HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Kezdő játékosoknak
Minden kedves játékost üdvözlünk a Cyberpunk Frpg fórumán! A kezdő, tapasztalatlan játékosok mindenképp olvassák el a Kezdőknek című részt, ahol minden lényeges dolog le van írva, kezdve a szerepjáték lényegétől át a karakteralkotásig. Jó játékot kívánunk!
Szavazz az oldalra!
FRPG Top Sites - Magyarország

Latest topics
» Általános társalgó
Vas. Okt. 26, 2014 7:27 am by Taira Morinaga

» Cubik lakhelye
Pént. Márc. 15, 2013 7:10 am by Maynard Sutherland

» utcák, terek
Szer. Feb. 20, 2013 10:07 pm by Michael Longley

» 24-es móló
Kedd Feb. 05, 2013 7:02 am by Maynard Sutherland

» Feketepiac
Szomb. Feb. 02, 2013 4:16 am by Maynard Sutherland

» Sekk Gaur
Pént. Jan. 25, 2013 7:26 am by JC DentonShare | 
 

 Kasztok - avagy kik élnek New Yorkban

Go down 
SzerzőÜzenet
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Kasztok - avagy kik élnek New Yorkban   Pént. Jan. 20, 2012 9:47 pm

Kasztok


Minden karakternek van egy(vagy egy idő után több) kasztja. Ez ad neki egy kis extrát, egy olyan fajta képzettséget, ami a kaszt sajátja, mások nem nagyon tudnak elsajátítani. Később ezeket a kaszt adta képességeket lehet majd fejleszteni. Fontos tudni, hogy a kaszt nem egyenlő a foglalkozással, tehát például egy WC pucoló is lehet hacker kasztú, és egy hacker is lehet zsaru kasztú. Hogy milyen kasztok vannak? Jöjjön egy rövid összefoglaló az oldalon választható kasztokról:

1.Zsaru
A rend őre, aki egy ilyen elfajzott, magából kifordult világban is megpróbálja fenntartani a rendzser látszatát. Fáradhatatlanul harcol a káosz ellen, elítéli a vandalizmust, és a terrort. Egy letűnt kor képviselője, hisz az igazságban, még ha tisztában is van vele, hogy manapság már nagyítóval kell keresni, és akkor se találhat.
Ebbe a kasztba tartoznak még: kommandósok, különleges egységek, katonák

+ 1 sokkoló
+ 1 Desert Eagle
Jó fizikai erőnlét
2.Csempész
Az a fajta ember ő, aki bármit megtesz egy kis plusz kreditért. Az izgalom neki nem autósüldözésekben, meg lézerharcokban van jelen az életében, hanem feszült, idegtépő várakozásban, amíg a zsaruk átkutatják a hátsó üléseket, amíg a vámügy teszi a dolgát.
Ebbe a kasztba tartoznak még: informátorok, drogdealerek

+ 1 szabadon válaszható kisebb jármű
Jó lopózási képességek
3.Hacker(azaz konzolcowboy)
A 21. század legveszélyesebb ellenfele. Hála az ellenőrizhetetlenül gyors technikai fejlődésnek, a hackerek a kibertér bármelyik zugából támadhatnak, egész kiborg seregeket mozgósíthatnak, biztonsági rendszereket bolondíthatnak meg, mindezt egy irodai asztal mögül, miközben a főnöke nem sejt semmit.

+ 1 multiszer
Kitűnő hackelési képességek
4.Szerelő
A tudomány a tervrajzokból indul, de a műhelyben jön létre maga a kész termék, ami lehet fegyver, páncél, kamera, számítógép, vagy amit akarsz. A szerelő az, aki bármit össze tud rakni, ha meg van a megfelelő szerszáma. A világhálóról pár kattintással letöltve a kész terveket elkészíti, amit csak akar.

Kitűnő szerelési képesség
5.Fejvadász
Lepukkant bárokban és neonfénytől megvilágított sikátorokban található New York alvilágának talán legnépesebb rétege. Ők azok, akik egy kis kreditért a saját anyjukkal is végeznének szemrebbenés nélkül. A legtöbbjük már meg is tette.
Ebbe a kasztba tartoznak még: bérgyilkosok, zsoldosok, testőrök

Kitűnő célzási képesség
+ 1 mesterlövész puska
+ 200 kredit
6.Orvos
Szanitécek az állandó kiberháborúban, olyan emberek, akikre mindig lehet számítani. Az évtizedek során szakmájukba befurakodott a szerelés is, lévén az ő feladatuk kijavítani a megsérült implantátumokat, és kicserélni az elhasználódott testkiegészítéseket.
Ebbe a kasztba tartoznak még: nővérek, sebészek, technikusok

+ 1 elsősegélycsomag
Kitűnő sebészeti képességek
Jó szerelési képességek
7.Riporter
A média felhasználója, az emberek átverője. Kedvére manipulálja az embereket, hisz jól megtanulta a média berkein belül, hogy működik mindez. Ugyanakkor az igazság utáni vágya csillapíthatatlan: mindent kell tudnia, hogy aztán felhasználhassa a kapott információkat.
Ebbe a kasztba tartoznak még: tudósítók, operatőrök, újságírók, magándetektívek

Kitűnő manipulálási képesség
Informátorokkal ápolt jó kapcsolatA hozzászólást JC Denton összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 25, 2012 6:01 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Kasztok - avagy kik élnek New Yorkban   Szer. Feb. 01, 2012 5:08 am

Zsaru

A helyi rendőrkapitányság már szinte teljesen kiürült, az utolsók is karikás szemekkel lépnek ki a zuhogó esőbe, hogy egy hosszú séta, metró, vagy kocsiút után fáradtan zuhanjanak be kényelmetlen ágyaikba. Már csak te vagy ébren. A kintről beszűrődő neoncsövek fényeiben azon gondolkozol, mióta ilyen veszélyes rendőrnek lenni...mikor veszett ki a becsület, és a tisztesség a zsaruk szótárából. Mert ma már nem tisztelik a jelvényt az emberek, ma már keménykezűnek kell lenni, ha hatni akarsz a társadalomra. Már nincsenek "jó zsaruk", és itt a rossz zsarukat se veszik komolyan. Ha az emberek nem látják, hogy kész vagy bármire, akkor kapásból golyót kapsz a fejedbe.
A harc a punkok és a zsaruk között nem új keletű, de manapság egyre drasztikusabb megoldásokhoz kell fordulni. Az utcák tele vannak bandatagokkal, és mindenki olyan törzsi tetkókat hord, amiket még a nagy veteránok se ismernek. Ha nem a helyi punkok, vagy gengszterek keserítik meg az életedet, akkor a multik bérelt orgyilkosait üldözöd: ők azok, akik erővel és akarattal érvényesítik uraik parancsait.
De te mégis büszke vagy a jelvényedre. A ruha mellé még sokkolót is kaptál, meg egy pisztolyt, használd hát egészséggel. Hogy mit mire használod, az már úgyis mindegy: hiszen ki ellenőrizné...ki ellenőrizne, amikor a zsaruk egymás után engednek a kredit csábításának, és a korrupció már nem is fogalom, hanem a New York-i rendőrök kultúrájának szerves része. Hogy te engedsz-e a csábításnak, az csak rajtad múlik.

Mindenesetre felállsz az asztalod mögül, kikapcsolod a számítógépedet, beállítod az irodád biztonsági terminálját, majd felveszed a kabátodat. Kint zuhog a szennyezett víz az égből, meg aztán nem bölcs dolog egyenruhában járni ilyen későn. Az ajtót becsukod, mindkét zárat kétszer is ellenőrzöd, majd megnyugodsz, és kilépsz annak a városnak az éjszakájába, ami sosem alszik. És milyen igaz. Hirtelen robbanást hallasz valahonnan, majd egy női sikoltást az ellentétes irányból, és ha ez nem lenne elég, még az épületben hallottad, hogy betörés történt a Pokol Konyhájában, a StarInc. Studio-tól nem messze. Ma is lesz munka, ne félj...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Kasztok - avagy kik élnek New Yorkban   Csüt. Feb. 02, 2012 6:48 am

Csempész

Unottan gurulsz át a határon. A városban megint szmogriadót vezettek be, a zsaruk mogorva arccal, meg retina implantátummal ellenőrzik át a teherautók csomagjait. Mintha annyira sokat érnének. Még ha észre is vennék a több kilónyi kokaint, ami biztos helyen nyugszik hátul, akkor se tudnának semmit se tenni. A rendőröket már rég semmibe veszik, te egyenesen megveted őket.
Amióta az eszedet tudod, te vagy a háttérben meghúzódó figura. Az a faszi, akit mindenki ismer, aki mindenkit ismer, és akihez mégse lehet kötni az üzleteket. Hiszen te csak a futár vagy, a továbbító. És ez neked tökéletesen elég. Kreditért csinálod, és talán az izgalomért. Mert ha háború van, ha pár terrorista be akar törni az E.N.T.E.Sz. központjába, és fegyver kell nekik, vagy ha pár gazdag drogosnak anyag kéne: te mindig ott vagy, és mindebből csak te profitálsz.
Neked mindig mindenről tudnod kell. Az egyik vállalat bérgyilkost küldött a riválisa főnökére? Te már maga a bérgyilkos előtt tudtál az egészről. Egy politikus be akarja mocskolni egy másik jó hírét? Hozzád fog fordulni, hogy legyél már olyan rendes, és ajánlj már neki valakit, aki el tudná intézni... Jött egy új ConWep szállítmány a városba? Basszus, nagy eséllyel egy-két doboz tele van illegális alkatrészekkel, meg multiszerszámokkal, amiket a te utasításodra csempésztek be New Yorkba.

A te világodban nincsenek írott szabályok, jogi problémák nem fognak fel merülni, ezt már jól megtanultad. De az íratlan szabályok szentek, ezt a saját bőrödön is tapasztaltad. Informátoraid csak tőled függenek, szállítmányaidat te magad ellenőrzöd át.
A zsaruk benéznek a csomagtartóba. Nem tetszik nekik a pofád, kétszer is átellenőriznek minden rejtett rekeszt, meg adatkockát. Hiába, semmit se találnak. Egy megvető mosollyal köszönsz el tőlük, viszonzásképp kapsz egy "takarodj" felszólítást a hosszú útra. Mert még hosszú út áll előtted. Az árut még át is kell adni, előtte egy-két kyborg zsoldost is érdemes bérelni, elvégre az ügyfeled nem éppen a nyugodtságáról, na meg a becsületéről híres. De vagy így, vagy úgy, abban biztos vagy, hogy ma este jó pár hónapnyi tervezés, és fáradozás után, megkapod a neked kijáró kreditkötegeket. Hogy mire költöd, az már csak rajtad múlik...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Kasztok - avagy kik élnek New Yorkban   Szer. Feb. 08, 2012 5:14 am

Hacker
Amint rácsatlakozol a gépedre, ismerős, jóleső érzés tölti meg az egész lényedet. Ahogy elhagyod a testedet, és belépsz a Hálózat végeláthatatlan, információ gazdag tengerébe, tudod, érzed, te erre születtél. Olyan életet élsz, ami a kívülállónak gyorsnak, és pusztítónak tűnik. És igazuk is van. A speed, és a tudatfokozó, jobban mondva tudatgyorsító szerek és implantátumok jó barátaid.
A mátrixban érzed igazán otthon magadat. Védelmi programok, és vírusok a te lakótársaid. Agyad egy speciális terminálra kapcsoltad, ujjaidról kábelek lógnak le, szemed a kibernetikus utazás alatt semmitmondóan mered a messzeségbe. A kibertér az otthonod. Nem tudod megmagyarázni, mi az, de érzed minden porcikádban. Emberek milliárdjai használják az egész mátrixot tanulásra, magánéleti ügyek elintézésére, és hasonló céltalan, unalmas dolgokra. De te ennél többre vágysz, mindig is többre vágytál.
Bent vagy a Hálózatban. Elindulsz a célállomásod felé. Nemrég kaptál egy megbízást, fel kel törnöd egy ConWep székház biztonsági terminálját, hogy aztán a zsoldosok egy kis csapata betörhessen, és felrobbanthassa a helyet. Számodra ez nem olyan nehéz meló, szinte gondolkozás nélkül csusszansz át a védelmi programokon, egy-két vírust ráküldesz a proxykra, majd belépsz a ConWep hálózatába. Az az elképesztő adrenalin löket, amit ilyenkor érzel, most is megtölt, belülről kifelé. Vannak emberek, akik egy újszülött ártatlan tekintetében, vagy egy fenséges felhőkarcoló lélegzetelállító látványában találják meg a boldogságukat. Számodra a boldogság egy gyorsan múló pillanat, amikor belépsz a hálózatba, vagy amikor pár óra nehéz, monoton munka után feltörted New York egyik adatbankjának a jegét.

Munkád elvégezte után kilépsz a mátrixból. Az egész rendszer, amit az albérleted egyik eldugott sarkában állítottál fel, felizzik, majd kikapcsol. Az eddig max. sebességen pörgő ventilátorok, és egyéb hűtőrendszerek leállnak, a négy monitorod egyenként, szép sorban elsötétednek. Amint felállsz, és elindulsz a hűtő felé, lábaid megremegnek a fél napnyi hálózati munka után. Véreres szemekkel kutatsz kaja után, de szomorúan konstatálod, hogy már hetek óta ki se mozdultál a lakásodból. Egy darabig gondolkozol, majd megvonod a válladat, és visszaindulsz a géped felé. Csak egy gombnyomás, és máris visszatértél a kibertérbe, az otthonodba...

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Kasztok - avagy kik élnek New Yorkban   Szomb. Feb. 11, 2012 9:21 pm


Szerelő
Fáradtan zuhansz a tépett tapétáktól körülölelt szobád közepére. Most költöztél be, az egész szoba bútorzata kimerül egy matracban, ami, hála az utóbbi napoknak, csupa kosz, festék, és verejték. De te mosolyogva fekszel benne, hiszen tudod, megérdemled ezt a pihenést. Az ablakokat bevontad acélfüggönyökkel, mindezt rákötötted egy központi kapcsolóra, ami a kezedben tartott távirányítóról kapja a jelet. Ezen kívül végre kész vagy a plafonra szerelt védelmi robottal, amit még te magad raktál össze...régen. Mikor is? Nagyon régen, talán még akkor, amikor az apád is élt. Az ember, akivel gyerekkorodban összerakattad a játékaid, majd szétszedetted, hogy lásd, hogyan is működnek. Azóta más idők járnak. Már nem apád szereli szét a dolgokat, hanem te, és már nem is játékok vannak terítéken, hanem high-tech páncélok, gyári hibás fegyverek, valamint kamerahálózatok, és gépházak. Nélküled a hackerek, vagy a kiberzsoldosok semmit se érnének. Te teremted meg az ő eszközeiket.
A plafonon a robot elkezd ide-oda forogni, az előre beprogramozott úton halad. Még egy jó hír mára. Az egész rendszer működik, hála a hosszú hetek fáradságos munkájának. Sikeresen átváltoztattál egy lepukkant, manhattani albérletet egy könnyen védhető erőddé. A digitális védelmedet is megszervezted, hála egy hacker haverodnak, aki jött neked eggyel, amiért anno megjavítottad valamilyen adapterét. Te nem foglalkozol a Hálózattal, az nem neked való, de nem is érdekel téged.

Neked a franciakulcs, meg az ellenállások és a kapcsolók világa jutott, és köszönöd, neked ez a mennyország. Ez nem csak a munkád, ez az életstílusod. Ahogy elmerengsz az életed értelmén, el kell ismerned, hasznos ember vagy. Te vagy a műszaki zseni, aki bármit összerak, és van örülsz, hogy a titkodat csak te tudod: ingyen is összeraknál bármit. Hehe, ha tudnák ezt az emberek...de nem tudják. Fizetnek neked, hogy játssz a szerszámokkal, hogy a semmiből fegyvereket, és védelmi létesítményeket hozz létre. Téged tényleg ezért fizetnek. Már születésed óta ezen röhögsz.
Felállsz a matracról, és egy-két karmozdulattal, meg nyújtózkodással kissé beindítod elgémberedett tagjaidat. A nyakad reccsenése jelzi, hogy még mindig kész vagy szerelni. Előkapod a szerszámos ládád, majd leülsz az ablak mellé, és a város neonfényeitől megvilágítva elkezded megszerelni azt a panelt, amit már hetek óta kér egy katona haverod az E.N.T.E.Sz.-től. Megcsinálod neki, ingyen, mert neked ez szórakozás, és mert tudod, ezzel begyűjtöttél egy újabb adóst magadnak...

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Kasztok - avagy kik élnek New Yorkban   Szomb. Feb. 18, 2012 8:26 am

Fejvadász
Ahogy a félig fém arcú kínai pultos lány mogorván mered rád, és rossz kedvűen odaveti neked a rendelt italodat, amivel menetrendszerűen elkezded pusztítani a májadat, rájössz, hogy még van egy kis dolgod. A bár, ahol most vagy, bármilyen csábító is, még várhat, számodra még van egy célszemély, akinek pontot kell tenned a történetének a végére. Felhajtod az italt, majd lassan felállsz a pulttól, és kidülöngélsz az utca mocskába. Körülnézel, olyan helyeket keresve, ahol könnyedén eltűnhetsz, majd beleolvadva a sötétségbe elindulsz az egyik sikátor felé. Tűzlépcsőkön átverekedve magad feljutsz New York felsőbb szintjeibe, na nem társadalmilag, csupán a tetőt érted el. Itt aztán megkeresed a helyet, ahol előzőleg leraktad a fegyveredet, majd megtalálod, felkapod, betárazod, és leülsz közel az egyik antennához. A célpont az információk szerint 5 perc múlva fog elsétálni pontosan a célkereszted előtt.
Ekkor jön a munkád legrosszabb része, a várakozás. Vannak kollégáid, akik kifejezetten szeretik ezt a részt, ilyenkor ugyanis érzik, ahogy az érzékszerveik kiélesednek, és érzik, ahogy minden idegszálukkal a célpont érkezésére összpontosítanak. Na ez az, ami téged egyáltalán nem dob fel. A semmittevés egyenesen az őrületbe kerget, egyedül az vigasztal, hogy előbb-utóbb úgyis vége lesz ennek a szakasznak.

A hosszú óráknak tűnő várakozás után végre elérkezik a te időd. A célszemély szép komótosan elsétál Manhattan közlekedési lámpák fényétől megvilágított kereszteződésében. A megbízód akarta, hogy a gyilkosság nagy nyilvánosságot kapjon, hát rajtad ne múljék. Amint a célkereszt közepére ér, meghúzod a ravaszt, majd azonnal lehajolsz az épület ódivatú párkányának a fedezéke mögé, és elkezded gyorsan összepakolni a felszerelésedet. Nem láttad, hogy talált-e a lövésed, de nincsenek kételyeid, igazi profi vagy a szakmában. Te mindig célba találsz. A hirtelen felhangzó kiáltozás, sikítozás, és rendőri szirénák megerősítenek a gyanúdban. Ismét egy jól végzett munka. Ahogy lefelé tartasz a tűzlépcsőn, majd leérsz a talajra, rágyújtasz egy cigire, és enyhén mosolyogva beolvadsz a tömegbe. Füledben még ott cseng, mérföldekkel arrébb is a jól ismert hang: "Nincs itt semmi látnivaló, kérem menjenek tovább..."

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Kasztok - avagy kik élnek New Yorkban   Szomb. Feb. 18, 2012 8:44 am

Orvos
Amint megkocogtatják a válladat, boldogan fordulsz meg, és indulsz el a pihenő felé. Váltás van, végre valahára, és egy egész estés műszak után fáradtan zuhansz a kanapé puha ölelésébe. Persze, hogy pár terroristának pont a te műszakod ideje alatt jutott eszébe pokolgépet robbantani egy vasútállomáson. Életedbe nem láttál még ennyi ordítozó, vérben fürdő sebesültet egy rakáson. A gyógyszerek szép lassan, fokozatosan elfogynak a raktárról, az állami támogatást még a legidősebb főorvosok is csak mesékből ismerik. Megpróbálod kizárni a külvilág őrületét, az orvosok parancsszavait, a nővérek válaszait, és a betegek kiáltozásait, meg segítségkéréseit. A kívülálló számára nehéz feladatnak tűnhet, de neked már van benne gyakorlatod.

Így, a földi pokol szélén állva még egyszer átgondolod, miért is lettél pont a gyógyászat szolgája. Annyi lehetőséged lett volna az életben, jobban fizető, biztonságosabb, könnyebb munkák, amiket könnyűszerrel megkaparinthattál volna. De te mégis itt kötöttél ki, és, nevezzenek őrültnek, de szeretsz itt lenni. A tudat, hogy segítesz embereknek, még ott él benned, mélyen, alaposan eltemetve a mindennapok gondjai és feladatai alatt. A kollégáid kiégett álmodozók, csak te vagy, aki önszántából van itt. Gyerekkorod óta érdekel a biológia. Elbűvöl az a bonyolult, mesterien felépített, tökéletesen működő, önjavító szerkezet, amit olyan sokan próbáltak már lemásolni, előállítani, vagy csupán kiegészíteni. Az emberi test mindig is tiszteletet, és csodálatot ébresztett benned. Maradéktalanul megvalósítottad gyerekkori álmaidat: naponta segítesz embereken, visszahúzod őket a halál fagyos torkából, és úgymond "megjavítod" őket. És mára ez már nem is metaforikus, valóban javítod az embereket. A testkiegészítések ellepték a világot, a munkád hatáskörébe tartozik azok javítása. Egy apró hiba a számításban, hiszen hogy lehetne bármi is olyan fenséges, vagy olyan bonyolult, mint az emberi test? De annyi baj legyen, implantokat is javítasz, ha már ez a munkád.
Alig csukod le a szempilláidat, máris hallod, ahogy az egyik nővér a nevedet kiáltja. Hallod mellette még a beteg vérfagyasztó sikolyát is, és ahogy résnyire felnyitod a szemedet, a vérsugarat is látod feltörni az egyik zsaru gyomrából. Felülsz a kanapén, kidörzsölöd a szemedből az álmot, és a fáradtságot, és elindulsz, kifelé a pihenőből, kifelé a jóleső lazítás, és megérdemelt pihenésből. Számodra még nem ért véget az este, számodra még csak most kezdődik a neheze...


_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
JC Denton
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 433
Join date : 2012. Jan. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Kasztok - avagy kik élnek New Yorkban   Pént. Márc. 02, 2012 11:45 pm


Riporter
Az okos telefonod csörgése megszakítja a gondolataidat. A hang a telefonban az egyik informátorodé, a mondanivalója egyszerre nyugtalanító, és csodálatos: egy új fegyverszállítmány érkezett az olaszok számára. Nyugtalanító, mert ha megszerzik, akkor az állandó zavargások Kis Itáliában kiújulnak, és csodálatos, mert a zsaruk, vagy a különleges egységek biztosan a helyszínre sietnek, te pedig első kézből tudósítasz majd. Azonnal elindulsz, mögötted a testőröddel, út közben felhívva az operatőrödet, a hangosítókat, az egész stábot, jöjjenek azonnal a helyszínre.
Testőrt már egy-két hónapja tartasz, szükséged van rá a sok céges, meg maffiózó fejvadász miatt. Ha meg akarod mutatni az igazságot a népnek, akkor óvatosnak kell lenned, és vigyáznod kell, hova lépsz. Rád vadászik fél New York, naponta találkozol az életed fonalának elvágására küldött bérgyilkosokkal. A multik névtelen szóvivői számtalanszor küldtek fenyegető e-mailokat a főnökeidnek, és te is kaptál belőlük bőven. Minden egyes alkalommal harcolnod kell az épp aktuális sztorid életben maradásáért, tucatnyi tudósításod landolt a kukában.

Mégis, a nép ismer, és a nagyja szeret is téged. Esténként milliónyi szempár szegeződik rád, a híreidet szentírásként kezelik, tudják, csak nálad kaphatnak színtiszta igazságot, bármi nemű korrupció, agymosás, vagy ferdítés nélkül. Veszélyes életet élsz, de a tudat, hogy lerántod a leplet arról a mocsokról, ami behálózta az egész világot, kárpótol ezért.
Elindulsz a testőröddel, és az idő közben befutott operatőröddel a helyszínre. Amint megérkeztek, totális káosz fogad benneteket, ordítások, és sikoltások hallatszanak mindenfele. A csempészek és a zsaruk között kialakult harc közepette beindul a kamera, a testőröd meglapul egy fal mögött, és mogorva arccal néz bárkire, aki rád emeli a tekintetét. Összeszeded a gondolataidat, majd belenézel a kamerába, és tiszta, jól érthető hangon megszólalsz:
- Jó estét, New York!

_________________
Mesélői szín: yellowgreen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cyberfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kasztok - avagy kik élnek New Yorkban   

Vissza az elejére Go down
 
Kasztok - avagy kik élnek New Yorkban
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Cyberpunk Frpg :: Szabályzat, információk :: Információk-
Ugrás: