HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Kezdő játékosoknak
Minden kedves játékost üdvözlünk a Cyberpunk Frpg fórumán! A kezdő, tapasztalatlan játékosok mindenképp olvassák el a Kezdőknek című részt, ahol minden lényeges dolog le van írva, kezdve a szerepjáték lényegétől át a karakteralkotásig. Jó játékot kívánunk!
Szavazz az oldalra!
FRPG Top Sites - Magyarország

Latest topics
» Általános társalgó
Vas. Okt. 26, 2014 7:27 am by Taira Morinaga

» Cubik lakhelye
Pént. Márc. 15, 2013 7:10 am by Maynard Sutherland

» utcák, terek
Szer. Feb. 20, 2013 10:07 pm by Michael Longley

» 24-es móló
Kedd Feb. 05, 2013 7:02 am by Maynard Sutherland

» Feketepiac
Szomb. Feb. 02, 2013 4:16 am by Maynard Sutherland

» Sekk Gaur
Pént. Jan. 25, 2013 7:26 am by JC DentonShare | 
 

 Los Angeles - RedKin étterem

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Csüt. Aug. 23, 2012 8:26 pm

Míg én azon töröm, honnan is olyan ismerős a telefonban hallott hang, addig a sebesült pisztolyos magához tér, és bár nagyon gyenge, azért nagy nehezen feltápászkodik és mindent és mindenkit hátrahagyva, egy halvány köszönömmel távozik. Persze végig rajta tartottam a puska csövét, nehogy neki is valami huncutság jusson az eszébe. Aztán a késes fickó is magához tér mély kómájából és mivel körülnézve van annyi esze, hogy leszűrje a tanulságot, pár mentegetőző szóval társa után ered.
Most már senki nem szakíthat félbe, hiszen magamra maradtam a két hullával és talán még a pultos sem hívta ki a zsarukat, mert akkor már itt lennének és tekintet nélkül támadóra vagy áldozatra szitává lőtték volna a helyet, megszüntetve a problémát. Gondolom ez is elég visszatartó erő volt.
Így viszont teljes figyelmemet a vonal másik végén lévő hölgyre szentelhettem, aki már elég türelmetlennek és feszültnek hallatszott, de végre beugrott, kivel is beszélek! Rachel ikertestvére Christina volt a hívó, ami azért valljuk be elég meglepő volt számomra, már csak azért is, honnan tudja a számomat.
- Már nem kell izgulni, elmúlt a vész, de amúgy sem állt szándékomban itt megvárni, míg a nyakamba esik a kommandó. – szóltam bele halálos nyugalommal a mobilomba, pedig azért nem voltam ennyire laza, de hát adni kell a hírnevemre is. – Nem tudom mi a frászt akarsz tőlem, de pár perc és visszahívlak, hogy megmagyarázd.
A hívást megszakítva a telefont zsebre raktam, a láncot visszaakasztottam a nyakamba, majd bekopogtam a konyhába vezető ajtón.
- Haver, elmúlt a vész! Tudna adni egy tiszta inget?
Reméltem, hogy igen, mert így elég feltűnő lettem volna az utcán, merő véresen. De, ha nem nyit ajtót, akkor muszáj lesz, bár úgy nagyobb lesz a kockázat, hogy megállít a városi rendőrség.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Csüt. Aug. 23, 2012 11:45 pm

Leteszed a telefont, majd megfordulsz, és reménykedsz, hogy a hely tulaja még nem menekült el valami hátsó kijáraton. Szerencsére ez még nem történt meg, ugyanis a kopogtatásra egy kis várakozás után kulcs zörej, majd egy zár kattanása hallatszik.
Az öreg étterem tulajdonos szép lassan kilép, egy sörétes puskával a kezében. Félve néz körül, de végül megnyugszik, és rád néz. A véres szerelésed először meghökkenti, de bizonyára látta, mi történt a helyiségben, ezért csak szép lassan megvonja a vállát:
- Van egy farmer dzsekim, ha az megfelel... - mondja kissé halk, alig érthető hangon. Ha megfelel, hátravezet a hátsó helyiségbe, azaz a konyhába, ahol aztán odalép egy nagy fémszekrényhez, és kis keresgélés után kivesz belőle egy dzsekit, aminek ha felhúzod a cipzárját, teljesen elfedi a véres ingedet. Persze ehhez előbb le kell venned a szmokingod.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Pént. Aug. 24, 2012 2:32 am

Nagy-nagy mázlimra a tulaj nem volt sem süket, sem annyira betoji, hogy ne nézze meg ki kopogtat ilyen normálisan, így aztán pár perc múlva már farkas szemet is nézhettem, egy sörétes puskával. Viszont nem sokáig, mert a fickó felmérve a terepet bólintott és beljebb invitált, ahol megkaptam tőle az ígért farmer dzsekit.
Lekaptam magamról a kissé megviselt szmokingot és az ingat is, majd felvettem a dzsekit, aminek felhúzva a cipzárját egészen tűrhetően néztem ki.
- A szmoking egy vagyon volt, ha kitisztíttatja, akkor még jó árat kaphat érte. - nyomtam a kezébe a ruhadarabot. - És most mennem kell, sajnos takarítani magának kell, de itt egy százas,azt hiszem ez fedezi a kárát papa. - nyújtottam felé a pénzt, majd ha elvette már igyekeztem is kifelé az étteremből, hogy pár sarokkal odébb, egy kapualjba behúzódva tárcsázzam a legutolsó hivó számát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Szomb. Aug. 25, 2012 12:09 am

Kilépsz az étteremből a hűvös, mogorva éjszakába. Átfurakodsz az embereken, majd keresel magadnak egy aránylag csendes kapualjat. Habár egy hajléktalan békésen horkol pár lépésre tőled, nem nagyon foglalkozol vele. Előkapod a mobilodat, majd máris tárcsázod a legutóbbi hívót. Eltelik egy kis idő, de végül ismerős hang hallatszik a másik végén:
- Michael? Minden oké? - kérdi Christine. A hangja megint zaklatott, de igazat megvallva kezded megismerni a lányt, és rájöhetsz, hogy neki alapból ilyesmi hangja van.
- Figyelj, ez az egész egy csapda volt...az étterem, a zsoldosok, minden. Rachel ki akart nyírni téged, és engem is megpróbált eltenni láb alól. Gondolom nem tetszett neki a legutóbbi kis csínyem, mi? - kérdi, majd elkezd vihogni a túloldalon. Bizonyára arra a "csínyre" gondol, amikor pisztollyal rontott az ikertestvére irodájába, majd ki tudja, mi történt.
- Itt vagyok a mosdóban, a Gépnarancs klubban. Rachel teljesen bekattant. - Ez megmagyarázza azt is, miért beszél halkabban Christine, valamint hogy miért vegyült egy kis rettegés is a hangjába a szokásos hisztéria mellé.
- Nézd, ide kell jönnöd. Rachel már sejti, hogy a zsoldosai elbuktak. A személyzet semmit se tud erről az egészről. Bezárta a hálószoba ajtaját, én meg itt ragadtam a mosdóban. Ebben a rohadt szobában még ablak sincs. Nézd, elbarikádoztam az ajtót, de bármelyik... - ekkor hangos puffanás hallatszik, majd kiáltozás, és sikoltozás. Nem tudod, mi történhetett, de a hívás hirtelen megszakad. Ha megpróbálod visszahívni, akkor csak egy hosszú várakozási időt kapsz, senki se veszi fel. Nincs olyan messze a klub, valamint ha Christine igazat mondott, és a személyzetnek tényleg fogalma sincs, mi is történt az elmúlt pár órában, akkor még a főbejáratot is használhatod, de ha biztosra akarsz menni, talán ha odaérsz, találhatsz valamilyen hátsó bejáratot. Bárhogy is döntesz, az óra ketyeg.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   Szomb. Aug. 25, 2012 2:32 am

Mikor meghallom a nő hangját, épp csak beleszólok, máris a szavamba vág és idegesen kérdezgetni kezd.
- Igen, minden oké! Jól vagyok és biztonságban, de te honnan a fenéből……..- próbáltam volna faggatózni kissé feszülten, mikor máris újabb szóáradat hallatszott a vonal másik végéről.
- Hát mit ne mondjak, valahogy nem leptél meg ezzel, habár a társaság nem árulta el, hogy ki küldte őket a nyakamra, de nem volt nehéz rájönni. – morogtam mikor kis szünetet tartott.
Viszont még mindig nem tudtam, hogy miért is viseli ennyire a szívén a sorsomat, de aztán valamennyire erre is fény derült, legalábbis arra, hogy miért is van rám szüksége, de nagyon, és miért hallom a hangján, hogy nem kevéssé be van rezelve.
- De miért akar téged is kinyírni, és miért nem akar kifizetni engem? – tettem fel a költői kérdést, mert szerintem nem ért ennyit az egész, hiszen a rám küldött csapatnak, lehet többet kellet leperkálnia, mint amivel nekem lógott. A testvérét meg csak nem csinálja csak ki úgy az ember?
- És a legfontosabb. Miért is kéne nekem kockáztatnom érted az életemet? Nyugodtan megtarthatnám a chipet, aztán alkalomadtán eladnám másnak és most szépen elhúznám a csíkot. Szóval?
Persze, ha arra alapozott, hogy nem vagyok ilyen elvetemül, ha már meg akarta menteni az életemet a telefonjával, még ha kicsit későn is jött, akkor igaza volt, de hát azért szerettem volna tudni, miközben már úton is voltam a klub felé. Meg aztán eléggé felnyomta az agyamat a drága kis tesókája, ahhoz, hogy legyen hozzá pár baráti kérdésem.
Főleg, mikor nagy kiabálás és sikoltozás után megszakadt a vonal és utána már hiába hívtam újra, nem vette fel senki. Mi a bánat folyik abban a lebujban!
Azért ha tudtak Rachel dolgairól az emberei, ha nem én az egyik hátsó bejáratot szemeltem ki magamnak és, ha nem őrizte senki, akkor felsurrantam az emeletre. Azért nem voltam felkészületlen, még az étteremben magamhoz vettem a pisztolyos fickó fegyverét, így most annak a markolatát szorongatva lopóztam egyre beljebb.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Los Angeles - RedKin étterem   

Vissza az elejére Go down
 
Los Angeles - RedKin étterem
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Cyberpunk Frpg :: Alternatív kalandok helyszínei :: N.V.A.K. helyszínek-
Ugrás: