HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Kezdő játékosoknak
Minden kedves játékost üdvözlünk a Cyberpunk Frpg fórumán! A kezdő, tapasztalatlan játékosok mindenképp olvassák el a Kezdőknek című részt, ahol minden lényeges dolog le van írva, kezdve a szerepjáték lényegétől át a karakteralkotásig. Jó játékot kívánunk!
Szavazz az oldalra!
FRPG Top Sites - Magyarország

Latest topics
» Általános társalgó
Vas. Okt. 26, 2014 7:27 am by Taira Morinaga

» Cubik lakhelye
Pént. Márc. 15, 2013 7:10 am by Maynard Sutherland

» utcák, terek
Szer. Feb. 20, 2013 10:07 pm by Michael Longley

» 24-es móló
Kedd Feb. 05, 2013 7:02 am by Maynard Sutherland

» Feketepiac
Szomb. Feb. 02, 2013 4:16 am by Maynard Sutherland

» Sekk Gaur
Pént. Jan. 25, 2013 7:26 am by JC DentonShare | 
 

 D.C. netcafé

Go down 
SzerzőÜzenet
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: D.C. netcafé   Pént. Jan. 27, 2012 5:38 am

Egy elsőre átlagosnak tűnő netcafé, viszonylag nagy belső térrel. Több, mint 20 géppel rendelkezik, valamint jó kiszolgálással, és választékos gyors büfével. Sokszor járnak ide a helyi punkok kikapcsolódni, de nem miattuk híres a hely. A zsaruk, azaz a punkok alapján a "disznók" miatt híres a hely, ugyanis a helyi rendőr-főkapitányságról rendszerint ide járnak lazítani, és kiengedni a fáradt gőzt. Ilyenkor lehet őket zsarolni, lefizetni, vagy bármi mást csinálni velük, ugyanis ilyenkor mindig jó kedvük van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: D.C. netcafé   Kedd Okt. 09, 2012 5:53 am

Azonosítatlan hajsza

Megérkezel erre a helyre, ahol talán még soha ezelőtt nem is jártál. Az emberek nagyrészt életunt drogosok, vagy videojáték őrültek, esetleg pár zsaru is erre téved meginni a reggeli kávéját. Most viszont este van, a hely ilyenkor telik meg igazán. Beülsz az egyik sarokba, és mivel még nem látod az emberedet, kissé idegesen várakozol.
Az előzetes megbeszélés szerint egy középmagas, fekete hajú, ázsiai fickó fogja átadni neked az árut. A megkülönböztethetőség kedvéért egy rikító színű, piros pulóverben fog érkezni, valamint te is megadtál pár adatot magadról, hogy ő is találjon meg téged. Most unatkozva vársz, vagy talán ide-oda cikázik a tekinteted, veszélyforrást keresve, de még sehol se látsz semmit.
Az emberek ki-be özönlenek, pár törzsvendég leragad a játékgépeknél, páran pedig bemennek a hátsó szobákba, egy kis extra élvezetért, vagy talán üzletelés céljából, ki tudja. Ismerős arcot sehol se látsz. Az idő lassan telik, de te kitartasz, és talán már éppen mennél el, amikor feltűnik az embered.
A piros pulóver belép a bejárati ajtón, int a pincérnek, majd elkezd keresgélni. Te diszkréten intesz neki, de ő, ahelyett, hogy leülne melléd, még rád se néz, csupán elindul a mögötted levő asztal felé, ahol egy másik fickó integet neki. Miközben elsétál melletted, pusztán véletlenül kiesik a zsebéből egy apró, nagyjából füzet méretű csomag, egyenesen a lábad mellé, de ő nem is törődve veled máris köszön a barátjának, leül, és hosszas beszélgetésbe kezdenek. Nem így volt megbeszélve, de hát sebaj.
Felveszed a csomagot, és az öledbe veszed, ekkor viszont pár zsaru lép be a kávézóba. Gyorsan elrejted a nemrég érkezett csomagot, majd vársz. A zsaruk ide-oda nézelődnek, pár embert meg is kérdeznek bizonyos dolgokról, de nem igazán találnak semmit. Ha hátranézel, láthatod, hogy a kézbesítő - eltűnt.
- Elnézést uram, nem látta errefelé ezt a fickót? - kérdi az egyik rendőr szúrós szemmel, mogorva hanglejtéssel, majd felmutat egy képet arról a fickóról, aki átadta neked a csomagot.

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: D.C. netcafé   Kedd Okt. 09, 2012 8:19 am

Nem igazán szeretek olyan helyen találkozót megbeszélni, ahol még nem jártam, mert nem ismerem a menekülő útvonalakat és, ha gáz van nehéz elmenekülni és ez nem egy életbiztosítás. Most viszont nincs más választásom, mert a fickó, akitől az árut kapom ragaszkodott a helyhez.
Persze azért utána néztem, amennyire csak lehetett, és nem lettem boldogabb a dologtól, hiszen ez a zsaruk törzshelyének számít. Nem tudom mi ütött a szállítóba, hogy ezt a helyet szúrta ki, de talán nem lesz baj. Ő hozza, leadja, én átveszem és eltűnök.
Feszülten dobolva az asztalon várom, hogy felbukkanjon a piros pulóveres alak és remélem, nem fog látványosan keresgélni, ahhoz elég jó infókat adtam, neki, hogy rögtön megtaláljon, de még egyelőre nyomát sem látom, pedig a hely már kezd nyomasztóan tele lenni.
Végre mikor már épp elveszteném a türelmemet, feltűnik az emberem, aki láthatóan elég otthonosan mozog itt. Diszkréten intek neki, mikor felém néz és ő el is indul felém, aztán úgy elsétál mellettem, hogy leesik az állam, de viszont követve a tekintetemmel látom, ahogy mellém érve elveszít egy kis csomagot és leül a mögöttem lévő asztalnál egy másik fickóhoz.
Hát, ha így akarja, rajtam nem múlik! Gyorsan felkapom a cuccot és biztos, ami biztos belekukkantanék, mikor belép pár zsaru, aki láthatóan nem a szabadidejét elütni jött ide. Rögtön kérdezősködni kezdenek, de mindenki csak a fejét rázza. Mielőtt felém jönnének igyekszem elrejteni a csomagot és fél pillantást vetek a futár felé is, de meglepetésemre, az már lelépett, de, hogy merre, arról gőzöm sincs, de nincs is időm ezen agyalni, mert hirtelen egy holoképet dugnak az orrom alá és felnézve az egyik rendőr fürkésző tekintetébe ütközöm.
- Nem. – vetek egy futó pillantást az ismerős arcra. – Nem láttam, de elég sokan vannak itt, inkább a személyzetet kéne kérdezni. – vonom meg a vállam nem törődöm módon, remélve, hogy ennyi volt és békében tovább állnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: D.C. netcafé   Vas. Okt. 14, 2012 7:56 am

A rendőr a pimasznak is érthető megjegyzésedre mogorván, egyenesen ellenségesen néz a szemeidbe, de a konfliktus helyett horkant egyet, majd megfordul, és visszamegy a kollégáihoz. Te ott maradsz a helyeden, ahonnan még egy darabig szemlélheted a rendőrök nyomozását, majd ők is lelépnek. Ismét egyedül maradtál a csomaggal, habár azt még nem érted, mit is kerestek a disznók.
Újra előveszed az apró csomagot. A tapintása alapján valami kemény, törhető anyag van benne, biztos-ami-biztos alapon óvatosan nyitod ki a csomagot. Nincs mitől félned, a legtöbb vendég egy gépre rákötve lebeg a kibertérben, se kép, se hang. A pincérek talán gondot jelenthetnének, de most, új vendégek hiánya miatt ők is visszazárkóznak, vagy egymással beszélgetnek.
Felnyitod a csomagot, amiből két dolog kerül elő. Az egyik egy chip, kisebb, mint a szemgolyód. Ahogy jobban átnézed, nem látsz rajta semmi címkét, semmi használhatót, ami alapján beazonosíthatnád a tartalmát. Nem is foglalkozol vele sokáig, inkább félre teszed, majd áttérsz a másik tárgyra, ami a csomagban volt, és ami máris érdekesebbnek tűnik a chipnél.


A furcsa, éles kő a kezedben van. Mintha valami vibrálna a belsejében, vagy talán csak téged tölt el hasonló érzéssel, nem lehetsz biztos benne. A kő alig nagyobb az öklödnél, mégis, ijesztően könnyű, mintha papírból lenne.
Felnézel, de a kézbesítő eltűnt, sehol se látod. Az előzetes megbeszélés alapján egy értékes, minimális rizikófaktorral rendelkező csempészárut, valamilyen kábítószert kaptál volna. Látatlanban szinte sose veszel dolgokat, de a fickó, akinél leadtad a megrendelésed, régi, megbízható ismerősöd, és szavát adta, hogy nem lesz baja, ismeri az eladót. Most kissé elbizonytalanodsz ezen, de nincs mit tenni, most már nincs visszaút. Már csak arra kell rájönnöd, pontosan mit is tartasz a kezedben, hogy aztán majd az eredeti árhoz képest mekkora áremelkedéssel add tovább az "árut".

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: D.C. netcafé   Vas. Okt. 14, 2012 10:45 pm

Bár látom a zsarun, hogy szívesen képen törölne a válaszért, azért ezen a zsúfolt helyen most még sem kockáztatja meg, így egy morgással végül tovább áll és már mennek pár kört mielőtt elhúznák a belüket.
Igazán kíváncsi vagyok most már erre a csomagra, amit ilyen különös ódon kaptam kézhez, így aztán körülnézve, hogy meggyőződjek róla nem bámul senki, szép lassan és körültekintően kinyitom, aztán csak bámulok rá, mint aki nem hisz a szemének, ami végül is így volt.
Hiszen, a megrendelt kábítószer helyett egy beazonosíthatatlan chip és egy furcsa kinézetű kő lapult benne. A chip tartalmára itt nem deríthettem fény, így az most nem keltette fel az érdeklődésemet, a követ azonban kézbe vettem, hogy megnézzem közelebbről is és meglepve tapasztaltam, hogy a várt súlya helyett, olyan könnyű volt, mintha üreges lett volna, ráadásul, mintha valami alig érzékelhető rezgés áramlott volna belőle.
Igazán szerettem volna megkérdezni a futárt, hogy ez meg mi a frász, hiszen nagyon úgy nézett ki, hogy alaposan át lettem verve, ami megvallom meglepett, hiszen az eladó régi, megbízható partnerem volt, akitől már nem egy szállítmányt beszereztem, így most értetlenül álltam a dolog előtt.
Viszont a megkérdezésről is lecsúsztam, hiszen már a rendőrök feltűnésekor észleltem a futár felszívódását, amit ezek után nem is csodálok. Az azonban nem volt megnyugtató, hogy a fakabátok keresték a fickót, nagyon nem.
~ Mi a nyavaja lehet ez! ~ néztem vissza a kezemben tartott kőre, amit aztán a chippel együtt visszacsomagoltam és végül zsebre tettem.
Rá kell jönnöm, hogyha kezdeni akarok velük valamit. Így első lépés az, hogy a chipet be kell olvastatnom valahol, mondjuk talán a lakásomon, hátha attól okosabb leszek. Ha nem, akkor kell valaki, aki megnézi ezt a „követ” és megmondja, hogy micsoda és, hogy megéri-e azt az árat, amit én fizettem érte. Na, meg azt hiszem az eladóval is lesz egy beszélgetésem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: D.C. netcafé   

Vissza az elejére Go down
 
D.C. netcafé
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Cyberpunk Frpg :: New York City - a Játéktér :: Bronx :: Kelet-Bronx-
Ugrás: