HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Kezdő játékosoknak
Minden kedves játékost üdvözlünk a Cyberpunk Frpg fórumán! A kezdő, tapasztalatlan játékosok mindenképp olvassák el a Kezdőknek című részt, ahol minden lényeges dolog le van írva, kezdve a szerepjáték lényegétől át a karakteralkotásig. Jó játékot kívánunk!
Szavazz az oldalra!
FRPG Top Sites - Magyarország

Latest topics
» Általános társalgó
Vas. Okt. 26, 2014 7:27 am by Taira Morinaga

» Cubik lakhelye
Pént. Márc. 15, 2013 7:10 am by Maynard Sutherland

» utcák, terek
Szer. Feb. 20, 2013 10:07 pm by Michael Longley

» 24-es móló
Kedd Feb. 05, 2013 7:02 am by Maynard Sutherland

» Feketepiac
Szomb. Feb. 02, 2013 4:16 am by Maynard Sutherland

» Sekk Gaur
Pént. Jan. 25, 2013 7:26 am by JC DentonShare | 
 

 Brooklyn, Chinatown

Go down 
SzerzőÜzenet
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Brooklyn, Chinatown   Csüt. Jan. 26, 2012 7:00 am

A Brooklyn-ban található legnagyobb kínai negyed. Boltok, és éttermek egyaránt megtalálhatóak itt. A legérdekesebb dolog bizonyára az újév, amikor megpróbálják feléleszteni a bennük szunnyadó kultúrát, és sárkányok, meg táncosok lepik el az utcákat, táncolva, és énekelve. A közbiztonságért a rendőrség felel, és egész jók, a bűnözés aránya elég kicsi a városnak ebben a részében.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn, Chinatown   Vas. Ápr. 29, 2012 4:37 am

Előzmény: Lakónegyed

A nyomozás során rábukkantál pár nyomra, és itt is vagy, New York kulturális sokszínűségének legékesebb bizonyítékánál. Kínai kiáltozás, gyors beszéd, és árusok állandó zaklatása közepette mész előre, a konzolon talált cím felé. Rejtett fájl volt, de amennyi jegyzetet átkutattál a földön, nem volt nehéz megtalálni az elérési útját. Befordulsz egy sarkon, a szennyezett eső mintha feladta volna a harcot, és már csap apró szemekben esik, jobban mondva szemereg. Nekiütközöl egy nagydarab pasasnak, egyik szeme vörösen villan rád. Látod, tekintete dühösen villódzik, homlokán a ráncok összefutnak, de nem köt beléd, továbbsiet. Bizonyára rosszban sántikált. Manapság ki nem?
Eléred a címet, ellenőrzöd, majd leülsz a kínai büfé pultjához, és intesz a pultos lánynak. A kék hajú, apró ponttá összeszűkült pupillájú lány int, hogy várj egy kicsit, most épp egy vevővel van elfoglalva. Sebaj, addig is átgondolod, mit is derítettél ki eddig. Kiderült, a Jack nevű pasas igazi neve Choiro Kin, és szakácsként dolgozik ebben a büfében. Nem tudod, mi köze lehet James Fragehez, az viszont biztos, hogy fontos ember lehet: Frage az elérhetőségeit sok helyen eltárolta, jegyzetekben, fájlokban egyaránt. Mögötted hirtelen kiáltás hangzik, ahogy megfordulsz, láthatod, hogy csupán egy rendőr kezd el ütlegelni egy magas, tüskés hajú punkot. Nem csak te nézed a látványosságot, a kék hajú pultos lány is megáll egy pillanatra, de a másik vevő panaszos közbeszólása visszarántja a meló sivárságába. Felveszi a rendelést, kínaiul bekiabál a büfé belsejébe, majd odamegy hozzád.
- Mit adhatok? - kérdi pörögve, tekintetével máris a következő lehetséges vevőt keresve. Rajtad, és a másik pasason kívül nem ül senki a pultnál, tehát a lány egy idő után megrázza a fejét, és figyelmét véglegesen neked szenteli.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
John Silvercloud
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Apr. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn, Chinatown   Vas. Ápr. 29, 2012 5:09 am

A kínai negyed azok közé a helyek közé tartozott, melyeket John csak úgy emlegetett, hogy "kicsi Tokió." Ezt a kifejezést valamennyi ázsiai kerületre használta, mert a technológiailag nagyon fejlett Japánt másolta mindegyikük. Ezt persze nyíltan sosem lehetett kimondani, mert egyből megkezdődtek a fenyegetőzések.
A neontáblák kínai írásjelekkel hirdettek mindent, melyekből a nyomozó szinte semmit sem bírt elolvasni. Kész mázli, hogy legalább az utcák nevei angolul voltak olvashatóak. John véletlen belebotlott egy alakba, aki nem úgy festett, mint a becsület mintaképe. Némán figyelte egy ideig, mert esze ágában sem volt magát megadni.
Az eső visszafogta magát, mintha beletörődne, hogy itt nincs lehetőség lemosni a betonra száradt koszt és mocskot. John néha sajnálta, hogy nem válhat eggyé az esővel, és folyhat el csak úgy ebből az eszeveszett világból.

Elérkezvén a célhoz, rá is könyökölt a pultra, miközben várta, hogy rá kerüljön a sor. A nyomozó gyorsan átgondolt mindent még egyszer, ahogy azt már kétszer is tette az idefelé vezető úton. Már amúgy is későre járt az idő. Ilyenkor már veszélyes kint mászkálni az utcán úgy, hogy az ember pihenés nélkül gondolkodott. Amint kiderítette, hogy pontosan ki ez a Csing-csang-csüng izé, és mi köze van Frage eltűnéséhez, hazamegy és alszik egy nagyot.
Amikor végre a húzott szemű lányka teljesen ráfigyel, elmosolyodik, és célratörően kimondja, mit szeretne.
- Choiro Kinnel akarok beszélni. - John előveszi a nyomozói igazolványát, hogy a lány lássa, kivel van dolga, majd visszateszi a zsebébe. - Ne féljen, csak tíz percről lenne szó. És szeretnék rendelni egy tál sült rizst, két deci kólával.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn, Chinatown   Hétf. Ápr. 30, 2012 6:55 am

A lány tekintete változik, először bizalmatlanná, majd egyenesen utálkozóvá. Nem rejti véka alá az igazolvány iránt érzett gyűlöletét, már fordulna is el tőled, ekkor azonban feladsz egy valódi rendelést. Látod, ez most tényleg megtörte a jeget, a lány enyhült tekintettel fordult vissza feléd, gyorsan felfirkantotta a rendelést, majd várakozást intve elrohant a büfé belseje felé, beordította a rendelést, hogy időd se legyen meggondolni magad, majd szép lassan visszatért a pulthoz, rákönyökölt, és haját pödörve elkezdett gondolkozni.
- Choiro? Mit akar tőle? - kérdi, majd kis gondolkozási idő után megrázza fejét, kócos, kék haja elrejti a homlokát - Tudja mit? Nem is érdekel. Ő a szakácsunk, idehívhatom. - néz rád kérdő tekintettel, majd a feltehetőleg igenlő válasz után hátrakiált valamit, ami számodra érthetetlen halandzsának tűnik. Nem telik bele sok időbe, egy alacsony, fekete hajú, borostás alak tűnik fel, előre sántikál a pulthoz, majd elkezd ordibálni a pultos lánnyal. A csevej nem tart sokáig, hamarosan a kék hajú dühösen visszatér az előző vendéghez, és nem törődve azzal, hogy épp enni próbál, elkezd vele flörtölni. A szakács feléd fordul, majd tört angolsággal, kissé bizalmatlanul megszólal:
- Üdv. Én miben segíthetek?

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
John Silvercloud
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Apr. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn, Chinatown   Hétf. Ápr. 30, 2012 10:08 am

A nyomozó mosolyogva fogadja győzelmét a lány fölött, mely igazolja, hogy bizonyos szinten kiismerte az ázsiai mentalitást. Miközben várakozik, körülnéz a környéken a pultnak támaszkodva. A szokásos kínai negyedi hangulat telepedett rá a környékre. Nagato révén tudta csak meg, hogy talán éppen a csíkszeműek a légpénzéhesebb nép a világon. A japánok sem a híres szamurájszellem miatt dolgoznak olyan keményen, hanem mert nagyon könnyen pótolhatják őket a munkaadóik. Mutatják a Nyugattal szembeni lázadást, de ha villantod a lóvét, ők is engedelmes kiskutyává fognak változni. Épp ahogy ezzel a fiatal lánnyal is történt.

Szépen felbukkan maga Choiro Kin is, akinek a nevét John már egy ideje ízlelgette. A név tökéletesen lehetne akár egy japáné is, és nem is lepné meg, ha lenne alapja a japán származásnak. Halkan szólt az ázsiaihoz, hogy szavait csak ő hallhassa meg.
- Talán tudna megfelelő mennyiségű információt szolgáltatni, Mr. Kin. Hívjon csak John-nak. Egy bizonyos James Frage nevű férfi miatt kerestem meg önt. Nem kell félnie; nem vagyok zsaru és nem is szeretném magát letartóztatni. A Tiszták Klubja bérelt fel, hogy találjam meg a keresett személyt. Mr. Frage ugyanis eltűnt, mint a kámfor. A nyomok önhöz vezetnek, és szeretnék tudni mindent, ami magának eszébe jut James Frage-ről.
John eldöntötte, hogy nem fog jópofizni. Eldöntötte, hogy nyílt lapokkal fog játszani, mert szeretett volna már hazavergődni, és kipihenni a mai nap fáradalmait.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn, Chinatown   Csüt. Május 03, 2012 4:16 am

Nyílt lapokkal játszol, rögtön beavatod Kint is az egészbe. Az alacsony férfi, akinek származásában nem vagy biztos, bizalmatlansága a szavaid hatására megnő, és látod, veszélyes méreteket ölt. Tekintete ide-oda ugrál, átsuhan a sötét sikátorok, és a rejtett sarkok felett, majd rémülten visszatér hozzád. A pultos csaj nem foglalkozik veletek, mindenki törődik a saját dolgaival. Amíg nem dördül el egy lövés, úgyse fognak veletek törődni.
- Én ismerni nem Mr. James. Kérni valamit? - kérdi kis reménnyel a tekintetében, hátha tényleg áttérsz az evésre, és békén hagyod a láthatóan kényes témát. Már indulna is vissza a büfé belsejébe, zsebében kutatva valami után. Mögötted pár punk halad el, hangszóróik már messziről figyelmeztetnek mindenkit gazdáik személyiségére. Lehangolt gitárok, recsegő, hamis vokál, pörgős dobszólók, semmi új.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
John Silvercloud
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Apr. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn, Chinatown   Pént. Május 11, 2012 12:49 pm

A detektív nagyjából azt kapja, amire számított. Óvatosan megragadta a kínai vállát, mikor az el akart fordulni, de azért felkészült az ellentámadásra. Rögtön felfigyelt a gyanúsnak tűnő zsebkotorászásra is. John kicsit szigorúbbra veszi a hangját, látszólag mit sem törődve a lerobbant punk bandákkal.
- Mr. Kin, nem fogom bántani magát, csak kérem, árulja el nekem, mik az összefüggések az eltűnt és maga között? Szerintem tíz perc is elég rá, hogy elmagyarázza, nem gondolja? - kérdezte halkan, barátságosan mosolyogva, kivillantva fehér fogsorát.

A John által tett kézmozdulat nem tűnt agresszívnak. Mintha csak egy régi barát veregetné vállon a társát, így aligha keltené fel bárki figyelmét. A punkok "zenéje" nem különösebben hatotta meg Johnt, mert már eleget hallotta. Brooklyn utcáin elképesztően sokszor fordultak meg a punkok, és senkinek nem lettek a kedvenceik. A leginkább fiatalokból álló csoportosulás mindennek számított, csak képezettnek nem. Elsőre szervezettnek tűnhettek a szinte teljesen azonos öltözékükkel és frizurájukkal, de nem voltak azok. A punk mozgalmak mindig is az anarchiában fürdő szabadelvűségben gyökereztek. Amiben mindenki azt csinált, amit akart. Ez pedig kizárja a szervezettség lehetőségét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn, Chinatown   Szomb. Május 19, 2012 8:31 pm

Áthajolsz a pulton, és megragadod a távozni kívánó kínai vállát. Erősen szorítod, nehogy kicsusszanjon a kis ember, de az arcodon levő mosoly elbizonytalanítja Kin-t, aki ijedten fordul hátra. Láthatólag nem először kerül ilyen helyzetbe, nem kezd el ordibálni, csupán a tekintete ugrál ide-oda segítséget keresve. A kérésedre megrázza fejét, kezét pedig kihúzza a zsebéből: csupán egy papír zsebkendőt akart kivenni. Megpróbálja lerázni a válláról a kezedet, de ez nem sikerül, így hát jobb híján ilyen helyzetben fújja ki az orrát. Ezután hanyagul vissza helyezi a zsebkendőt, majd ismét bizalmatlanul végigmér. Szemében félelem és vadság keveréke lángol.
- Te...honnan jönni? Kitől? - kérdi, majd válaszodtól függetlenül tovább folytatja: -Én...én ismerni Mr. Frage. Lenni jó barát. Te...te nem nézni ki terrorista. Jól gondolom? - kérdi. Eközben a lány abbahagyja a flörtölést, és visszatér a büfé belsejébe, de még mielőtt bemenne, odakiált valamit Choiro-nak. Az hátrafordul, és ő is elkezd ordibálni, bizonyára ismét lehordja a pultos csajt valamiért. A rövid csevejnek a vége ismét a kék hajú lány dühödt tekintete, majd becsapja maga mögött a büfés kocsi ajtaját, és bent marad. Choiro visszafordul feléd, és megvonja a vállát.
- Ne törődj vele, lenni új alkalmazott.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
John Silvercloud
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Apr. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn, Chinatown   Vas. Május 20, 2012 3:39 am

A detektív elengedi a kínai vállát, majd a pultra támaszkodva mosolya csak még szélesebbé húzódik.
- Csinos. Ha valóban kezdő, bánthatna vele kicsit kedvesebben is - kommentálja a férfi utolsó megjegyzését, majd vesz egy nagy levegőt, és kifújja.
- Egyébként meg dehogy vagyok terrorista - teszi hozzá, már jóval komolyabb hangnemben. Ahogy magyarázza a továbbiakat, hangját halkabbra veszi, hogy csak a kínai halhassa meg a beszélgetésüket.
- Ahogy azt már mondtam, a nevem John Silvercloud, és bérelhető kopó vagyok. Ezúttal azt a megbízást kaptam egy magánembertől - aki szintén jó barátja Mr. Frage-nek -, hogy keressem meg őt. Mr. Frage ugyanis már nagyon régóta eltűnt. Ma egész nap nyomoztam. Tanúkat hallgattam ki, bizonyítékok után kutattam... tudja, a szokásos melodráma. Így jutottam el magához, és szeretném, ha együttműködne velem. Tudom, hogy tisztában van vele, milyen nagy erők játszanak szerepet Mr. Frage eltűnésében, de garantálom, hogy nem esik bántódása. Kérem, segítsen nekem, hogy segíthessen Mr. Frage-nek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn, Chinatown   Vas. Május 20, 2012 6:12 am

Choiro kissé megenyhül, mármint irányodban. A pultos felé továbbra se mutat semmilyen megértést, ellenben láthatólag most már nem fontolja meg vagy százszor, mit is mondhat el neked. Rákönyököl a pultra, egy darabig nézeget, majd elkéri az igazolványodat. Bizonyára odaadod neki(ha nem, a poszt további része nem történt meg), ez esetben nézi egy darabig, majd visszaadja, és egyenesen a szemeid közé néz:
- Mr. Frage eltűnt? Á, gondolhattam volna...tudja, Mr. Frage itt járt nemrég. Tudod, én lenni...- itt halkabbra veszi, közelebb int téged, és suttogva folytatja: - ...terrorista. Mármint lenni terroristák között. Én adni információ Mr. Frage. Nemrég lett volna robbantás...Kiberfarkas robbantás. Közeli szupermarketben. Én mondani Mr. Frage, lesz robbantás, Mr. Frage, elmegy, és végül nem lett robbantás. Érted már? - kérdi cinkos mosollyal a tekintetében. Idő közben a pultos csaj is kijön a büfés kocsiból, és újabb vendégeket keres, de mivel azok egyelőre nem jönnek, ezért egyszerűen nekidől a kocsi oldalának, és figyel. Kin gyorsan hátrafordul, és, talán megfogadta a tanácsodat, kevésbé dühös hangon visszaküldi a lányt. Az duzzogva visszamegy, erre pedig Choiro feléd fordul, és folytatja:- Én mondani Mr. Frage két hely...lenni terrorista központ. Búvóhely.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
John Silvercloud
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Apr. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn, Chinatown   Csüt. Május 24, 2012 11:37 am

John némán bólintott, közben pedig ízlelgette az új infókat. Ez a Choiro veszélyes lehet később, hisz a Kiberfarkasokkal táncol - gondolta magában a nyomozó, majd mélyen a férfi vágott szemébe nézett.
- A nyomozásom során már kiderítettem, hogy Mr. Frage nem közömbös a Kiberfarkasok iránt. Rengeteg adatot gyűjtött össze róluk. Még azon sem lennék meglepve, ha több adata lenne róluk, mint bármelyik másik szervezetnek.
Hangjából érződött, hogy tiszteli Frage információszerzési képességeit, és bátornak tartja a vállalt kockázatért.
- Ha Frage barátja, akkor nyilván arról is tud, hogy a felesége is bajba került, konkrétan kómás. Alighanem egy olyan robbanásban sérült meg, melyet a Kiberfarkasok okoztak. Én eddig úgy gondoltam, hogy ellenük tevékenykedik, tudja, bosszút akar állni a feleségéért. Kérdem én, igazam van? Valóban ez motiválja, vagy más van a dologban? És van-e köze az eltűnéséhez a punkoknak?
A nyomozó ujjaival a pulton dobolt, hogy elterelje a figyelmét a punkok fülszaggató zenéjéről. A zene ugyanolyan hangos volt, mint amilyen szélesek a lyukak voltak, melyek az ügyben keletkeztek. John remélte, hogy lassan befoltozhatja majd ezeket a lukakat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn, Chinatown   Szomb. Május 26, 2012 4:21 am

Choiro figyelmesen hallgat, ami igen nehéz feladat a punkok miatt. Már elkezdtek inni, ami azt jelenti, hamarosan már ordibálni, táncolni, és könnyen lehet, hogy gyújtogatni, meg verekedni fognak. Nem a legjobb kilátások, de egyelőre még nem bántottak senkit. A kérdéseidre Choiro mély gondolkozásba esik, láthatólag nagy koncentrációba kerül felidéznie mindent, és mindenkit, ami történt vele, és ami kapcsolatban lehet Frage-el. Ahogy az emlékek, és információ töredékek előjönnek, elkezd bólogatni, csak úgy magának, majd újra a szemedbe néz, és megszólal:
- Igen, Mr. Frage felesége lenni sérülve...én hinni ő halott. Motiváció viszont én nem tud, lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. - mondja, érezhetően küzdve az angol nyelvtan alapvető szabályaival. Még folytatná is, ekkor viszont egy vörös hajú punk a bal oldaladon hatalmasat csap a pultra, ha lett volna ott valami, bizonyára darabokra hullott volna. A pult így is sérül, hát még Choiro, aki rémülten ugrik hátra, bizonyára tapasztalatból. A piros lázadó, több fémmel a ruháján, mint amennyi egy nagydarab bádogfejben lehet, int az ázsiainak, majd kissé rekedt hangon felkiált:
- Gyere csak, haver, mondok valamit. - ezzel előhúz egy bicskát a kabátjából, és egyenesen Choiro-ra szegezi. Mindeközben vészesen röhög, sárgás fogai kivillannak szájából. Mögötte a többiek továbbra is zenét hallgatnak, valamint táncolnak, és érzed, hamarosan ők is idejönnek. A káosz még nem érkezett meg, de már jó úton halad, és tudod, ha nem teszel valamit, itt pár pillanaton belül elszabadul a pokol. Persze nem vagy te egy maszkos igazságosztó, könnyen lehet, hogy már kihúztál minden értékes infót Choiro-ból, és ha tényleg így van, neked itt semmi keresnivalód. A punk rád se hederít, tehát ha csendesen teszed, nyugodtan megléphetsz.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
John Silvercloud
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Apr. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn, Chinatown   Pént. Jún. 01, 2012 12:08 pm

John már szinte meg sem lepődik azon, hogy egy punk odajön kötekedni. Erről voltak híresek. John már ölt meg korábban punk bandatagokat, de úgy igazából sosem került összetűzésbe velük. És ennek hálát is adott. Sajnos Choiro nem volt ilyen szerencsés.
A nyomozó végigmérte a fenyegetőzőt. Tipikus punk, semmi extra, és természetesen tele van fémekkel. Normál esetben semmit sem kéne tennie. Nem az ő dolga, hogy megvédje a kínaiakat, de az is igaz, hogy ígéretet tett ennek a terroristának. Choiro Kin túl fontos figura volt ahhoz, hogy feláldozza a nemesebb cél érdekében, meg hát az a fránya fejvadász becsületkódex...
Elmosolyodva a punk vállára tette a kezét.
- Hé, haver! Alkut ajánlok neked - kezdte utcai akcentussal, hogy a punkkal azonos színvonalon tudjon tárgyalni. - Elteszed azt a bicskát, én pedig cserébe meghívlak valamire. Na, mit szólsz? Fizetek neked egy jó piát. Csak hagyd békén ezt a szerencsétlen sárgát; nem ártott ez senkinek.
John remélte, hogy ez megteszi a hatását, és elkerülhető lesz a konfliktus. A nyomozó ismerte saját képességeit, és tudta, hogy könnyen elbánna a punkokkal. De akkor sok ártatlannak kéne meghalnia a környéken, úgyhogy inkább békésen akarja lerendezni az ügyet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn, Chinatown   Szer. Jún. 06, 2012 4:02 am

A punk hirtelen, gyors mozgással fordul feléd, és az ajánlatodra csupán egy elnyújtott, hisztérikusnak hangzó röhögéssel válaszol. Ha más nem, legalább felvidítottad, olyannyira, hogy még a könnye is kicsordult a nagy vidámságban. Ez még tart egy darabig, nagyjából egy percig, majd végül megrázza a fejét, és szimpla egyszerűséggel, azzal a fajtával, ami annyira jellemző az utca fiára, megszólal:
- Takarodj. - nem mond többet, ő ennyivel is megelégszik. Kezében a bicska továbbra is ott van, most azzal az ősi elfoglaltsággal szórakozik, hogy a tenyerét lefekteti a pultra, és a bicska hegyével az ujjai közti üres területet célozza, minél gyorsabban mozgatva a kezét. Ekkor jön a barátja, aki letelepszik mellé, és konkrétan odahány a pult és a büfés kocsiközti területre. Choiro ismét félreugrik, most inkább hányinger tükröződik az arcán, habár a félelem még mindig ott van. Az újonnan jött, kék hajú odaszól a haverjának, akihez az ajánlatodat intézted:
- Hé, Billie, húzzunk innen. Semmi kedvem itt maradni. - mondja, mire Billie idegesen felé fordul, és egy hosszú szünet után lefejeli a tagot. A kék hajú leesik a székről, bele az utca mocskába. Ezután feláll, és hangosan üvöltözve a szokásos szitkokat, elővesz a kabátjából egy revolvert, és megcéloza a haverja férfiasságát. Az erre felpattan a helyéről, és még mielőtt a haverja bármit is csinálhatna, a bicskáját belenyomja a kékhajú gyomorfalába. Az egy pillanatig döbbenten mered előre - még ha üveges is a tekintete, érzed, hogy téged néz - majd hirtelen egy vérpatak bukkan ki a szájából, ami elindul lefele Billie hátán, majd le a gatyáján, egészen a földig. Mindez nagyon gyorsan történt, Billie egyelőre nem mozdul, Choiro viszont már berohant a büféskocsiba, ki tudja, miért. A punkok közül páran abbahagyták a táncot, és értetlenül bámulnak a két volt barátra, a többiek viszont továbbra is vadul pogóznak.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
John Silvercloud
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Apr. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn, Chinatown   Vas. Jún. 17, 2012 12:37 pm

A kurva életbe - káromkodja el magát magában John, miközben az arcizmai eltorzulnak a haragtól. Az orra előtt öltek meg valakit. Egy pillanatra átszaladt az agyán az, hogy ő maga is fegyvert rántson, majd gyorsan ártalmatlanná tegye a punkot, de még így is sokan voltak, hogy az egyik társuk meghalt. Ki tudja, hánynál van még revolver, vagy más lőfegyver. John nem kockáztathatta, hogy ártatlanok sebesüljenek meg.
A másik ötlete az volt, hogy gyorsan kihívja a rendőrséget, de ezt is levette. Egyáltalán nem volt biztos benne, hogy "kollégái" egyáltalán kijönnének. Ismét elkáromkodta magát. Az eset nagyon felidegesítette, és minden fáradságot kiölt belőle. Még ha tisztában is volt azzal, hogy a punkokért nem kár, akkor is ideges volt. Legyen akármennyire is romlott a világ, nyilvánosan megölni valakit sosem lesz olyan tevékenység, hogy senkiből ne váltson ki érzelmeket. Nem napi bevásárlás ez.
Így egy ideig csak állt, és nézte a punkokat, de eszébe jutott Choiro, aki eltűnt. A nyomozó igyekezett megtalálni őt, hogy folytathassák a diskurálást, de a helyet már ismeri. Jöhet ide máskor is, mondjuk holnap délután, mert nem akar majd egykönnyen felkelni. Mielőtt azonban elmenne, szeretné még megtalálni a kínait, hogy legalább elköszönjön tőle, ezért megpróbálja megtalálni őt, igyekezve nem magára vonni a gyanús tekinteteket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn, Chinatown   Pént. Jún. 22, 2012 8:22 pm

Felállsz, és óvatosan, feltűnésmentesen bemész a büfés kocsiba, ahol Choiro eltűnt. Amint belépsz, a kínai idegesen rád fog egy Remington 870-est. Az izzadtság az arcán vastag patakokban folyik lefelé, a szemei rémülten tapadnak rád. Ahogy ott állsz, hallhatod, hogy a punkok tovább buliznak, Billie pedig egy darabig kiáltozik, úgy néz ki, rájött, mit művelt, majd eldől, és bizonyára elájul. Az emberek nagy ívben elkerülik a helyet, valaki rendőrt is hívott, de ki tudja, ki fognak-e jönni.
Choiro rád néz, majd szép lassan leereszti a puska csövét. Mögötte a pultos csaj lenézően, piszok nyugodt módon festi a körmeit, miközben fejhallgatójából olyan hangosan árad ki a zene, hogy még te is kihallod, miről énekel a rekedt hangú, sokat káromkodó énekes. Choiro bizonytalanul méreget.
- A punkok menni el?

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
John Silvercloud
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Apr. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn, Chinatown   Vas. Jún. 24, 2012 7:56 am

John először gyanakvóan nézett rá a kínaira, de sejtette, hogy csak a feszültség kényszeríti rá, hogy fegyvert fogjon a magánkopóra, éppen ezért nem is nyúl a saját fegyveréért. A lány viselkedése viszont nem tetszik neki. Ebben a hangulatban zenét hallgatni? Hogy lehet valaki ilyen? Vagy éppen ez a lényeg? Éppen a zenébe akar menekülni? Ki tudja. John csak pár másodperces késéssel válaszolt a terrorista kérdésére.
- Még itt vannak. De valami azt súgja, hogy már nem sokáig. - John kinézett a kocsiból, és meghallotta a punk gyászát, majd látta, ahogy összeesik. Nem bírta - gondolta magában. Visszament a kocsiba, és megszólította a kínai terroristát.
- Az előbb mintha valaki kihívta volna a rendőrséget. De vajon tényleg kijönnek-e? Nem hiszem. - John unszimpátiája a rendőrök iránt egy morgásban nyilvánult meg. Hiányolta a modern világból a rendőrök hősiességét és férfiasságát.
- Ez az, amit sosem tudsz megszokni. Mármint ha az orrod előtt lőnek le valakit. - Némán megrázta a fejét, majd folytatta.
- A gyilkosság mindig kicsikar valamilyen érzelmet az emberekből. Ebben az esetben haragot belőlem.
Choiróhoz fordult.
- Van még valami, amit el tudna mondani nekem? - tért a tárgyra. Egyre kevésbé akart a környéken maradni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn, Chinatown   Szer. Jún. 27, 2012 10:48 pm

Choiro láthatólag már teljesen lenyugodott, egyenletesen veszi a levegőt. A punkok kint nem igazán törődnek Billie-vel, vagy a hullával, legalábbis a többség, azért négy-öt marcona alak észreveszi a problémát, és fejüket rázva, beesett arccal, és kitágult pupillával nézik régi barátjaikat, és próbálják felfogni, mi a franc történhetett. A kérdésedre Choiro elgondolkozik, majd megvonja a vállát:
- Én mondom Mr. Frage két búvóhely, ott lenni terroristák. Nem tudni pontosan, melyik helyen, terroristák állandóan mozgásban vannak. Tessék. - ezzel átad egy apró papírcetlit, amire ráírt tollal valamit. Ahogy megnézed a félhomályban - a kocsiban csupán egy öreg, a forgalomból már réges-rég kivont villanykörte pislákol - láthatod azt a két címet, amit Ashley is megmondott neked: Riverside park, valamint Pergődob aluljáró. Ahogy elteszed a papírdarabkát, kintről kiáltások hallatszanak be, és ahogy kinézel, két punk jön dühödten, bicskákkal a kezükben a büfés kocsi felé, ordibálva, és fél méterenként köpve egy hatalmasat a földre. A szemükben semmi félelem nincs, tudod, be vannak tépve: ezek a srácok semmitől se fognak visszariadni, bizonyára a haverjuk halálát akarják megbosszulni. Feletted az ég szürkésen mozgolódik, egy pár pillanat múlva pedig egy rendőrségi lebegő autó halad el a levegőben, óvatosan manőverezve a panelházak, és az iparmágnások felhőkarcolói között. A szirénák hangja egy pillanatra mindenki kizökkent az utcán - beleértve a bosszúszomjas anarchistákat is - de láthatjátok, nem veletek foglalkoznak, gyorsan, mint egy lidércnyomás, eltűnnek a szmogban.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
John Silvercloud
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Apr. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn, Chinatown   Szer. Júl. 11, 2012 12:16 pm

John viharkabátjának zsebébe rejti a cetlit. Most már teljesen biztos benne, hogy valahol e két helyen többet fog találni. Mindkettő veszélyes, de ha meg akarja oldani ezt az ügyet, akkor muszáj lesz odamennie. De nem ma! A tatár nem hajtja, de a közeledő punkok igen. Szól Choirónak.
- Ha ez a büfé mozgósítható, akkor szerintem ideje lenne elhúzni a csíkot, mielőtt a punkok túl közel jönnek.
Ekkor suhan át a házak között a rendőrség. És ahogy jön, úgy el is tűnik. Johnnak millió és millió káromkodás jut az eszébe. Már kezdte azt hinni, hogy a rendőrség nem szarja le a lépet, de tévedett. Megint.
Óvatosan előhúzta a pisztolyát.
- A zsaruk hagytak nekünk egy kis időt. Ideje elhúzni innét.
A biztonság kedvéért a nyomozó a falhoz lapult, miközben ellenőrizte, hogy a pisztolya rendesen meg van-e töltve. Meg volt töltve rendesen. Bármikor meg lehet húzni a ravaszt, hogy kioltsanak vele egy haszontalan életet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn, Chinatown   Kedd Júl. 17, 2012 11:57 pm

A javaslatodra Choiro először hökkenten rázza meg a fejét, ekkor viszont kihajol, és ő is meglátja a közeledő punkokat. Ijedten hőköl hátra, hát még amikor meglátja a pisztolyt a kezedben. A lány, aki egészen eddig zenét hallgatott, a pisztolyodra azért már csak felfigyel, leveszi a fejhallgatót, és panaszos hangon felszólal:
- Mi a franc bajod van?! - kérdi, vagy talán kérdené, ekkor viszont Choiro máris félrelöki, és leül a kormány elé. Habár a pult, a székek, és még sok más dolog kint maradt, az ázsiai fickó bizonyára hozzászokott az ilyen veszélyes helyzetekhez, ugyanis habozás nélkül indítja be a motort, és szól hátra neked:
- Csukja be ajtót! - bizonyára engedelmeskedsz neki, de végül is ha nem, Choiro akkor is beletapos a gázba. A büfés kocsi megindul New York koszos, kacskaringós utcáin, és ahogy a punkok utánatok kiabálnak, sejtitek, sikeresen elmenekültetek. Egy pillanatra mintha még a rendőrök szirénáját is hallanátok, de lehet, hogy csak te képzelődsz, ugyanis ez a baljósló hang is elhal egy idő után.
Choiro befordul egy üres sikátorba, és amint megbizonyosodik róla, hogy a hajléktalanokon, és egy fiatal narkóson kívül nincs senki az utcában, feláll a kormánytól, és feléd fordul. A lány értetlenül néz rá, majd rád, aztán vissza a főnökére, de úgy néz ki, megjött az esze, ugyanis inkább csöndben marad, és kiolvasható a tekintetéből, gyűjti a kérdéseit, amit majd feltesz Choiro-nak, amint végre elment innen a furcsa idegen, aki még meg se kapta a rendelését.
- Én ennyit tudni. Most menni. Lenni veszélyben, ha meglátják a terroristák. - mondja a fickó.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
John Silvercloud
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Apr. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn, Chinatown   Vas. Szept. 09, 2012 6:37 am

Johnnak kevés ideje marad bezárni a kocsi ajtaját, majd gyorsan elrejteni a fegyverét. Mikor Choiro a gázra tapos, a detektív lába felemelkedik a földről, és a sörtehajú férfi nekiesik az egyik kartondoboznak. Fogait összeszorítja, és káromkodást sziszeg ki a fogai közt. Kell neki néhány másodperc, mire észreveszi, hogy mi is történt, de szerencsére nem lát csillagokat. John - amennyire csak tőle telik - megpróbál felállni, és megkapaszkodni valamiben, ami megtartja őt, míg a kínai (?) be nem fejezi a jármű örült vezetését. Ha zsaru lenne, most nagyon durván megbírságolná ezt az alakot, de ő toleránsabb volt bármelyik rendőrnél. Meg különben is, nem lenne célszerű a terroristák figyelmét magára vonni. Erről ad tanúbizonyságot Choiro is, mikor elengedi a magánkopót. John csak bólint, kiszáll a járműből, és elköszön a két figurától.
- Azért vigyázzanak magukra - mondja némi félelemmel a hangjában a nyomozó. Elég kemény paradoxonba ütközött: terroristákat akar óvni. Miután a kocsival elhajtottak, körülnéz. Lehűlt a levegő, és akármikor újra eleredhet az eső. Gyorsan leírta a jegyzeteit, és már rohant is a lehető legközelebbi tömegközlekedési eszközhöz, amellyel hazajuthat. Az útja - mely általában innen fél órás lenne - háromnegyed óráig tartott, de legalább biztonságban hazaért. Otthon holmijait lepakolta, ő maga pedig leroskadt a forgószékébe, és szinte azonnal elnyomta az álom.

Így telt hát az első napja a cyberdetektívnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Brooklyn, Chinatown   

Vissza az elejére Go down
 
Brooklyn, Chinatown
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Angyal Temető (Brooklyn)
» Arzenál és a haverok búvóhelye (Brooklyn)
» Brooklyn Közkönyvtár

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Cyberpunk Frpg :: New York City - a Játéktér :: Brooklyn :: Sunset Park-
Ugrás: