted álló nő remegő hangját, majd amint az "ikertestvérek" felé fordulsz, látod, hogy egy kar nyúl feléd, a revolvert feléd nyújtva. Dave alaposan le van sokkolva ahhoz, hogy bármi jelentőset is tehessen, abban viszont nem lehetsz biztos, hogy Damantha mit tervez, ugyanis egyelőre ő se mozdul.


_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Szer. Szept. 12, 2012 9:40 pm

Belépve a bárba ismét megcsap a bulizó tömeg, az izzadtság és az ital keverékének szaga, de most nem foglalkozom vele, hanem célirányosan indulok a lift felé. Közben valahonnan Dave emberei is előkerültek és a hátunk mögött széledtek szét a helységben észrevétlenül.
A kidobó, Tyler most sem szível jobban, mint először, és csak Samantha közbelépésére és meggyőzésére hajlandó félreállni az utunkból.
A lifttel már csak hárman megyünk fel, én Samatnha és Dave. Felérve egyenesen Rachel szobája felé veszem az irányt, de annak ajtaja most is zárva van. Mielőtt még akár meg is szólalhatnék az ügynök egy erőteljes rúgással, ami felvet bennem egy halvány gyanút Dave képességeivel kapcsolatban, megoldja a dolgot és most már akadálytalanul léphetünk be.
Azonban ezek a gondolatok azonnal kiröppennek a fejemből, ahogy a szobába érve megpillantom az elém táruló látványt.
Csak egy, fekete ruhás, szőke nőt látok ugyan, aki háttal áll nekem és elsőre azt mondanám Rachel az, de mikor a remegő test megfordul megáll bennem az ütő és kikerekedett szemekkel bámulom azt a……azt a félig Rachel, félig Christine alakot, aki úgy néz ki, mintha a két testvért félbevágták volna és aztán a két felet összeragasztották volna.
A jobb oldal volt Rachel, ez egyértelműen látszott, és aki a kezében egy véres üvegdarabot tartott, a bal oldalban Christinét lehetett felismerni, akinek egy vágás volt az arcán, és ezen oldali kézben pedig egy pisztolyt szorongatott.
Értetlenül és földbegyökerezett lábakkal állok, míg a szemem a szoba falán lévő festményre nem téved, ahol meglátom azt a furcsa kislányt, és akinek még a festett szemébe nézve is hideg borzongás fut végig a gerincemen. Valahogy nem emberi és veszélyt hordozó az a tekintet.
Az előttünk álló két külön identitást hordozó test bizonytalankodása és a fegyvert tartó kéz hol felemelkedő hol erőtlenül lehulló mozgása, mind iszonyú belső harcról árulkodik.
A nő/nők tekintetét követve látom, hogy két társam legalább annyira a látvány hatása alatt van, mint amennyire én az első percekben, de én bár még mindig hitetlenkedve nézek rá, már kezdek magamhoz térni.
Szavai és a felém nyújtott pisztoly azonban szinte azonnal visszaránt a realitások talajára, és önkéntelenül nyúlok a fegyver felé, hogy elvegyem, minden bizonnyal Christine-től, legalább is ez a megérzésem támad, hogy ő akar véget vetni ennek az egész rémálomnak.
Szinte biztos vagyok azonban abban, hogy még ha a kezembe is kerül az a revolver, akkor sem tudnám hidegvérrel megölni az előttem álló kettős személyiségnek helyet adó testet.
Azt hiszem ez már itt nem az én dolgom kell, hogy legyen, így kétségbeesetten nézek a mellettem álló Samanthára, majd Dave ügynökre, remélve, hogy kelően magához tér közben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Kedd Szept. 18, 2012 3:43 am

Az előtted álló, hasadt személyiségű nő remegve nyújtja feléd a revolvert, remélve, hogy véget vetsz a kínjának, a fejében tomboló őrült káosznak. Te viszont habozol, úgy érzed, nem lenél képes megtenni, így hát a melletted álló két emberre nézel segítségkérően.
Dave továbbra is lesokkolva áll, értetlenül szemlélve az eseményeket. Vele ellentétben Samantha legalább megmozdul: igaz, ő is furcsán viselkedik. Először villámgyorsan kinyúl, és kikapja Rachel/Christine kezéből a revolvert. Ezután viszont lövés helyett leengedi maga mellé, és Dave-re néz:
- Mit csináljak?
Kérdi a főnökétől. Egy hosszú, kis kínos csend áll be, mialatt a nem is olyan rég még két külön álló nőnek hitt ember tehetetlenségében lerogy egy székre. Fejét fogva, vékony, apró könnycseppek vándorolnak le az arcáról a padlóra. Dave egy darabig nézi az emberi roncsot, majd megfordul, és int Samanthának is:
- Na jó, itt végeztünk. Kétlem, hogy nagy akadály lenne számunkra. - majd egy apró, az arcára erősített mikrofonba beleszól érthetően: - Jackie, feljöhettek. Kezdjük a kutatást.
Erre hallod, ahogy a lift szinte rögtön elindul, és hogy egy melléklépcsőről, aminek a helyéről eddig tudomásod se volt, különböző hangok hallatszanak. Samantha kilép a szobából, és elindul a másik szobába, hátra hagyva téged, Dave-t, és a törékeny, zokogó nőt. Dave feléd néz, és még egyszer, utoljára elvigyorodik:
- Hát, ezt nem így terveztem. De hát ez van. Majd kifelé add le valakinél a chip-et. - kacsint utoljára, majd ő is kilép a szobából, és talán örökre eltűnik az életedből. Most már csak te, és a végleg összetört Rachel/Christine van a szobában.
- Te is...el mész? - hallod a nő rekedt, sírásra kész hangját.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Kedd Szept. 18, 2012 8:53 pm

Egy darabig senki nem mozdul és már éppen ráordítanék a lefagyott ügynökre, hogy csináljon már valamit, mikor Samantha végre megmozdul és hirtelen kikapja a pisztolyt a remegő, meghasadt személyiségű nő kezéből, de aztán ő is a főnökétől várja a választ.
Szerencsére, úgy látszik Rachel/Christine ereje a végét járja, így már nem mutat semmilyen támadó szándékot egyik fele sem. Végre Dave is megához tér az összeomlott nő láttán és értesíti az embereit, hogy feljöhetnek és megkezdhetik a házkutatást, amire rögtön reagálnak is, és pár másodperc múlva már mindenhol ügynökök nyüzsögnek.
Samantha csendben lelép, majd Dave is követi a példáját, de előtte még szól hozzám pár szót, pedig már azt hittem mindenki elfelejtett azt az átkozott chipet a történtek hatására.
Már én is éppen indulni készülök, hiszen igazán nincs már miért maradnom, mikor meghallom azt a kétségbeesett hangot.
- Hát, ez volt a szándékom. – nézek vissza a sírástól kipirosodott szemekbe. – Ahogy elnézem, már végeztem itt. – vonom meg a vállam. – De meg kell vallanom, ilyen észvesztő munkám sem volt még Rachel……vagy Christine? Mindegy, szóval még mindig kicsit le vagyok döbbenve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   Hétf. Szept. 24, 2012 7:14 am

Még egyszer visszanézel a kettéhasadt nő kipirosodott szemei közé, majd megfordulsz, és kilépsz a szobából. Még talán hallod Rachel panaszos, csendes sírását, vagy Christine hangos, akadozó káromkodásfoszlányait. Nem törődsz ezzel, végleg magad mögött akarod hagyni ezt az egész földi káoszt. Őszintén reméled hogy a sors soha többé nem hoz össze ezekkel a figurákkal.
Kint a folyosón az ügynökök ide-oda járkálnak, téged kikerülve még Rachelhez is bemennek, ott is szétnéznek, és bizonyítékokat keresgélnek. Vagy talán valami mást. Egy ilyen megcsömörlött, kifacsart világban ki tudja, ki mit miért csinál? Talán minden igaz, amit Dave mondott, talán semmi, most már - megkapva a pénzt - nem is igazán fontos ez.
Összeszámolva az adatokat, jól jártál, nagyon jól: 1750 kredit ütötte a markodat az instabil nőszemély jóvoltából, még régen, nagyon régen, amikor még mindez csupán egy kissé komplikált, gyilkossággal fűszerezett rablásnak tűnt; ezen kívül Dave bőkezűségének hála 4500 kredittel gazdagodtál alig 10 perce. Ez összesen 6250 kredit, amiből lejön a hotelszoba - ami még mindig érvényes - ára, ami cirka 100 kredit. Tehát 6150 kredit, ami nem is rossz összeg, tekintve a követelményeket, valamint a Föld lakosságának átlagfizetését - durva kerekítéssel. Érzed, jól jártál, habár a hajón, valamint a klubban átélt eseményekre visszatekintve úgy érzed, meg is dolgoztál ezért a pénzért. Ki hitte volna még New Yorkban, a keleti part szívében, hogy ilyen elcseszett vállalkozásra indulsz?
Bárhogy is legyen, visszaérsz a klub földszintjére. Ahogy kilépnél a főbejáraton, egy marcona alak állít meg, tenyerét kinyitva előtted. Bizonyára átadod neki a chip-et //ha nem, ez még nem a vége, és akkor a további dolgok még nem történtek meg//. Ő erre mosolyogva fordul meg, és utat nyit neked. Kilépsz a fagyos éjszakába, a kiüresedett utcára.
Megborzongsz a város látványától. Látod, ahogy egy magas, vékony árnyék kúszik egyik helyről a másikra, maga után vonszolva egy remegő, halovány, jóval kisebb árnyékot. Mindez alig pár háztömbnyire tőled, így hát a hangokat is tisztán hallhatod: sírás, sikoltás, majd ordítás, csattanás, és végül csend. Ijesztő, természetellenes csend. Eközben két lebegő teherautó halad el fölötted: környezetszennyező gázaik betöltik a légkört, te is a szád elé teszed a kezed, különben úgy érzed, menten megfulladnál. Az utca furcsán kihalt, de emlékezve Dave legutóbbi jelenetére, nem is csodálkozol rajta: csupán egy kósza, magányos kisgyerek mászkál mezítláb, téli kabátban, pamutsapkában, meg aranykeretes szemüvegben. Ételt keres a kukákban, a házak bejáratánál, bárhol, ahol csak lehetőséget lát rá.
A viszonylagos csendet egy új, "innovatív", és "formabontó" holografikus vetítőegység reklámja szakítja meg. A hatalmas, két emeletnyi magas kivetítőn napi 24 órában peregnek a reklámok, csak néha-néha áll meg, ha esetleg meghibásodik, vagy csak új adatokat töltenek fel a rendszerbe: úgy néz ki, kifogtál egy ilyen ritka pillanatot.
Hirtelen két rossz arcú rocker fordul be az utcába, hangosan káromkodva, az egyikük egy baseball ütőt lóbálva a jobb kezében. Amint közelednek feléd, látod, már kipécéztek maguknak, sötét, komisz tekintettel néznek feléd, pár köpés is elindul az utca mocska felé. Már nem egy ilyen "selyemgengsztert" láttál életedben: a legkisebb fenyegetésre is futnak, mint a mezei nyúl. Az mi is? Tanultad az iskolában, valamiféle kihalt állatfaj. Vagy valami ilyesmi.
Bárhogy is legyen, a két gyerekkel aligha lesz bajod, akár hogy is rendezed le őket.


Folytatás:
Los Angeles - Wosp Hotel

//Ide még írj egy reagot, aztán majd a Wosp Hotelbe egy záróregot is! Smile//

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Gépnarancs klub   

Vissza az elejére Go down
 
Los Angeles - Gépnarancs klub
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Cyberpunk Frpg :: Alternatív kalandok helyszínei :: N.V.A.K. helyszínek-
Ugrás: