HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Kezdő játékosoknak
Minden kedves játékost üdvözlünk a Cyberpunk Frpg fórumán! A kezdő, tapasztalatlan játékosok mindenképp olvassák el a Kezdőknek című részt, ahol minden lényeges dolog le van írva, kezdve a szerepjáték lényegétől át a karakteralkotásig. Jó játékot kívánunk!
Szavazz az oldalra!
FRPG Top Sites - Magyarország

Latest topics
» Általános társalgó
Vas. Okt. 26, 2014 7:27 am by Taira Morinaga

» Cubik lakhelye
Pént. Márc. 15, 2013 7:10 am by Maynard Sutherland

» utcák, terek
Szer. Feb. 20, 2013 10:07 pm by Michael Longley

» 24-es móló
Kedd Feb. 05, 2013 7:02 am by Maynard Sutherland

» Feketepiac
Szomb. Feb. 02, 2013 4:16 am by Maynard Sutherland

» Sekk Gaur
Pént. Jan. 25, 2013 7:26 am by JC DentonShare | 
 

 Alcatraz [NJK]

Go down 
SzerzőÜzenet
Wolf Göring
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2012. Jan. 31.

TémanyitásTárgy: Alcatraz [NJK]   Csüt. Feb. 02, 2012 8:32 am

Név: Wolf Göring
Egyéb név: Alcatraz (becenév, fedőnév)
Nem: Férfi
Kor: 28
Születési hely, idő: New York, 2000. március 11.
Magasság, súly: 176 cm, 78 kg
Bőrszín: Kaukázusi
Egészségi állapot: Normális
Családi állapot: nőtlen, 2 élő rokona van(Apja, Anyja)
Foglalkozás: USA Army Különleges erők
Rang: Törzsőrmester
Kaszt: Zsaru (Különleges egység)

Előtörténet:
5601. számú akta
Wolf Göring; személyi akta, háttéranyag
Hívójel: Alcatraz

2000. Márciusában született, a hónap 11. napján. New York-ban a Metodista kórházban született meg. Anyja neve Elizabeth Göring, aki nővérként dolgozott a kórházban. Míg az apja, Marcus Göring, az Amerikai hadsereg törzsőrmestere volt és a helyi bázison teljesített szolgálatot. Egyéb testvére nem született és más elő rokonról sincsen információ.
Mivel a családban mind a két felnőttnek biztos munkahelye volt, így őket annyira nem érintette a világválság. Ennek köszönhetően a gyereknek a legtöbb szükséges dolgot meg tudták adni. Emiatt egészséges gyermekkoron esett át és közben kevés negatív hatás érte.
A család eléggé sokat költözött az apa munkája miatt, így az iskoláit mind a helyi bázisok iskoláiban végezte. Majd a középiskola elkezdése előtt az apának sikerült felvételt nyernie a speciális osztagba. Így új állomáshelyre költöztek. De az iskola hátralévő részében már nem kellett költözniük, ami jót tett az akkor már 14 éves gyereknek a beilleszkedésében. Az iskola életében tevékenyen részt vett ezt követően. A helyi gimnázium, európai stílusú futballcsapat kapusa, majd kapitánya lett. A tanulmányi eredményei kimagaslóak, de főleg a különböző nyelvek iránt mutat fogékonyságot és érdeklődést. Az iskolában megtanul, németül és franciául. Emellett még az iskolán kívül megtanul oroszul és magyarul is. Habár ezeket még eléggé kezdő szinten ismeri. Amint leérettségizett a szülei megdöbbenésére, jelentkezik a hadsereg sorozó irodájában.
Ezt követően az alapkiképzésen vesz részt, ahol tehetséget mutat a harcművészetekben, illetve a lövészetben. Hamarosan megkapja a mesterlövész besorolást a kapott fegyverekre. Majd miután letudta az alapkiképzést hivatalosan is a katona állomány tagja lett, mint őrvezető. Ezek után őt és az egységét elküldik békefenntartói feladatokra. Első sorban Európa különböző országaiba, de egyes Afrikai országokba is kivezénylik őket. Európában különösebb feladatok nem várnak rá, de Afrikában sok tűzharcba keverednek. Itt hősiesen helytáll az egységével, gyakran többszörös túlerővel. Kétszer meg is sérül a tűzharcok során. A feletesse kitüntetésre terjeszti elő, amit meg is kap egy előléptetéssel együtt. Ezek után már mint szakaszvezető teljesít szolgálatot. Ekkor a neve már az őrmesteri előléptetési listára is felkerül, amit hamarosan, fél év múlva meg is kap. Ezek mellett még két újabb kitüntetést kap a harctéren mutatott bátorságáért és elkötelezettségért. Ekkor már néhány túszmentő akcióban is részt vesz. Feltehetően ekkor találkozik először a speciális erőkkel harci helyzetben. Majd mivel kitöltötte az aktív szolgálatát, így újból jelentkezik, ami mellé eltávot is kap.
Ekkor jelentkezik a speciális erőkhöz is. Mivel a jellemzésében jókat írtak róla, így megkapja az esélyt, hogy felvételt nyerjen.
A felvételnél több, mint 100 jelentkező van, de az embert próbáló és nem ritkán durva rostán csupán öten mennek át. Ezt követően újabb kiképzésnek vetik alá. Ezek között ejtőernyős kiképzést és lövészeti kiképzést is kap. Kiképzik városi és épület harcra is, majd megtanultatják vele jelbeszédet is. A kiképzést szinte kitűnően végezte el, ami el is várható egy hozzá hasonló katonától. Ezt követően mivel sok európai nyelvet beszél, így a különleges erők európai részlegéhez kerül, ahol is még megtanul síelni is és hegyet mászni. Itt leginkább erdős és városi hadviselésre képezik ki. Megtanulja még a gerilla harc alapjait is. Ekkor kapja meg első beültetéseit is, hogy az ellenféllel is jobban feltudja venni a harcot.
Ezt követően néhány titkos akcióban is részt vett.


----- Szigorúan titkos besorolás szükséges a megtekintéséhez! -----
----Illetéktelen belépés esetén riasztás megy a biztonságiakhoz!----
----Belépés engedélyezve----

1. titkos akció
Helyszín: Dél-Afrikai, Fokváros
Cél: Felderítés, információ szerzés, kimentés
Rövid leírás:
Ámbár a diplomáciai kapcsolatok hivatalosan megszakadtak Dél-Afrikával, de nem hivatalos csatornákon még mindig érkeznek adatok. Az egyik informátor, „Tiszafa”, a jelentése szerint lebukott és azonnali kimentést kér. Mivel sok információval rendelkezett, így a kormány jóváhagyta az akciót. A Gamma egységet küldik be, míg tartalék a Delta. A Gamma az érkezést könnyedén és észrevétlenül végre is hajtja éjszaka. Még ezen napon megérkeznek a találkozási pontra. Eközben csekély ellenállásba botlanak. Őket ártalmatlanítják. Rövidesen a kapcsolat is feltűnik. Visszafelé kissé megszaporodott az ellenség száma, így őket már inkább elkerülik az informátor védelmében. Majd hajnalban kimerészkednek a nyílt tengerre, ahol a U.S. Nautilus tengeralattjáró felveszi őket.

2. titkos akció
Helyszín: Közép-Amerika, Mexikóváros
Cél: Emberrablás
Rövid leírás:
A helyi drogkirály elrablása és a határon való átjuttatása a célja ennek az akciónak. A városba való bejutás ezúttal sem okozott nehézséget az egység számára. Az ellenállás csekély, de a célszemélyhez közelítve egyre nő. A ház megközelítése közben felfedezik őket, majd heves tűzharcba keverednek. A tűzharcból ők hátrálnak ki és az éjszaka többi részét egy elhagyatott házban töltik. Az akciót folytatják a következő éjszaka. Ekkor a csatorna felől közelítik meg a célszemélyt, ami ezúttal sikerül. Az épület alagsorába jutnak. Az épület őreit likvidálják, majd még az erősítés megérkezése előtt elrabolják a célszemélyt. A menekülést a helyszínen talált páncélozott terepjárókkal hajtják végre. A határig erősen üldözik őket. Ketten megsebesültek az akció közben.
Megjegyzés: Az akcióban a nyelvérzékenysége miatt vett részt. A pozíciója mesterlövész volt és távolról fedezte a társait.

Ezt követően törzsőrmesterré léptetik elő. Az állomáshelyén várakozik a következő küldetésig.

Jellem:
Azt a hitvallást vallja az egységével együtt, hogy a cél szentesíti az eszközt. Bármilyen eszközt bevet arra, hogy legyőzze az ellenségét. Nem veti meg az illegális beültetéseket sem, ha ezzel előnyre tehet szert és élve kerülhet ki egy összecsapásból. A kapott utasításokat legjobb tudása szerint hajtja végre.
Eléggé rendszerető és szigorú ember. Kicsit talán durva is, de ez a munkakörével jár együtt. A többi emberrel kissé lenézően viselkedik, de elismeri a hasznosságukat és ha nem akadályozzák a munkájában, akkor igyekszik normális bánni velük. De azt szereti, ha mitugrász civilek mondják meg neki, hogy mit és hogyan csináljon meg. Szüleit tiszteli és szereti is.

Szakképzettség(ek):
Nyelv ismeret (Német, Francia (jó))(Orosz, Magyar (kezdő))
Fegyverismeret/kezelés
Jó fizikai erőnlét
Harcművészeti stílusok (Krav maga)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Alcatraz [NJK]   Csüt. Feb. 02, 2012 8:53 am

Nagyon örülök, hogy rátaláltál az oldalra, az előtörténet pedig nagyszerű lett, tehát most már hivatalosan is elfogadlak. A jutalmad 3 Nano-Tároló, 1450 kredit, valamint egy rohampuska. Előzetes kérés miatt a kaszttal járó sokkolót lecserélem egy harci késre. A témát lezárom, mehetsz adatlapot csinálni!

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
 
Alcatraz [NJK]
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Cyberpunk Frpg :: Karakterek :: Előtörténetek-
Ugrás: