HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Kezdő játékosoknak
Minden kedves játékost üdvözlünk a Cyberpunk Frpg fórumán! A kezdő, tapasztalatlan játékosok mindenképp olvassák el a Kezdőknek című részt, ahol minden lényeges dolog le van írva, kezdve a szerepjáték lényegétől át a karakteralkotásig. Jó játékot kívánunk!
Szavazz az oldalra!
FRPG Top Sites - Magyarország

Latest topics
» Általános társalgó
Vas. Okt. 26, 2014 7:27 am by Taira Morinaga

» Cubik lakhelye
Pént. Márc. 15, 2013 7:10 am by Maynard Sutherland

» utcák, terek
Szer. Feb. 20, 2013 10:07 pm by Michael Longley

» 24-es móló
Kedd Feb. 05, 2013 7:02 am by Maynard Sutherland

» Feketepiac
Szomb. Feb. 02, 2013 4:16 am by Maynard Sutherland

» Sekk Gaur
Pént. Jan. 25, 2013 7:26 am by JC DentonShare | 
 

 Los Angeles - Shelter Point Yacht klub

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Szomb. Júl. 07, 2012 1:31 am

A terv jól alakult, az asszisztens szerencsére nem ájult el a pofontól, habár erősen szívta a fogát, amikor elmentél. Minden nálad van: ruha, sapka, iratok, mikrofon, poloska, és kép a titkár retinájáról. A száját nem tömted be, így a hanggal nem lesz semmi baj. Elméletileg.
Ahogy leérsz az asszisztens által megadott helyre, arra kell rájönnöd, hogy a helyzet nem annyira vészes, ahogy ő említette. Összesen két biztonsági őr tartózkodik a jól felszerelt kabinajtó előtt, amire nagy betűkkel van kiírva: Páncélterem. Ők is kártyáznak, amikor viszont elhaladsz mellettük, és már nyúlnál a kilincsért, az egyik utánad szól:
- Hé, hé, oda nem mehet be!
- Oda megyek, ahova akarok, idióta. - hallod a titkár hangját a mikrofonból. Szemed sarkából látod, hogy az őr megszeppenve bólint, gyorsan visszafordítja tekintetét az asztalra, és a zsetonokra. A hangzás jó, nincs semmi statikus zaj, nincs recsegés, és ha afelé fordulsz, aki felé beszélsz, nagyon is hihető a dolog. Belépsz a páncélterembe, itt viszont arra kell rájönnöd, hogy ez még csak egy előszoba.
Bent még két biztonsági van, nekik viszont már nincs olyan jó dolguk, mint a kintieknek. Szálfaegyenes háttal állnak az igazi páncélterem ajtaja előtt, ahol már meg is látod a retina-leolvasót, és a hangfelismerőt. Ahogy közelebb mész, muszáj vagy kissé oldalra fordulni, hogy kiláss a dokumentumok mögül, ekkor már hallod is a biztonságiak köszöntését:
- 'Napot, Mr. Johnson!
Azt megállapítod, hogy a hangfelismerővel nem lesz probléma, már ha a szerkezet elfogadja a mikrofon hangját. A retina-felismerő viszont rossz abból a szempontból, hogy ott van mellette egy biztonsági, így nagyon közel kéne hajolni ahhoz, hogy ne lássa, ahogy kitartod a fényképet.
Maga a szoba egész nagy, lehet benne kényelmesen mászkálni, van benne jó pár szék, dohányzó asztal, rajta újságok, meg egy e-book. Egy LCD TV is van a falon, bizonyára a biztonságiak szórakoztatására, most épp valami ódivatú, külföldi zsarus sorozat megy rajta. Van egy számítógép is a szoba másik felében, ha jól látod, be van kapcsolva.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Szomb. Júl. 07, 2012 2:55 am

Gond nélkül érek el a páncélteremig, ahol jól eső örömmel látom, hogy a várakozással ellentétben csak két őr van, aki zsugáznak, ami úgy látszik a hajón valami össznépi játék a legénység körében.
Míg elmegyek mellettük még semmi baj, de ahogy lenyomom a kilincset rám dörren az egyik, de mielőtt még gondolkodhatnék mit csináljak, máris jön a válasz a galléromnál lévő mikrofonból és a biztonsági ember, farok behúzva ül le a helyére, úgy téve, mintha mi sem történt volna.
~ Úgy látszik tényleg igaza volt a titkárnak és tényleg nem nagyon komálják őt. De legalább nem hagyott cserben és a hanggal sincs semmi probléma! ~
Benyitva az ajtón viszont csalódottan veszem tudomásul, hogy kicsit előre ittam a medve bőrére, hiszen még csak valami előtérbe jutottam, nem magába a páncélterembe. Azonban itt is szobrozik két biztonsági őr, akik viszont nagyon is lelkiismeretesen végzik a dolgukat és mereven állnak őrt a védendő ajtó két oldalán.
A papírok mögött rejtőzve, elhúzom a szám, mikor meglátom, hogy pont az egyikük mellett van a retina leolvasó, ami nem igazán ideális, hiszen könnyen lebukhatok, ahogy manipulálok a retinafényképpel. Valahogy el kéne onnan távolítani, de hogyan?
Mivel ezek az őrök is köszöntenek, méghozzá az asszisztenst felismerve bennem, annyiban megnyugszom, hogy legalább ezzel sem lesz gond.
A szemem sarkából gyorsan körbenézek, hogy felmérjem a helyzetemet és hogy mit tudnék tenni a cél érdekében, mikor megakad a szeme a bekapcsolt számítógépen.
Odamegyek és miközben kattingatni kezdek találomra, halkan belesuttogok a mikrofonba.
- El kell terelni az egyik őr figyelmét, mert túl közel van a retinavizsgálóhoz! Szóljon neki, hogy jöjjön a számítógéphez és keressen meg egy oldalt, míg bemegyek és elintézem a dolgomat, majd mondja azt, hogy visszafelé megnézem! – utasítom a titkárt, hogy tudja mit kell mondania. – Az oldal mindegy csak találjon ki valamit!
A halk hangomat elnyomja a tv hangja, így nem hiszem, hogy az őrök hallottak volna belőle valamit.
Ha sikerül azt az őrt elcsalni, akkor máris a készülékhez sietek és teszem amit kell, hogy bejussak a terembe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Szomb. Júl. 07, 2012 11:13 pm

Leülsz a gép elé, és halkan üzensz az asszisztensnek. Szerencsédre a TV hangja tényleg elnyomja a tiédet, így hát a biztonságiak nem figyelnek fel a ténykedésedre. Felállsz a géptől, mire megszólal egy hang a mikrofonból:
- Hé ti, keressétek meg nekem a neten Mr. Vangvard mai bemutatójáról szóló képeket, és feljegyzéseket. Biztos vagyok benne, hogy pár féreg újságíró máris feltöltötte őket a Hálózatra. Mire visszaérek, meglegyenek! - hallod a hangot, ami olyan közelről jön, hogy érzed, ha sokáig így fogsz beszélni, hamarosan még te is el fogod hinni, hogy ez a saját hangod. Az őrök furcsán néznek rád, nem nagyon értik, minek kell neked az a csomó papír a kezedbe, de tényleg lehet valami negatív reputációja a titkár úrnak, ha ennyire nem akarják feltenni az erre vonatkozó kérdést. Elindulnak a számítógép felé, felszabadítva neked az utat a páncélterem felé.
A retina-leolvasó elé állsz, és egy utolsó pillantás múlva felmutatod a fényképet a szerkezet elé. A leolvasó sokáig bajlódik a képpel, hiába a hatalmas felbontás, az emberi szem komplexitását mégse lehet leutánozni. Még ha ezt nem is lehet, azért a kamerád jó munkát végzett, ugyanis a retina-leolvasó 86 százalékos egyezéssel átengedi a képet. Most jön a hangfelismerő. Halkan szólsz a titkárnak, aki erre pár másodperces szünettel megszólal, jól érthetően. Csupán visszaszámolt háromtól, a biztonságiak még oda se néztek, az ellenőrzés viszont szerencsére sikerült. Az ajtó kinyílik, és te végre beléphetsz a páncélterembe.
A kamerák kereszttüzében körbenézel, a papírjaid mögé bújva. Négy kamera van a nem is olyan kicsi helyiség négy sarkában. Minden, ami a teremben van, legalább két kamera képernyőjén megjelenik, nem a legjobb arányok. Az S.M.C. chip, amiért eredetileg jöttél, ott található a szoba másik végén, közel a szembe lévő falhoz. Egy vitrinben van, aminek, ha közelebb mész, sehol se találod, hol lehet kinyitni. A teremben megtalálható minden technológia, amik nemrég még a bemutató teremben voltak.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Vas. Júl. 08, 2012 1:29 am

Kissé feszülten vártam, hogy vajon megértette-e Johnson, hogy mit akarok tőle, de aztán tökéletesen hajtotta végre a feladatot és nem is csak az egyiket, hanem mindkét őrt sikeresen eltávolította az ajtótól, habár eléggé furcsa pillantásokkal illettek, de hát kit érdekelt! Végül is ezt az asszisztensnek szánták, és ezek szerint nem lehetett semmi a figura!
Mindenesetre most előttem volt a lehetőség, hogy végre bejussak, már csak a retinavizsgálót kellett meggyőzni, hogy az eredeti retinát látja és nem egy fényképet, ami kisebb noszogatás árán, de sikerült. Hangfelismerővel már nem volt gond, mint ahogy számítottam is rá.
Az őrök semmit nem vettek észre, továbbra is ott molyoltak a számítógéppel, én meg már be is léphettem a szigorúan őrzött terembe, ahol még a kamerákkal gyűlhetett meg a bajom, amelyek azért minden szöget jól lefedtek, így nagyon óvatosan kellett forgolódnom, hogy ne legyek gyanús. A sapkát még jobbam a szemembe húztam, és igyekeztem lefelé nézni és csak a szemem sarkából, lopva fel-fel pillantva behatárolni a chip helyét.
Az asszisztens igazat mondott, itt volt minden, amit a bemutatón láttam, csak egyedül a VSS hiányzott, és a leírása sem volt itt, legalábbis így kutyafuttában nem láttam sehol.
Elindultam a terem másik végében, a vitrinben pihenő chip felé, de ahogy közeledtem, máris másik problémával néztem szembe: sehol egy nyitószerkezet!
- Hogyan lehet kivenni a chippet? – sziszegtem halkan a mikrofonba, remélve, hogy ez sem lesz nehezebb, mint bejutni ide, és nagyon reméltem, hogy a férfi eléggé retteg attól, hogy tényleg meghalhat, ha nem kapja meg az ellenszert, hogy ne akarjon átverni. Eddig egészen jól ment a dolog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Vas. Júl. 08, 2012 9:10 pm

- Kellene valahol lennie egy panelnek, ami irányítja az összes vitrint. - hallod az asszisztens suttogását. Ahogy körbenézel, valóban megakad a tekinteted egy apró, falra erősített panelen, ami habár ki van kapcsolva, láthatóan fontos része a teremnek. Két kamera is figyeli a szerkezetet.
Ekkor viszont eszedbe jut egy teljesen másik dolog, amit még jóval korábban kaptál magától a munkaadódtól. Rachel esküdözött, hogy elég lesz egy apró, kör alakú szerkezet, ami valamilyen módon átfűrészeli a nyomásérzékelős üveget úgy, hogy nem indul be a riasztó. Ki tudja, lehet hogy tévedett, viszont az is lehet, hogy ezt a részét a lopásnak jól tudta, csupán a hellyel volt gondja. Vagy még az is lehet, hogy pontosan tudta, hol van elrejtve a chip, csupán nem merte kockáztatni, hogy esetleg nem vállalod el a melót, ha rájössz, milyen nehézségek várnak rád. Mindenesetre a szerkeze ott lapul a zsebed legmélyén.
Bárhogy is döntesz, azt azért látod, hogy van még időd, hiszen kint a két biztonsági erőteljesen keresi a kért képeket, információkat. Alaposan el vannak foglalva, az biztos.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Hétf. Júl. 09, 2012 1:10 am

Nem kellett most sem csalódnom a megzsarolt férfiben, hiszen a kérdésemre, máris megadta a választ, és ahogy körbepillantottam, már ki is szúrtam azt a panelt, amire felhívta a figyelmemet.
Nem tudom miért, de valahogy nem tetszett, hogy ilyen könnyen menne a dolog, meg aztán az a két kamera sem, amelyik a kapcsolótáblát figyelte.
Már-már elindultam azért, hogy megpróbálkozzam a nyitással, mikor majdnem a homlokomra csaptam, hiszen eszembe jutott, hogy Rachel adott egy szerkezetet, amellyel ki tudom játszani a mozgásérzékelőt. Igaz, hogy a lány a bemutató teremben lévő vitrinre gondolt, és így nem lehetek biztos benne, hogy ide is jó-e, viszont az is lehet, hogy eleve tudott mindenről, arról is, hogy itt őrzik a chippet, csak nem akarta elmondani, nehogy ne vállaljam el a megbízást.
Így hát félúton megtorpantam és gondolkodóba estem, melyik variáció kecsegtet kevesebb veszéllyel.
Mivel az asszisztens eddig készségesen segített és minden klappolt amit mondott, nem volt okom kételkedni benne, azonban Rachel információi nagyon is hiányosak voltak és már bebizonyosodott, hogy fabatkát sem érnek, így végül nem haboztam tovább és a biztosabbat választottam. Ugyan nem voltam késésben, hiszen az őrök még mindig a kért oldalakat keresték, de azért végezni akartam mielőbb, hogy felszívódhassak innen.
Így hát igyekezve, hogy ne lássa a kamera az arcomat, vagy csak nagyon kis részét, a panelhoz léptem és megnyomtam a nyitó gombot.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Csüt. Júl. 12, 2012 3:23 am

Odalépsz a panelhez, és habár az elrendezés kissé bonyolult, hamar sikerül megtalálni a helyes utat a vitrinek kinyitásához. Meg is teszed, kiválasztva a chip tartóját, és lenyomod az Open gombot.
Az üveg két részre válik, középen egy választó csík mentén szép lassan hatalmas rés keletkezik a tartóban. Visszamész a chip-hez, és látod, már csak egy karnyújtásnyira van a dolog, amiért eredetileg jöttél. Tudod, nem szükségszerű megölnöd Vangvardot, elvégre az eredeti feladatod az S.M.C. ellopása volt. Most már itt állsz előtte, ki is veszed a tartóból, és egy pár rövid pillanatig csupán nézegeted ezt az olyan értékes valamit, ami annyi bajt okozott már neked. Csupán egy apró chip-ről van szó, nem lehet nagyobb egy régi, a kreditek elterjedése előtti pénzérménél. Ha közelebb hajolsz hozzá, láthatod, hogy a felépítése komplex, és sok szempontból furcsa, de biztos vagy benne, hogy ezúttal az igazi chip van előtted, és nem csak valamilyen másolat.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Csüt. Júl. 12, 2012 4:16 am

Egy gyors tanulmányozás után, mellyel szemügyre vettem a panelon lévő gombok kiosztását, meg is találtam a chipet tartalmazó vitrinét, és egy gombnyomással kinyitottam azt, remélve, hogy nem valami más, kellemetlenebb dolgot indítok el vele.
De nem történt semmi, csak amire vártam és pár pillanat múlva már a kezemben foghattam Troy egyik féltett kincsét, amivel máris teljesítettem a megbízás egyik részét.
Persze tisztában vagyok vele, hogy nem szükséges a milliomos megölésével kockáztatnom az eddig elért sikert, és talán tényleg ennyiben is maradok, de, ha alkalom kínálkozik rá, hogy megtegyem, akkor talán ezt a részét is elvégzem, hogy a megbízóm 100 százalékig elégedett legyen.
A chip szinte égeti a kezem, pedig nem nagyobb, mint egy régi érme, csak sokkal-sokkal értékesebb és bonyolultabb szerkezet, amit most gyorsan az oldaltáskában lévő dekkbe rejtek, mivel biztos vagyok benne, hogy ez az eredeti. Aztán egy gyors körbenézéssel még ellenőrzöm, hogy az asszisztens igazat mondott-e és tényleg nincs itt a VSS vagy a leírása, majd kilépek az előtérbe, ahol az őrök még mindig a lapokat keresik.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Pént. Júl. 13, 2012 5:18 am

A VSS leírását sehol se találod, és mivel a panelen is végignézed a fejlesztések listáját, végül rájössz, valóban nincsenek itt a dokumentumok. Kilépsz az előterembe, ahol látod, hogy az őrök még mindig el vannak foglalva a kereséssel. Megállsz a teremben, körbenézel, mire az egyik őr megfordul, és bocsánatkérő hangon megszólal:
- Elnézést, uram, csupán egy perc, és végzünk. Egyelőre találtunk egy blogot, de semmi mást. Egy bizonyos Helena05 által létrehozott honlap. Folytassuk a keresést? - kérdi. Láthatólag érdeklődve figyel téged, és kíváncsi rá, mit kereshettél a páncélteremben, de egyelőre nem meri feltenni a kérdést.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Pént. Júl. 13, 2012 9:08 am

Mikor kilépek az egyik őr felém fordul és én most is igyekszem takarásban maradni, hogy szemtől szembe ne lássa az arcomat.
Mivel nem tudom reagál-e a kérdésre a távolban lévő segítőm, így én csak megrázom a fejem és a kijárat felé sietek. Ha Jhonson mond valamit, akkor is igyekszem azt elfordulva feléjük sugározni, hogy ne vegyék észre, hogy a szám nem mozog.
Remélem, hogy nem lesznek olyan bátrak, hogy megállítsanak, ezért hamar az ajtóhoz lépek, majd már nyomom is le a kilincset.
~ Csak egyszer jussak ki, máris könnyebb helyzetben leszek, mint itt bezárva! ~ mondogatom magamnak, habár akkor is még le kéne jutnom a hajóról a zsákmánnyal, mielőtt felfedezik a kis trükkömet, még ha nem is ölöm meg Troy-t.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Vas. Júl. 15, 2012 8:04 pm

Megrázod a fejed, de szerencsédre a titkár is megtoldja az egészet egy "Nem, köszönöm."-el. Vagy talán balszerencsédre. A furcsa viselkedés úgy néz ki, még az asszisztenshez képest is túl furcsa, ugyan is a biztonsági eddigi érdeklődése átcsap bizonytalanságba, majd bizalmatlanságba. Közelebb lép hozzád, megkerül, majd elállja a kifelé vezető utat. A társa feláll, és értetlenül álldogál egy darabig, majd inkább visszamegy a helyére, ahol viszont észreveszi, hogy a S.M.C. tárolója fel van nyitva. Itt ismét ledöbben, viszont most már megfordul, és egyenesen a társa szemébe néz.
A döbbenetének hangot is ad, és ezek a furcsa, intő jelek, már nekik is sok. Látod a szemed sarkából, a lapokat még mindig szorosan az arcod előtt tartva, hogy az előtted álló őr már nyújtja is a kezét a papírtömeg felé, elég nagy sebességgel. Ugyanebben a pillanatban a hátad mögött az őr előhúz valamit az övtáskájából, és ha megfordulsz, láthatod is, mi az. Először még csupán egy egyszer gumibotnak tűnik, viszont amint az őr bekapcsol valamit az alján, elektromos kisülések, és áramkörök borítják be a primitívnek tűnő fegyvert.
Két tűz közé kerültél, és habár ebben az előtérben nem látsz kamerát, ki tudja, mikor jöhet erősítés a két jómadár számára. A környezeted ügyes felhasználása nagyban segítheti a dolgot, és az is melletted szól, hogy nem ér felkészületlenül a támadás, és tiéd az első lépés.


_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Hétf. Júl. 16, 2012 3:45 am

Úgy látszik azonban elfogyott a szerencsém, ami eddig végig kísérte az akciót, mert hiába segített be Jhonson fiú, egy pár szóval, amivel elháríthatta volna az őrök kérdését, már túl sok feltűnő furcsaság szúrt szemet a biztonságiaknak ahhoz, hogy szó nélkül elmenjenek mellette.
Még nem értem el a kijáratot, mikor az egyik fickó elém állt, hogy ezt megakadályozza, a másik meg rutinosan a hátam mögé és a páncélterem közé állt, és az ajtó üvegén keresztül sajnos meglátta a nyitott és főleg üres tárolót.
Szó nem esett csak a szemük villant össze és én akkor már tudtam, hogy nagy baj van. Az előttem lévő őr már nyújtotta is a kezét, hogy megszabaduljon az arcomat takaró papírhalomtól és a másik meg elővett valami nagyon nem szimpatikus és kisebb villámokat szóró botot, ami nagy valószínűséggel egy sokkoló lehetett, így gyorsan cselekednem kellett.
A kezemben tartott dokumentumokat most már nem törődve azzal, hogy esetleg itt is van kamera és megláthatnak, az előttem nyúlkáló férfi képébe vágtam, majd nagyot taszítottam rajta, hogy eltávolítsam az útból, a másik felé pedig az egyik mellettem álló széket löktem a lábammal, remélve, hogy ha még van egy icipici szerencsém, akkor átessen rajta.
Ha így szabaddá vált az út, akkor már téptem is fel az ajtót és nagy sebességgel lódultam ki rajta, hogy a két kinti, kártyázásba merülő őr ne tudjon elcsípni.
Viszont így nagy valószínűséggel le kell tennem Troy ellimitálásáról és rekord gyorsasággal kell majd kiutat találnom a hajóról, hiszen ha mást nem az őrök látták az arcomat.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Hétf. Júl. 16, 2012 7:56 pm

A terved jól indul, az előtted álló férfit többé-kevésbé készületlenül éri a támadás, így sikeresen felszabadítod az előtted levő utat. A férfi a hátára zuhan, egyenesen ki az előtérbe, ahol a másik két fickó eddig kártyázott. A zajokra, és a test puffanására felnéznek a játékból. A kezeddel máris kapsz az egyik szék felé, amit a mögötted álló őr felé penderítesz, ő viszont számított az ellenállásra. Átugorja a széket, és futólépésben megindul feléd.
Hátulról ugrik feléd, és mivel erre nem készültél, sikeresen a földre teper. A gumibotját máris lendíti a feje fölé, hogy elsújtson rád. Látod, a két másik őr is felpattant, és ők is elővették fegyvereiket, sőt, az a fickó, akit te tepertél le, is kezd feleszmélni. Ekkor viszont hirtelen megszólal az egyik kártyázó őr walkie-talkie-ja.
- Hé, Woods, rendzavarás van az étkezőben, segítség kéne! Az egyik vendég asszem hullarészeg, mindenkivel leáll bunyózni. - hallod egy biztonsági kissé ijedt hangját. Azt már elkönyvelheted magadban, hogy legalább az elterelés sikeres, habár rossz időben, késve, tehát lehet, mégis csak bukás az egész. Talán ha vártál volna még egy kicsit a páncélteremben, könnyebb dolgod lett volna, így viszont harcolnod kell. A biztonságiak a váratlan hívástól egy apró pillanatra meginognak. Ahogy körülnézel a környezetedben jó pár dolgot megpillantasz, amik a segítségedre lehetnek: székek, egy asztal, poharak, habár ezek mind elég nagy távolságban. Persze neked is vannak még fegyvereid.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Kedd Júl. 17, 2012 1:26 am

Egyrészt bejött amire számítottam, másrészt meg balul sült el, mert igaz, hogy a velem szemben álló őrt megleptem, de nem oldalra zuhant, hanem hátrafelé és így jóformán a kint kártyázó társai lába elé, akik azonnal idegesen felpattantak.
A másik őrt sem sikerült elgáncsolnom a székkel, mert azt sikeresen átugrotta és mivel én meg időt vesztettem ezzel sikerült utolérnie és a földre rántania.
Mivel a másik két biztonságis is kezdett magához térni a meglepetésből és felém mozdultak, na meg a fellökött fickó is igyekezett feltápászkodni, így nagy volt az esélye, hogy most itt lesz a vége a kis kalandomnak, de mivel ez nagy valószínűséggel az életembe került volna, így nagyon nagy volt a késztetés, hogy kimásszak a csávából.
Az őrangyalom odafenn az égben nagyon jókor lépett közbe, mert a kártyázóknál megszólalt az adóvevő és egy balhéhoz kért segítséget, amit az én drágalátós segítőm robbantott ki végre, de nagyon úgy nézett ki, hogy nekem már későn.
Viszont arra jó volt, hogy egy pillanatra mindenki megtorpanjon, még az engem leütni készülő őrnek is megállt egy pillanatra a bot a kezében. Ezt kellett kihasználnom! A zsebemből előkaptam a mérgezett tűt és a fickóba döftem. Mivel ez egy gyorsan ható szérum, így esélyes volt, hogy hamar lefordul róla, és most nem érdekelt, hogy meghal-e vagy sem, csak szabaduljak tőle. Ha kiszabadultam alóla, akkor felkaptam egy pohár vizet az egyik asztalról és lelocsoltam vele a társaságot, majd a földön fekvő őrtől eltulajdonított sokkoló botot és a felém mozdulókhoz érintettem, így tisztítva meg magam előtt az utat. Nagyon reméltem, hogy ez elég lesz.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Csüt. Júl. 19, 2012 3:50 am

Az események sodrában gyorsan cselekedsz, nagyrészt az ösztöneidre hagyatkozva, bízva a legjobban. Előkapod a mérgezett tűt, amit eredetileg bizonyára fontosabb embernek tartogattál, de a szükség nagy erő. A biztonsági őr oldalában landol a halálos méreggel átitatott tű, és hála a gyors reakcióidőnek, az áldozat hamar lefordul rólad, és habzó szájjal, vérvörös szemekkel, torkát kaparva kapkod levegő után.
Gyorsan felpattansz, még épp időben megszerzed magadnak a földön fekvő őr fegyverét, majd körülnézel. A két fickó, akik eddig kártyáztak, most már sokkal óvatosabban néznek feléd. Jeleznek egymásnak, mire mindketten elindulnak két különböző irányban feléd, láthatólag be akarnak keríteni. Ezt az is segíti, hogy a földön fekvő őr megpróbál felemelkedni, habár ezt nem tudja maradéktalanul végrehajtani miattad. A kijárat messze van, habár megkockáztathatod, hogy hátha kiugrasz, és elfutsz afelé, akkor talán nem kapnak el, és nem érnek utol.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Csüt. Júl. 19, 2012 4:54 am

Az egyik őr legalább már kiesett, habár sajnáltam elhasználni a mérget, de hát az életem többet ér, mint hogy mindenáron ragaszkodjak a tervet, meg aztán amúgy is inkább a chipért fizetnek.
Azonban még van három tagbaszakadt biztonsági, akit nem ártana leamortizálni, mert nagyon nem akarnak kiengedni a markukból. Igaz csak kettő teljesen harcra kész, akik ráadásul megpróbálnak bekeríteni, és a szemkontaktusból ítélve egy összeszokott páros lehet, nem árt vigyázni velük. Na meg a harmadikra sem, aki ugyan még a földön fekszik félig, de nagyon virgoncan igyekszik felkelni és visszaadni nekem a kölcsönt.
Hogy továbbra se legyen gondom vele és ne vonja el a figyelmemet sem, egy határozott mozdulattal nyomom a vállába a sokkoló botot, remélve, hogy ettől kifekszik és akkor már a két haverjára koncentrálhatok.
Mivel kétfelől közelítenek nem fogom tudni mindkettőt lesokkolni, így választanom kell.
A jobb oldalit pécézem ki magamnak, mert az közelebb van az ajtóhoz, így villámgyorsa perdülök felé, az arca felé bökve a bottal, aztán lefelé rántva azt, hiszen ősi emberi reakció, hogy védjük a fejünket, így várhatóan ő is lekapja a fejét, így pont bele szalad a botba. Aztán felveszem a nyúlcipőt, nem foglalkozva a harmadikkal, csak igyekszem az ajtón mielőbb kiugrani és elszaladni.
Az azonban még felötlik bennem, hogy Jhonson barátom gyanúsan nagy csöndben van a bunyó kezdete óta.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Szomb. Júl. 21, 2012 8:37 pm

A földön levő őr vállába nyomod a fegyvert, mire a válla, az alkarja, és egyéb izmai megrázkódnak, ő maga pedig üvölt egyet, majd hátra esik. Nem ölted meg, de látszik rajta, hogy volt már jobb napja is. Eközben a két társa egyre közelebb kerül hozzád. Kiszemeled magadnak a jobb oldalit, felé ugrasz, és egy csellel őt is sikerül a padlóra küldened. Szegény flótás fejét fogva, káromkodva, és kiáltozva zuhan a kemény padló felé, miközben utolsó talpon maradt barátja bizonytalanul méreget biztos távolságból. Te nem foglalkozol vele, kiugrasz az ajtón, és futva elindulsz kifelé.
Ha hátranézel láthatod, hogy a harmadik biztonsági végül is, kis fáziskéséssel ugyan, de üldözőbe vesz, ezért mozgásban kell maradnod, hacsak nem akarod őt is harcképtelenné tenni. Egy folyosón találod magad, bal oldaladon kabinok sorozata, jobb oldaladon a korlát, és a végtelennek tűnő óceán. Valahonnan messziről, kissé feljebb, valahol a hajó felsőbb szintjeiről sikoltások, és furcsa hangzavar üti meg a füledet...Ha balra nézel, futás közben el tudod olvasni a kabinajtók feliratait:a legtöbbjük az alsó termekbe, kazánházakba, és mechanikai irányítótermekbe vezetnek le. Ha tovább mész, emlékezeted alapján nem messze fogsz kikötni a biztonsági csónakoktól, ahol legutóbb még ott volt a három biztonsági, valamint két matróz: úgy néz ki, a másik kettő, akiket legelőször láttál, idő közben elmentek valahova. Civilt sehol se látsz, sőt, most még senki mást se, csupán az utolsó biztonságit hallod lihegni a nyomodban.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Szomb. Júl. 21, 2012 10:59 pm

Megkönnyebbülve kezdek el rohanni a folyosón, de tudom, hogy ez a kis egérút, amit szereztem nem fog sokáig tartani és nem is csalódom a megérzéseimben, hiszen pár másodperc múlva már hallom a mögöttem rohanó őr dobogását is.
A folyosón, ahol most futok, végig a bal oldalon kabinajtók sorakoznak, a másik oldalon viszont csak a hajó mozgása által felkorbácsolt vizet látom és nincs sok kedvem, hogy úszva tegyem meg visszafelé az utat, így muszáj valami kiutat találnom, mielőtt az őr riasztaná az egész biztonsági személyzetet.
A fejem felett lehet a bár, vagy valami, ahol a segítőm most igyekszik elterelni a figyelmet, csak az a baj, hogy előbb is tehette volna, habár még mindig van esély, hogy a hajó többi részéről azért odavonzza magához az őröket, így talán, ha eljutok a folyosó végére, ahol emlékeim szerint a menekülő csónakok vannak, akkor ott nem botlom bele fegyveres személyzetbe. A mellettem elsuhanó ajtókkal nem nagyon van kedvem próbálkozni, hiszen, mint lefelé, a hajó gyomrába vezetnek és ott könnyen csapdába kerülhetek.
Reményre ad okot a tervemhez, hogy egyelőre egy árva lélekkel sem találkozom, viszont, ha oda is érek a csónakokhoz, meg kell szabadulnom a mögöttem loholó biztonságistól, de szerencsére még a kezemben van a bot, így, ha az utolsó sarkon befordulva megállok és bevárom, könnyen ártalmatlanná tehetem, aztán már ereszthetem is le a csónakot és pattanhatok meg innen, Troy meg élje világát, áldásom rá.
Persze, ez csak akkor igaz, ha előttem tiszta a terep.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Vas. Júl. 22, 2012 9:55 pm

Befordulsz egy sarkon, és megvárod a biztonságit, aki lélekszakadva rohan utánad. A fordulóban meglendíted az elkobzott fegyvert, ami az utánad szaladó ellenség azonnali ájulását eredményezi. Elégedetten figyeled a látványt, és körülnézel. Látod, a mentőcsónakok közel vannak, és az ottani biztonságiak is kezdenek nyugtalanok lenni, ki tudja, talán a hátrahagyott biztonságiak riadóztattak, talán csak meghallották a kiáltásokat. Mindenesetre téged még nem vettek észre, viszont ide-oda nézelődnek, és látszik rajtuk, nem kedvelik a jelenlegi helyzetet.
Ekkor hirtelen egy rég nem hallott hang szólal meg a füledben:
- Gyere csak, faszfej, zúzzunk! - a kiáltás megsérti a füledet, olyan hangosan szólal meg, viszont ahogy körülnézel, nem látsz senkit. Beletelik egy kis időbe, mire rájössz, ez a beépített ember volt. De minek ordít ilyesmit pont neked, amikor messze tőled, épp most bunyózik ki tudja hány biztonságival? Talán véletlenül kapcsolta be a mikrofont, de abban biztos vagy, hogy ez az ő hangja volt, és ahogy hallgatódzol, abban is biztos lehetsz, hogy a bunyó, a kiáltások, és a sikoltások alapján még mindig tart. Úgy néz ki, a harc két fronton zajlik, vagy csak zajlott, te most megpihentél.
A mentőcsónakok tőled 10-15 méterre vannak, három biztonságival, és két matrózzal. A két matróz idegesen dobol az ujjaival a csónakokon, mindketten az egyik mellett állnak, egymással beszélgetnek. Az oda vezető utat elállja egy biztonsági, aki háttal áll neked, és valamivel babrál a kezei között, nem látod mivel. A másik két biztonsági egymás felé fordulva áll egy másik csónak mellett, ha oldalra néznek, talán megláthatnak téged. Még mindig itt van a kilenc csónak, azzal a plusszal, ami a jelek szerint Troy-é lehet: csúcskategóriás motor, kényelmes ülések, és egy hatalmas, narancssárga ládával a belsejében, amiben csak tippelni tudsz, mi lehet.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Hétf. Júl. 23, 2012 3:51 am

A tervem bevált és a sarkamban loholó fickóz alaposan kupán csaptam, amire még a saját lendülete is rásegített. Az engem fenyegető veszély egy részét így más szépen megoldottam, viszont a csónakoknál még mindig épp elegen ácsorogtak ahhoz, hogy ne legyen egyszerű a dolgom.
Szerencsémre nem vettek észre, teljesen lekötötte őket a messzebbről hallatszódó csetepaté hangjai, ami miatt viszont eléggé feszültek voltak, így nehéz dolgom lesz, ha meg akarom lepni őket.
Aztán majdnem ugrottam egyet, mikor megszólalt a fülemben a nem várt hang, akiben az én elfelejtett segítőmre ismertem. Pár másodperc múlva rájöttem, hogy biztos bekapcsolódott a rádiója, vagy szándékosan kapcsolta be, a fene tudja, hiszen jól hallatszódott a háttérben a verekedés zaja, így tudtam, hogy még egy darabig leköti a fenti társaságot.
Közben megfordultam és a falhoz lapulva igyekeztem felmérni az esélyeimet és a helyzetet a csónakoknál. Ott volt a két matróz az egyik csónak mellett, de ők nem nagyon zavartak, de a három biztonsági őr annál inkább, ráadásul az egyik pont elállta a hozzájuk vezető utat. Az is idegesített, hogy láttam van valami a kezében, de mivel éppen háttal állt, nem láttam és az akár fegyver is lehet, így eléggé kockázatos a dolog. Viszont ott van a menekülés egyetlen esélye, és bónszként Troy szupercsónakja is, ami igen csak vonzó lehetőségnek tűnt, mint az, hogy elkapnak itt és haleledelt csinálnak belőlem.
Gyorsan leguggoltam és elszedtem a leütött őr pisztolyát, majd nagy levegőt véve, azt az öt főd társaságra szegezve elindultam feléjük és elkiáltottam magam.
- Senki nem mozduljon és ne csináljon semmi hülyeséget, akkor senkinek nem is esik baja!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Hétf. Júl. 23, 2012 11:55 pm

Megindulsz a társaság felé, hangosan jelezve az ittlétedet, pisztollyal kimutatva a veszélyforrást, amit te képviselsz. A két matróz meghökkenve, és egyenesen ijedten fordul feléd, gyorsan, talán reflexszerűen felteszik a kezüket, az őrök viszont higgadtabbak. Az, aki eddig háttal állt neked megfordul, és látod, egy ugyan olyan 9mm-es pisztoly van a kezében, mint neked. Mögötte a társai is feléd néznek, de ők még nem merik elővenni a fegyvereiket.
Patthelyzetbe kerültetek, és egyelőre senki se lép. A fickó, aki elállja az utat, túl messze van ahhoz, hogy a szemébe nézve megmondhasd, mit is tervez, a társai egyelőre mozdulatlanok, viszont higgadtak, és láthatólag felkészültek mindenre. A két matróz az, akik félnek, nem is kicsit. Körülötted van egy pár dolog, amit fedezékként használhatsz, már ha akarsz: tőled jobbra egy fémláda, amin aligha menne át a golyó, és teljesen el is takar az ellenségeidtől, tőled balra pedig a korlát egy fedett része, ami, habár nem takar el teljesen, csak ha lehasalsz, mégis jó fedezék lehet. Vagy maradhatsz állva, farkasszemet nézve az ellennel, és ódivatú pisztolypárbajba bocsátkozva vele.
//részletesen írd le, hova, mennyit lősz, utána/előtte mit csinálsz//

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Kedd Júl. 24, 2012 5:28 am

Azt mindjárt gondoltam, hogy a két matrózzal nem lesz gondom, annál inkább izgatott a három őr cselekedete. Sajnos láttam, hogy nem lepődnek meg annyira, amennyire szerettem volna, hiszen az előnyős lett volna számomra. Sőt a nekem háttal álló, akinek nem láttam mi van a kezében, most megfordult és sajnos a rosszabbik variáció jött be, mert ugyanolyan pisztoly volt nála, mint mi az én kezemben is.
Nem állt szándékomban vérfürdőt rendezni, az nem az én műfajom, de meghalni sem volt kedvem, így nem sok választásom maradt, főleg, hogy a biztonságiak nagyon is higgadtan viselkedtek, ami azért meglepő, ha valakire egy ideges ember fegyvert szegez. Talán tudnak valamit, amit én nem?
Most már azonban nincs visszaút, muszáj megszereznem az egyik csónakot, de ha lehet, akkor a milliomosét, így pár másodperces töprengés után a mellettem lévő nagy fémláda mögé vetettem magam, hogy védve legyek az őrök lövedékeitől.
Így én voltam előnyösebb helyzetben, hiszen egyelőre ők nem voltak védve. A két matrózzal nem törődtem, csak a három biztonságira koncentráltam, és elsősorban a nem messze tőlem álló pisztolyosra.
Ahogy megérkeztem a láda mögé, máris leguggoltam és kidugva a fejem és a pisztolyt gyors egymás után kétszer meghúztam a ravaszt a fickó lábára célozva, majd tovább vezettem a fegyver csövét és az asztal mögött álló másik kettőre céloztam, de nekik is inkább a vállukra indítottam el két-két lövést. Nem akartam halottakat, hiszen ki tudja hogy sül el ez az elfuserált akció és akkor még jól jöhet, ha nem hagyok hátra hullákat.
Ha sikerült súlyosan megsebesíteni őket, akkor kiugrom a fedezék mögül és lefegyverzem őket, majd utasítom a matrózokat, hogy eresszék le Troy csónakját, persze, ha addig nem szaladtak el.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Csüt. Júl. 26, 2012 6:24 pm

A biztonságot szem előtt tartva beugrasz a jobb oldaladon álló fémláda fedezékébe. Ezután hajolsz ki, és indítod meg a lövéseidet, így viszont a támadás közel sem olyan hatékony. A fickó, aki eddig elállta az utat, most elindult hátrafelé, futólépésben, de pisztolyát továbbra is feléd tartva, így amikor kihajolsz, reflexből feléd lő. Te erre gyorsan visszahajolsz, így a két lövésed célt tévesztett, a többire pedig nem is maradt időd.
Mégis, azért nem volt eredménytelen a támadás. A második lövés lábon találja a biztonságit, aki erre ordibálva ugrik be egy fedezékbe, de úgy néz ki, a társai sikeresen belefojtják a szót, ugyanis a hangzavar gyorsan elmarad, és így csak még rosszabb lesz az egész: a mentőcsónakok körül minden elcsendesedik, kísérteties némaság üli meg a környéket. Még a matrózok is elhallgattak. Ahogy óvatosan kinézel, láthatod, a másik két biztonsági őr idő közben előkapta a fegyverét, és mindketten fedezék mögé vonultak. A harmadik is megpróbált fedezék mögé vonulni, de ő közelebb is van hozzád, valamint nem sikerült teljes mértékben eltakarnia a testét, kilóg a feje, valamint a bal válla. Neki csak egy a tiédhez hasonló fémláda jutott fedezékként, a másik két jómadár az egyik csónak mögé bújt, őket teljesen eltakarja a csónak, az emelő szerkezet, ami tartja, valamint a ládák sokasága. A két matróz a két biztonsági "csoport" között helyezkedik el, ők is megpróbáltak fedezékbe vonulni, hasonló sikerrel, mint a sebesült ellenség.
Sok opció áll a rendelkezésedre, még a tárgyalás is, valamint a lopakodás is szóba jöhet. Ahogy körülnézel, azt is látod, hogy egy létrán leereszkedve lejuthatsz egy alsóbb szintre ahol lassan, és minél halkabban, de megkerülheted a biztonságiakat, és valahol mögöttük kilyukadhatsz. Ha a frontális megoldást választod, továbbra is nyomás alatt kell tartanod őket, ami annyiban válik nehezebbé, hogy a lőszered határos, és ki tudja, könnyen lehet, hogy nekik még vannak tartalékaik a ruháik belső részeiben. Ha a tárgyalásra adod a fejed, talán jobb lenne, ha valamilyen alkudozási cseretárgyat szerezné lelőtte, persze ha elég jók az érveid, és a beszélőképességed, talán még arra se lesz szükséged.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Pént. Júl. 27, 2012 11:56 pm

Egy darabig a lövöldözések zaja felveri a csendet, és oda vissza megy az adok-kapok egyelőre eredménytelenül, mert nem tudok rendesen célozni, hiszen körülöttem is pattognak a golyók. Viszont az utolsó lövésemmel csak sikerült eltalálni a közelebb álló őr lábát, mert ordítva gurult be egy hasonló fémláda mögé, mint amilyen mögött én lapultam, de egy pillanat múlva már újból csend lett.
Óvatosan lestem ki, mert nem tetszett a dolog és már láthattam is, hogy már a másik két biztonságis is fegyvert rántott, és az egyik csónak mögött keresett fedezéket, ami nem volt épp kedvemre való. Akit eltaláltam viszont nem tudott rendesen elbújni, vagy a sérülése miatt, vagy azért mert szélesebb volt, mint a fedezéke, mindenesetre a válla kilógott mögüle. A matrózok továbbra sem okoztak bajt, hiszen remegve próbáltak egy másik csónak mögé bújni.
Erősen gondolkodóba estem, hiszen ez első tervemnek lőttek, hogy sakkban tartva őket elkötöm az egyik csónakot. Akkor az enyém volt a meglepetés ereje, de most már viszont túlerőben voltak és egy nyílt támadásban biztos alulmaradtam volna. Körülnézve láttam, hogy, ha leereszkednék, az alattunk lévő fedélzetre, talán hátba támadhatnám őket, de akkor is kiszúrhatnának közben, ráadásul még védtelen is lennék.
Talán tárgyalnom kéne velük, de akkor meg fel kéne ajánlanom valamit, amit nem utasíthatnának vissza. Talán a társuk életét?
- Hé, figyeljetek! Pontosan becéloztam a haverotokat, aki, ha megmozdul halál fia! – fogtam a pisztolyt a kilógó vállra, hiszen nekik nem kell tudniuk, hogy nem látom teljesen tisztán. – De megegyezhetünk! Ha elengedtek egy csónakkal, akkor megtarthatja az életét.
Jó lett volna, ha bekapják a horgot, habár, hogy hogyan oldom meg a dolgot, ha belemennek, azt még nem tudtam. Egyelőre ezen legyünk túl.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   Szomb. Júl. 28, 2012 1:40 am

Becélzod a sérült biztonságit, aki a fenyegetésedre megrándul, de óvatosan, egy tapodtat se mozdul. Az ajánlatod elég hangos, jól érthető mindenki számára. Sugdolódzást hallasz az egyik csónak, pontosabban a másik két biztonsági felől, de a matrózok is elindítanak egy eszmecserét. Eltelik egy-két perc, mire az egyik biztonsági őr végre megszólal. Közben a sebesült társuk egyszer még sürgette is őket, de erről már letett.
- Figyelj, nem akarunk balhét. Ez a rohadt meló nem ér meg ennyit. Oké, megkaphatod az egyik mentőcsónakot, de akkor Bill-nek egy haja szála se görbülhet. - Bill erre a kijelentésre megkönnyebbülten sóhajtott fel, talán nem számított ilyen gyors beleegyezésre. Ekkor viszont, még mielőtt bármit is reagálhatnál, valami zűr támad a másik oldalon, további, már nem is olyan halk beszélgetés - vagy inkább vitatkozás - hangjai száguldanak irányodba. Inkább hegyezed a füled, és nem is kell várnod sokáig, újabb ajánlat érkezik Vangvard őreitől. Talán Bill könnyebbült meg túl hamar?
- Nyugodtan öld meg, szarunk bele! - egy, az előzőnél sokkal rekedtebb hang kijelentése volt ez. Valami nagy konfliktus lehet ezek között a srácok között, az viszont biztos, hogy egyelőre mindenki zavarban van. Bill főleg.
- Várj, várj! - kiáltja az első hang, alig pár másodperces késéssel. Ismét vita kezdődik, most már viszont Bill is bekapcsolódik pár panaszos kiáltással, de őt mindketten elcsendesítik.
Eltelik még egy-két perc ezzel az egésszel, de még esélyed se volt előrelopakodni, ugyanis mindketten végig rajtad tartották a szemüket. Végül elcsendesedtek, és egyezségre jutottak. A rekedt hang tulajdonosa ragadta magához a kezdeményezést:
- Nincs alku. Így biztos nem. Bizonyítékot akarunk, hogy nem ölsz meg senkit, és hogy egyedül vagy. - hallod. Eközben mozgolódás támad a csónakok mögött, de a biztonsági hangja elnyomja ezeket.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub   

Vissza az elejére Go down
 
Los Angeles - Shelter Point Yacht klub
Vissza az elejére 
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Cyberpunk Frpg :: Alternatív kalandok helyszínei :: N.V.A.K. helyszínek-
Ugrás: