HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Kezdő játékosoknak
Minden kedves játékost üdvözlünk a Cyberpunk Frpg fórumán! A kezdő, tapasztalatlan játékosok mindenképp olvassák el a Kezdőknek című részt, ahol minden lényeges dolog le van írva, kezdve a szerepjáték lényegétől át a karakteralkotásig. Jó játékot kívánunk!
Szavazz az oldalra!
FRPG Top Sites - Magyarország

Latest topics
» Általános társalgó
Vas. Okt. 26, 2014 7:27 am by Taira Morinaga

» Cubik lakhelye
Pént. Márc. 15, 2013 7:10 am by Maynard Sutherland

» utcák, terek
Szer. Feb. 20, 2013 10:07 pm by Michael Longley

» 24-es móló
Kedd Feb. 05, 2013 7:02 am by Maynard Sutherland

» Feketepiac
Szomb. Feb. 02, 2013 4:16 am by Maynard Sutherland

» Sekk Gaur
Pént. Jan. 25, 2013 7:26 am by JC DentonShare | 
 

 1353 Motel

Go down 
SzerzőÜzenet
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: 1353 Motel   Szer. Okt. 17, 2012 8:27 am

//Michael magánkalandja//

Amint megérkezel a nemrég bérelt motelszobádba, leteszed a nemrég kapott csomagot az ágyra, és kezedbe veszed a chip-et. A motel nevének az eredettörténetét senki se ismeri, talán még maga a tulaj se. A régi, kissé már elavult számítógéphez lépsz, és a chip-et behelyezed az első meghajtóba, amit találsz, majd vársz az eredményre.
Szerencsére a gép még működőképes, így pár másodperc alatt megjelenik a monitoron a lényeg. Csupán egy szövegfájlt, valamint egy hangfelvételt találsz rajta, de amint megnyitnád a hangfelvételt, a monitor elkezd vibrálni, a színek összemosódnak, és az egész számítógép egy pillanatra lekapcsol. Majd ismét erőre kap, és az egész gép újraindul, pár perc alatt visszatöltve önmagát. Ismét látod a szövegfájlt, és a hangfelvételt. Ha tovább próbálkozol a hangformátummal, továbbra is ugyan azt a reakciót kapod, mint eddig, tehát egy idő után inkább felhagysz ezzel a tevékenységgel.
A szövegfájl már annál érdekesebb. Habár csak kevés adatot tartalmaz, ezek alapján már ki lehet találni, mire is bukkantál:

Ismeretlen eredetű anyag, Chicago területéről.
Leszállás időpontja: 2028. ismeretlen hónap/ismeretlen nap/ ismeretlen óra
Fokozott veszély


_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: 1353 Motel   Csüt. Okt. 18, 2012 1:08 am

Már alig várom, hogy a oda érjek a motelhoz, ahol szobát béreltem és megtudjam végre mi a fene, ez az egész. Talán a chip magyarázattal szolgál, hogy miért nem a kért árut kaptam meg.
Nem mondom, hogy nem voltam izgatott, így az első teendőm volt, mikor beléptem az ajtón, hogy megvizsgáljam az ott található ősöreg számítógépet, hogy egyáltalán alkalmas-e a chip beolvasására. Szerencsémre már volt hozzá alkalmas meghajtója, így gyorsan behelyeztem a szerzeményemet és vártam, hogy mit fogok rajta találni.
Mikor végre megnyílt a chipen lévő állomány látszott, hogy egy adat és egy hangfájl van csak rajta. Elsőre a hangfájllal próbálkoztam, de ahogy rákattintottam, minden szétugrott, vibrálni kezdett, majd a gép maga is lekapcsolt és már féltem, hogy keresztet vethetek az egészre, mikor ismét újraindította magát az öreg masina és nagy megkönnyebbülésemre a fájlok is megvoltak még. Tettem még két kísérletet, de hasonló eredménnyel jártam, így végül feladtam, hogy ezt a fájlt megnyissam, maradt a szöveges állomány, bár sok mindent nem tartalmaz, de az a pár mondat is segít, hogy legalább a másik tárgyról, arról a kőszerű valamiről megtudjam, hogy ismeretlen és minimum veszélyes, hiszen feltehetően erről szól ez a bejegyzés.
Azon kezdtem filózni, hogy felhívom az üzleti partneremet, hátha ő többet tud mondani, de ha valamiért nem érem el, talán Chicago-ba kéne utaznom? De hát semmilyen támpontom nincs. Na, először a telefon!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: 1353 Motel   Hétf. Okt. 22, 2012 1:42 am

Előkapod a mobilodat, és felkeresed a partnered számát, hátha őt több információval tudna szolgálni erről az egészről. Tárcsázol, majd füledhez emeled a szerkezetet, és vársz, de sajnos egyelőre semmi. Bizonyára hamis számot adott meg, de sebaj, eszedbe jut a kapcsolattartó, akinek hittél a szavában, és aki szerint egyszerű kábítószert kaptál volna. Most őt hívod, és vele már több szerencséd van.
- Haló? - hallod az ismerősöd halk, álomittas hangját a vonal másik végén. Éjszaka van, akár még az is lehet, hogy épp szunyókált, habár ő éjjeli élőlény, napközben szokott pihenni. Felveted a problémát, és elmagyarázod neki, mit is kaptál az ígért áru helyett. A mondandód befejezte után egy darabig csend fogad, majd végül megszólal Max, a régi ismerősöd.
- Átkúrtak? Mi a franc...Na jó, figyelj. Ismerem ezt a z ürgét, ezek szerint talán el kéne beszélgetnem vele. Pillanat, és visszahívlak. - mondja, majd megszakad a hívás. Egy pár percig várakozol, majd ismét felvillan a mobilod kijelzője. Újra Max az.
- Oké, nem tudom elérni. Próbáltam a "céges" mobilját, titkos számokat is hívtam, még a kollégáit is felkerestem, de semmi. Lehet, hogy személyesen kéne meglátogatnunk. Mit szólsz?
Hallod, ahogy vár a válaszodra a vonal végén. Ha nem egyezel bele, Max leteszi, azzal az üzenettel, hogy akkor egyedül elmegy, és megnézi, mi lehet a baj. Ez esetben azt ajánlja, várj rá, közben pedig keress utána ennek a kőnek, neten, újságokban, talán ha eszedbe jut valaki, akinél körbekérdezhetnél, akkor őket keresd fel. Ha beleegyezel, megadja az eredeti üzletpartnered címét(egy Bronx-i lakás), majd elmondja, hol kéne találkoznotok - kb. 200 méterre a helyszíntől. Így, vagy úgy, de itt bizony vagy átverés történt, vagy valaki nagyon elkevert valamit.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: 1353 Motel   Hétf. Okt. 22, 2012 11:57 pm

Mivel nincs jobb ötletem elkezdek telefonálgatni és sorra veszem a láncszem össze pontját, hiszen valahol nagyon eltévedtek a dolgok. Először a partneremet hívom, de úgy látszik felszívódott vagy mi, mert nem veszi fel, ami már gyanakvásra ad okot. Aztán jön a kapcsolattartó, és ha az sem veszi fel, akkor már nagy gáz van, akkor ez az egész szándékos és nem véletlen. De szerencsére felveszi és ez már legalább valamelyest megnyugtató.
- Csak nem aludtál pajtás? – kérdezem meglepődve, mert ő is ilyenkor a legtevékenyebb. – Vagy beteg vagy? De mindegy is, mert most nem ez az érdekes, figyelj….
Azzal szépen elregélem neki, hogy mi történt és azt is, hogy valami itt nagyon nem stimmel ezzel az áruval, még ha ne is én vagyok a közvetlen címzett, hiszen a zsaruk szinte a nyomában lihegtek a futárnak.
A srác hallhatóan legalább annyira meglepődik, mint én, mikor megláttam a cuccot és megígéri, hogy utána néz a dolgoknak és visszahív.
Türelmetlenül várva dobolok az asztalon, de szerencsére pár perc múlva már csörög is.
Viszont a hírek, amit mond nem dobnak fel, hiszen semmi érdemlegeset nem tudott meg és így én sem.
- Bocs haver, de nekem elég a magam baja. – mondom, miután végig hallgattam. – Old meg valahogy, mert nem szeretem, ha átvernek, mert árt az üzletnek és, ha ezért morcos leszek, akkor fuccs a további partnerségnek is. Az meg senkinek nem jó, nem igaz? – mormolom bele a mikrofonba és tudhatja, hogy akkor egy jó kis üzlettől mondhat búcsút. – Én meg igyekszem megtudni mi a fene ez, hogy legalább azt tudjam értékes-e vagy egy halom szemét. Ha valami van, jelentkezz!
Azzal megszakítom a hívást és a követ forgatva a kezemben, nekiállok keresgélni a neten, remélve, hogy tényleg találok valamit.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: 1353 Motel   Vas. Okt. 28, 2012 8:35 pm

Leteszed a telefont, és nekiállsz felkeresni információkat ezzel az egész üggyel kapcsolatban. Rákeresel a neten, különböző keresési formulákat használva, különböző kódok segítségével, de semmi hasznosat nem találsz. Chicagóról különböző újságcikkek jönnek be, csupa olyan dolog, amiről már te is hallottál, anno tele voltak ezekkel a TV-k: a 2009-es, januári atommerénylet, amikor a Kiberfarkasok két atombombát is ledobtak Chicagóra. Több millió ember meghalt, vagy rákos lett, egyesek szerint mutációk is létrejöttek a tragédia során. Túlélők kevesen voltak, ők is meghaltak pár éven belül a mérhetetlen sugárzástól. Emlékszel, anno ennek hatására jött létre az E.N.T.E.Sz.
Ezen kívül pusztán vad teóriákat, és összeesküvés-elméleteket találsz. Egyesek szerint Chicagó, és területe hemzseg a genetikailag elfajzott emberektől, akiket a kormány megpróbál féken tartani, lehetőleg bezárva őket a város területére. Mások szerint a romos, elbukott város elhagyatott, és terroristák gyülekezőhelyévé vált. Megint mások arra esküsznek, hogy a kormány laborokat, és állomásokat állított fel a város törmelékei között, és különböző kísérleteket folytatnak ott. A klasszikus összeesküvés-elméletek közül megtalálod szinte az összeset.
Magáról a kőről nem találsz semmit: sehol sincs bejegyezve, se kép alapján, se leírás alapján nem találsz rá. Hasonló kövületekről ugyan találsz információkat: pár évtizeddel ezelőtt találtak egy hasonló kőtömböt a Mount Everesten. Hogy annak mi lett a sorsa, nem tudod: nem sok ember foglalkozott vele akkoriban.
Ahogy átnézed ezeket a dolgokat, hirtelen csörög a mobilod. Felveszed, és Max hangját hallod:
- Hé, figyelj...valami gáz van. Három rohadt nagy, fekete furgon áll a hely közelében, és fekete öltönyös csávók nézelődnek ide-oda. FBI, vagy valami még rosszabb. Így sehogy se tudok bemenni. Találtál valamit a kőről?

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: 1353 Motel   Hétf. Okt. 29, 2012 2:24 am

Az öreg gépből mindent kicsikarok amit lehet és az össze oldalt a neten, ami csak kapcsolatban lehet a kővel, vagy a hanganyagban megjelölt eseménnyel átnézem, híradásokat, újságcikkeket, nyilatkozatokat, de semmi érdemlegeset nem találok, csak mindenféle fantazmagóriákat, összeesküvés elméleteket, hiszen erre az időre esett a Kiberfarkasok atomtámadása Chicagó ellen, na meg az ENTESZ megalakulása, így táptalaj volt bőven.
A kőről azonban szinte semmit nem tudok felkutatni, bár találok halvány utalást rá, hogy a világ egyik legmagasabb hegycsúcsán a Mount Everest-en találtak valami hasonlót, de ez több évtizeddel ezelőtt volt, így a forrás sem biztos. Nem nagyon mozgatott meg a dolog akkor ezzel kapcsolatban senkit, így ennél több hír nem is volt róla. Szóval nagyon úgy néz ki, hogy ez egy zsákutca! Elkeseredetten dőlök hátra, mikor megcsörren a telefonom és Max hangja hadar benne izgatottan.
- Semmit! A nagy büdös semmit! – felelem, de a szavai nem jelentenek jót. Valaki nagyon ráugrott erre a dologra és én pont a közepébe csöppentem. Legalább tudhatnám, hogy mi a fene ez, de tanácstalan vagyok.
- Pedig valahogy ki kéne deríteni, hogy mi ez az egész, mielőtt kinyírna egy olyan dologért, amiről még azt sem tudom, hogy micsoda. Szerinte elkapták? És, ha igen beszélni fog?
Mert, ha igen, akkor már lehet, hogy épp a szobám felé tartanak, mert általában a fekete furgon és a fekete öltönyös fickók nem jelentenek jót.
- Szerintem tűnj el onnan és igyekezz lelépni a térképről, ha tud rólad valamit, csak ezt tudom javasolni. – mondom egy lemondó sóhajjal Maxnak, miközben az ablakhoz sétálok, hogy ellenőrizzem, nem csak a paranoia beszél belőlem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: 1353 Motel   Szomb. Nov. 03, 2012 9:44 pm

A szavaidra hallod, ahogy Max a vonal másik végén sóhajt egyet. Egy darabig gondolkozik, majd megszólal. Eközben te óvatosan odasétálsz az ablakhoz, és szép lassan, alig észrevehetően elhúzod a szakadt, koszos függönyt. Szerencsére nem látsz semmi gyanúsat az utcán, csupán a szokásos tömeg járkál fel-le New York utcáin.
- Nem, kétlem, hogy elfogták volna...túl okos ő ahhoz. Habár...várj. Pillanat, hívnak a másikon. - hallod, majd Max leteszi. Továbbra is az utcát nézed, de egyelőre senki sincs, aki érted jött volna. Egy utcai muzsikus, ódivatú akusztikus gitárral próbálja felhívni magára a figyelmet, de az olajfoltos bakancsa elé kihelyezett, negyvenes évekből megmaradt kalapba eddig még senki se dobott kreditchip-et, se élelmet, se semmit. A hosszú hajú fickó behunyt szemekkel gitározik tovább, néha-néha énekelve egy-egy sort a kedvenc számaiból, csak úgy véletlenszerűen, mindenféle passzolás nélkül a dallamhoz. A legtöbb ember elhalad mellette, de vannak akik visszafordulnak, esetleg megállnak egy közeli lámpaoszlopnál, és kicsit hallgatják a zenét. Fizetni, vagy esetleg tapsolni senki se akar.
Hosszú, óráknak tűnő percekig kell várnod, mire ismét megszólal a mobilod. Megint Max az.
- Hali! Képzeld, hívott az ürge, és azt mondta, számított az ügynökökre, már jóval ezelőtt eltűnt innen. Nem mondtam neki semmit az ügyről, de mondtam, hogy találkozni kéne. Beleegyezett, azt mondta fél óra múlva ott lesz Long Island City-ben, az Angyali fények temetőjében. Tudod, az a hely, ahol az a fura szobor van. Eltalálsz oda? - kérdi.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: 1353 Motel   Vas. Nov. 04, 2012 10:25 pm

Szeretek biztosra menni, bár az én szakmámban sokszor vállalni kell bizonyos kockázatot, de a vakrepülés sosem volt a kedvenc üzleti fogásom, ahogy most is éreztem, hogy minden kezd egyre zavarosabbá válni.
Max a figyelmeztetésem ellenére, úgy gondolta, hogy nincs nagy baj, a fickó elég dörzsölt ahhoz, hogy ne tudják elkapni.
~ Hát legyen neki igaza! ~ gondoltam kissé szkeptikusan, de a szálláshelyem ellenőrzése is azt mutatta, hogy talán tényleg nincs olyan nagy vész, hiszen minden nyugodtnak és a megszokott mederben lévőnek tűnt. Az egyetlen dolog, ami talán nem illett a képbe teljesen, az az utcai zenész volt, de hát ez sem utalt veszélyre.
- Rendben, várok. – nyomtam ki én is a telefont és továbbra is a nem sok szerencsével megáldott gitárost figyelve vártam, hogy ismét visszahívjon.
Egészen összerezzentem, ahogy megszólalt a mobilom, és ez már a paranoia első jele volt, gyorsan a fülemhez emeltem és beleszóltam.
- Szóval számított rájuk! – mondtam komoran, hiszen ez azt jelentette, hogy tud valamit, amit csak velem felejtett el közölni. – Oké, jól tetted, hogy megbeszélted ezt a találkozót. Nagyon várom már, hogy valaki magyarázattal szolgáljon, hogy miért dugta a hurokba az én fejemet is. és, hogy miért nem azt kaptam amit kértem. – emelkedett a hangom, ahogy a dühöm is. – Oda fogok találni. És kösz Max jövök neked eggyel. – fejeztem be a beszélgetést, hogy időben el tudjak indulni.
Azért ég előtte ellenőriztem a pisztolyomat, amit a hátamnál az övembe tűztem és a bakancsomba rejtett egy-egy kést is, hiszen ez az egész továbbra sem tetszett, majd kiléptem a szállodából.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: 1353 Motel   Kedd Nov. 13, 2012 6:31 am

Kilépsz a szállodából, elmédben nagyjából betájolva Long Island City-r, majd körbenézel, és elindulsz a járdán. Elhaladsz a gitáros mellett, aki egy pillanatra se néz fel rád, ellenben valahogy úgy érzed, végig rajtad tartja a szemét.
Ahogy sétálsz az utcán, felnézel az égre. Lebegő autók százai suhannak el egymás mellett, néha vészesen közel haladva egymáshoz, de valahogy mindig megússzák a koccanást. Néha egy-egy rendőr járgány is elmegy, de egyik se áll meg miattad, vagy valami más miatt: töretlenül mennek tovább ismeretlen úti céljuk felé. Egy brazil jelzésű teherautó elmegy melletted az utcán: az ehhez hasonló teherszállító járművekből nem igazán készült még lebegő változat, sokkal nehezebb lenne megoldani náluk a levegőben maradást, mint kisebb társaiknál.
Az autók között kilátszik az ég, ami statikus szürkeséggel fénylik, mint egy forgalomból kivont TV képernyője. Madarak sehol, az ő létezésük mára már szinte legendává vált: ahogy kutakodsz az emlékeidben, nem igazán emlékszel rá, vajon egész életedben láttál-e már madarat. Talán kiskorodban. Talán.
Ahogy nézed az eget, feltűnik valami, ami a szálloda ablakából nem látszódott: egy fekete, lebegő Nissan, egy helyben álldogálva, egyenesen a te szállodád mellett, alig hét-nyolc méterre a te ablakodtól. A látvány kissé ijesztő, ellenben túl valóságos, és túl egyértelmű ahhoz, hogy sokáig gondolkozhass rajta, mit is jelent. A tekinteted felfelé kúszik, de több járgány nem látsz.
Ekkor a gitáros férfi előugrik az utca szennyéből, és hangszerét eldobva rád ugrik. A támadás majdnem teljesen váratlanul ér, habár azt már te is észrevetted, hogy az utcai zenész valahogy nem illik bele a képbe, így van egy kis reakcióidőd a hárításra. Elestek a mocsokban, ő van feletted, egyik öklét ütésre emeli, a másikkal erősen, magabiztosan tartja a nyakadat - nem akar megfojtani, de biztos akar lenni benne, hogy lent maradsz a földön. Az emberek tovább sétálnak, mintha mi se történt volna - a legtöbbjük igyekszik kikerülni titeket, de ez a kép elég átlagos kép New York kemény polgárságának.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: 1353 Motel   Szer. Nov. 14, 2012 5:05 am

A szállodából halkan, feltűnés mentesen osonok ki, majd mivel nagyjából tudom az megbeszél helyhez az utat, így arrafelé indulok sietős léptekkel, a kapucnimat a fejembe húzva.
A fentről is kiszúrt gitáros mellett vezet el az utam, és bár mikor ránézek, lesüti a szemét, elhaladva mellette a hátamban érzem a pillantását. Az utcán leélt hosszú évek rutinja riadót fúj agyam egyik szegletében, de egyelőre csak felkészülten feszülnek meg az izmaim, hogy bármelyik percben ugorhassak, vagy futhassak, de még nem tudom miért.
Az utcán a megszokott zsúfolt forgalom hömpölyög, a lebegő autók százai takarják el az eget, de van belőlük, főleg a nagyobb teherszállítókból, bőven a földön is, melyek, hangos dudálással követelnek sokszor utat maguknak.
Valamiért eszembe jut, hogy régen az eget nem az autók uralták, hanem a madarak, viszont én még csak holoadásban láttam ilyet, az életben soha. Nem is tudom léteznek-e még egyáltalán!
Ekkor akad meg a pillantásom a szálloda mellett lebegő fekete autón, ami láthatóan egy helyben ácsorog és ami egyáltalán nem jelent jót. Olyan helyen volt, hogy az ablakomból nem láttam, de most azonnal tudtam, hogy mégis csak baj van, még ha egyelőre csak ez az egy jármű van itt. Talán csak megfigyelők, de ha egy van, jön majd a többi is.
Azt hiszem itt az idő, hogy nagyon gyorsan felszívódjak!
Azonban ekkor ugrik a nyakamba hátulról az utcai zenész és bár nem ért olyan váratlanul, mint szerette volna, hiszen a hatodik érzékem, mely eddig életben tartott, most sem mondott csődöt, de ahhoz elég volt, hogy még szembe forduljak vele, de aztán már mindketten a földre kerültünk a lendülettől. A férfi keze a torkomra fonódott, de érezhetően csak annyira, hogy ne nagyon ugráljak, és a másik kezével igyekezett behúzni egyet.
Persze az hiú ábránd lett volna, ha arra számítok valaki a segítségemre siet a mellettünk faarccal elsiető gyalogosok közül, hiszen ez mára már rég kiveszett az emberekből. Itt mindenki csak saját magára számíthat.
Így aztán megpróbálom megragadni a fickó ütésre emelt kezét és megakadályozni, hogy elérjen, míg én a másik kezemmel a kés után kotorászok a csizmaszárban, csak kérdés időben elérem-e vagy a támadom kap segítséget közben.
Jó lenne, ha a kezembe kaphatnám a késemet, mert akkor már könnyebben szabadulnék és hátra se nézve igyekeznék eltűnni a tömegben.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: 1353 Motel   Pént. Nov. 16, 2012 8:24 pm

// Michael, a Ne higgy senkinek nevű kalandot majd építsd be az adatlapodba! Köszi! Smile //
A harc ijesztően halkan történik, se te, se az ellenfeled nem üvöltözik, vagy kiáltozik. Mindketten összeszorított ajkakkal koncentráltok, elvégre legalább az egyikőtök számára ez a bunyó egy élet-halál kérdés.
Elkapod azt a karját, amelyikkel meg akart ütni, és igyekszel egy helyben tartani. Itt nem számítanak a különböző tudományok, modern szerkezetek, itt csak a puszta erő számít, és örömmel veszed észre, hogy ebben a tekintetben ellenséged felett állsz. Képes vagy eltartani magadtól a karját, ekkor viszont a másik kezével, amelyikkel eddig lefogott, most elkezd fojtogatni. Nem lehetsz biztos benne, hogy vajon meg akar-e ölni, vagy csak el akarja érni, hogy elvedd a kezed az övéről, de a szorítás elég élethű, abban biztos lehetsz.
Meglepődve veszed tudomásul, hogy a zenésznek - legalábbis a zenésznek öltözött valakinek - nincsenek testkiegészítései, vagy legalábbis eddig még nem nagyon használta őket. Karjai átlagos erősségűek, testfelépítése se utal bármiféle külső beavatkozásra.
Te eközben igyekszel elérni késedet, amit a csizmád szárába rejtettél, pontosan az ilyen esetekre. A levegő kezd kiszorulni a fejedből, mire megérzed a késed végét, majd még egy kis idő eltelik, mire végre magabiztosan a kezedben tarthatod. Ekkora már a támadód úgy szorítja a nyakadat, hogy a világ elkezd homályosulni, így hát egyéb érzékszerveidre kell támaszkodnod. A késsel a kezedben fekszel az utcán, rajtad az agresszív, nagy eséllyel inkognitóban működő ügynök, vagy rendőr, aki minden erejével azon van, hogy legyőzzön, bármi áron. Ha felnézel az égre, láthatod, hogy a fekete autó elindul lefelé, egyenesen felétek. Lassan halad, vigyáznia kell a légi, és a földi forgalommal, így hát ahogy elgondolkozol, nagyjából 3-5 perc kellhet neki, mire leér hozzátok. Ezek szerint még van időd.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: 1353 Motel   Szomb. Nov. 17, 2012 12:04 am

Néma csendben igyekeztünk egymás fölébe kerekedni, de egyelőre én voltam rosszabb helyzetben, hiszen a fickó rajtam terpeszkedett és a fojtogatás sem kedvezett túlságosan a fizikai erőkifejtésemnek, hiszen, ahogy érzékelte, hogy nem tud megütni, mert erősen ellenálltam és fogtam a kezét, egyre jobban szorította a nyakamat.
Most már elbizonytalanodtam, hogy vajon mik is a szándékai, meg akar-e ölni, vagy csak addig szorítani, hogy elájuljak, de mindenesetre nekem egyik megoldás sem volt szimpatikus, így kettőzött erőfeszítéssel igyekeztem szabadulni és elérni a késemet.
Áldottam azért a szerencsémet, hogy nem egy olyan ügynököt – mert abban biztos voltam, hogy ez a fickó valami hasonló – küldtek, aki fel van turbózva, mert akkor esélyem sem lett volna valószínűleg. Így viszont még volt remény és az ujjaim is elérték a késem nyelét, már csak biztos fogást kellett keresnem rajta.
A férfi is érezhette, hogy kezd kicsúszni a kezéből a kezdeményezés, mert most már tényleg kezdett komolyan fojtogatni, én meg éreztem, hogy egyre kevesebb oxigén jut a tüdőmbe és nem sok időm van hátra, hogy már mozgásképtelen legyek, ha van késem, ha nincs.
Aztán még pluszban ott volt a fekete autó, amit a szemem sarkából láttam, hogy megindul felénk és bár még kellett neki pár perc, hogy ideérjen, ha megtörténik, akkor nekem annyi.
Nem hagyhatom, hogy ez megtörténjen! Ki kell addigra szabadulnom és bár nem szívesen ölök embert és most sem állt szándékomban, azért cselekednem kell.
Bár egyre távolodnak tőlem már a dolgok, még egy legutolsó kétségbeesett mozdulattal lendítem meg a kést az álruhás ügynök lába felé, remélve, hogy a fájdalom hatására elereszt, én meg elinalhatok.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: 1353 Motel   Kedd Nov. 20, 2012 6:49 am

A látásod egyre romlik, ekkor viszont meglendíted a kést az ellenfeled lába felé. Ő se hülye, látta, ahogy előhúzod a fegyveredet, de bizonyára bízott benne, hogy addigra már elájulsz, vagy meghalsz. Nem így lett, így mire útjára indítod a kést, a "zenész" leugrik rólad, és felpattan. Most először látod két lábon, rendes nagyságában, és el kell ismerned, magassága igen impresszív. Van vagy 2 méter, nálad bőven nagyobb, de ahogy elnézed a testét, sehol se látsz rajta augmentációt.
Most, hogy a nyomás eltűnt a mellkasodról, és már nem fojtogatnak, gyorsan visszanyered a látásodat, és a földön találod magad késsel a kezedben, farkasszemet nézve a támadóddal. Az említett férfi liheg, látszik rajta, hogy megizzadt, habár ezt te magad is érzed önmagadon. A lebegő kocsi továbbra is ereszkedik lefele, még mindig van pár perced.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: 1353 Motel   Szer. Nov. 21, 2012 5:10 am

Utolsó erőmmel igyekeztem felé lendíteni a kést, de úgy látszik, hogy túl lassú vagy túl kiszámítható voltam, hiszen már félig elájultam az oxigén hiánytól, de minden esetre észrevette és egyszerűen lepattant rólam.
Mivel fölém magasodott, amúgy is óriásnak láttam, de mikor már nem ugráltak színes karikák a szemem előtt a fojtogatástól és rendesen kaptam levegőt, akkor, jobban megnézve már láttam, hogy amúgy is egy szép szál ember.
A kés még mindig a kezemben és én már kezdek normálisan lélegezni, az erőm is kezd visszatérni, de érzem a harc eredményét, hiszen tiszta verejtékben úszom és ez most hűvösen tapasztja hozzám a ruhámat.
Hirtelen észbe kapva a kocsi felé kapom a fejem, és látom, hogy még nem szállt le, így gyorsan visszanézek a férfire, hogy vajon, most mit akar csinálni.
Én mindenesetre fel akarok szívódni mielőbb, így most, hogy nem szorít a földhöz, gyorsan oldalra gurulok és felpattanva, máris megkísérlek eliszkolni, míg a többi ügynök ide nem ér, vagy emberünk magához nem tér.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: 1353 Motel   Vas. Nov. 25, 2012 12:59 am

Oldalra gurulsz, épp időben, ugyanis a zenész máris lendíti a lábát, és pontosan arra ugrik, ahol az előbb még a mellkasod volt. Felpattansz, és máris azon gondolkozol, hogyan tudnál mihamarabb eltűnni innen, és találkozni Max-el, meg az ő haverjával. El is indulnál, de a nagy igyekezetben nem gondolsz ellenfeledre, semmilyen ellentámadást, védekezést nem tanúsítasz, ezért a támadód baj nélkül elér téged, és úgy tarkón vág, hogy egy pillanatra elájulsz.
Mire felnyitod a szemed, a világ homályossá válik. A földön fekszel, háton, és a fejed hasogat. Körülötted furcsa zűrzavar tört ki, hamar megtudod az okát. Melletted két hajléktalan rátámadt a zenészre, aki most elkeseredetten küzd az életéért. Hogy mivel idegesíthette fel őket, az egyelőre rejtély marad számodra, de boldogan veszed tudomásul a hirtelen támadt káoszt. Amikor viszont felállnál, és a helyzet előnyét kihasználva elszelelnél, kellemetlen meglepetés ér.
A hangtompítóval ellátott, csendes bevetésekre tökéletes alkalmas 9mm-sed eltűnt. Nem találod sehol, és hamarosan rá is jössz, miért nem. Az egyik hajléktalan elvette tőled, és most azzal próbálja lelőni a zenészt, de társa állandóan beáll a célkeresztbe, lehetetlenné téve ezzel a célzást.
Ha vissza akarod szerezni fegyveredet, valahogy le kell szerelned a küzdő feleket. A pisztolyos munkanélküli ordibál, és megpróbálja meghúzni a ravaszt, de sehogy se sikerül neki, mert barátja a zenészen fekszik, és teljes erejéből üti. A zenész a földön fekszik, üt is vissza rendesen, de tisztában van vele, hogy nem vetheti le magáról elkeseredett ellenfelét, mert ha megtenné, nagy eséllyel elbúcsúzhatna az életétől. Ha nem akarod visszaszerezni a pisztolyt, azonnal indulsz tovább eredeti úti célod felé.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: 1353 Motel   Vas. Nov. 25, 2012 1:22 am

Igyekszem eltávolodni a támadómtól, ezért arrébb gurulva igyekszem felállni, ami nagy szerencse, mert különben pont sikerült volna rám taposnia, de így sem járok sokkal jobban, mert ahogy megfordulok, sikerül úgy nyakon csapnia, hogy pár pillanatra elsötétül előttem a világ és újból a földön találom magam, mikor végre csillagokat látva felnyitom a szemem.
A szokásos fejfájás, ami egy ilyen után jön, már lassan kezdem megszokni, hiszen már nem először ütöttek le, viszont tudtam, hogy értékes perceket vesztettem a heverészéssel, és az álzenész eddigre már segítséget is kaphatott, ami a hangzavart meg is magyarázni a közelemben, de mivel eddig senki nem vetette rám magát, felemelem a fejem, hogy megnézzem mi ez az egész. Kicsit fókuszálnom kell még, de végül döbbenten meredek az előttem zajló csetepatéra, vagy ha jobban megnézem élethalál harcra, hiszen két koszos csöves, valamiért megorrolt a támadómra és most ezerrel csépelték, aki a földre is került.
Az egyik hajléktalan rajta ült és ütötte, a másik meg épp készült, hogy beleeresszen pár golyót egy pisztollyal, ami……..ami nagyon is ismerősnek tűnt. Gyorsan a derekamhoz kaptam, de az odatűzött fegyvernek természetesen hűlt helyét találtam. Az volt annak a csövesnek a kezében. Igazán szívesen hagytam volna, hogy játsszák le a maguk kis játszmáját, viszont, ha az én pisztolyommal lövi le az ügynököt, akkor engem felkötnek, ha elkapnak, vagy kibeleznek a társai, még mielőtt a bíróságig eljutnék. Vissza kell szereznem, bármennyire is szorongat az idő, hiszen a többi ügynök már valószínűleg felém tart.
Oldalról szaladtam neki, az engem most figyelmen kívül hagyó hajléktalannak, miközben nagyot sóztam a pisztolyt tartó kezére, majd ha elengedte, azonnal felkaptam és rohantam az ellenkező irányba, hogy minél előbb eltűnjek. Persze, csak ha közbe nem értek be, vagy más nem akadályozott meg a tervemben.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: 1353 Motel   Szomb. Dec. 01, 2012 8:30 am

Nekiugrasz annak a hajléktalannak, amelyiknél a pisztolyod van. Nem várt támadásra, így a meglepetés hatalmas ereje a te oldaladon áll. Könnyedén kiütöd a kezéből a fegyvert, amely tehetetlenül zuhan lefelé az út mocskába. Gyorsan felkapod a földről, majd rohansz is el, torkod szakadtából.
Amint elérsz egy viszonylag csendesebb helyre, zihálva megállsz egy sikátorban, nekitámaszkodsz a falnak. Társaságod csupán egy kóbor kutya, szegény párának egy pirosan villogó, láthatólag meghibásodott implant díszeleg a fél fején. Csontsovány, bizonyára rendes ételnek már hetek óta nem látta még a nyomát sem. Ahogy igyekszel visszanyerni a szívverésed stabil dobogását, felnézel az égre, és örömmel nyugtázod, hogy az ügynökök nem követtek téged.
Elmédben most felidézed azt a helyet, amit Max mondott. Angyali fények temetője...Long Island City. Hamar előkotrod a helyet az emlékeid közül, ki tudja, talán már jártál is ott, ezt csak te tudhatod. Most, hogy a veszély kissé lecsillapodott, akár Max-t is felhívhatod, habár ha megpróbálod, csalódottan kell tudomásul venned, hogy nem elérhető.
Ha nincs más elintéznivalód, vagy valaki, akit felhívnál, esetleg ellenőriznél, ideje indulni Long Island City-be.Mivel mész, taxi-val, vagy valahogy máshogy?

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: 1353 Motel   Szomb. Dec. 01, 2012 10:37 pm

A meglepetés segített, hogy a pisztolyomat hamar visszaszerezzem, hiszen a csöves azonnal kiejtette a kezéből, ahogy meglöktem, így aztán sietve felkaptam és nem nézve se jobbra, se balra, hogy még ezzel se veszítsek több időt, hatalmas iramban kezdtem el rohanni az első sarok felé, hogy minél előbb eltűnjek a szemek elől.
Persze a járókelők engedelmesen félrehúzódtak, hiszen senki nem akart belekeveredni semmibe, ráadásul egy fegyvert lóbáltam a kezemben.
Pár kisebb kanyar után álltam csak meg, mikor már majd kiköptem a tüdőmet, hogy megpihenjek és átgondoljam, hogy most hogyan tovább.
Látszólag nem követett senki és a fekete autót sem láttam az égen sehol, így bíztam benne, hogy sikerült mindenkit leráznom.
Most már csak a Max által mondott helyszínre, abba a temetőbe kéne eljutnom, és úgy rémlik mintha már jártam volna azon a környéken, de arra nem vállalkoztam volna, hogy egymagam odatalálok. Kell valami iránymutatás, de most nem volt kedvem egy utcai fülkéhez sem odamenni, hogy lekérjem az adatokat, mert a kamerákon esetleg kiszúrhattak volna.
Először Maxot hívtam hátha eligazít, de nem volt elérhető, így aztán úgy döntöttem inkább taxit hívok és a közelbe vitetem magam, akkor biztos nem keveredek el és ha elég szép pénzt fizetek a bérfuvarosnak, akkor azt is elfelejti, hogy valaha látott.
Óvatosan kiosontam az első forgalmasabb utcára és leintettem egy taxit.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: 1353 Motel   

Vissza az elejére Go down
 
1353 Motel
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Cyberpunk Frpg :: New York City - a Játéktér :: Brooklyn :: Brooklyn Heights-
Ugrás: