HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Kezdő játékosoknak
Minden kedves játékost üdvözlünk a Cyberpunk Frpg fórumán! A kezdő, tapasztalatlan játékosok mindenképp olvassák el a Kezdőknek című részt, ahol minden lényeges dolog le van írva, kezdve a szerepjáték lényegétől át a karakteralkotásig. Jó játékot kívánunk!
Szavazz az oldalra!
FRPG Top Sites - Magyarország

Latest topics
» Általános társalgó
Vas. Okt. 26, 2014 7:27 am by Taira Morinaga

» Cubik lakhelye
Pént. Márc. 15, 2013 7:10 am by Maynard Sutherland

» utcák, terek
Szer. Feb. 20, 2013 10:07 pm by Michael Longley

» 24-es móló
Kedd Feb. 05, 2013 7:02 am by Maynard Sutherland

» Feketepiac
Szomb. Feb. 02, 2013 4:16 am by Maynard Sutherland

» Sekk Gaur
Pént. Jan. 25, 2013 7:26 am by JC DentonShare | 
 

 Los Angeles - RedKin étterem

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Los Angeles - RedKin étterem   Szomb. Aug. 11, 2012 8:21 am

Előzmény: Los Angeles - Shelter Point Yacht klub

Egy rövid séta után el is éred az éttermet, jobban mondva, egy gyors pillantás alatt eldöntöd, inkább a kajáldát. Egy átlagos, Amerikában nagyon is hétköznapi látvány, egy koszos, eddig még nagyvállalatok által nem bekebelezett gyors étterem fogad téged, beszorítva egy nemzeti bank, és egy felhőkarcoló közé. Az apró, kissé öreg neontáblái megpróbálják túlvilágítani a szomszéd jelzéseit, de erre esélyük sincs, tehát ha csak az ember nem keresi az éttermet, nem fog egykönnyen rátalálni. A városnak ezen a szakaszán már kissé ritkul a tömeg, habár itt is jóformán teli van az utca, tehát egy kis keresgélés után találsz egy jó kis eldugott helyet, ahonnan jó rálátásod esik az előre megbeszélt találkozóhelyre. Nekidőlsz egy ősrégi, manapság már inkább illegális csomagok lerakóhelyének használt telefonfülke oldalának, és vársz. Hogy pontosan mire, azt még te se tudod.
Biztos távolból nézed az éttermet, de egyelőre semmi furcsát nem látsz, legalábbis első ránézésre minden normálisnak tűnik. Hála az olcsóbb, nagyobb ablakoknak, kintről is jó rálátásod van a belső térre. Leszámítva a pultost, és egy szakácsot, aki néha-néha feltűnik hátul, csupán négyen vannak a helyiségben. Ketten egy asztalnál, vidáman beszélgetnek, két huszonéves férfi. Van még egy kissé öregebb ember, aki a pultnál üldögél, háttal neked. Az utolsó ezektől jóval messzebb, az étterem hátsó végében üldögél, unottan fogdossa az előtte levő hamburgert, semmi kedve sincs enni, talán nyomja valami a szívét. A két baráton fekete ballonkabát, míg a pultnál levőn ing, a hamburgeresnél meg szimplán egy póló. Rachelt sehol se látod, és ahogy körülnézel, kint se látsz senkit se álldogálni, vagy éppen most érkezni az étterembe.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Vas. Aug. 12, 2012 1:03 am

Hát, ahogy meglátom a fellengzősen étteremnek titulált helyet, az inkább egy eléggé koszos gyors kajáldának tűnik, de hát végül is nem enni jöttem ide, hanem üzletet kötni, így ez annyira nem izgat.
Mivel itt már nincs az a nagy tömeg, nehezebb feltűnés nélkül szemmel tartani, így aztán kinézek magamnak egy használatin kívüli telefonfülkét és annak takarásában tartom szemmel a bejáratot. Nagyjából az üzlet belsejébe is belátok a nagy üvegablakok jóvoltából, így a bennlévőket is megfigyelhetem.
Az étteremben lévő négy ember nem tűnik gyanúsnak, habár a pólós fickó a hamburgerével elég érdekes, mert miért megy be valaki enni, ha aztán úgy néz a kezében lévő szendvicsre, mintha hernyók mászkálnának rajta?
Üzlettársam még nincs itt, és még az utcán sem látom közeledni, ahogy végignézek a gyér forgalmú utcán.
Az biztos, hogy én addig nem megyek be, míg meg nem jelenik Rachel és be nem ül valamelyik asztalhoz, akkor is csak óvatosan fogom megközelíteni.
Valahogy rossz előérzetem van és ez már sokszor kihúzott a slamasztikából. Nem most akarok elbukni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Vas. Aug. 12, 2012 9:18 pm

Elhatározod, hogy Rachel megjelenéséig nem lépsz be az étterembe, és ennek megfelelően cselekszel. Vársz, és vársz a telefonfülkében, feszülten nézelődve ide-oda.
Nagyon sok idő eltelik ezzel. Habár nem nézted, mikor indult el a várakozás, nagyjából 20-25 percet tippelnél az időtartamra. Amikor már épp adnád fel az egészet, hirtelen feltűnik végre az, akit vártál: Rachel fordul be egy kis mellékutcából, és elindul az étterem felé. Idő közben erősen eleredt az eső, bölcs lépésnek bizonyult beférkőzni a telefonfülkébe, de érzed, a fülke és az étterem közti út megtétele se lesz egyszerű. Rachel a legutóbbi találkozásotok óta felvett egy kabátot, aminek most a kapucniját feltette a fejére az eső miatt. Gyorsan halad, minél előbb be akar érni a biztonságos helyre.
Egyelőre vársz. Rachel belép az étterembe, beljebb megy, majd rövid tétovázás után leül a pultnál, két székkel az öregebb fickó mellett. A kabátját magán hagyja, csupán a kapucnit veszi le. Bizonyára minél előbb túl akar lenni a cserén. Neki is csupán a hátát látod, de végre itt van, ez is valami. Az étterem vendégei továbbra is bent vannak a helyiségben, csupán az eddig kedvetlen férfi határozta el, hogy ő már pedig éhes, és végre elkezdett rendesen táplálkozni. A két jó barát már készülődik, az egyikük már jelzett, hogy fizetni szeretne. A pultnál levő öreg pedig könnyen lehet, hogy elaludt.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Hétf. Aug. 13, 2012 2:21 am

Rachel, ahhoz képest, hogy aránylag hamar ígérte magát igen csak késett és ezt nem tudtam, hogy a nőkre jellemző pontatlanságnak, vagy valami másnak tudjam be. Mindenesetre vártam, de legnagyobb bosszúságomra közben eleredt az eső és így már elég feltűnő lehettem volna, hogy miért áztatom magam a fülkét támasztva, így inkább belülre tettem át a székhelyem, ahonnan még mindig tökéletes volt a rálátás a vendéglőre.
Végre, hosszas várakozás után, mikor már éppen elhatároztam, hogy itt a vége, majd eladom másnak, ha ennek a kis szajhának nem kell, és behozom a pénzemet remélhetőleg bőségesen, de ekkor csak megjelent. Alig ismertem meg, mivel az eső ellen egy kabátot vett magára, melynek kapucniját mélyen a fejére húzta, Tempósan lépegetett, nem nézve se jobbra, se balra, így aztán gyorsan elérte az éttermet és belépve a pulthoz ült.
Láttam, hogy nem veszi le a kabátját, mint aki gyors távozásban reménykedik, csak a csuklyát húzta hátra. Nekem éppen háttal ült le és én pár perc türelmetlen nézelődés után sem láttam semmi gyanúsat. A hezitáló fickó végül nekilátott a szendvicsének, a két társalgó férfi meg épp távozni készült.
Már nem volt miért várakoznom, így a nyakamba húztam a szmoking gallérját és átszaladva az úttesten gyorsan beléptem a helyiségbe, lerázva magamról a vizet, majd leültem Rachel mellé, de úgy, hogy én legyek közelebb az ajtóhoz. Továbbra sem bíztam benne.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Hétf. Aug. 13, 2012 10:08 pm

Kilépsz a telefonfülkéből, és sietős léptekkel megindulsz a gyors étterem fele. Átvágsz a zuhogó esőn, és habár alig volt 20 méter a két hely között, alaposan elázol. Belépsz a helyiségbe, mire a vendégek közül a távol levő, éppen étkező fickó feléd pillant, de csak egy pillanatra, majd ezután gyorsan visszatér az ételhez. Körülnézel, de egyelőre még mindig nem látsz semmi gyanúsat. Csak amikor eléred a pultot, és Rachel felé fordulsz.
Egyezik a hajszín, a testalkat, a magasság, de amint meglátod a hölgy arcát, gyorsan megállapítod, hogy ez nem Rachel. Viszont még mielőtt bármit is cselekedhetnél, mozgásba lép a terv, és hirtelen rájössz: egy csapdába sétáltál.
Abban a pillanatban, amikor elérted a pultot, a két jó barát felállt, mintha letettek volna arról a vágyukról, hogy valaha is jöjjön egy pincér a számlával. A pultos fickó, egy ötven körüli, nagydarab férfi már szólt is volna utánuk, de a torkán akadt a szó, amikor meglátta azt, amit te akkor még nem láthattál, hiszen Rachellel voltál elfoglalva. A kettő közül az egyik odament a bejárati ajtóhoz, megfordult, és elővett egy baseball ütőt - nem valami nagyot, de még így is szép teljesítmény, hogy feltűnésmentesen becsempészte az étterembe. A haverja ott maradt az asztaluknál, pár lépésre tőled. Apró bökkenő, hogy a ballonkabátja alól még elővarázsolt egy lefűrészelt nyelű shotgunt, amivel egy darabig szórakozott, majd egyenesen rád szegezte. A "Rachel" melletti fickó is felállt a helyéről, és előhúzott egy szép kis katonai kést. Mindeközben a messzi levő fickó is abbahagyta az evést. Felállt a helyéről, és ő is beszállt a fegyverkavalkádba egy pisztollyal.
De talán mind közül "Rachel" a legveszélyesebb. Ahogy a szemeibe nézel, látod, hogy egy erősen gépiesített egyénnel van dolgod, csak még nem tudod, pontosan hol. A tekintete minden esetre hideg, és metsző, és habár a kabátot egyelőre magán hagyja, látszik rajta, hogy ugrásra készen áll.
Egy apró pillanatra megállt az idő. Mindenki feszülten várakozott, a másik arcát fürkészve. Rájöttél, baj van, és ezt a pillanatot kihasználhatod bármire. Tőled karnyújtásnyira van "Rachel", valamint egy kicsit arrébb a késes fickó; a hátad mögött két-három lépésnyire a shotgunos fickó; a bejáratnál a baseball ütős férfi, aki láthatólag nem kíván megmozdulni onnan; és legmesszebb az utolsó ellenség.
A csendet a pultos fickó kiáltása töri meg. Rémülten fordul meg, és hatalmas léptekkel - ki nem néznéd belőle - befut egy szobába, és magára zárja az ajtót. Ez ébresztett fel mindenkit. És ahogy épp az ellenreakcióra készülsz, meghallod a feltehetőleg vezér szerepét betöltő "Rachel" hangját:
- Kinyírni.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Hétf. Aug. 13, 2012 10:30 pm

Dobol bennem az idegesség és a rossz érzés csak erősödik, ahogy a nő felé közeledem, ami aztán a felismerés bizonyosságába csap át, hiszen az arcára pillantva már tudom, hogy csapdába sétáltam. Ez a nő nem Rachel, csak valószínűleg parókával álcázták. Viszont nem tűnik veszélytelennek a bige, mert nagyon úgy néz ki, mint aki már inkább félig gép, mint ember. Aztán, ha ez még nem lenne elég, mind a négy emberről, akik eddig bent tanyáztak, kiderül, hogy a csapda részei.
Az egyik az ajtót állja el egy baseball ütővel, a másik egy rövid csövű puskát húz elő, az eddig alvó „öreg” egy tekintélyes kést húz elő, és az eddig nyamnyogó fickó egy pisztolyt varázsol elő a kabátja alól.
Az egész helyzet villámgyorsan alakul át életveszélyes helyzetté számomra, hiszen az étterem nem nagy és mind az öten túl közel vannak hozzám, hogy sok mindent tenni tudjak.
Az egyetlen menekülési út a konyha felé vezetne, de azt a pultos teszi elérhetetlenné számomra, mikor a helyzetet felmérve berohan oda és be is zárja az ajtót.
Így egyetlen út marad, a bejárat, de ahhoz át kéne verekednem magam öt rám fenekedő emberen úgy, hogy nálam egy félig töltött pisztoly van.
A nő felcsattanó hangja vet véget a hezitálásomnak, hiszen egyértelműsíti, hogy nem fognak lacafacázni. Nem örülök neki, hogy ezt kell tennem, mert nem tudtam felmérni az ál Rachel képességét, de nincs más választásom. Mivel ő van legközelebb hozzám felé ugrom és igyekszem megragadni a nyakát és magamhoz rántani háttal, hogy túszként tartsam a testem előtt, majd hátam a pultnak vetve, hogy mindenkit szemmel tudjak tartani, a közben előhúzott pisztolyt a halántékának nyomva szólaltam meg.
- Szerintem azért ezt inkább beszéljük meg.
A hangom határozottan és keményen csengett, de belül nagyon is kétségbe voltam esve. Ez egy nagyon csúnya csapda volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Szer. Aug. 15, 2012 11:32 pm

Máris ugrasz a nő felé, aki felkészült a támadásodra, és ijesztően hatékonyan hárítja. A karodat megfogja, erősen magához rángatja, a másik kezével pedig a derekad környékén fog meg, és ilyen pózban áthajít a pulton túlra. Hasra érkezel, magaddal rántva egy modern, érintő képernyős pénztárgépet - ami ennek hatására teljesen tönkrement - és egy ódivatú lámpát. A lámpa darabokra hullott, az üvegdarabkák ott hevernek mindenhol a földön, így vigyáznod kell, hova tenyerelsz.
Annyi előnye volt az esésnek, hogy így legalább a pult másik oldalára kerültél, ahol ideiglenesen biztonságba kerültél, így viszont az "utazás" miatt alaposan megütötted magad. Nem tudod, a támadók mit csinálnak, egyedül az ál-Rachelt látod, ahogy átlendül a pulton, és földet ér tőled pár lépésre. Eközben a többiek kiáltoznak, vagy épp halkan, futólépésben közelednek feléd, nem lehetsz benne biztos. Csupán azt tudod, hogy ál-Rachel, még mindig kabátban, elindul feléd.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Csüt. Aug. 16, 2012 2:29 am

A támadásom nem éppen úgy sikerült, ahogy terveztem, jobban mondva sehogy nem sikerült, mert alig indultam meg a nő felé, egy villámgyors mozdulattal ragadta meg a karom és a derekam, aztán már repültem is a most már elhagyatott pult mögé, ahol először a pénztárgép esett áldozatul a zuhanásomnak, majd egy lámpa is, így aztán elég nagy csörömpöléssel értem földet, mialatt körülöttem mindenhol üvegszilánkok repkedtek.
Tudtam, hogy nincs sok időm azon agyalni, hogy hol szereztem vajon sérüléseket és azzal se nagyon, hogy a feltápászkodásnál ne tenyereljek bele egy üvegdarabba sem, mert máris hallottam a közeledő lábdobogásokat, hiszen nem voltak túl messze tőlem eddig sem, de ami a legnagyobb baj volt, hogy a Rachel utánzat már át is lendült a pulton és máris az orrom előtt állt.
Így aztán nem álltam fel, hanem abban a félig görnyedt tartásban, térdelő helyzetből lőttem ki magam a nő hasa felé, hogy magammal sodorjam és leteperjem, mert másfelé egyáltalán nem vezetett kiút. Nem adtam fel! Nem adhattam fel!
- Ki vagy te ribanc? Mit akartok tőlem egyáltalán? – lihegtem azért felé, mert mielőtt végeznek velem, legalább erre a kérdésre választ szerettem volna kapni, hiszen nem kérdeztek semmit, nem követeltek semmit, csak meg akartak ölni. Talán csak összekevernek valakivel? Hiszen, ha a chip kell nekik, miért nem akarják kiszedni belőlem hol van? Nem értem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Csüt. Aug. 16, 2012 10:38 pm

Kétségbeesett próbálkozásod sikerrel jár, a nő nem számít ilyen gyors ellenreakcióra. Magaddal sodrod az ál-Rachelt, de mivel kis térben kell mozognotok, szinte azonnal nekicsapódtok a pultnak. Rachel megpróbál ellökni magától, de te nem hagyod magad.
Eközben a többiek se tétlenkednek. Már látod a szemed sarkából, hogy mindenki rátok szegezi a fegyverét, de mivel túl közel vagy az ál-Rachelhez, nem mernek lőni. Az öreg késes fickó az egyetlen, aki a társához hasonlóan átlendül a pulton, és mögötted ér földet, viszont amikor feléd vág a vadászkésével, magad elé rántod a "túszodat", így a támadás az ő karját találja el. Az ál-Rachel felordít, lábával reflexszerűen kirúg, ezzel hátralöki a társát, aki nekicsapódik a pult másik végének, ami négy-öt lépésre van tőletek. Az ál-Rachel minden erejével azon van, hogy kiszabaduljon a fogásodból, és érzed, nem sok választja el ettől. A késes fickó a jelek szerint alaposan beverhette a fejét, talán el is ájult, ugyanis nem mozdul. A kése karnyújtásnyira van tőled.
- Nem volt egyértelmű? Amúgy meg ne érdekeljen, kik is vagyunk. - válaszol a kérdésedre. Halkan suttogta a füledbe, nagy eséllyel csak te hallottad.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Pént. Aug. 17, 2012 3:39 am

Még magamat is meglepte, hogy sikerült a csaj magammal rántani, aminek következtében a pulthoz csapódtunk, de mivel ő volt annak háttal, jobban megütötte magát, így volt időm magamhoz rántani, bár nem adta könnyen magát és éreztem, az erőt, ahogy küzd a fogság ellen és azt is, hogy nem fogom tudni sokáig megtartani.
De most muszáj volt kitartani, mert a négy férfi is körülöttünk volt már, az idősebb késes, ki is használta az alkalmat, hogy a többiek, féltve a nő életét nem lőnek, ő viszont felém vágott a pengével. Az utolsó pillanatban rántottam arrafelé a nőt, így a kés őt vágta meg, felhasítva a karját, amit azonnal meg is hálált, mert akkorát rúgott a fickóba, hogy az nagy döndüléssel csapódott a pultnak, aztán mozdulatlan is maradt.
A nő vadul küzdött, én meg kétségbeesetten kapaszkodtam bele, hiszen ő volt az aki köztem és a golyók között állt.
- Nem egyértelmű, hiszen én teljesítettem az alkut! De, ha arra számítasz, hogy a hullámtól veszed el a chipet, akkor nagyot tévedsz, mert nincs nálam. Szóval, ha ez volt a terv, akkor most állj le vele. – suttogtam vissza, remélve, hogy ez talán megállítja őket.
Ha nem, akkor közben megpróbálom elérni a mellettem heverő kést és a boszorkány nyakának szegezni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Pént. Aug. 17, 2012 4:59 am

A nő már majdnem kiszabadult a szorításodból. Üt, rúg, és mindezt hatalmas erőbedobással teszi. Érzed magadon, hogy a nő két karja titániumból, vagy valami hasonló anyagból van, minden ütése jobban fáj, mintha fém baseball ütővel ütlegelnének. Ekkor szólalsz meg, amire hirtelen azt veszed észre, hogy az ütések eltűnnek.
Felnézel az ál-Rachel arcára. Zavart, és dühöt látsz a tekintetében, de már nem támad tovább, és ez is valami. Egy pillanatnyi habozás után felkap a gallérodnál fogva, és nekilök a falnak. Egyenesen az ajtó mellé kerülsz, ahova a pultos szaladt be, aki a jelek szerint most is figyelemmel kíséri az étteremben végbe menő eseményeket egy átlátszó üvegen keresztül. Most viszont rémülten hátra hőköl, a két szeme eltűnik a keskeny üveg mögött. Kétled, hogy valaha is vissza jönne.
Amint a nő felkap, és hozzávág a falhoz, a shotgunos fickó már emeli is a fegyverét, de az ál-Rachel erőteljesen leinti. A fickó értetlenül áll, de nem szól semmit, ahogy a másik kettő se. Látszik, hogy a nő a főnök, mind hatalomban, mind tekintélyben a többiek fölött áll.
- Halljuk, hol a chip? - kérdi az ál-Rachel, elég hangosan ahhoz, hogy társai is meghallják, valamint, csak hogy kissé gyorsabb beszédre ösztökéljen, a gyomrodba ütött egy hatalmasat. Összegörnyedsz a fájdalomtól, de a nő nem hagyja, hogy siránkozz, visszalök a falra, és még egyszer megkérdi:
- Hova vitted a chip-et?

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Pént. Aug. 17, 2012 6:12 am

Úgy látszik pont időben sikerült felkeltenem az érdeklődését ennek az implantokkal teletűzdelt nőnek, mert már képtelen voltam tovább megtartani. Olyan erővel rángatta magát és csapkodott a kezével, hogy azt hittem eltöri a csontomat. Biztos, hogy a karja nem emberi, arra mérget vennék.
Viszont, ahogy kiejtettem a számon, hogy nincs nálam a chip, érdekes módon azonnal megmerevedett, ezért úgy néz ki beletrafáltam a dolgok közepébe, holott nem is voltam benne biztos, hogy ezt akarják. Ennek ellenére nem lehettem boldog, mert még mindig nyakig ültem a slamasztikában, sőt most már nem biztos, hogy megúszom egy sima fejlövéssel.
De időhúzásnak nem rossz, habár, hogy mire húzom az időt, mire számítok, az még számomra sem tiszta, de hát annyival is tovább élek.
Minden porcikám sajgott, mikor a terminátor csajszi megragadta a nyakamnál a ruhámat és a falhoz vágott, ami további kék foltokat eredményezett, na meg a tulajnak egy laza infarktust, akire a leskelődés közben a frászt hoztuk.
Ahogy az egyik férfi kezében megemelkedik a puska, már kezdek kételkedni, hogy mégis sikerült haladékot nyernem, de nagy megkönnyebbülésemre az ál Rachel leinti, és szerencsémre ő a főnök.
Az már kevésbé ad okot az örömködésre, hogy olyan gyomrost kapok a kérdéssel együtt, hogy jó pár percig csak kapkodom a levegőt, és ösztönösen előre hajolok, de már koppanok is vissza a falhoz, miközben megismétlődik a kérdés.
- A-a! – ingatom meg a fejem levegő után kapkodva. – Ez nem így működik drága. Hiszen, ha megmondom, azonnal megöltök és én nem szeretnék meghalni. Egyezkedjünk! – nézek a villogó tekintetébe, remélve, hogy neki is van főnöke és nem dönthet azért egyedül.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Szomb. Aug. 18, 2012 4:41 am

A nő tekintetében egy pillanatra félelmetes, gyilkos düh jelenik meg, de a láng gyorsan kiég, és a helyére visszatér a "normális" indulat. Továbbra is gallérodnál fogva tart a falnál, a többiek pedig érezhetően más-más véleményen vannak rólad.
A késes fickó továbbra is ájultan hever a pultnál. A shotgunos, ballonkabátos férfi egyelőre csöndben marad, némán figyeli a dolgok alakulását, puskáját a föld felé irányítva. Bizonytalannak tűnik. Barátja,a baseball ütős most közelebb jött hozzátok, valahol ott áll, ahol nemrég a késes férfi ült. Ő láthatólag nem hisz neked, és ezt szóvá is teszi, de az ál-Rachel leinti. Az utolsó, pisztolyos férfi továbbra is távol marad az eseményektől, fegyvere csövét egyenesen rád irányítja, ő viszont hisz neked, ugyanis a nővel egyetemben ő is lekiáltotta a baseball ütős fejét, amikor felvetette az ötletét, miszerint hazug vagy.
- Ez nem ilyen egyszerű. - rázza meg a fejét az ál-Rachel. - Ha tényleg elrejtette, és megöljük, akkor tudod, mikor kapjuk meg a fizetésünket.
- Na ja...szegény Jerry ki is purcant akció közben. - vihog a pisztolyos férfi, aki kivillantva fogait leginkább egy nehézsúlyú bokszolóra emlékeztet, vagy esetleg egy hetvenéves, öreg rockerre, aki reggel elfelejtette bevenni a műfogsorát. Most viszont őt hurrogja le az ál-Rachel, mondva, hogy Jerry csupán beverte a fejét, és mindenkit csendre intve gondolkozóba esik. Az arcodat fürkészi, de a pókerarcod jó, vagy legalábbis kellőképp meggyőző, ugyanis se ütés, se lövés nem érkezik irányodba.
- Ide figyelj, okostojás... - kezdi lassan, alaposan megválogatva minden egyes szavát. - Rendben, egyezkedjünk. Nem nézel ki valami hülyének, tudod a dolgodat. Nézd, nekünk csak a chip kell. Megmutatod, merre találjuk, mi pedig békén hagyunk téged. Na figyelj! Mindenki elhagyja ezt a helyet, és odébbállunk egy-két háztömbnyivel. Csak te maradsz. Kapsz kemény két és fél percet arra, hogy felírd egy papírra, hol is van a chip, aztán eltűnj az éjszakába. Jó terv? Szerintem is. Csak az a bökkenő, hogy könnyen átverhetsz minket. Gondolom, megérted...Szükségünk van egy biztosítékra. Bármire. Van ötleted? - kérdi, miközben továbbra is szilárdan nekiszorít a falhoz. Az arca centikre van a tiédtől, és ilyen közelségből láthatod, hogy idősebb nővel van dolgod, nagyjából 30-35 évessel, akit amúgy is megviselt az élet. Szemei karikásak, ajkán pedig halvány, rózsaszín seb éktelenkedik.
Elmondta a tervét, és mindenki helyeslően elkezd bólogatni. Már csak rajtad áll, mihez is kezdesz. A kés továbbra is ott van tőled karnyújtásnyira, a földön. Ha belemész az alkuba, valahogy meg kell győznöd őket, hogy jó helyre vezeted őket: hogy ezt hogyan éred el, az csak rajtad múlik. Persze mi garantálja, hogy TE megbízol bennük?

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Szomb. Aug. 18, 2012 7:40 am

Ahogy felém villant a nő szeme, azt hittem rögtön végez velem, de aztán ellobbant a láng és a helyét a számító bérgyilkos vette át, amivel nem minden társa értett egyet. A puskás csak várta az utasítást, de a baseball ütős mintha átlátott volna rajtam és már kezdtem aggódni, mikor a pisztolyos is rám szavazott, így ha nem lettem volna a falhoz paszírozva még mindig, akár megkönnyebbülten sóhajthattam volna is.
A nő szavaira azért felkaptam a fejem.
- Fizetést? – kérdeztem kíváncsian a helyzethez egyáltalán nem illő módon, de hát jó lett volna többet megtudni kedves látogatóimról. – Tehát ti is bérencek vagytok, mint én? És kinek dolgoztok? Talán Rachel nem akarja kifizetni a béremet, mert akkor könnyen ti is erre a sorsra juthattok. – próbálok lyukat ütni a hűségükbe, miközben állom a nő vesékbe látó tekintetét és remélem nem kínál meg még egy gyomrossal.
De hála a Mindenhatónak, végül az ész érvek döntenek, a durva erőszak helyett és mégis csak az egyezkedés mellett dönt, bár erősen szellős ez az alku.
Az arcát közvetlenül magam előtt látom a csajnak és rá kell jönnöm, hogy már nem egy mai csirke és valószínűleg nem is aludt jól az éjszaka, és ezt remélem nem rajtam akarja leverni.
Mivel a chip nálam van és végig azon aggódtam, hogy ha megmotoznak megtalálják, habár a nyakamban lévő nyaklánc medáljában elég nehéz lenne, ezért most főhet a fejem, hogy milyen ötlettel álljak elő, amiben nem szerepel az, hogy átvernek és megölnek, mivel egy pillanatig sem hiszem el nekik, hogy ilyen simán futni hagynának.
- Óóóó! Ez nem lesz jó! Hiszen mi a biztosíték, hogy tényleg elmentek és utána elengedtek, és nem csak azt várjátok meg, míg lefirkantom a hely nevét és már szét is loccsantjátok a fejem? – kérdezek vissza. – Inkább menjünk el együtt egy olyan helyre, ahová nem hozhattok be fegyvert, mondjuk a zsarukhoz a kapitányságra, vagy a reptérre? Ott megkapjátok az infót. Na? – igyekszem segítőkésznek mutatkozni, de ha nem lesz náluk fegyver, akkor már bármi megeshet, nem igaz?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Szomb. Aug. 18, 2012 8:23 pm

A kérdésedre, és a hűségük megtörésére tett kísérleted kudarcba fullad, ugyanis senki se válaszol, és az arcukon se jelenik meg kétségbeesés, vagy bizonytalanság. Amikor az ötleted megosztod az ál-Rachellel, miszerint egy rendőrkapitányság, vagy egy repülőtér megfelelő hely lenne az információcserére, nem várt ajándékot kapsz: a nő ismét belebokszol a gyomrodba, mégpedig ha lehetséges, még erősebben, mint az előbb. Megint összegörnyedsz a fájdalomtól, és áldod a sorsot, hogy nem álltál le túl sokat enni a hajó ingyen büféjénél.
- Idefigyelj, itt nem te diktálod a szabályokat! Még mindig nem hallottunk egy használható ötletet arra, hogy a MI biztosítékunk mi legyen? - kérdi, majd ismét ütésre emeli az öklét, de végül leengedi, elvégre az információ, ami nálad van, életbevágóan fontos neki. Legalábbis ki tudja, hány ezer kredit múlik rajta.
- Rendben, ha ennyire akarod, elmehetünk a Risin' Sun repülőtérre. Miután bebizonyítod, hogy bízhatunk benned. - mondja a nő. Erre aztán halk zúgolódás támad a többiek között, akik szinte némán, egy-egy homlokráncolással, és alig hallható káromkodással adják tudtukra nemtetszésüket.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Szomb. Aug. 18, 2012 10:17 pm

A megingatásuk a Megbízójuk felé nem egészen úgy sült el, ahogy szerettem volna, és nem, hogy nem bizonytalanodtak el, hanem még a nő úgy gondolta, be is bizonyítja, mit gondol az ötletemről a chip átadásra vonatkozóan, így megint csak kaptam egy ütést a gyomromba, ami olyan volt, mintha egy ló rúgott volna meg.
Előregörnyedve öklendeztem és minden bizonnyal le is hánytam volna a cipőjét, ha nem lett volna elég üres a gyomrom, így csak némi savas nyálat köptem a lába mellé, míg igyekeztem némi oxigénhez jutni. Ha nem tart erősen továbbra is, már minden bizonnyal összeestem volni, így csak görcsösen szorítottam a kezem az ütés helyére és próbáltam összehúzni magam, a felemelt ökle láttán, hogy kevésbé fájjon.
Aztán hála az égnek leengedte vasökleit, de továbbra sem tudtam, mit akar tőlem, bár legalább abba belement, hogy elmenjünk a reptérre és ott tárgyaljunk tovább.
- Oké, oké! Nem is állt szándékomban diktálni bármit is nektek. – emeltem meg nyögve az egyik kezem békítőleg. – De nem tudom mi mással tudnám bizonyítani, mint, hogy a foglyotok vagyok. – nézek a nőre értetlenül, igyekezve elengedni a fülem mellet a zúgolódást, mert nagyon remélem a csaj kitart és nem gondolja meg magát a többiek nyomására. – Végig velem lesztek, nem? Akkor meg mi a probléma? Nem tudok lelépni, hiszen öten vagytok ellenem!
Persze én sem tervezem, hogy ez végig így is marad, de hát ez majd a körülményektől és a lehetőségektől függ, csak legyen egy lyuk a védelmükben és már meg is léptem, aztán még sort kerítek alkalom adtán Rachelre is.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Vas. Aug. 19, 2012 10:51 pm

- Igen, csakhogy ott a veszély, hogy mi van akkor, ha kiengedünk a kezeink közül, te meg elszelelsz az éjszakába, és otthagysz minket egy hamis címmel. - mondja a nő, erősen fürkészve az arcodat. A szorítása továbbra is kényelmetlen, és az ütései során szerzett fájdalom is émelyítő hatással van rád.
Ekkor viszont elszakad a cérna. A baseball ütős férfi átugrik a pulton, és egyenesen téged nézve, dühtől mocskos hangon szól az ál-Rachelhöz:
- Főnök, szerintem csak átver minket. Át kéne kutatnunk. - mondja a fickó. A nő először ismét ingerülten leintené, de ekkor a barátja, a shotgunos férfi is megszólal, és ő is egyetért az ötlettel, ezért az ál-Rachel megadóan sóhajt egyet, és int a baseball ütősnek. Az szép lassan hozzád lép, majd vigyorogva benyúl a szmokingod zsebeibe, majd a nadrágod zsebeibe. Ekkor néz fel, és hirtelen ötlettől vezérelve leveszi a nyakláncot a nyakadból, babrál vele egy darabig, majd felnyitja.
A fickó, baseball ütőjét hóna alá szorítva eltakar az ál-Rachel elől. A nő a motozás idejére elenged téged, most ott áll a társa mögött, keresztbe font karokkal, türelmetlen arckifejezéssel. A pisztolyos fickó a motozás idejére visszaült a székébe, és elkezdett újra enni. Ha az ál-Rachel látná, bizonyára rá is szólna, de ő most el van foglalva a shotgunos fickó lecseszésével, aki a motozás idejéig letette a fegyverét a pultra, és leült az egyik bárszékre. A fegyver ott hever tőled két lépésre, a kés a lábadnál, a baseball ütő a tőled karnyújtásnyira levő férfinél. Ilyen körülmények között nyitotta fel a fickó a chip-et rejtő medált.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Vas. Aug. 19, 2012 11:47 pm

Természetesen nem volt olyan egyszerű meggyőzni őket arról, hogy az én ötletem lesz a nyerő és így kössük meg az alkut, amit amúgy sem gondoltam komolyan, csak a kibúvót kerestem, hogy megszabaduljak tőlük és talán ők sem voltak annyira hülyék, hogy ezt megegyék. Sőt úgy nézett ki, kicsit túllőttem a célon és a többiek megelégelték ezt a hiábavaló szócséplést, ami rám nézve nem volt annyira nyerő dolog.
A nő továbbra is erősen szorított, amitől már kezdett kisebb levegőhiányom lenne, de ekkor a pult másik oldaláról elénk ugrott az ütővel felfegyverkezett tag és kimondta azt, amitől egészen eddig tartottam, hogy meg kéne motozniuk. De még mindig reménykedtem!
Iába lett volna minden tiltakozás, az csak gyanússá tett volna, így kényszerűen tűrte, hogy kiforgassa a zsebeimet, hiszen abban tudtam, hogy nem talál semmit, de mikor vigyorogva a szemembe nézett és letépte a nyakamból az ingem alól kilátszódó láncot, akkor már kivert a víz.
Kétségbeesetten néztem körül és kerestem a kiutat, főleg, hogy most a nő is elengedett, mert kíváncsian szemlélte a fickó mire jut a medállal, ahogy a többiek is, ráadásul, a pisztolyos visszaült a helyére enni, a rövid puskás meg letette a fegyvert a pultra és szintén leült, a késes meg még mindig eszméletlen volt. Ha ezt az alkalmat nem használom ki, akkor már minden valószínűség szerint halott ember vagyok, így nem volt sok veszteni valóm.
Mivel a puska csak egy karnyújtásnyira volt, így azt ragadtam meg, míg a kést berúgtam a pult alá. Először a pisztolyos csávóra célozva húztam meg a ravaszt, mert ő lehetett rám a legveszélyesebb, aztán azzal a lendülettel lőttem az előttem álló baseball ütős felé, majd a többiekre fogtam a puskát.
- Ide a nyakláncot, ha élni akartok és már itt sem vagyok.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Kedd Aug. 21, 2012 3:57 am

Hála az adrenalinnak gyorsan cselekedsz. A shotgunt magadhoz kapod, a padlón heverő kést pedig berúgod a pult alá, ezzel remélhetőleg megszüntetve az a felőli veszélyforrást. A kés nyele nagyot koppan az étterem alapberendezésén. Először a pisztolyos fickó felé lősz, aki, habár nem számít a támadásra, nem hal meg, ugyanis ilyen távolságból a puska szórása nagy, így csupán a bal vállát, valamint az oldalát találod el. Mégis, ez is elég ahhoz, hogy a fickó ordítva, vérezve ugorjon fel a helyéről, és pisztolyát az asztalon felejtve, káromkodva támaszkodjon meg egy szék háttámlájában. Csupán azzal van baj, hogy hirtelen, nagy súlyt, és rossz szögből helyezett a székre, ami így feldől, ezzel a fickót is kibillentve egyensúlyából, aki erre elterül az asztalánál.
Szerencsére ilyen bajok már nincsenek a baseball ütős férfinál. Igazából a közelsége miatt még helyed is alig van, hogy normálisan, a válladhoz emelve elsüthesd a fegyvert, de hátadat szorosan a falnak szorítva valahogy helyet csinálsz magadnak. Mégis, a puska csövének a vége közvetlenül érintkezik a férfi ruhájával.
- Hé, ez a rohadék be... - hallod még a hangját, majd a shotgun fülsüketítő hangja örökre befagyasztja a fickó száját. Egyenesen a szívéhez, vagy legalábbis oda tartod a fegyvert, ahol a szívét sejted. Még így is, hogy a teste eltakarja, látod, hogy húsdarabkák, és vér teríti be a pultot, valamint a férfi mögött álló ál-Rachelt, aki a hirtelen történésre reagálva, nagyszerű reflexekről téve tanúbizonyságot, elugrik balra, neked jobbra. Így csak a jobb kezét teríti be a vér, valamint az arca jobb féltekét. Kissé ironikus látvány, de te most nem éppen a helyzet vicces oldalát keresed.
Az eredeti ötből csupán kettő maradt talpon, a nő és a shotgunos férfi, aki most fegyver nélkül álldogál a pultnál. A Jerry nevű késes pasas továbbra is ájultan hever tőled nem messze, a baseball ütős férfi halott, a pisztolyos pedig ordibálva szenved az étterem egyik végében. A két ellenség arcáról lerí düh, és a gyűlölet, és sajnos a félelemnek, vagy a bizonytalanságnak nyomát se látod.
A nyakláncod nyitva leesett a földre, látod a szemed sarkából, ahogy az idő közben elhullott baseball ütős fickó lyukas teste mellett hever. A többiek egyelőre nem mozdulnak.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Kedd Aug. 21, 2012 5:32 am

Minden az elképzelésem szerint alakult, igaz a pisztolyos fickó nem dobta fel a talpát, hiszen a sörétek nem okoztak akkora kárt, ezt kihagytam a számításból, de hát nem vagyok nagy fegyverhasználó, de így is a földön fetrengett. A baseball ütőst viszont már nem téveszthettem el ilyen közelről, így az ő szívéből turmixot csináltam, ami szépen kidekorálta a helyet és még jutott a nőre és a fegyver eredeti tulajára is.
Mivel erősen megcsappant a kis csapat létszáma, és ha a nőcit távol tudom tartani magamtól, még az esélyeim is jócskán megnőnek, így már kicsit magabiztosabban néztem a jövőm elé, na meg a lábaimnál heverő hulla melletti nyakláncomra.
Továbbra sem vettem le a szemem a villogó tekintetű hölgyeményről és a fickóról, habár kettőjük közül a csajt tartottam veszélyesebbnek.
- Vedd fel szép óvatosan a láncot és dobd ide nekem! – intettem az állammal a medál felé. – És nagyon vigyázz, mert egy rossz mozdulat és te is a társad sorsára jutsz! – fenyegettem meg, rászegezve a puska csövét. – Nem szívesen ölök, de az életemért bármit, úgy, hogy ne kockáztass! És te sem! – kapom egy másodpercre a férfira a szemem, hogy érezze, azért nincs elfelejtve. – Ha megkapom a cuccot, ti szépen bemasíroztok a slozira, rátok zárom az ajtót és eltűnök. Ti meg élhettek boldogan. – ajánlom fel nekik a boldog jövőt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Kedd Aug. 21, 2012 9:11 pm

Elmagyarázod a teendőiket, mire egy apró pillanatra összenéznek, majd az ál-Rachel lassan bólint, és elindul a medál felé. Érzed, összeszokott csapatról van szó, nem csupán egy sebtében verbuvált gyülekezetről. A nő kinyújtja a karját, majd felveszi a medált, be is csukja, így a chip a belsejében marad. Ekkor viszont támadásba lendül.
Embertelen sebességgel üt felfelé, az ökle eltalálja az alsó állkapcsodat. Egy pillanatra úgy érzed, mintha eltörött volna, vagy talán még rosszabb, de gyorsan lenyugszol, ugyanis "csak" a fájdalom nagy, valamint a meglepetéstől elharaptad a nyelvedet. Érzed a vér ízét szétáradni a szádban, de vannak olyan pillanatok, amikor egyszerűen nem szabad tudomást venni a fájdalomról. Ez is ilyen.
Az ellentámadás nem ért teljesen felkészületlenül, így még időben meg tudod húzni a ravaszt. Habűr a nő erre is számított, és a támadás után rögtön lökné arrébb a puska csövét, de nem teljes sikerrel, így a lövés átszaggatja az egész bal karját, ami fémes, véres darabokban hullik alá. A nő ordítva hátrál meg, átlendül a pulton, majd fedezéket keres egy asztalnál, amit leborít úgy, hogy az egész testét takarja. Eközben a másik férfi is feléd indul, de neki már nincs akkora szerencséje, vagy implantja, mint a társának, őt ugyanis időben észreveszed, és egy üdvözlő lövést eresztesz a mellkasa felé. A fickó rosszalló tekintettel, de valahogy furcsán nyugodt szempárral hanyatlik alá, és terül le a földön. Legalább nem érte váratlanul a halál.
Már csak ti ketten maradtatok, valamint a pisztolyos férfi, aki egy ideje abbahagyta az ordibálást. Nem tudod biztosan, ez mit is jelent: meghalt, vagy csak megemberelte magát, de az biztos, hogy innen nem látod rendesen. A medál a támadás miatt újra ott hever előtted, karnyújtásnyira.
Viszont az események nem állnak meg itt. Nem tudod, melyik történt előbb, de hirtelen két éles hang is belehasít az elmédbe. Az egyik a saját mobilod csörgése, ami a zsebedben lapul, talán el is feledkeztél róla az egész csetepaté során. A másik az ál-Rachel meggyötört, ziháló hangja:
- Figyelj...feladom. Elég. Nem ér ez ennyit. Hagyd, hogy Jerryt és Michaelt biztonságban kivihessem, és akkor soha többet nem látjuk egymást.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Szer. Aug. 22, 2012 6:46 am

Mikor a fenyegetésre a nő elindul és előtte összevillan a tekintete a társával, akkor már sejtem, hogy nem lesz ez olyan zökkenőmentes, mint ahogy én szeretném. Nem most jöttek le ők sem a falvédőről, így számíthatok rá, hogy próbálkozni fognak valamivel.
Mivel jók a megérzéseim, ebben most sem csalódom, ahogy a nő felveszi a láncot, már azzal a lendülettel vág az arcomba, igaz csak az államat találja el, de így is azt hiszem, hogy eltörte, de, hogy a nyelvemet elharaptam, az tuti, mert azonnal fémes íz önti el a számat és ki is köpök egy adag véres nyálat. Az ütéstől egy pillanatra meg is szédültem, de erőt veszek magamon, bármennyire is fáj, mert tudom, hogy ha most elgyengülök, akkor halott ember vagyok.
Így aztán mielőtt újabb ütést vinne be, már meg is húztam a ravaszt és bár a csaj villámgyorsan elmozdult, azért annyira nem volt gyors, hogy ne találjam el a karját, ami bár jól sejtettem félig átalakított, de azért szépen fröccsen szilánkjaira.
A nő ezt már nem bírja és átvetve magát a pulton egy asztal mögött húzza meg magát. Közben a férfi sem tétlenkedik és ő is felém veti magát, de ő már nem ilyen szerencsés és a következő lövésem telibe kapja a mellkasát. Hang nélkül roskad össze, úgy néz ki vele már nem lesz több gondom.
A medált most már felkapom a földről, mert senki nincs a közelembe és kezdem megkerülni a pultot, hogy a pisztolyos fickót is megnézzem, mert nahyon csendben van, mikor hirtelen majdnem infarktust kapok a zsebemben megcsörrenő telefontól, de közben a sebesült nő is beszélni kezd.
- Én eddig sem akartam bajt. – vetem oda neki. – Tőlem oké, ha ki tudod cipelni őket, rajta, de ha trükközöl, akkor annyi nektek.
Aztán előhalászom a telefont és míg a nőt szemmel tartom, beleszólok.
- Haló, tessék?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Szer. Aug. 22, 2012 9:34 pm

Felveszed a nem annyira értékes medált a sokkal értékesebb tartalmával, majd megkerülöd a pultot, és szemed sarkából megnézed, mit csinál a pisztolyos fickó. Szerencsédre tényleg sérült, és tényleg halálán van, legalábbis az elfehéredő arc, és a remegő végtagok ezt mutatják. Az ál-Rachel felé néz, majd amikor megadod az engedélyt, mintha kiveszne belőle a düh, és a harci szellem, letörten áll fel, és sántít a társa felé. Az ájult Jerry továbbra is a pult tövében pihen.
De a te éberségedet nem lehet egykönnyen elaltatni. Hiába is, az utca gyermeke vagy, így egy lesütött tekintet, vagy egy jól időzített, hollywoodi színészeket megszégyenítő testbeszéd nem tud átverni. Ezért se ér olyan nagy meglepetésként a nő utolsó, vadállatias rohama. A nő, amint közel ér hozzád, feléd ugrik, megmarad öklét ütésre emelve, te viszont még időben emeled a puskát, és meghúzod a ravaszt. A mobilt így elejted, viszont megmenekülsz, ugyanis a nő remegve, üvöltve leheli ki a lelkét. Ugyanakkor a lendület továbbviszi a testet, így az élettelen hüvely, ami nemrég még egy gyilkos lélek otthona volt, most tehetetlenül rád esik. A vér ráfolyik a szmokingodra, és hiába dobod le azonnal a földre a testet, még így is eláztatja a ruhádat.
De végre biztonságban vagy. Felveszed a mobilt a földről, és ahogy egyre közelebb emeled a füledhez, már hallod is a hangot, ami furcsán ismerős, de talán a sokktól, talán az adrenalintól, de még nem tudod biztosan beazonosítani:
- ...és hamarosan ott lesznek! Nehogy belépj az étterembe, csapda az egész! Figyelsz te egyáltalán?

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Csüt. Aug. 23, 2012 1:29 am

Mikor már ráláttam a pisztolyos, idősebb fazonra, kissé megnyugodtam, mert ő sem volt jobb színben, mint a többi még élő támadom, habár inkább volt már lassan halott, ahogy a színét elnéztem, de valahogy ez most nem tudott meghatni, hiszen vagy ők vagy én.
És én szeretek élni, még fiatal vagyok a halálhoz, habár ebben az ocsmány, gépiesített és korrupt világban már az is szép kor, amit megértem.
A legjobb formában még Jerry volt, aki még mindig szunyókált a pult mellett. Így aztán vele nem sokat törődtem, minden figyelmem a félkarú csajszi felé fordult, és nem kell mondanom, hogy egyáltalán nem lepett meg, mikor a társai megmentése helyett inkább mégis engem vett célba. Annyira kiszámítható volt, hogy ő nem az a könyörgős fajta, és ha ezt teszi, annak oka van. Így aztán szépen bele is szaladt a lövésembe és az már nem tévesztett célt. Az ál Rachel halott volt egy pillanat alatt. Az viszont kellemetlen volt, hogy élettelen teste a lendülettől a nyakamba zuhant és bár hamar leráztam magamról, alaposan összevérezte a ruhámat. Dühös voltam, mert, ha így megyek ki, a zsaruk azonnal a nyakamba ugranak és bekasztliznak.
Minden esetre most egyelőre a földön heverő és belőle kiabálást halló telefonom felé fordul az érdeklődésem, mert a hívó elég kitartónak bizonyult, mert még a vonalban volt.
A fülemhez tartottam a készüléket és próbáltam összeszedni magam és rájönni ki is van a vonal végén, mert még elég zaklatott voltam körülöttem a sok hullával.
- Késő, már bent vagyok és azt hiszem van egy kis problémám. – szóltam bele, megakasztva a hadaró hangot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Csüt. Aug. 23, 2012 5:57 am

Félbeszakítod az ismerős, női hangot, majd vársz, hogy reagál erre. Eközben a pisztolyos fickó feltápászkodik, vagy inkább feltornázza magát a régimódi asztal szélének segítségével, majd remegve, komor tekintettel rád néz. Pisztolya a földön hever, de ő nem törődik vele, kezét a sebére szorítva elsántikál a bejárati ajtóig.
- Szevasz... - mondja elhaló hangon, majd kinyitja az ajtót, és kibotorkál az éjszakába. Eközben Jerry haverja is ébredezik, majd feláll, és fegyverét keresve, kissé homályos látással körülnéz. Eltelik jó pár pillanatba, amíg felfogja, mi történt itt, de a három hulla elég bizonyíték arra, hogy okos lépésnek tűnjön a menekülés. Karjait a magasba emelve, fájó hátára, valamint a "szerencsétlen, semmirekellő" társaira panaszkodva kihátrál ő is az éjszakába, követve társát. Az étterem kiürült, csak te vagy bent, valamint a tulajdonos, aki még mindig hátul üldögél valahol, azon töprengve, változtatna e bármit is a tényeken, hogyha kihívná a rendőrséget. Vagy egyáltalán kijönnének a zsaruk.
Ekkor ismét megszólal a hang a mobilban, és ahogy az éteren át hallgatod a hisztérikus, kissé sietős hang mondanivalóját, hirtelen rájössz, hol hallottad már őt. Még ha csupán pár pillanatra is, és azt is egy zajos, cigifüsttől telt klub belsejében, mégis, hirtelen felismered Christine jellegzetes hangját. Talán a vonal rossz jellege, talán valami más, de a hangja kissé eltorzult, ezért nem ismerted fel először:
- Te jó ég...el kell tűnnöd onnan, Logley. Loly? Mindegy, tehát gyorsan el kell onnan menekülnöd. Majd hívj, ha már biztonságban vagy. - hallod.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   

Vissza az elejére Go down
 
Los Angeles - RedKin étterem
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Cyberpunk Frpg :: Alternatív kalandok helyszínei :: N.V.A.K. helyszínek-
Ugrás: