HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Kezdő játékosoknak
Minden kedves játékost üdvözlünk a Cyberpunk Frpg fórumán! A kezdő, tapasztalatlan játékosok mindenképp olvassák el a Kezdőknek című részt, ahol minden lényeges dolog le van írva, kezdve a szerepjáték lényegétől át a karakteralkotásig. Jó játékot kívánunk!
Szavazz az oldalra!
FRPG Top Sites - Magyarország

Latest topics
» Általános társalgó
Vas. Okt. 26, 2014 7:27 am by Taira Morinaga

» Cubik lakhelye
Pént. Márc. 15, 2013 7:10 am by Maynard Sutherland

» utcák, terek
Szer. Feb. 20, 2013 10:07 pm by Michael Longley

» 24-es móló
Kedd Feb. 05, 2013 7:02 am by Maynard Sutherland

» Feketepiac
Szomb. Feb. 02, 2013 4:16 am by Maynard Sutherland

» Sekk Gaur
Pént. Jan. 25, 2013 7:26 am by JC DentonShare | 
 

 Feketepiac

Go down 
SzerzőÜzenet
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Feketepiac   Hétf. Jan. 23, 2012 9:07 am

Csupán egy a sok közül, mondhatná a hozzá nem értő személy, viszont New York punkjai pontosan tudják, miben jobb ez a feketepiac, mint a többi. Mert ez olcsó. Ennél kevesebb kreditért sehol az életben nem találsz ilyen fegyvereket, az már más kérdés, hogy kell a szakértő szem, ha a sok utángyártott kacat közül ki akarod választani a neked megfelelő minőségűt. A kínaiak természetes képességeiknek hála minden kreditedet megkaparintják, úgy, hogy még te köszönöd meg nekik. Szeretnél itt alkudozni? Az jó, mert a kínai feketepiac pontosan így működik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Feketepiac   Vas. Jan. 13, 2013 12:19 am

//Maynard-nak//


Üzenetet kaptam, hogy Huang, a piacot uraló egyik család feje beszélni akar velem üzleti ügyben. Már párszor hoztam, vittem neki árut, így tudtam, hogy megbízhatok benne, így nem volt szükség különösebb előkészületre a találkozáshoz.
Persze fegyver volt nálam, hiszen mostanában ki sem mozdultam nélküle, hiszen volt már pár kellemetlen tapasztalatom, de ez ezen a helyen amúgy sem volt szokatlan. Itt mindenkinél volt valamilyen fegyver, arról már nem is beszélve, hogy ezzel kereskedtek főleg.
Azért, ha már itt voltam, és előbb is érkeztem, hogy azért legyen időm terepszemlét tartani, akkor már körbe néztem, mi mostanában a felhozatal, mi az amire vevők az emberek. A retina implantom segítségével, pár felvételt is csináltam, hátha jó lesz valamire még később.
Mivel nem láttam semmi gyanúsat kissé megnyugodtam és már előre azon agyaltam, most vajon mivel bíz meg az én kedves kínai maffiózóm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maynard Sutherland
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 26
Join date : 2013. Jan. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Feketepiac   Vas. Jan. 13, 2013 1:57 am

Fütyörészve járkálok az ismerős bódék, és üvöltöző, kínai árusok között. Valahol van egy hot dog stand is, de hála annak a pár hónapnak, ami óta nem tettem be ide a lábamat, már nehéz megtalálnom. Elég könnyen el lehet veszni ebben a rengetegben: ember legyen a talpán, aki be tudja azonosítani az egymáshoz kínosan hasonlító fegyverstandokat, meg a sok fekete kabátos, vastag kalapos csókát, akik drogoktól kezdve hamis iratokig mindent árulnak.
Úti célom egy bizonyos Huang nevű helyi kisgazda, aki főleg katonai cuccokban utazik. A környéken kissé körbekérdezősködtem, és a legtöbben azt állítják, hogy ő itt az atyaúristen, élet és halál ura, stb, stb. Gondolom pont az ő felségterületén jártam. Mondjuk csórikám remélem felkészült, mert egy bizonyos Takesho nevű japán üzletember - gondolom valamelyik ellenséges család feje - örömmel látná a fejét egy karóra tűzve a 23. emeleti, Manhattani lakásának ebédlő részében. Metaforikusan. Vagy szó szerint? Á, kétlem, nekem csak annyit mondtak, hogy tegyem el láb alól, egyéb utasítást nem kaptam.
Ahogy ide oda járkálok, próbálom beazonosítani a helyes utat, ami Huanghoz vezetne, de sehol se találom. Persze ha bárkitől is megkérdeztem eddig, kissé ijedt tekintettel megrázta a fejét, és egy "Nem beszélni angol" felkiáltással gyorsan elkotródott az utamból. Nagyszerű.
Jobb ötlet hiányában, meglátok egy szőke faszit, aki hozzám hasonlóan eltér a kínaiaktól, biztos egy vevő. Ki tudja, ha mázlim van, akár meg el is vezethetne Huanghoz. Kezemet jólesően rásimítom a Desert Eagle-re, ami ott lapul az övemre csatolva, jó mélyen a kabátom alatt. A mesterlövész puskám darabokban, ugyan de ott függeszkedik a hátamon, szintén a kabát jótékony takarásában. Hülye leszek pár méterről lelőni egy maffia fejét. Tehát odasétálok az idegenhez, és mintegy véletlenül nekiütközök.
- Hoppá, elnézést...tudja, kissé szórakozott vagyok, először járok errefelé. És maga?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Feketepiac   Vas. Jan. 13, 2013 4:16 am

Mindig elképeszt ez a nyüzsgés és összevisszaság, ami a piacot jellemzi, de tudom, hogy mélyen valahol viszont meg van a szervezettsége és az összehangolása, bár ez a felszínen egyáltalán nem látszik. Azt is tudom, hogy, ha valami gyanúsat tapasztalnának, olyan profin tudnának eltüntetni, hogy soha az életben nem derülne ki, hogy egyáltalán itt jártam, pedig aztán eléggé kitűnök a sok fekete hajú, alacsony, ferdeszemű ember közül.
Ahogy az a férfi is, aki nagy lendülettel, majdnem lesodor a lábamról, ahogy nekem jön.
- Azt látom, hogy szórakozott, ember! – támasztom meg a mellkasát a tenyeremmel és tolom kissé hátrébb, ahogy visszanyerem az egyensúlyomat. – De nem árt figyelni a lába elé sem, főleg ha először jár erre. – nézek végig rajta, bár nem látok semmi gyanúsat, de a mai világban soha nem lehet elég óvatos az ember, az a hosszú kabát sok mindent ápolhat és eltakarhat. – Én sem járok ide sűrűn, de azért valamennyire kiismerem magam. Mit keres? Általában nem üzletelnek csak fajtájukbélivel. – ingatom meg a fejem.
Közben az órámra nézek, mert lassan itt a találkozó ideje, így az ominózus sikátor felé villantom a szemem, ahol a sarkon már feltűntek Huang testőrei is.
- De, ha vásárolni akar, akkor azért kiszolgálják, elég nagy a választék, csak nézzen körül. – mutatok a standokra és a minket figyelő fekete szemekre.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maynard Sutherland
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 26
Join date : 2013. Jan. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Feketepiac   Vas. Jan. 13, 2013 6:04 am

- Ó, én nem vásárolni jöttem. Izé, munkanélküli vagyok, és hát... - mondom mindezt úgy, mintha valami szégyenlős amatőr lennék - Egy kapcsolatom révén találtam egy munkameghallgatást itt, a feketepiacon. Csak hát fogalmam sincs, merre kéne mennem. - ez legalább igaz.
- Nem tudom, ismeri-e, de...nos, egy bizonyos Huang úrnál kéne jelentkeznem. Véletlenül nem tudja, hol találhatom meg? - kérdem jóhiszeműen. Nagyjából tizenegy ember után, akik nem voltak képesek értelmes választ adni erre a kérdésre, remélem ez a férfi már tudja, merre is kéne mennem. Nem mintha sietnék, de azért az ilyen dolgokkal nem jó sokáig várni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Feketepiac   Hétf. Jan. 14, 2013 7:16 am

Ez a fickó pont nem a legjobb pillanatban talált meg, mert lassan tényleg mennem kellett, ha egy fél órával előbb találkozunk, talán még segítettem volna eligazodni ebben a ferdeszeműekkel zsúfolt dzsungelben. Legalábbis ez járt az eszemben, amíg meg nem hallottam, hogy mi járatban van erre.
- Munkanélküli? – néztem végig rajta, mert valahogy nem tűnt olyan lepukkant, éhező fazonnak, aki odáig jut, hogy fehér létére a kínai maffiánál vállaljon állás.
Már éppen szabadkoznék, hogy nekem mennem kell és sok sikert kívánnék neki, mikor megemlíti Huang nevét, amire megreked bennem az udvarias mentegetőzés, és ismét kutatóan nézek végig rajta.
- Hát mákod van testvér, mert véletlenül tudom, hol találod Huang urat. – bólintok aztán kis szünetet tartva, miközben végig gondolom, hogy van-e ebben nekem valami kockázat, de hát Huang üzletember és, ha ez a fickó nekem hazudik, a testőrein úgy is felakad, így végül gondolatban vállat vontam és intettem a férfinak.
- Én is hozzá jöttem, gyere velem, de előre szólok, hogy eléggé visszahúzódó üzletember, így nehéz bejutni hozz, de ha vár téged, akkor nem lesz gond.
Azzal a kis utca felé indulok, ahol a testőröket látom nézelődni és mikor oda érek, az egyik kigyúrt izompacsirtának, akinek egy sebhely húzódik végig az arcán keresztben, épp csak elkerülve a szemét, oda bólintok. Vele már többször találkoztam, tudja ki vagyok.
- Huang vár engem.
Aztán a velem érkező férfire nézek, hogy most aztán előadhatja, hogy miért is jött a nagyfőnökhöz.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maynard Sutherland
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 26
Join date : 2013. Jan. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Feketepiac   Hétf. Jan. 14, 2013 10:20 am

- Komolyan? Isteni!
Apró csevej után követem a férfit, akiről kiderült, hogy osztozik velem az úti céljában, aminek most így hirtelen nem is tudom, örülnöm kéne, vagy inkább ez csak megnehezíti a dolgomat. Na majd még elválik. Ahogy közeledünk egy-két izompacsirtához, elkezdek kotorászni a kabátzsebemben, persze csak lassan, diszkréten, nehogy azt higgyék, épp a pisztolyom készítem be. Ha minden igaz, Takesho felfegyverzett ilyen esetekre, valahol az egyik zsebemben lapul egy meghívó, vagy mi a franc, amit elvileg pont ezeknek a fasziknak kéne megmutatnom. Csak hol is van...?
A fickó eléri az őröket, bólint nekik, mire őt rögtön beengedik. Na most jön a lényeg. A lehető legnyugodtabb, legfölényesebb arcomat magamra erőltetve felmutatom az apró, elektronikus beléptetőkártyának kinéző valamit. Nagy levegőt veszek, majd oda se nézve megyek az útbaigazítóm után, felkészülve arra, hogy bármelyik pillanatban visszaránthatnak, és visszadobhatnak az utcára. Legnagyobb meglepetésemre ez nem történik meg, habár nem merek hátranézni, pontosan milyen reakciót is váltottam ki az őrségből, tehát gyorsan zsebre vágom a kártyát, és megyek szorosan a másik fickó mögött.
- Mondja, csak, messze van még Huang? Azt mondták, mielőtt vele találkozok, beszélnem kéne valami alacsonyabb rangú emberkénél beiratkozásra, vagy mire. - mondom neki. Célom ezzel az, hogy egyrészt feltérképezhessem a helyet, másrészt nem is akarok találkozni a nagy főnökkel, sokkal inkább akarok magamnak keresni egy alkalmas helyet, ahol felállíthatom a mesterlövész puskámat, majd onnan golyót röpíthetek egyenesen Huang fejébe. Lehetőleg ez a hely olyan lesz, ahonnan a menekülés is biztosított.
- Amúgy a nevem Maynard. - vakkantom oda neki, csak úgy, hogy megtörjem a csendet, nehogy azt higgye, valami rosszban töröm a fejem. Habár nagy eséllyel már sejti. Na mindegy, majd elválik még, mi lesz. Az, hogy megtudja a nevem, annyira nem izgat, vagyok már annyi ideje a szakmában, hogy ne ő legyen az első, főleg, hogy őt még nem is károsítom, esetleg anyagilag közvetetten, ha esetleg Huang a munkaadója. Habár elnézve őt, inkább mondanám magamhoz hasonló szabadúszónak, tehát nagy eséllyel gyorsan talál majd magának egy másik munkaadót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Feketepiac   Kedd Jan. 15, 2013 6:14 am

Meglepődöm azért, mikor a férfi elővarázsol a zsebéből egy kártyát, amire az őrök csak egy pillantást vetnek és már engedik is át, így kicsit megnyugszom, hogy ezek szerint legalább abban igazat mondott, hogy valaki beajánlotta Huang-nak. Bár semmi közöm nem volt a fickóhoz, azért nem szerettem volna, hogy ha valami gáz lenne vele, azt mondják, hogy én hoztam a bajt magammal.
Mikor aztán ismét csatlakozik hozzám és kérdezni kezd, már nem tartom szükségesnek, hogy ne adjak neki információt, ráadásul, azzal, hogy megtudja merre is tartózkodik a főnök, még nem megy semmire.
- Nincs messze, abban a sarok épületben van, mindjárt oda érünk. – mutatok a helyre, hogy ő is lássa, na meg nagyon eltéveszteni sem lehet, hiszen ott is van pár kétajtós szekrény a bejárat előtt. – Hát, ha bementünk, úgy is először az intézőjébe fogunk botlani, így annak nyugodtan leadhatja a jelentkezését gondolom. – vonom meg a vállam. – Feltételezem úgy sem Huang intézi a munkaügyeket személyesen, mert arra megvannak az emberei. – teszem hozzá, habár fogalmam sincs, hogyan intézi egyáltalán az ügyeit a kínai, nekem elég annyit tudnom, amit velem üzletel.
- Az enyém meg Michael, de legtöbben erre Kámforként ismernek. – biccentek felé a bemutatkozásra, és ismét vetek rá egy pillantást, mert elég régimódinak tűnik ezzel a magázódással, de hát ha neki így jó, engem nem nagyon érdekel, én maradok a tegeződésnél. – És egyébként, milyen jellegű munkában utazol? – kérdezem lezserül, bár lehet, hogy erre nem fog válaszolni, vagy kamuzik egyet, de hát fenn akarom tartani a társalgást, ha már együtt érkezünk.
Mert lassan megérkezünk, a nagy kétszárnyú kapuhoz, ahol ismét átesünk az őrök bizalmatlan pillantásán, de itt sem állítanak meg. Viszont, ahogy belépünk a jellegzetes kínai motívumokkal és bútorokkal díszített belső térbe, egyből előttünk terem egy hagyományos kínai viseletet viselő alacsony, bajuszos férfi, Ming, aki a nagyfőnök mindenese és általában ő fogadja a látogatókat, és valószínűleg ő is rostálja meg őket, de erre azért csak tippelek, hiszen engem mindig Huang elé vezetnek innen.
- Huánying Ming! – tettem össze a kezem és hajtottam meg enyhén a fejem köszönésképpen. – Tudtommal Huang úr már vár rám.
Miután Ming is hasonlóan üdvözölt, letörölhetetlen mosollyal az arcán, a belső terekhez vezető ajtó felé mutatott, és én megfordultam, hogy elköszönjek újsüttetű ismerősömtől.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maynard Sutherland
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 26
Join date : 2013. Jan. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Feketepiac   Kedd Jan. 15, 2013 9:30 am

Megyünk tovább, meg is látom az épületet, ahol elvileg maga Huang tartózkodik. Körülnézek, mérlegelem az esélyeket, de attól félek, nem lesz minden olyan egyszerű, mint azt először hittem. Közben a férfi, akit Kámfornak hívnak tovább beszél, megkérdi, pontosan mit is dolgozok. Egy darabig gondolkodok, mérlegelem a veszélyeket, majd megvonom a vállamat:
- Épp mi jön. Asszem, hívhatnál ezermesternek, aki, ha kell, pusztít is, nem csak javít. - válaszolok kissé ködösen. Tovább megyünk a kérdéses épület felé, ahol már ott várnak a további őrök, de szerencsére rajtuk is sikeresen átjutok. Beérve az épületbe hagyományos kínai bútorokat, meg fali díszeket, és festményeket látok, már ez is elég ahhoz, hogy alaposan megremegjenek a lábaim. Utálom a kínai kultúrát. Nem is tudom, miért...furcsa, idegen. Nem idevaló.
Elő is jön rögtön egy bajszos férfi, aki a jelek szerint jól ismeri Kámfort, és viszont. Elnézve őt, ő lesz itt az a bizonyos mindenes, ezért épp itt az ideje cselekedni. Körbenézek ebben az "előszobában", de itt se verekedni nem ajánlott, se semmi mást, tehát gyorsan tervet váltok. Kámfor még felém fordul búcsúzásképp, én pedig, mielőtt szóba elegyednék ezzel a bizonyos Ming-el, elköszönök tőle:
- Kösz az útbaigazítást, épp jókor jött. További szép napot! - intek neki, majd ha kiment a teremből, Ming felé fordulok, aki nagyon remélem, tud legalább alapszinten angolul.
- Hello, velem jönne kérem? Fontos megbízásból vagyok itt. Négyszemközt kellene beszélnem magával. - mondom neki, egy pillanatra felvillantva a kártyát, amit kaptam, majd mondom neki, hogy vezessen el egy helyre, ahol nyugodtabban tudunk beszélni. Valamint ahol ájulásig üthetem, hogy aztán kereshessek magamnak egy jó helyet, de ezt már csak magamban teszem hozzá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Feketepiac   Szer. Jan. 16, 2013 7:29 am

Azért eléggé elgondolkoztató Maynard válasza arra, hogy mivel is foglalkozik és azt hiszem nem is nagyon forszírozom tovább, hiszen én sem most jöttem a falvédőről, ahhoz, hogy értsek a burkolt szavakból. Elég árulkodó a pusztító és javító ezermester kifejezés.
Bár, ha a férfi az, aminek én gondolom, akkor nem nagyon értem, hogy mi szüksége van rá Huang-nak, hiszen van erre alkalmas és megfelelő embere elég. Talán olyan munkát akar adni, neki, amit jobb külsősre bízni? Vagy nem akarja, hogy a nyomok a kínai maffiához vezessenek? De, hát végül is semmi közöm hozzá, így aztán csak egy mosollyal elköszönök és megyek, hogy beszéljek a nagyfőnökkel, Mynard-ot meg Ming gondjaira bízom.
Átlépve pár ajtón és függönyön végül megérkezem Huang dolgozó szobájának berendezett helyiségbe, ahol már nyoma sincs a kínai díszítésnek, teljesen modern irodát láthat az ember, számítógéppel és mindenféle modern kütyüvel.
- Üdv Huang! – döntöm meg a fejem, miután beléptem az ajtón. – Kérted, hogy jöjjek el hozzád, valami üzleted van számomra? – kérdeztem miközben intésére helyet foglaltam az íróasztal előtti kényelmes fotelban.
- Igen Mike. – szólított a keresztnevemen, ami nem volt meglepő, mert nem kedvelte a beceneveket. – Lenne egy megbízásom számodra. El kéne vinni két ládát Staten Islandra, az egyik árushoz, a neve Leonard Cubik.
Aztán mielőtt még megszólalhattam volna, hogy elmondjam elég nagy dolgot kér, ha oda kell szállítanom, felemelte a kezét, hogy folytassa.
- Fontos lenne és sokat fizetek érte. Jól gondold meg, tudom, hogy meg tudod csinálni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maynard Sutherland
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 26
Join date : 2013. Jan. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Feketepiac   Pént. Jan. 18, 2013 2:55 am

Követem Ming-et egy közeli kis szobába, ami valami raktárnak, vagy minek tűnik. Habár Ming elég furcsán nézett rám, legalább elvezetett ide, és elnézve őt, nem is lesz baj a kihallgatásával. A séta aközben vagy ötször letapogattam a szemmel, lehetséges fegyvereket keresve, de kétlem, hogy van nála bármi. Így aztán, mire elérjük a szobát, gyorsan becsukom az ajtót, majd az első dolgom az, hogy olyat vágok a tarkójára, hogy menten elájul. Ezután gyorsan szétnézek a szobában, és örömmel konstatálom, hogy van itt szigszalag dögivel, gyorsan magamhoz is veszek egyet, és odakötözöm vele Ming-et egy székhez, majd a szájára is helyezek egy csíkot. Ezután leülök vele szemben, és várok, hogy felébredjen.
Nem tart sokáig, hamar felkel, és rémülten veszi észre, mi is történt. Röpke pár perc alatt végigmegyünk a túszejtés pár alaplépésén, amiket már nem először élek át: először rémült, összezavarodott, majd próbál szabadulni, aztán rájön, hogy mindennek vége, és tőlem függ. Ezután elhadarom neki, hogy ne ordítson, legyen a segítségemre, és akkor nem lesz baja. Szerencsére Mr. Ming segítőkész ember, gyorsan túl vagyunk ezeken a dolgokon, és mire kilépek a raktárból, a szükséges infókkal indulok Huanghoz.
Mint megtudtam, Huang irodája hál istennek nem úgy néz ki, mint az épület többi része. Sajna teljesen zárt, golyóálló üvege van az ablakoknak, tehát belülről kell támadnom. Na, ez viszont necces lesz. Ming megmutatta egy biztonsági térképen az iroda helyét, majd kis fenyegetőzés után azt is kibökte, hogy a szellőzőrendszeren át bejuthatok az irodába, sőt, ha mázlim van, ki se kell belőle szállnom, elvégre a puskát benne is össze lehet állítani, és onnan is lehet lőni. Hogy utána hogy menekülök el, az mondjuk jó kérdés. Meg aztán az se biztos, hogy összejön a gyilkosság, ezernyi baki bejöhet a képbe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Feketepiac   Kedd Jan. 22, 2013 5:16 am

/Bocsi, benéztem, és nem vettem észre, hogy már milyen rég írtál Crying or Very sad /

Nem mondom, hogy nem kerekedtek el a szemeim, mikor elmondta Huang, hogy hová is lenne a fuvar.
Bár tényleg elég jó hírem van a szakmában és talán a legtöbb helyre is ment már szállítmányom, azért arra igyekeztem ügyelni, hogy kerüljem a Kiberfarkasokkal az összezördülést. Nem szívesen akasztottam volna tengelyt a hírhedt terroristákkal, hiszen elég volt nekem a konkurencia és a zsaruk elől futni néha, ők már nem kellettek a képbe.
Viszont azt is tudtam, hogy a kínai maffia vezér ajánlatát sem épp a legegészségesebb visszautasítani, hiába a jó kapcsolat, ez semmire nem garancia. Egyébként is elég zsíros melókkal szokott ellátni Huang, érdemes talán egy kicsit (nagyot!) kockáztatni.
- Hmm! Huang, te is tudod, hogy ez mennyire …ööö….nagy kérés, hiszen csak vízi úton tudok oda bejutni. De tudod, hogy ez még nem lenne akadály, de a Kiberek….. – lebegtettem meg a szót. – És mégis mekkora ládákról és milyen összegről lenne szó?
- Hát a ládák, olyan fél asztalnyi méretűek, a fizetség meg……1000 kredit ládánként. – böki ki, de persze én is tudom, ahogy ő is, hogy ez alku kérdése.
- 2000! – nézek rá vigyorogva. – Ez egy veszélyes út lesz. Nagyon veszélyes!
- 1200, és ezzel túl vagy fizetve.
- 1700, és ez is csak azért mert barátok vagyunk.
- 1500! Ez az utolsó ajánlatom. – nyújtja előre a kezét és én kis habozás után belecsapok.
- Rendben és hol találom ezt a bizonyos Leonard Cubik-ot?
Most, hogy már megkötöttük az üzletet, Huang két kis pohárba tölt az asztalon álló üvegből és felém nyújtja, hogy kicsit megöntözzük a torkunkat a további beszélgetéhez.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maynard Sutherland
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 26
Join date : 2013. Jan. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Feketepiac   Kedd Jan. 22, 2013 8:13 am

/Semmi gáz, én inkább csöndben maradok a több hetes késéseimmel. Very Happy /
Egy elfogadható tervet forgatva a fejemben diszkréten szemlélem a környezetet, egy bejáratot keresve a szellőzőrendszerbe. Eltart egy darabig, na nem mintha nem találnák gyorsan vagy hármat, de az összes mellett morcos, veszélyes ázsiai fickók állnak, ugrásra készen, és van egy olyan tippem, hogy már most is ellenszenves vagyok számukra. Szerencsére hamarosan találok egy egész tetszetős bejáratot, ami egy kis, eldugott sarokban található, a térkép alapján egész közel az irodához. Lehajolok a közvetlenül a padló felett található nyíláshoz, félretolom a nyílást elrejtő, ízléstelen kínai függönyféleséget, majd szemügyre veszem a bejáratot. Négy sima csillagcsavarral van felrakva, ami kissé furcsa, de hát ki vagyok én, hogy beleszóljak külföldi barátaim technikai fejlettségébe. Szerencsétlenkedek vele egy sort, de végül egy bicska segítségével ki tudom rángatni a falból, ezzel szabaddá téve az utat.
Bemászok a szellőzőrendszerbe, és próbálok nem arra a sok balszerencsére gondolni, ami a főhősöket szokta érni hasonló helyzetekben a filmekben. A puskát már kint leveszem a hátamról, és előrefelé kúszva, menetben igyekszek összerakni a vaksötétben. Szerencsére többé-kevésbé már fejből rakom össze, de azért egy kis fény jól jön, tehát mindig, amikor egy szobához, irodához érek, megállok egy kicsit, hogy a bevilágító fénynél leellenőrizhessem a fegyver apró alkatrészeit. Lassan haladok, talán túl lassan is, de remélhetőleg így nem hallatszódik a ténykedésem, valamint a fegyver összerakásában sem követhetek el hibát.
Végül elérem a kérdéses kijáratot. Maga a "retesz", ami lefedi a szellőzőnyílást, lyukas, tehát elvileg a lövéssel nem lehet bajom, viszont ebből a szögből csupán egy elegáns öltönyt látok hátulról, meg még valakit, talán pont Michaelt, aki egy kicsit kilóg bizonyára Huang mögül. Valahogy biztosra kéne menni, de szerencsére meghallgatom a beszélgetést, aminek hála már magabiztosabban tartom a fegyver csövét. Habár Huang kissé takarásban van, igyekszem a fejét célba venni. Oké, nem a legideálisabb itt, de hát alkalmazkodni kell. Elkezdem ellenőrizni még egyszer, utoljára a fegyvert. Most már nem hibázhatok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Feketepiac   Szer. Jan. 23, 2013 1:40 am

Hátradőlve a kényelmes fotelban, kezemben az itallal kíváncsian várom, hogy hol is fogom megtalálni azt a bizonyos Leonard-ot, hogy átpasszolhassam neki a ládákat, amiben nagy valószínűség szerint fegyverek lapulnak, de hát engem ez már nem érdekel.
- Cubik a többi kereskedővel együtt ott árul a szigeten és a terroristák nagyon is megtűrik, ha érted mire gondolok. - enged meg egy mosolyt Huang.
Hát persze, hogy megtűrik, gondolom magamban, hiszen valószínűleg ő adja el nekik a fegyvereket, amik sejtésem szerint a legújabb fejlesztések lehetnek, és Huang egy vagyon keres rajtuk.
- Oké! - bólintok. - Azt tudod, hogy ha valahogy kiszivárgott a dolog, akkor mindenki rám akar majd lecsapni a zsaruktól kezdve, a rivális bandákig. - néztem rá vigyorogva, habár ez nem volt olyan nagyon vicces, de hát ez nekem nem volt újdonság. - És miről ismerem meg a tagot?
- Majd ő megismer téged, már leadtuk neki a drótot, hogy te viszed a cuccot. - int a maffia főnök lazán, én meg azon agyalok, hogy többet kellett volna kérnem, hiszen annyira biztosra vette ezek szerint, hogy belemegyek, hogy már előre lerendezte a dolgot. - És két nap múlva, éjjel 2-kor kéne kikötnöd az északi oldalon. - teszi még hozzá.
- Rendben. - álltam fel, mert már mindent megbeszéltünk. - Ha valami gáz van, tudod a számomat. - biccentek Huang felé, aki szintén felállt, hogy kezet fogjon velem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maynard Sutherland
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 26
Join date : 2013. Jan. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Feketepiac   Csüt. Jan. 24, 2013 7:17 am

A beszélgetés alapján elérték az alkudozás végét, így aztán sietősre fogom, és a fegyver csövét nekitámasztom a rácsnak. Pontosan célzok, már amennyire tudok, de ahányszor kellett már hátulról szíven lőnöm egy öltönyös fazont, főleg ilyen távolból, nem hibázhatok. Az ujjamat a ravaszra teszem, tekintetemet mereven rászegezem a célpontra. A légzésemet egyenletesen lelassítom, ezzel a szívverésemet is csökkentve, javítva ezzel a pontosságomat. Szinte érzem, ahogy a karomban az apró nano-implantok működésbe lépnek, és a remegést eltüntetve jelentősen növelik a célzási képességemet. Ilyen távolságból nincs is rájuk szükség, de persze ártani sose ártanak. Amikor eljön a megfelelő időpont, meghúzom a ravaszt.
És semmi. Dermedten hasalok a szellőzőrendszerben, a mirigyek a testemben elkezdenek működni, és az izzadságom rekord idő alatt kezdi el megtölteni a ruhámat. Mi a franc? Láttam, ahogy a lövedék átszelte a levegőt, sikeresen átjutott a rácson, majd becsapódott Huang hátába. Na már most. Általában ilyenkor az emberek nagy része felordít, a bemeneti sebhez nyúl, esetleg eldől, megtántorodik. De legalább egy kis vért szívesen látnék. Mi van itt? Rémülten szemlélem, ahogy Huang megfordul, és szép lassan felém fordul. Csak akkor, amikor a tekintete találkozik az enyémmel, esik le, hogy egy fontos, elég sokszor bekövetkező eshetőségre nem gondoltam, ami viszont már párszor megnehezítette a dolgomat: 2024-es, Charley Fergenson féle dupla réteges kevlár mellény. A kurva életbe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Feketepiac   Pént. Jan. 25, 2013 10:27 pm

Megszorítottam a férfi kezét, amivel egyben megpecsételtük az megkötött üzletet is, és már fordultam volna az ajtó felé, mikor megláttam, hogy Huang szemei kikerekednek és kissé előrébb is hőköl, mint akit hátba csaptak, csak éppen senki nem volt a háta mögött.
Furcsálva néztem a férfire, hogy vajon mi ütött bele, rosszul van, vagy mi a fene, ezért vissza fordultam fel, hogy rákérdezzek.
Ekkor a főnök szemei megkeményedtek és szép lassan elfordult tőlem, egyenesen a szoba másik oldalán található szellőtő rács felé.
- Mi történt? – kérdeztem kissé feszülten, mert én nem hallottam semmit és fogalmam sem volt, hogy most mi ez az egész. – Valami baj van? Hallasz valamit?
Hirtelen az jutott eszembe, hogy valaki kihallgatott minket és talán Huang-nak van valami hallásjavító implantja, vagy mesterséges fül beültetése és ezért meghallott valami gyanús zörejt és ez keltette fel a figyelmét.
A kezem önkéntelenül a pisztolyom markolatára fonódott a derekamnál és vártam, hogy mit fog lépni a férfi.
Nagyon nem akartam belekeveredni egy maffia leszámolásba, vagy hasonlóba, mert ott aztán nem kérdezik ki vagy, hanem kinyírnak mindenkit, aki mozog.
Kissé az ajtó felé mozdultam, hogy legyen időm a menekülésre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maynard Sutherland
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 26
Join date : 2013. Jan. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Feketepiac   Szomb. Jan. 26, 2013 8:08 am

Nem telik sok időbe, még csak nem is látom, hogy Huang megnyomna bármit is (hogy a francba indította be akkor?) megszólal egy vészjelző, aminek a hangjára egyszerre vagy három, teljesen felfegyverzett, kevlár mellénybe öltözött férfi ront be a szobába. Huang rám mutat, mire én elkezdek vadul hátrálni a járatban, de ilyen kicsi helyen nem lehet rendesen manőverezni, ezért hamar kitépik a rácsot a helyéről, és kidobnak engem a szoba közepére. Három lézercélzós rohampuska irányul a fejemre, és még egy kintről a mellkasom közepére. Nem is vesződtek azzal, hogy összekötözzenek, vagy csináljanak valamit. Még a fegyveremet se vették el. Huang tudtomra adta egy puszta pillantással, hogy ha megmozdulok, búcsút inthetek annak a haszontalan, idegesítő, filozófiailag évezredes témakörnek, amit egyesek csupán életnek hívnak. Körülnézek a szobában, és amikor a tekintetem megáll Michaelnél, akaratlanul elvigyorodok. Ezután vissza Huangra, és a mosolyom még szélesebb lesz.
- Uraim, minő meglepetés!
Ekkor kapom az első pofont, mégpedig puskatussal. Fájdalmamat még véletlenül se kimutatva kapok fél kézzel a vérző orromhoz, majd felnézek arra a kínaira, aki megütött. Huang megköszörüli a torkát.
- Látom, üzleti konkurenseim nem profikat küldenek a meggyilkolásomra... - felhúzott szemöldökkel fordulok Huang felé.
- Meg a jó kurva... - kezdeném, de ekkor kapom a második pofont, és mivel ez szerintem már egy fogtól megszabadított, inkább megrázom magam, és eltökélem, hogy csöndben maradok.
- Nem tudom, ki maga, de túlzottan nem is érdekel. Na már most, mit csináljak magával? Könnyedén megölhetném, kétlem, hogy bárkinek is hiányozna. - itt egyetértően bólintok. - Viszont én egy kegyes ember vagyok. Ajánlhatok magának egy esélyt arra, hogy kiváltsa az életét. Feltételezem, hallotta a beszélgetésünket Mike-al? Akkor tudja, mire gondolok. Staten Island nem békés terület, viszont ezek a szállítmányok fontosak. Kísérje el Mike-t, és szabadon távozhat, ahova akar.
Megint felhúzom a szemöldökömet. Mi van? Nem is fél tőle, hogy visszatérve Staten Island-ről megint megpróbálnám megölni. Vagy nem érdekli, mert nem is számít arra, hogy visszatérek onnan? Na nem mintha sok esélyem lenne, elég öngyilkos jellegű akciónak hangzik ez az egész. De végül is, jobb mint az azonnali halál.
- Ooooké... - egyezek bele. - Akkor...izé, felállhatok? - kérdem Huangtól.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Feketepiac   Vas. Jan. 27, 2013 12:38 am

Nem kellett sokáig találgatnom mi történhetett, mert a megszólaltatott riasztó hangjára beözönlöttek a védőruhás testőrök és nem telt bele egy perc és már ki is rángattak egy embert a szellőzőből, aki……………aki nem volt más, mint az én újdonsült ismerősöm a piacról, akit én hoztam be ebbe a házba.
- Maynard? – hökkentem meg, ahogy a földön fekvő emberre ráismertem. – Mi a frászkarikát csinál maga nem normális? – hördültem fel, ahogy a puskát is megláttam, és már le is esett, hogy mi történt az előbb.
Merénylő! Merénylőt hoztam Huang házába! Komolyan levert egy pillanatra a víz, hiszen nem szerettem volna, ha azt hiszi a főnök, hogy közöm van ehhez az őrülthöz, de hála az égnek ez egyelőre fel sem merült.
Mikor a merénylő a viccelődése miatt kapott egy-két kijózanító pofont a testőrök puskatusával, még én is elfintorodtam, mert gondolom eléggé fájhatott.
Mi azonban ez után következett engem legalább annyira meglepett, mint Maynard-ot, hiszen Huang nem csak, hogy meghagyta az életét, ami már maga is kész csodaszámba ment, hanem még a nyakamba is sózta, amire meg én kaptam fel a fejem és ráztam hevesen.
- Na nem! Nem kell egy életveszélyes kolonc a nyakamba! A meló így is borzasztóan nagy kockázattal jár, nem kell, hogy még állandóan a hátam mögé is néznem kelljen. – magyaráztam a maffiózónak és nagyon reméltem, hogy jobb belátásra tér, bár azt sem szerettem volna, ha előttem nyírja ki a tagot, de hát maga kereste a bajt és még engem is majdnem bajba sodort.
- Egyedül biztonságosabb, nem olyan feltűnő, és már jártam is ott, meg tudom oldani. – bizonygattam
Persze jártam már ott, de csak egyszer és akkor is majdnem otthagytam a fogam és akkor megfogadtam, hogy ha nem az életem múlik rajta, én ugyan arrafelé nem üzletelek, de hát a pénz nagy úr, de akkor már legalább a saját terveim szerint dugjam hurokba a nyakam.
Persze, ha nem tudom meggyőzni Huang-ot, akkor kelletlenül, de belemegyek, igaz azzal a gondolattal, hogy mielőbb lerázzam a férfit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maynard Sutherland
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 26
Join date : 2013. Jan. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Feketepiac   Vas. Jan. 27, 2013 9:03 am

Michael erősen ellenkezik, ami érthető, habár ahogy jobban belegondolok, ezzel az én életemet is veszélyezteti, tehát gyorsan elkezdem sorolni az ellenérveket, illetve azokat, amik mellettem szólnak.
- Hé, hé, azért ne siess annyira! Tudod, kik élnek ott? Kiberfarkasok! Lehet, hogy voltál már ott, de vajon találkoztál is-e velük? - kérdem, magamban átélve azt a pár alkalmat, amikor Staten Islanden voltam, és sajnos találkoztam is ezekkel a terroristákkal. Azért jó tudni, hogy mélyen legbelül ugyanolyanok, mint minden más mezei terroristacsoport: vannak fanatikusok, és vannak, akik csak a pénzért vannak ott. Vagy legalábbis nekem ez jött le. Huang eközben enyhén, alig észrevehetően elmosolyodik, bizonyára jól mulat a helyzetemen. Elővesz egy apró adatkockát, amin az ujjai sima mozgásával gyorsan előhoz egy oldalt, ami az én szemszögemből nem igazán látszódik, és kétlem, hogy Michael jobb helyzetben lenne ilyen szempontból. Huang egy darabig méregeti az adatokat, majd elteszi az apró szerkezetet, ami a pár évvel ezelőtti okos telefonokból nőtte ki magát, majd Michaelre nézett.
- Mike, rá fogsz jönni, hogy ez a meló...nem a megszokott. És nem csak a hely miatt. Bízz bennem, egy kis segítség nem árthat. És biztosíthatlak, hogy ez a kis amatőr nem fog ellened fordulni, és még csak nem is fog arra gondolni, hogy esetleg elbóklászik, és nem tart veled. - ezzel aztán int egy fegyveresnek, aki odamegy hozzá, és kínaiul mondd neki pár utasítást, mire ő elrohan. És ez mi volt? Bevallom, gondoltam rá, hogy miután elengednek, szimplán elhúzok innen a francba, és gondolom azért Michael agyában is átsuhant ez a gondolat. Úgy néz ki, Huangéban is.
A fegyveres hamarosan visszatér egy apró bőrönddel, amit gyorsan kinyit, és először kivesz belőle egy apró chip-et, amit átad egy újonnan érkezett, fehér köpenybe burkolózott orvosnak. A doki letérdel mellém, majd a chip-et egy apró kis szerkezet segítségével behelyezi a tarkómba. Értetlenül nézek rá, habár meglepődök, hogy semmi fájdalmat nem éreztem.
- Ez egy Halálkapcsoló, talán már hallott róla. - fordul most felém Huang. - Mike-nak adunk egy másik, karórához hasonló szerkezetet, ami a pulzusát méri. Ha a pulzusa nullára csökken, a Halálkapcsoló beindul, és apró nano-pusztítókkal tönkre vágják a szívműködését, és szép lassan megölik. Ez fog történni akkor is, ha esetleg Mike felhívna minket, és elmondaná, hogy maga eltűnt. És Mike...a Kiberfarkasok könnyen jelenthetnek gondot számunkra. - teszi még hozzá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Feketepiac   Vas. Jan. 27, 2013 11:23 pm

Bár erősen reménykedek, hogy végül nem az lesz, amit Huang akar, mikor Maynard tiltakozni kezd, őt is meg tudom érteni, hiszen lehet, hogy az élete múlik rajta.
És bár nem érdemli meg, hogy akár csak felmerüljön bennem, hogy segítsek rajta, hiszen azért jött ide, hogy gyilkoljon, és ezzel majdnem engem is bajba kevert, azért arra sem visz rá a lélek, hogy végig nézzem, ahogy kivégzik. Én nem vagyok gyilkos! Persze én is öltem már embert, de az mindig önvédelem volt, és az egészen más, mint hidegvérrel elvenni valaki életét pénzért.
Mondjuk csodálkoztam is, hogy Huang meg sem kérdezte a férfit, hogy ki küldte, miért akarja megölni, de talán ő többet tudott, mint én erről, sőt biztos vagyok benne.
- Tudom kik élnek ott, hidd el. – bólintottam komoran a kérdésére. – És találkoztam is velük.
Tudom, hogy most szeretné megmutatni a nélkülözhetetlenséfét, de ahogy elnézem a főnököt, annak halvány mosolyát, már tudom, hogy a dolog eldöntetett, és miközben az adathordozóját bűvöli, a szavai pont azt bizonyítják, amin az előbb agyaltam, hogy bizony olyan dolgok állnak a háttérben, amibe én nem látok bele, és ezt mindig meg szoktam szívni.
- Rendben Huang san, ahogy akarod. Ha azt mondod vigyem magammal, megteszem. – bólintok nem épp felhőtlen örömmel, de belenyugvóan.
Majd csak megszabadulok a fickótól valahogy rövid úton. Gondolom ő is örül majd, ha kikeveredik innen és nem feltétlenül akar egy másik helyen meghalni.
Viszont ami ezután következik engem legalább annyira meglep, mint gondolom Maynard-ot, hiszen ez a Halálkapcsolós dolog még elég kísérleti dolog, arról már nem is beszélve, hogy így mégis csak összeköt minket akarva-akaratlanul, míg nem veszik ki belőle a chipet.
- Öööö…Huang….én nem akarom, hogy ha valami miatt …baleset ér, akkor ő is meghaljon, hiszen közel sem biztos, hogy tud ellene tenni valamit. Ott a szigeten semmi nem biztos, ezt te is tudod. – tiltakoztam, de eléggé gyengécskén, mert tudtam, hogy ez már szintén eldöntetett, és engem a kutya sem kérdezett.
- Tudom, hogy nem lesz sétagalopp Huang. – bólintottam, hiszen tisztában voltam a kockázattal. – De esetleg tudnom kéne valamit, ami még a szokásosnál is húzósabbá teszi a szállítást? – kérdezem azért gyanakodva a maffia főnökre nézve.
Persze közel sem biztos, hogy válaszol is, mint ahogy nem is teszi egyelőre, csak megrázza a fejét.
- Nem mondhatok többet Mike. De, ha a szokásos módon, ahogy ismerlek óvatos vagy, akkor nem lesz baj. Ezért is választottalak téged. Tudom, hogy meg tudod oldani, ha közbe jön valami váratlan. – mosolyog rám, amitől meg kell vallanom, nem leszek nyugodtabb.
Aztán, ha nem tartóztat tovább, megbeszéljük, hogy mikor szállítják le a ládákat a motorcsónakomhoz, aztán már mehetünk is.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maynard Sutherland
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 26
Join date : 2013. Jan. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Feketepiac   Szer. Jan. 30, 2013 7:50 am

A csevej kissé elhúzódik, de végül is mire befejezik, kissé fellélegzek. Ez a Halálkapcsolós dolog eléggé betett, de a jelek szerint Michael meg fog tűrni maga mellett, tehát kezdek lenyugodni. Az is átsuhan a fejemben, hogy ha Michael is benne van, el lehetne játszani azt, hogy egyszerűen elmegyek, és ő meg nem szól Huangnak, de aztán belegondolok, hogy ez a Halálkapcsoló bizony elég újszerű technológia, nem olyan biztos, hogy találok valakit, aki az én biztos kinyírásom nélkül le tudná venni rólam.
Huang jelez az embereinek, akik erre leengedik a fegyverük csövét, habár még mindig olyan tekintettel méregetnek, hogy biztos vagyok benne, egy rossz mozdulat, és bekapcsolnak a reflexjavító implantok, nekem meg lőttek. Szó szerint. Szép lassan felállok, a puskát először kézbe veszem, majd inkább meggondolom magam, és elkezdem szétszerelni, nem igazán zavartatva magam az összegyűlt társaságtól. A darabokat a helyükre rakom a tokban, amiért odamegyek a szellőzőrendszerhez, elvégre ott maradt. Végül az egészet a hátamra rakom, és ismét ráterítem a kabátom jótékony takarását, így aztán megint úgy nézek ki, mint nagyjából 15-20 perce, amikor még az utcán kerestem Huangot.
Michael és Huang megdumálja a részleteket, a ládákkal, valamint a fickóval kapcsolatban. Eközben én továbbra is Huang őreit nézegetem, még mindig azon gondolkozok, vajon megérné-e egy kissé öngyilkos hajlamú akció. Á, hagyjuk a francba. Amint végeznek a részletekkel, elindulok kifelé. Ha már kiértünk az utcára, és elindulunk a dokkok felé, azért még megszólalok:
- Kösz a segítséget. Ha már tényleg jártál arra fele, gondolom tudod, hogy ez az egész meló egy orbitális nagy baromság. Hát...reméljük, könnyen megússzuk.

//Még ha valamit meg akarunk beszélni, azt tegyük itt, utána meg majd létrehozok egy új témát a dokkoknak//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Longley
4. szint
avatar

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2012. Feb. 07.
Tartózkodási hely : két meló közt úton

TémanyitásTárgy: Re: Feketepiac   Csüt. Jan. 31, 2013 6:14 am

Míg én megbeszélem a részleteket Huang-gal, addig Maynard egészen felélénkül és mivel nem nagyon akadályozzák meg most már semmiben a főnök emberei, még a puskáját is sikerül gond nélkül szétszerelnie és eltűntetnie a kabátja alatt baj nélkül.
Nekem már az akció jár a fejemben, mikor elbúcsúzom Huangtól és kényszer szülte társammal a sarkamban elhagyom a házat. Ekkor hallom meg Maynard hangját.
- Ne köszönj semmit. – vetem oda kissé feszülten. – Az a szerencséd, hogy nem vagyok olyan hidegvérű gyilkos, mint te, különben nem egyeztem volna bele, hogy a társammá avanzsáljanak erre a küldetésre. – rázom meg a fejem és ismét kicsit dühös leszek, ahogy rá gondolok, mibe is keverhetett volna bele, ha Huang nem ismer ilyen jól. – Én hülye bedőltem neked, te meg majdnem kinyírattál cserébe.
- Huang semmit nem tesz ok nélkül és nem is kockáztat feleslegesen. – válaszolok kis szünet után. – Nem hiszem, hogy meg akarna öletni ezzel az akcióval, mert azt simábban is megtehetné, így van esélyünk, hogy sikerrel járjunk. – magyarázom a férfinek. – Voltam ott és életben is maradtam, bár nem szívesen megyek vissza, viszont a további melók miatt megéri a kockázatot. – zárom le részemről az indíték kifejtését.
- De, - nézek rá most már figyelmesen, - én nem kényszerítelek, hogy gyere velem, ha akarsz elmehetsz, nem fogom riasztani Huang-ot. – ajánlom fel neki. – Ha maradsz, akkor készülj fel a dologra és találkozzunk este a kikötőben, a 24-es mólónál, ott lesz a csónakom.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maynard Sutherland
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 26
Join date : 2013. Jan. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Feketepiac   Szomb. Feb. 02, 2013 4:16 am

Michael elmagyaráz pár dolgot, én pedig figyelmesen hallgatom, mellette sétálva, követve őt, habár gondolom nincs most semmi cél, csupán itt battyogunk a kínai fekete kereskedelem kellős közepén. Amikor engem szid, halványan elmosolyodok, majd gyorsan letörlöm a képemről, elvégre ha minden igaz, vele kell maradnom egészen az áru leszállításáig, és csak utána vehetik le ezt a cuccot. Nagyszerű.
Tovább sétálunk, idő közben az eső is elered, csodálatos. Az évszakokat már rég nem követem, New Yorkban amúgy is elég nehéz feladat ez. Naptár alapján február van, most lábalunk ki a télből. Láttam egy kis havat pár héttel ezelőtt egy tizenötödik emeleti tetőlakás teraszán, de azon kívül nem sok minden értesített arról, hogy eljött a Karácsony, meg mit tudom én, milyen idióta ünnepek évszaka. Egy pillanatra belegondolok, hogy akár még be is fagyhatott az útvonalunk, így aztán a csónakra semmi szükség, de aztán rájövök, hogy 2028-at írunk. Amikor Mike felajánlja, hogy nyugodtan távozhatok, megvonom a vállam:
- Kétlem, hogy a főnököd nyugodt szívvel levenné rólam ezt a szart, ha tudná, hogy nem mentem veled. Márpedig ha tényleg akkora nagyágyú, akkor bizony tudni fogja.
Mondom neki, majd megfordulok, és elindulok hazafelé. Sok mindenen elgondolkozok, és magamban igyekszek felidézni mindent, amit Staten Islandról, és a Kiberfarkasokról tudok, legyen az személyes tapasztalat, vagy csak egy bizonytalan forrásból származó pletyka. A Halálkapcsoló a tarkómban mintha égetné a bőrömet, elég nehéz kiverni a fejemből a gondolatot, hogy bármelyik pillanatban meghalhatok. Amint hazaérek, elintézek pár hívást egy-két ismerősömmel: mérnökök, tudósok, stb. Mindegyikhez csupán egy kérdésem van, és nagyjából a kilencedik bukott kísérlet után dühöngve vágom hozzá a padlóhoz a mobilomat, majd fáradtan lerogyok az ágyra. Egyikük se tudott segíteni a Halálkapcsolóval kapcsolatban. Ránézek a digitális, vörös számjegyekre a falamon. 17:20. Sóhajtok egyet, majd leellenőrizve a fegyvereimet, felállok, és elindulok a kijárat felé. Kulcsra zárom az ajtót, majd eljátszadozok az apró, elektronikus beléptetőkártyával a kezemben. Egyáltalán les zmég szükségem erre a vacakra?
// Akkor a kaland itt folytatódik tovább: 24-es móló //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Feketepiac   

Vissza az elejére Go down
 
Feketepiac
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Cyberpunk Frpg :: New York City - a Játéktér :: Manhattan :: Kínai negyed-
Ugrás: