HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Kezdő játékosoknak
Minden kedves játékost üdvözlünk a Cyberpunk Frpg fórumán! A kezdő, tapasztalatlan játékosok mindenképp olvassák el a Kezdőknek című részt, ahol minden lényeges dolog le van írva, kezdve a szerepjáték lényegétől át a karakteralkotásig. Jó játékot kívánunk!
Szavazz az oldalra!
FRPG Top Sites - Magyarország

Latest topics
» Általános társalgó
Vas. Okt. 26, 2014 7:27 am by Taira Morinaga

» Cubik lakhelye
Pént. Márc. 15, 2013 7:10 am by Maynard Sutherland

» utcák, terek
Szer. Feb. 20, 2013 10:07 pm by Michael Longley

» 24-es móló
Kedd Feb. 05, 2013 7:02 am by Maynard Sutherland

» Feketepiac
Szomb. Feb. 02, 2013 4:16 am by Maynard Sutherland

» Sekk Gaur
Pént. Jan. 25, 2013 7:26 am by JC DentonShare | 
 

 Mocsárlakók törzshelye

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Mocsárlakók törzshelye   Pént. Márc. 30, 2012 7:56 pm

Újabb tűzfal telepítése. A vizuális kijelződ egyre jobb állapotban van, így épp időben nyúlsz ki, hogy elkapd a saját korongodat. Elindulsz a vörös járat fele, átcsusszansz a saját magad által felállított tűzfalon, így, habár lehagytad a hackert, aki a programjaiddal viaskodik, szembe találod magad a rendszer védelmével. Három pók, hasonló az előzőekhez, rád ugrik. A korongoddal elhessegeted őket, de ezzel csupán annyit értél el, hogy hátráltak egy pár lépést, máris új stratégián gondolkoznak. Az ellenségeid ismét megindulnak feléd, gyors iramban, úgy néz ki, be akarnak keríteni. A szűk folyosón ketten a hátad mögé próbálnak férkőzni, miközben a harmadik már ugrik is feléd, idegesítő, recsegő hangot hallatva. Eközben, ha hátranézel, láthatod, hogy a hacker az egyik tigriseddel, és a sassal küzd, láthatólag nem esik nehezére korongja segítségével kiiktatni a veszélyforrást. Egyetlen jó hír, hogy a kutyái eltűntek, bizonyára a tigriseid végeztek velük - persze az egyik tigrisednek is nyoma veszett.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
angel
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 28
Join date : 2012. Feb. 28.
Age : 20

TémanyitásTárgy: Re: Mocsárlakók törzshelye   Szomb. Márc. 31, 2012 12:36 am

Nem foglalkozok sem a hackerrel, sem a harci programokkal. Villámgyorsan elindítom a zavaró programomat, hogy elrejtőzzek és szabadon mehessek tovább. Egy pillanatra elgondolkodom, majd a legerősebb program számsorát írom be.
Ez teljesen lebénítja a védelmi programokat egy percre, ez az egy perc az az idő, amíg a zavarás teljesen működőképes lesz. A program húsz percig képes működni, de erre az időre a konzol-cowboyok és a biztonsági programok sem lesznek képesek észlelni engem. Ennyi időm lesz eljutni a központi biztonsági-rendszer jegéig...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Mocsárlakók törzshelye   Szer. Ápr. 04, 2012 7:40 am

Nem törődve a körülötted folyó káosszal, elindítasz egy zavaró programot, az egyik legjobbat. Bonyolult algebrai sorozatok peregnek le rekordsebességgel a decked kijelzőjén. A program teljesen bevéd a programok ellen és még ha a hacker lát is téged(user elől nem tudsz elbújni a Hálózatban), elkapni már nincs ideje. Az előző kódsorozattal sikeresen lebénítod a tűzfal programjait, majd sietve megindulsz a vörös járaton, a biztonsági rendszer központjáig. Futva megindulsz, a koordináta-rendszer tengelyein való haladás a mátrixban sokkal könyebb, és kevésbé fárasztóbb, mint a való életben. Az ellenség után fut, korongját a kezéből máris küldené feléd, ekkor viszont ráugrik a te tigrised, amiről a jelek szerint teljesen elfeledkezett. Te tovább rohansz a hosszú folyosón, és hamarosan meg is pillantod azt, amit kerestél. Egy hatalmas sötét, és vörös színekben játszó, piramis alakú építmény, pulzáló, lebegő, bonyolult mintákkal díszített, öklömnyi nagyságú kockával a tetején. A fenti kocka maga a jég, sötéten, fekete lyukként szívja be magába a fényt. Ott a célállomásod, és most már csak rajtad áll, mihez kezdesz.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
angel
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 28
Join date : 2012. Feb. 28.
Age : 20

TémanyitásTárgy: Re: Mocsárlakók törzshelye   Hétf. Ápr. 09, 2012 4:49 am

Azonnal széles mosoly jelenik meg az arcomon, amint biztos vagyok abban, hogy a megfelelő helyen vagyok, de ez csak egy pillanatnyi megnyugvás és pihenés. Pár számsort írok a deckembe, jégtörőket és vírusokat küldök, a lehető legerősebbeket, hogy megsemmisítsék a biztonsági rendszert.
Már csak annyit kell megvárjak hatnak-e... Aztán vissza a valóságba, a barátaim közé... És az újabb munkalehetőségek elé. Ha nem működnek, újabb próbálkozások, egészen amíg nem sikerül teljesen lerombolnom a rendszert.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Mocsárlakók törzshelye   Hétf. Ápr. 09, 2012 6:41 am

Megállsz a piramis mellett, arcodon boldog mosollyal nyugtázod a célállomásodat. Rögtön indítasz jó pár programot a jég feltörésére, igaz, a saját védelmeddel nem foglalkozol ennyit. Lebegő kockák, és téglatestekből felépített alakzatok indulnak a központi jég felé, ráérős tempóval fellebegnek a piramis oldalán. Valahol félúton lehetnek, amikor láthatatlan választófalakba ütköznek, és automatikusan elkezdik azokat bontani. Mögötted, a vörös kijárat felől dühödt, bosszúszomjas kiáltás hallatszik, habár az érzelmek eltorzulnak a statikus robajban, amit a sok program működése okoz.
- Kicsinállak, te rohadék!
Alig van időd hátrafordulni, egy korong találja el egyenesen az arcodat. A virtuális, 3D-s modelled arcszerkezete felszakad, bal retinája eltűnik az éterben. A Hálózat képe elkezd vibrálni, a színkódok megőrülnek, pirosból sárga lesz, zöldből kék, és mindezek rekordsebességgel váltakoznak, villódznak. Még ha nem is sérültél annyira, hogy ki kelljen lépned a mátrixból, érzed nincs sok hátra a visszavonulásig.
Ekkor kezd el melletted pár méterre vibrálni a nem létező levegő. A semmiből, alulról felfelé felépítve, pontról-pontra jelenik meg egy újabb hacker. Sisakja nincs, feje helyén viszont egy töklámpás díszeleg. Az egész teste sárgás színekben játszik. A fejről azonnal felismerheted Rogert, egy Mocsárlakó barátodat. Korongját lekapja a hátáról, és szó nélkül elhajítja, kissé ívesen az ellenség felé. Az már visszaszerezte a sajátját, és ellentámadásba kezdett. Veled senki se törődik, ott fekszel roncsolt arccal, nem messze Rogertől, korongoddal a hátadon. A jégtörőid továbbra is küzdenek a láthatatlan tűzfalakkal.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
angel
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 28
Join date : 2012. Feb. 28.
Age : 20

TémanyitásTárgy: Re: Mocsárlakók törzshelye   Hétf. Ápr. 09, 2012 9:59 pm

Még ha igazából nem is sérültem meg, a fájdalom akkor is ott van. Abban a pillanatban nem érdekelt. Amíg Roger lefoglalja a másik hackert, megpróbálom vizuális programokkal helyreállítani a modell kinézetét és tűzfalakkal a mátrix képét.
A hackert a másik Mocsárlakóra bízom, én pedig folytatom a jég pusztítását, amennyire képes vagyok rá. Nézem a kijelzőt, majd egy pillanat múlva támad egy ötletem. Hosszú számsort írok be a deckembe, ami majd a legerősebb jégtörőmet fogja elindítani.
Felpillantok a piramisra és elégedetten nézem, hogy a jégtörőim lassan harcolnak a biztonsági rendszer jegével.
Odafordulok a két harcoló konzol-cowboyhoz és az ellenséges hacker felé hajítom a korongomat. Amint elhagyja a kezemet, Roger felé fordulok.
-Kösz, már rám fért a segítség!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Mocsárlakók törzshelye   Hétf. Ápr. 09, 2012 11:31 pm

Virtuális kivetülésed egész gyorsan helyreáll, a programok jó munkát végeztek, vagy csupán a károsodás volt kis mértékű. A deckedbe bekészíted a jégtörődet, habár még nem indítod el, kivárod a megfelelő alkalmat a támadásra. A kijelződ is visszatér normális állapotba, csupán apró villódzások emlékeztetnek az esetre a szemed sarkában. A küzdők felé fordulsz, majd egy köszönet után beszállsz a bunyóba. Bármilyen jó is a másik hacker, kettő ellen nincs esélye, pláne, ha mindketten Mocsárlakók vagytok. Ide-oda repülnek a korongok, edzetlen szem számára talán túlontúl gyorsan, ti viszont tudjátok, mikor hova fog érkezni, tudjátok, épp hol tart. A múzeumi hacker egy darabig kétségbeesetten védekezik - támadásra nem hagytok időt - korongjával a felé száguldókat célozza, ugrik, gurul, vetődik, de már semmi esélye, és ezt ti is tudjátok. Hirtelen korongját visszateszi a hátára, majd a deckjével kezd babrálni. Védelmi programok tucatjai vonulnak be a vörös terembe, különböző titkos, számotokra eddig láthatatlan járatokon keresztül. Mielőtt végezhetnétek az ellenséggel, az egy gyors kódsorozat után eltűnik a Hálózat végtelenjében. Kilépett.
- Na, kölyök, melyik kell, a központi jég, vagy a programokat tartod vissza? - kérdezte tőled egy pillanatnyi szünet után a töklámpás fejű. Roger már csak ilyen, 6 évvel idősebb nálad, és alig három hónappal előtted csatlakozott a Mocsárlakókhoz, mégis állandóan kölyöknek hív. A kapcsolatotok nem éppen rózsás, természeted miatt mindig is bizalmatlan voltál feléje, amitől ő persze rosszul érezte magát: nem szokott hozzá az effajta bánásmódhoz. Nem vagytok ellenségek, nem vagytok barátok, talán a "rivális" a legjobb kifejezés erre. Persze ha nagy a baj, segítetek egymásnak, mint ahogy az most is látszik. Nem egyszer fordult elő, hogy becsatlakoztál egy szorult helyzetben, és ő se először segít ki a csávából.
A programok továbbra is özönlenek befelé, legtöbbjük emberszerű rombuszlény, hasonló azokhoz, amikkel eddig találkoztál. Karjaik bármivé át tudnak változni, most a legtöbbjük karddal, vagy fejszével közelít. A jégtörőid továbbra is dolgoznak, max. 1-2perc, és sikeresen lyukat törnek a védőfalba, ezzel szabaddá téve az utat a legjobb jégtörődnek a központi rendszer jegéig. Roger sürgetően int neked, gyorsan kell dönteni.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
angel
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 28
Join date : 2012. Feb. 28.
Age : 20

TémanyitásTárgy: Re: Mocsárlakók törzshelye   Szer. Ápr. 11, 2012 2:20 am

Nem is gondolkodok a válaszon.
-Az első a jég, de nem bánnám ha segítenél a programok ellen! - sziszegem. Már kezd egy kicsit idegesíteni ez a "kölyök" kifejezés. Egyedül élek és... Normálisan most ezt az orrára kötném, de nem ilyen esetben. Elgondolkodok, majd hozzáteszem:
-Huszonöt százalék a tied a fizetségből, amint kilépek, utalom.
Várom a válaszát, pontosabban az ajánlatát. Vagy nekiáll segíteni, vagy ajánl egy másik összeget.
-Ezer a díjam. - teszem hozzá, hogy meggyőzzem.
Összeszorítom a fogaimat és várom mi lesz. Várom azt is, hogy végre küldhessem a jégtörőt. Reménykedem abban, hogy Roger marad és segít. Persze, ez nem a kötelessége...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Mocsárlakók törzshelye   Pént. Ápr. 13, 2012 7:32 am

- Tetves 25 százalék? Ugye tudod, hogy az életed megmentésért az egész engem illetne? - kérdi a töklámpás. A biztonsági programok egyre közelebb érnek hozzátok, a mátrix végtelen rácspontjain lépkedve egyre kivehetőbbé válnak számotokra. Rogert mindez nem nagyon érdekli, kapzsi társad gondolatai mindig is a pénz körül forogtak.
- Tudod mit? Jófej vagyok, fifti-fifti. Kell, vagy nem? - kérdi, korongját dobálva. Deckjébe számsorokat ír, mire támadó programok tucatjai lepik el a viszonylag nagy teret, ami közepén ott áll magányosan az egész múzeumi rendszer legnagyobb "épülete", a piramis, és annak a tetején a központi jég. A jégtörőid szorgosan dolgoznak az átjutáson, munkájukban semmi sem zavarja meg őket. Látod, a haverod csupán a válaszodra vár, addig nem igen hajlandó cselekedni. A tank alakú programok, amiket előhívott, csupán a saját, és mivel közel állsz hozzá, a te védelmedet biztosítják, visszaverni nem igazán veri vissza a programokat. A jéggel egyáltalán nem törődik, legalábbis nem úgy tűnik.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
angel
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 28
Join date : 2012. Feb. 28.
Age : 20

TémanyitásTárgy: Re: Mocsárlakók törzshelye   Szomb. Ápr. 14, 2012 3:27 am

-Rendben, rendben, legyen! -mondom. -Akkor ötven.
-Igyekezz! -teszem hozzá idegesen.
Figyelem a jégtörők munkáját, amint végeznek, elindítom a legerősebbet is. Remélem, hogy Roger nem hagy cserben, pontosabban őt nem hagyják cserben a harci programjai.
A piramis, a tetején a jéggel egyelőre még rendíthetetlenül áll. Egyelőre... egészen addig, amíg a vírusaim el nem kezdik rombolni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Mocsárlakók törzshelye   Vas. Ápr. 15, 2012 9:36 am

A programok küzdelme elkezdődik, néhol olyan sebességgel, hogy csupán vörös fénycsíkokat látsz. A harc közben beadod a derekadat, és beleegyezel, hogy feleztek az összegen Rogerrel. A parancsodra cinikusan legyint egyet, és beleveti magát a harcba. Korongja ide-oda repked, védelmi programok karjait, és fejeit átvágva. Te eközben egy helyben álldogálsz, távolról nézed a harcot, habár a te figyelmedet főleg a jégtörőid munkája köti le. Nem is kell sokat várni, hirtelen lyuk keletkezik az eddig láthatatlan falon. A jégtörők, téged meg se várva, tovább folytatják az utat, te pedig, miután elindítod a legjobb, saját fejlesztésű jégtörődet, futva követed őket. Ha hátranézel, láthatod, hogy pár program utánad fut, fel a piramis lépcsőin, kikerülve Rogert.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
angel
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 28
Join date : 2012. Feb. 28.
Age : 20

TémanyitásTárgy: Re: Mocsárlakók törzshelye   Hétf. Ápr. 16, 2012 3:46 am

Néhány harci programot töltök be a rendszerbe, azokat a farkas alakúakat, amiket korábban már használtam. Ezek majd feltartják a védelmi rendszer programjait. Közben követem a jégtörőket, rohanok felfelé a lépcsőn. Magamban azért szurkolók Rogernek, hogy kitartson. Nem csak azért, mert engem fedez, hanem azért is, mert kicsit hiányoltam volna is. Igen, még annak ellenére is, hogy folyamatosan kölyöknek hív. Ha megharagszik, akkor valószínűleg soha többet nem segít nekem. Még akkor sem, ha nincs más. Valahogy már megszoktam, hogy ő az, aki a legtöbbször segít. Persze ezt azért nem fogom elmondani neki...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Mocsárlakók törzshelye   Csüt. Ápr. 19, 2012 3:41 am

A programok beszabadulnak a rendszerbe, még utoljára, és vérengző farkas alakjukban dühödten - persze csak képletesen - nekiugranak a közeledő védelmi programoknak. Nem állsz le megnézni a harcot, neked erre nincs időd, amúgy is, egyike vagy a legjobbaknak, mennyi esélye van annak, hogy pár egyszerű alap program leverjen téged? Tovább rohansz, felfelé a piramis legtetejéhez. A jégtörőid előtted haladnak, és amint elérik a központi rendszer jegét, nekiállnak a munkának. A saját fejlesztésű, katonai hacker szoftvereknél is jobb jégtörőd szakadatlanul vibrál. Közben, ha lenézel, láthatod ahogy Roger nevetve, megvadulva küzd a termet elözönlő védelmi programokkal: a rendszer tűzfala vég nélkül ontja magából az erősítést. A múzeumi hackert nem látjátok, viszont tudjátok, kicsatlakozva a Hálózatból, újabb taktikákon dolgozva, hamarosan visszatér. Ti addigra viszont már nem lesztek sehol.
Egy zöld jelzés jelenik meg a deckeden, valamint egy hangos klikk adja tudtodra: a munkának vége van. A jégtörőid parancsra várva lebegnek magatehetetlenül. A sötét kocka, ami eddig a múzeum biztonságáért volt felelős, most ijesztő, éles hangon kezd el sípolni. Te viszont már nem várod meg azt a mikrorobbanást, ami hamarosan bekövetkezik. Még jelzel Rogernek, majd boldogan nyúlsz a decked után, hogy végre itt hagyhasd ezt a valóságos kiberpoklot...

Ahogy fáradtan állsz fel a géped mellől, mögötted valaki nevetve kocogtatja meg a válladat.
- Remélem nem bánod, már lenyúltam a pénzemet a számládról. - mondja mosolyogva, majd, meg se várva a dühös kirohanásodat, megfordul, és röhögve kivonul a szobádból, vigyázva arra, nehogy belegabalyodjon valamilyen kábelbe, vagy lelógó konzolra. Amint kilépett, előveszed a decked, és gyorsan rápillantasz a bankfiókodra. 500 kredit. Nem a legtöbb, de ez is valami. Kaptál már kevesebbet is egy melóért. Egy ilyen, előre nem várt misszió után inkább örülsz, hogy korongvesztés nélkül úsztad meg a kalandot. És hálát adsz, hogy a kibernetikus rémálomnak végre vége van.


//Gratulálok, a kalandodnak vége lett! 500 kredit, valamint még 100 kredit a jutalmad, kérlek, frissíts az adatlapodat, valamint írj bővítést! Remélem, élvezted a játékot!//

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Mocsárlakók törzshelye   

Vissza az elejére Go down
 
Mocsárlakók törzshelye
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Cyberpunk Frpg :: New York City - a Játéktér :: Queens :: Elmhurst-
Ugrás: