HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Kezdő játékosoknak
Minden kedves játékost üdvözlünk a Cyberpunk Frpg fórumán! A kezdő, tapasztalatlan játékosok mindenképp olvassák el a Kezdőknek című részt, ahol minden lényeges dolog le van írva, kezdve a szerepjáték lényegétől át a karakteralkotásig. Jó játékot kívánunk!
Szavazz az oldalra!
FRPG Top Sites - Magyarország

Latest topics
» Általános társalgó
Vas. Okt. 26, 2014 7:27 am by Taira Morinaga

» Cubik lakhelye
Pént. Márc. 15, 2013 7:10 am by Maynard Sutherland

» utcák, terek
Szer. Feb. 20, 2013 10:07 pm by Michael Longley

» 24-es móló
Kedd Feb. 05, 2013 7:02 am by Maynard Sutherland

» Feketepiac
Szomb. Feb. 02, 2013 4:16 am by Maynard Sutherland

» Sekk Gaur
Pént. Jan. 25, 2013 7:26 am by JC DentonShare | 
 

 utcák, terek

Go down 
SzerzőÜzenet
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: utcák, terek   Szer. Feb. 06, 2013 6:24 am

Mivel én egyedül dolgozom és csak nagy ritkán akad alkalmi társam, így jól elvoltam a csónakban a vezetésre koncentrálva, és nem nagyon figyeltem, hogy Maynard mivel köti le magát, egészen addig, míg meg nem szólalt.
- Mi? – nézek felé kissé csodálkozva. – Azért annyira nem halk, pedig most jól jöhet, ha nem szúrnak ki minket. – értem félre a szavait, hiszen nem tudom miről beszél.
Miután megérkezünk és parton nagy mázlinkra nem vár senki, bár jobban örültem volna, ha Cubik esetleg küld valakit a cuccért és nem nekünk kell az árudájába felmászni érte, hiszen a cuccot elcipelni nem tudjuk, ahhoz valami jármű kell.
- Nem szívesen bóklászok fenn egyedül, így azt hiszem jobb, ha mindketten megyünk, addig talán kitart az aksi az álcázóban. – veszek elő egy távirányító szerűséget és annak gombját megnyomva a csónak körvonalai és végül a test is szépen beleolvad a környezetbe. Persze, ha nem lenne sötét, hamar ki lehetne szúrni, de most megteszi.
- Ha csak valaki nem botlik bele, valószínűleg nem veszik észre. – nézek Mayland-ra. – Cubik lakása a kórház mellett van, oda kéne eljutnunk. Kommunikátort nem célszerű használni, mert minden bejövő és kimenő adást lehallgatnak. Így muszáj személyesen tiszteletünket tenni. Nem tudom miért nincs itt valami járművel, talán nem tudták értesíteni, hogy ma jövünk, de azért nem árt ha óvatosak vagyunk, mert az is lehet, hogy valami kiszivárgott. – magyarázom a férfinek.
A pisztolyomat a rövid kabátom alá rejtem, de most elől, mert talán jobban kéznél lesz, ha szükség lesz rá, majd elindulok a sziget belseje felé, igyekezve egyik takarásból a másikba menni, amíg csak lehet. Bár elég kihaltnak tűnik a környék, azért valószínűleg vannak őrszemek, de még egyet sem láttam.
A retina implantomon keresztül újból megnézem a térképet és betájolom magam, de így is jó fél órás út áll előttünk.
- Jó lesz kilépni, mert még vissza is kell érnünk időben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maynard Sutherland
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 26
Join date : 2013. Jan. 12.

TémanyitásTárgy: Re: utcák, terek   Szomb. Feb. 09, 2013 12:11 am

Michael elmagyaráz pár dolgot, amikre csupán bólintok, és ahogy elnézem a csónak álcázó rendszerét, elismerően füttyentek. A pisztolyt kézbe veszem, és két kézzel rámarkolva, ahogy rendőri pályafutásom alatt megtanultam, ide-oda vizslatva elindulok Michael nyomában befelé, a kórház felé. Staten Island-et nyugodtan nyilváníthatjuk háborús övezetnek, ebből kifolyólag nincs azzal semmi baj, hogy félve az ismeretlentől, nyíltan előveszem a pisztolyt. Állítólag egy nagyjából fél órás útra számíthatok, és tekintve, hogy még vissza is kell érnünk, és nagy eséllyel majd valami baki is be fog csúszni a számításokba, igyekszek sietni.
- Óvatosan haladjunk. - mormolom csak úgy magamnak, de nagy eséllyel a társam is meghallotta. - Haladjunk a jelzések mentén, azok biztos ösvényt biztosítanak az aknamezők közepén. - mutatok le a földre, ahol egy apró, alig észrevehető adatkocka hever, ami halvány, gyenge, szürkés fénnyel pislákol. Mázli, hogy éjszaka van, nappal aligha fedeztem volna föl. Az ilyen jelzések elszórva mindenhol megtalálhatóak Staten Islanden, ezt anno egy maffiózótól tanultam, aki egy darabig üzletelt a Kiberfaraksokkal. Nappal szinte lehetetlen őket észrevenni, elvégre Staten Island tele van lerombolt épületekkel, és töménytelen törmelékkel, és a terroristák általában a sok rom, és törmelék közé helyezik el ezeket a ketyeréket.
Ha erre nincs lehetőség, falakra, vagy a betonra felfestett, apró jelekkel üzennek egymásnak, ha jól tudom, egy egész kódrendszert találtak ki erre: én nem ismerem nagyon, egyedül azt tudom, hogy a "Veszély!" jelzés hogyan néz ki: Nagyon remélem, hogy sehol se fogunk ehhez hasonló jelekkel találkozni. Amúgy jó kérdés, hogy vajon ki tudhat erről az egész kódrendszerről: a farkasok hatalmas titokként kezelnek egy csomó dolgot, nem lepődnék meg, ha nincs is olyan külsős, aki értene ezen a "nyelven". Az biztos, hogy a rendőrségnél senki se tudta dekódolni a cuccot. Meglepődnék, ha Mike ismerné, habár könnyen lehet, hogy hozzám hasonlóan ismer pár jelzést.
- Mit gondolsz, mit fogunk találni CUbiknál? Úgy értem, a kínai faszi szavaiból ítélve kétlem, hogy egy sétagalopp lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: utcák, terek   Szomb. Feb. 09, 2013 10:33 pm

Egész úton azon agyaltam idefelé jövet, hogy miért is egyeztem bele, hogy magammal hozom Maynard-ot, de most, hogy felhívta a figyelmemet a jelzésekre, melyek talán biztosítják azt, hogy nem sétálunk rá valami csapdára, vagy aknára, már nem is bántam annyira. Talán tényleg hasznos lehet, hiszen ez a sziget tartogathat még csúnya meglepetéseket. Igaz, hogy mennyire számíthatok a segítségére, ha bajba kerülök, az azért kétséges. Lehet, hogy akkor inkább a saját bőrét menti. Vagy….várjunk csak! Nem! Hiszen ott van a nyakában a chip, és ha velem valami történik…….Így már talán más lesz a helyzet.
- Hallottam már róla, hogy van a Kibereknek egy kódrendszerük, de látni még nem láttam, érteni meg végképp nem értem, de jó, ha te konyítasz hozzá. – biccentettem elégedetten felé.
Az, hogy mi várható, ha megtaláljuk a férfit, aki miatt itt vagyunk, ez egy jó kérdés Maynard-tól, de őszintén fogalmam sincs, hiszen azt hittem majd vár minket, és hogy nem volt ott, ez nem jelent jót, de nem mehetünk el anélkül, hogy megbizonyosodnánk róla, különben Huang nem lesz boldog, és ha ő nem boldog…………Jobb nem végig gondolni.
- Nem tudom. –ráztam meg a fejem a férfi felé, miközben egyre közelebb értünk Cubik lakásához. – Remélem csak arról van szó, hogy rossz időpontot adtak meg neki, mert ha más van a dolog mögött, akkor lehet, hogy valami csapdába sétálunk, bár gőzöm sincs, hogy Huang mit küldött a ládákba, de gondolom olyasmit, ami a Farkasoknak is jól jönne. Szóval nem árt, ha tényleg nyitva tartjuk a szemünket. – értek egyet.
A kórházhoz érve, már van némi mozgás és őrök állnak a bejáratnál. Néhány mozgó járőr is felbukkan, így nehéz lesz a lakáshoz jutni.
- Hátulról kéne megkerülni az épületet, talán ott több a romos épület és jobban el tudunk rejtőzni. – suttogom Maynard-nak.
Megkerülve a kórház épületét, tényleg kihaltabb, de azért őrök itt is vannak, még hozzá elég jól felszerelve, viszont a túloldalon végig takarásban tudunk eljutni Cubik lakásához, ami elég csendesnek tűnik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maynard Sutherland
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 26
Join date : 2013. Jan. 12.

TémanyitásTárgy: Re: utcák, terek   Kedd Feb. 12, 2013 7:03 am

Elérjük a kórházat, amit úgy néz ki, őrök vesznek körbe. Michael okfejtése, miszerint a Kiberek szívesen megkaparintanák a ládákat, logikusnak tűnik. Sajna erre már én is gondoltam, és már akkor se tűnt valami szép ötletnek: ha ezek a megszállott terroristák komolyan igényt fognak tartani a rakományra, bizony meg fogjuk szívni.
A kórháznál Mike irányít, én pedig óvatosan, két kézzel rámarkolva a pisztolyomra, követem. Megkerüljük az épületet, hátulra érünk, ahol van bőven rom, és törmelék, ezért leguggolva, lassan közelítjük meg a célpontot. Őrök itt is vannak, de szerencsére kevesebben vannak. Ahogy elnézem, alaposan fel vannak fegyverezve, bizonyára a Michaelhöz hasonló csempészek látják el őket munícióval, meg mindenféle fejlesztéssel, extrákkal, stb. Ahogy Michael után lopakodok, megakad a szemem egy vészjósló jelzésen: "Veszély!". A társam után nyúlok, meghúzom a kabátját, majd halkan odasúgok neki:
- Oda nézz! A Kiberfarkasok jele, azt jelenti, veszély. Lehet, alaposabban fel kéne deríteni a helyet. Különben is, mit is tudunk erről a Cubikról?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: utcák, terek   Szer. Feb. 13, 2013 2:14 am

Már éppen megindulnék, hogy óvatosan megközelítsem a házat, mikor megérzem a rántást és kérdőn visszanézek Maynard-ra, aki mutat valami jelzést és elmondja, hogy szerinte ez veszélyt jelent.
- Annyit tudok Cubikról, mint te, vagyis nem sokkal többet. Valahogy kibulizta magának, hogy beengedjék ide és áruljon, gondolom talán azért, mert olyan dolgokat is be tud szerezni, ami fontos a Kibereknek. De te is tudod, hogy itt, hogy mennek a dolgok. Egyik nap még megtűrnek, a másikban meg kiutasítanak és örülhetsz, ha az életed megmarad. Az, hogy Cubik eddig, hogyan úszta meg nem tudom, de gondolom azért nagy szerepe van abban, hogy ha mögötte áll a kínai maffia. Azzal még a Kiberfarkasok sem szívesen húznak ujjat, csak ha nagyon nyomós okuk van rá. – magyarázom az általam tudott, de jórészt csak feltételezett dolgokat.
- Most viszont nekem sem teszik ez a túl nagy csend és, ha még ilyen jelzések is előkerülnek, akkor főleg nem árt, ha vigyázunk. – állok meg egy pillanatra, hogy ismét körbe nézzek, de nem állhatunk itt örökké.
- Egyikünknek muszáj megkockáztania, hogy bekopogjon, a másik meg egy rejtekhelyről biztosítja. Nem várom el, hogy te vidd vásárra a bőröd, az én megbízásomért, így nem kérdéses ki megy és ki fedez. – vonom meg a vállam, aztán végig az árnyékban maradva az ajtóhoz óvakodom, majd egy kis hallgatózás után, amikor is nem hallok semmi különöset, végül hármat koppintok az ajtóra kis szünetekkel. Ebből tudhatja Cubik, hogy küldönc jött.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maynard Sutherland
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 26
Join date : 2013. Jan. 12.

TémanyitásTárgy: Re: utcák, terek   Hétf. Feb. 18, 2013 8:26 am

Mike megindul az ajtó felé, rám pedig a fedező tűz szerepe hárul. Mivel mesterlövész puskámat nem ilyesmi feladatra találták ki, marad a pisztolyom, mint céleszköz. Társam egy előre megbeszélt jelzés alapján fog Cubikkal találkozni. Kissé rossz előreérzésem van a dologgal kapcsolatban, de egyelőre tartóztatom magam, és elkezdek gondolkozni a jelzésen.
Veszély. Hmm...ha minden igaz, a kódrendszert csupán a Kiberek ismerik, tehát a Veszély jelzés egy terroristától származik a többi terrorista számára. De vajon mire akarja felhívni a figyelmet? Ide-oda nézelődök, valami nyomot, vagy ilyesmit keresve. Egy-két őrt látni csupán a környéken, kétlem, hogy ők jelentenék a rettegett Kiberfarkasok számára a veszélyt. Habár...bármi elképzelhető.
Továbbra is ott lapítok, közel a bejárathoz, vigyázva, nehogy az őrök észrevegyenek. Az is megfordul a fejemben, mi a francért bujkálunk az őrök elől: elvégre ha ők tényleg Cubik emberei, semmi félnivalónk sincs, ha viszont Kiberek, akkor meg eléggé megkérdőjelezhető, mit is keresnek errefelé. Védik az üzletet?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: utcák, terek   Szer. Feb. 20, 2013 10:07 pm

Mivel azért én sem bízok semmit a véletlenre, azért az ajtó melletti falnak támaszkodom, míg várom, hogy válasz érkezzen a kopogásra, hiszen akár egy géppisztolysorozat is lehet az, aminek nem szeretnék az útjába állni.
Maynard ügyesen beleolvad az éjszakába, így őt biztosan nem szúrják ki, de én még így is eléggé jó céltáblát nyújtok, ezért kellően ideges is vagyok, mikor végre motoszkálást hallok az ajtó túloldaláról. Hirtelen kivágódik az ajtó és én egy szép nagy stukkerral nézek farkasszemet, aminek a túloldalán egy középkorú, nagy darab, hosszú, barnahajú és szakállas arc néz rá, eléggé zord tekintettel.
- Van két perced, hogy elmond ki vagy és mit keresel itt! – hangzik a köszönés, mire én eltartom magamtól a kezem, hogy lássa, nem akarok semmi rosszat.
- Huang küldött az áruval. – közlöm vele tömören.
A férfi kissé kilép, majd körül néz, aztán még mindig a fegyverrel int, hogy menjek beljebb.
Kicsit habozok, hogy Maynard-dal mi legyen, de végül megszólalok.
- Nem vagyok egyedül. – és intek a kísérőmnek, hogy jöjjön oda ős is, majd együtt sétálunk be Cubik lakásába.
- Látom nem bízol semmit a véletlenre. – biccentek a férfinek elismerően.
- Ezt most miért mondod? –kérdezi gyanakodva.
- Hát az őrök miatt odakinn. – intek az ajtó felé.
- Őrök? Nekem nincsenek őreim! – emeli meg a szemöldökét meglepődve.
~ Hogy az a……! ~ jön az első gondolat és nézek Maynardra döbbenten, hiszen lehet, hogy tényleg csapdába sétáltunk?

//Én nem ragaszkodok a meséléshez, te is nyugodtan tovább fűzheted az eseményeket Smile //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: utcák, terek   

Vissza az elejére Go down
 
utcák, terek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Cyberpunk Frpg :: New York City - a Játéktér :: Staten Island :: Kiberfarkasok felségterülete-
Ugrás: